Right now

2009-12-31, 21:50:16 / Kategori: Latest shit

Jag sitter i märsta och har börjat dricka. Jag är den enda har som har börjat dricka. Pullan har inte särskillt mycket att kröka på och Malin ska nog inte dricka alls. Ska väl åka om en stund. Åker till sigtuna och sedan åker jag vidare till sollentuna.




Nyår är överskattat

2009-12-31, 20:17:57 / Kategori: Latest shit
Hoppas dagen slutar bättre än den har börjat. PUSS

Lovley powernap

2009-12-31, 15:47:53 / Kategori: Latest shit

Vaknade precis ur min powernap! Skööönt. Vaknade först 10 och åkte iväg med jossan för att sola. Nu är jag en liten pepparkaka. Sedan åkte vi till sollentuna och sen tillbaka hem. Vid ett somnade jag om och satte mobillarmet på 15.30. Drömde så sjuka grejer under min powernap, haha kan inte riktigt släppa det. Hade snart tänkt att hoppa in i duschen, fixa håret och sminka mig lite smått, tänkte fixa resten hos Malin. Men nu, duschen mer update senare. Får se om jag hinner lägga in en årets! ;o


Bild på mig och Jossan för någon helg sen. Charmig..


Resumé

2009-12-31, 02:17:08 / Kategori: Latest shit
1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag tatuerade mig.
2. Höll du några av dina nyårslöften? Minns de inte ens.
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Flera bekanta faktiskt. 
4. Dog någon som stod dig nära? Min mosters man, men vi stod varandra inte särskillt nära.
5. Vilka länder besökte du? Bland annat Spanien och Turkiet.
6. Är det något du saknat år 2009 som du vill ha år 2010? Kärlek och närhet påriktigt.
7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas? Haha helt ärligt, 3-4 januari när jag fyllde 19.
8. Vad var din största framgång 2009?
9. Största misstaget? Håller för mig själv.
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? Sjuk är jag sjuk ofta haha.
11. Bästa köpet? Öhm, många köp.
12. Vad spenderade du mest pengar på? Krogen, naglarna och håret tror jag.
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? Ja, men det slets ifrån mig rätt snabbt.
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009? Sexy Bitch och Higher.
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Gladare.
16. Vad önskar du att du gjort mer? -
17. Vad önskar du att du gjort mindre? Tänkt på dig, för det är inte dig jag saknar, annat med dig Haha.
18. Hur tillbringar du julen? På landet tillbringades den.
19. Blev du kär i år? Kär och kär, förtjust.
20. Favoritprogram på TV? Days of our lives och Criminal minds!
21. Bästa boken du läste i år? Jag hatar att läsa.
22. Största musikaliska upptäckten? Hejade på våran saxoidol i Globen!
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? Min älskade morgonrock!
25. Något du önskade dig men inte fick? En hund haha.
26. Vad gjorde du på din födelsedag? Natten till den var jag på dåvarande ICE och blev kalasfull. Under själva födelsedagen var jag svinbakis.
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Ja, det gör det.
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2009? Amandastyle!
29. Vad fick dig att må bra? Vänner och familj, katten räknas som familj!
30. Vilken kändis var du mest sugen på? Oj, jag har många. Men bland annat Edward Cullen och Danny i EMD.
31. Vem saknade du? Vem och vem, saknade mera kärlek och närhet.
32. De bästa nya människorna du träffade? Jag har några stycken, men den personen som har lagt djupast spår är Malin! Och nu så lämnar du mig.. Jossan är ju ingen ny person, men är glad över att vi har börjat umgås igen!















Lite bilder från året. Mer kommer imorgon om jag har tid. Nu är det sovdags!


Back home

2009-12-31, 01:02:14 / Kategori: Latest shit

Hemma! Efter solningen åkte vi till Jeppe ett tag, de spelade twister, jag snurrade. De spelade guitar hero jag kollade på. Är slut. Klart jag blev pigg nu när jag kom hem haha..

