Slösa på tiden i skolan.

2010-06-08, 11:17:40 / Kategori: Latest shit

Sitter nu i skolan. Jag och G fick i uppdrag att samla in allas skolböcker. Så vi sitter här och väntar på att folket ska komma in med sina böcker. Annars sitter vi och leker med datorerna.

Sitter och funderar på hur jag ska göra med bloggnamnet. Gärna något med mitt namn, känner att oblyg börjar bli lite tröttsamt. Har mina funderingar men kom gärna med förslag om ni kommer på någonting bra! En annan grej jag funderar på är bloggdesignen. Jag är nöjd, absolut. Men den känns inte hel. Den känns för enkel liksom, lätt för andra att ta. Även om det är en gratisdesign så ska jag göra den lite mer personlig. Så den ska ändras till lite smått. En annan sak som jag såg nu med min design på denna dator var att designen är 'för stor'. Det är den inte på min dator hemma, vilket gör att den är snyggare där haha.

Påtal om någonting helt annat börjar min andra tatuering läka. Den kliar inte alls lika mycket och skorporna börjar försvinna. Så den 23 juni blir det till att fortsätta och förmodligen bli klar med den. På bilden är den helt nygjord och min fot är inte lika stor som den ser ut att vara. Jag har faktiskt 35-36 i skostorlek. Så det så haha.




KOMMENTARER

» NAMN
» E-POST

» URL

Kommentera inlägget här:

Kom ihåg mig?