Har pratat lite med dessa två snygga tjejer på bilden under om imorgon. Jag tror att det kommer bli nice!


Möts vid stinsen

2009-12-30, 19:28:49 / Kategori: Latest shit

Jag kommer ju garanterat inte hinna hem till VSFS eftersom jag inte har åkt hemifrån ännu.. Åker om 10!
PYSS


Nyårsklänningen hittad!

2009-12-30, 19:05:21 / Kategori: Latest shit

Jag har hittat min nyårsklänning, PÅ REA! Underbart! Bara ingen annan har en likadan, då blir jag arg ;o Sprang till stinsen och träffade Balex, Jas och Emma. Balex två killpolare kom förbi också. Har precis käkat, börjar undra om min magsäck blir mindre ;s Orkar inte äta lika mycket mer, och är knappt hungrig, får hoppas på att dte är mensen, som ska vara över imorgon!! Ska snart träffa Jossan, åka och bli lite bruna och fräscha tills imorgon! Jag tror att imrogon kan bli bra! Men jag förväntar mig nog ingenting.. Så misslyckade som mins tre senaste nyår har varit.


15.25

2009-12-30, 15:25:08 / Kategori: Latest shit

Igår hade jag tänkt att "imrogon får jag sova ut!". Jag vaknade kvart över 8. Tur för mig att jag somnade om! Vaknar igen vid halv två av att vi får gäster haha. Gick ner i morgonrocken och slarvig toffs. De gick för en stund sen har har precis städat rummet, väntar på att Balex ska ringa och förhoppninsvis säga att de ska till Stinsen. Jag måste dit känner jag. Smink och grejer behövs till imorgon! Men nu blir det till att rengöra min piercing! PUSS


Imorgon blir det årets

2009-12-29, 22:56:33 / Kategori: Latest shit
Tänkte imorgon göra en "årets" precis som jag gjorde förra året som ni kan hitta häääär!

Dagen+right now

2009-12-29, 22:30:29 / Kategori: Latest shit

Idag har det egentligen inte hänt så mycket. Åkte iväg och kollade på när Balex fixade sina naglar haha, ville nästan äta upp de, så otroligt schyst färg! Åkte till sollentuna och åt oss sjukt mätta på kinamat. Mötte upp Emma och hennes syster, sedan åkte vi till stan. Jag skulle byta ut en piercing och köpte mig en ny mascara för underögonfransarna. Yes, jag använder olika mascara för över och underögonfransarna. Åkte tillbaka till sollentuna och mötte upp Jossan, sprang in i stinsen en snabbis och in på glitter och köpa silverpluppar, har tröttnat på mitt glitter i örat haha. Ska dock ta ett till hål i örat haha, mellan två stycken om det går. Annars tar jag ut ena och gör om helt enkelt. Anyway, in till mig, bytte om till mjukisar och tog bort sminket. In i mammas bil som Jossan fick äran att köra för att hämta Erica och så åkte vi och solade. Man vill ju vara brun och fräsch till nyår. Jag har btw rätt mycket planer på nyår, lovat många att komma och hälsa på. Men det börjar i märsta! Mer tar jag senare!

Men nu, dags för hårinpackning!


Today

2009-12-29, 11:57:53 / Kategori: Latest shit

Vaknade för ca 30 minuter sedan av att Balex ringde mig. Ska snart börja sminka och fixa mig. Balex ska fixa sina naglar vid ett, sedan måste jag till en piercingsalong igen, dock byta en annan piercing! Haha. Dags att börja fixa sig nu, dirr. Måste ju äta också!


Känns great

2009-12-28, 21:20:47 / Kategori: Latest shit
Känns alltid så jävla bra att jag får ta all skit här! WOHOOO

Till Erica

2009-12-28, 21:02:56 / Kategori: Latest shit
Here u go darling!


Piercing på G

2009-12-28, 20:18:18 / Kategori: Latest shit

Halva uppdraget genomfört. Håller nämligen på att göra en industrial piercing. Gjorde minsann inte ont alls. Det lät bara sjukt äckligt när hon sa att hon skulle trycka lite. Nu ångrar jag att jag frågade varför.. "Jag ska trycka tillbaka brosket". Usch, dock ville de bara göra ett hål idag, och när det hålet har läkt gör jag nästa. Förhoppningsvis om två månader. Gillas!

Annars idag har Balex blivit riktigt blond, asnice! Blir själv sugen på att göra ljusa slingor igen haha. Men ska nog låta håret vara ett tag nu. Sedan åkte vi mot sollentuna och Jas kom och plockade upp oss, åkte till stinsen. Införskaffade mig ett nytt svart baslinne från Gina. Det och leggins är det ända jag köper därifrån nu för tiden.. Skulle även kolla mascara, men köper det hellre från H&M än Kicks, billigare. Och eftersom det var slut på H&M i stinsen ska jag tvinga med Balex till kista imorgon efter hennes naglar. Sådetså!


Goodmorningsweetday

2009-12-28, 11:06:35 / Kategori: Latest shit

Piggare har jag varit.. Sitter i min älskade morgonrock och sminkar mig. Ska ner och äta om ett tag också. Sitter samtidigt och kollar på våra bästa år vilket gör att allting tar dubbelt så lång tid, har tagit minst en kvart för mig att skriva detta haha. Så nu avslutar jag, slänger upp en bild på mig och Alexandra från i lördags!


söta.


Uppdrag imorgon!

2009-12-27, 23:17:52 / Kategori: Latest shit

Jag ska faktiskt försöka lägga mig redan nu. Det har varit en sliten dag och ska upp rätt tidigt imorgon. Och 10 är tidigt för mig när jag inte har lov. Jag och fröken snygg längst till höger på bilden ska på lite uppdrag imorgon! Sedan på kvällen ska jag träffa den blonda snygga fröken till vänster på bilden.

 


Hairharihair, again.

2009-12-27, 18:50:17 / Kategori: Latest shit

Fick bilderna från igår haha. Söta. Anyway, satt och kolla på bilden under (som även den är från igår) och tänkte på min hårfärg, jag är fan riktigt nöjd med den, ska inte alls röra den nu. Bara undrar hur fan jag ska göra med utväxten.. Kul bara att det ser riktigt typ.. ojämt ut på bilden haha!


Digtyckerjagom!

2009-12-27, 16:36:12 / Kategori: Latest shit


Finally!

2009-12-27, 16:31:18 / Kategori: Latest shit

Nu har jag äntligen fått i mig något att äta OCH det är än sålänge kvar i magen haha. Funderar på att äta lite till, men vågar inte riktigt OM det inte skulle stanna kvar haha..


Ofräsch

2009-12-27, 14:52:59 / Kategori: Latest shit

Jag har mått bättre.. Det erkänner jag. Gårdagen började med att jag åkte till Jossan. Balex, Emma och Kukis kom dit efter ett tag. Blev en cider och en shot för min del. Erica kom och hämtade oss och vi åkte till saxo. Möttes upp av Jas och Mette även lite andra bekanta! Bjöds på shottar, drack lite mer. Sedan var klockan helt plötsligt 01. Jossan och Erica skulle åka till statiol, och fick för mig att de åkte, vid halv- kvart i 2 rings det och de har inte åkt, så jag åkte med de. Satt i bilen och skrek ut Eriks låtar, det blev statiol och donken. Kom hem och ett samtal som skulle varit tre minuter blev typ en timma och förtio minuter. Somnade kring halv 5 och vaknar runt 10 av att luren ringer, pratar tills 11 och somnar om, lite smått iallafall. Där imellan när jag fortfatande var vaken fick jag ur mig all donken från igår. Fräsch brud. Anyway, somnade om, vaknar av att pappa ringer hem, och en av telefonerna var i mitt rum, vilket gjorde att jag fick svara. Spydde lite till, mensvärk oh yes. La mig i sängen igen. Och ännu en gång, huvudet i toaletten, sen var det dags för mat. En tugga fick jag i mig. Halsen känns helt sönderfräten och jag är sliten. Bilder togs det igår också, vill jag se de?! Njaae..

Det roliga är att jag känner mig inte alls bakis. Utan kräksig haha.


Utgång på ingång

2009-12-26, 19:41:05 / Kategori: Latest shit


SKÅL! PUSS


jzbdfk

2009-12-26, 14:23:21 / Kategori: Latest shit

Ut och träffar Erica. Måste sedan införskaffa mig svarta strumpbyxor!!


Sweetsnowmorning

2009-12-26, 13:18:11 / Kategori: Latest shit
Nyvaken, ska fortsätta kolla på days of our lives.

Full Malin

2009-12-26, 02:56:35 / Kategori: Latest shit

Haha, hjälp vad otrevlig jag ser ut att vara i konversationen nedan. Det är jag faktiskt inte. Pratade nyss med denna fröken i telefon. Jodå, lite full är hon! Lova nu att du ringer när du vaknar imorgon. Och att du dricker massa vatten nu som du lovade mig. Love!


Redan hemma igen

2009-12-25, 23:32:55 / Kategori: Latest shit

Jag är faktiskt hemma.. Jag klarade helt enkelt inte av att vara där, det är på tok för lugnt för mig. Kände mig sjukt elak mot mamma.. Men hon förstod nog och kommer hem imorgon. Sitter och pratar med Balex om piercings, jag är sjukt sugen på en industrial och ska förmodligen göra på måndag! Gillas. Ska snart sätta mig och kolla på Days of our lives, fick tips av Jossan här om dagen. Sedan sova!


(Bild tagen från google.)


Kul Jul..

2009-12-25, 14:33:08 / Kategori: Latest shit

Sitter just nu på landet, min kusin och hans barn och fru kom över. Vilket betyder att vi fick hit en bärbar dator med internet. Gårdagen var väl.. sådärr. Har varit med om bättre om jag säger så. Stannar nog här ikväll med, även om jag inte vill. Har inte så mycket val.. Kommer hem imorgon, då blir det utgång, garanterat! Hörs då. PUSS


Christmas time

2009-12-23, 13:35:49 / Kategori: Latest shit

Ska snart börja fixa mig för att först åka till stinsen eller och kista. Måste köpa mig en halsduk!! Sedan åker vi till landet, vet inte när jag kommer tillbaka, senast på lördag! God Jul på er allihoppa!!


GoodworkAmanda..

2009-12-22, 23:15:48 / Kategori: Latest shit

Blir nog ingen halsduk imorgon, funderar dock på att köpa en till, fast svart! Får fixa det imorgon så jag har någonting varmt runt halsen! Lyckades för några timmar göra mamma besviken, of course. Bra jobbat Amanda.. Så nu ska jag stänga av datorn och försöka lägga mig..


Hästisarna

2009-12-22, 21:44:47 / Kategori: Latest shit

Kollade igenom snyggpärchie's hästalbum på facebook och kom fram till att jag verkligen, och då menar jag verkligen(!!) saknar hästarna! Mycket. Jag saknar att det var hästarna jag bara kunde gå till, och krama om när något var fel! Jag saknar att sitta på hästryggen och känna mig fri, avslappnad. Fan vad jag ångrar att jag slutade rida..


Dont want to

2009-12-22, 21:25:27 / Kategori: Latest shit

Jahapp.. Imorgon åker jag till landet för första gången. Vill jag? Nej.. Känner ingen som helst julstämning och absolut inte där! Funderar på att tvinga min blivande man att komma och kidnappa mig..


Lite såhär känner jag mig nu.


Som sagt...

2009-12-22, 20:51:59 / Kategori: Latest shit

Jag har sagt det förut och jag säger det igen. Ni som känner mig, vet exakt hur jag fungerar när det gäller att köpa samma saker som mig. Visst misstag, det förstår jag.. Men denna gång var det GARANTERAT INTE misstag. Du var med mig när jag la undan skiten OCH visste att jag skulle köpa den senare under dagen och så köper du samma sak. Usch. Det stör mig rejält.


Back home

2009-12-22, 20:46:28 / Kategori: Latest shit

Hemma! Helt slut. Blev inget märsta för mig, utan åkte till kista direkt. Hälsade på Jossan först, sedan över gatan vidare till Malin. När hon slutade för dagen gick vi till över till kista igen. Hon fick med sig lite grejer hem. Jag däremot, nothing. Kollade dock inte heller. Sedan drog hon och jag satte mig hos jossan igen. Hon slutade 19 och sedan gick vi runt lite. Nu är jag hemma, hungrig och trött.. Kul..


Wakeupcall

2009-12-22, 11:31:27 / Kategori: Latest shit

Vaknade för en stund sen av att Emily ringde mig. Satt precis och kollade slutet på våra bästa år. Ska snart hoppa in i duschen, fixa mig. Måste äta någonting. Sedan ska jag börja röra mig mot märsta! Ska försöka få tag på pärchie och se om hon har tid att lämna min halsduk och tröjorna.. Jag saknar min halsduk här i kylan.. Jaja, hör av mig till henne om en stund!


C C

2009-12-22, 00:24:40 / Kategori: Latest shit
Cold Case dags och sedan sova!

Thaisamtal

2009-12-21, 22:49:29 / Kategori: Latest shit

Fick precis ett samtal från Thailand. Nej men vadå, jag är ju inte alls avis! Kändes dock bra att veta att du har det bra!


I want it now

2009-12-21, 21:57:31 / Kategori: Latest shit

Satt precis och pratade med Jossan om att jag blev sjukt sugen på sommar. Grilla något sjukt gott kött och äta potatissallad till! Jag, som inte ens är så jätte förtjust i potatissallad är nu sugen på det. Åh, jag vill verkligen nuuu!


Enformig dag

2009-12-21, 21:44:13 / Kategori: Latest shit

Hemma igen! Först blev det till att fixa mina naglar, blev rosa! Gillar, sjukt nöjd! Åkte hem, käkade och sedan tillbaka till hon som fixar mina naglar. Denna gång med Jossan och en blomma till henne! För Jossans del blev det guldiga naglar, riktigt schyst faktiskt! Ikväll är det tydligen ingen paradise hotell. Kul.. Och missade lätt att det var CSI, ännu roligare.. Hittade denna bild på mig och Jossan för typ.. 3-4 år sedan? Lite småkul :')


Påfyllnings dags!

2009-12-21, 14:35:31 / Kategori: Latest shit
Snart dags att röra sig! Alexandra följer med som sällis! Schyrre!! Ska även messa snyggpööörsh som fortfarande har min älskade halsduk! Smell ya!

Hello sweetmorning

2009-12-21, 12:27:26 / Kategori: Latest shit

I princip nyvaken. Ligger och kollar på How i met your mother. Börjar bli lite småhungrig faktiskt. Och för tillfället har jag ingenting att skriva!


Kul. Verkligen. Skitkul.

2009-12-21, 00:26:28 / Kategori: Latest shit

KUL ATT JAG PRECIS SKREV JORDENS JÄVLA INLÄGG, SÅ FÖRSVINNER SKITEN!!! Anyway.. Har precis lagt mig i sängen, myst ner mig. Kattjäveln har gjort mig sällis, ännu en natt! Lite småförvånad faktiskt, men han har sina perioder. Sitter nog uppe ett litet tag till, sedan blir det till att soooova!



 


Påtal om ingenting är mitt hår ljusare nu, och har kommit på varför haha! Min frisör satte i en toning efter slingningen också, vilket antagligen har försvunnit rätt duktigt när jag har duschat. Funderar även på att göra brunare slingor. Jag blir tokig på det där med hårfärger.


Fröken Trotsig skriver ovärt inlägg

2009-12-20, 23:37:40 / Kategori: Latest shit

Jag är trött, men vill inte sova. Funderar på att sätta på en film och somna till den. Tv på helgnätter är fan värdelöst!! Anyway, sitter och gäspar och gäspar, vet inte om jag är hungrig eller bara sugen på något. Känns dock jobbigt att äta nu, för då måste jag upp ännu en gång sedan för att borsta tänderna. Vilka problem jag har..

Imoron blir det iallafall till att fixa mina naglar vid 15 tiden, sedan ska jag med Jossan när hon gör sina efter hennes jobb! Frågan är vad jag ska göra mellan. Om man kanske ska våldgästa henne på jobbet? Det känns dock lite ovärt, eftersom jag ändå måste hem sen och hämta en blomma! Äsch jag tar det som det kommer, som sagt vilka problem jag har..


Adam Garcia

2009-12-20, 21:53:53 / Kategori: Latest shit


Måste få erkänna att han är lite småcharmig i coyote ugly!


Nyårslöften

2009-12-20, 20:57:07 / Kategori: Latest shit

Jag har tänkt lite på det där med nyårslöften och har kommit fram till några som blir iår. Här är några av de.

  • Träning - Helt ärligt, jag blir tokig på mig själv. Jag har sagt hur länge som helst att jag ska börja träna. Men har det blivit av. Nej. Så efter nyår är det dags. Vet fortfarande inte vad det är jag vill träna. Något som tar på hela kroppen iallafall, kärlekshandtagen är inte längre välkomna på min kropp! Snygg kropp är det som gäller.

  • Matvanor - Onyttigt skulle jag inte säga att jag äter. Visst det händer, men det kan absolut vara värre. Men bättre ska det bli och sötsuget ska försvinna.

  • Skolan - Detta lov är verkligen efterlängtat. Jag börjar faktiskt tröttna på att gå i skolan nu. Är det så konstigt egentligen? När jag är klar med gymnasiet (vilket jag förhoppningsvis kommer bli) har jag gått i gymnasiet hela 5 år. Så målet här är att fortsätta vidare, kämpa på. Detta är mitt sista alternativ, hoppar jag av nu har jag ingenting att gå på.

He is Chuck Bass.

2009-12-20, 20:18:32 / Kategori: Latest shit
"Dude, I am Chuck Bass. Even europeans must know what that means!"


OM jag älskar denna bild på honom!

Powernap på G

2009-12-20, 17:23:05 / Kategori: Latest shit

Nej, nu är det dags för en powernap! Hör att katten redan är inne i sin. Vaknar förhoppningsvid i tid till one tree hill!!


Stinsen med J&E

2009-12-20, 16:34:55 / Kategori: Latest shit

Det blev stinsen för våran del, Erica joinade oss efter en stund. Kände sedan efter en stund att jag blev sjukt trött, seg. Jag verkade inte vara ensam, Erica såg i princip ut som en levande zoombie haha (A). La undan en klänning som jag funderar på att ha på nyår, men är osäker. Känns rätt ovärt att lägga 500 på en klänning som jag ska använda en gång. Funderar på att ta en jag redan har, haha. Jossan lär ju tycka att jag är omöjlig. Så, vad händer egentligen på nyår? Funderar på att äta något och sedan ta en powernap, men det kanske är lite smådumt(?) Kommer väl inte kunna somna inatt, som vanligt haha!


(Bilden är inte tagen idag!)


yoooooooo

2009-12-20, 12:45:44 / Kategori: Latest shit

Nyvaken! Ska börja klä på mig och äta något, sedan ska jag vidare någonstans med Jossan! Frågan är vart vi ska?


091219

2009-12-20, 02:12:45 / Kategori: Latest shit

Bäddade precis ner mig i sängen. Kvällen var lugn. Jag, Jossan, Kuken och Jennifer drog runt lite i bilen, bestämde oss för att åka till shell. Han som stod i kassan var bokstavligen dum i huvudet, inte nog med att han tar andra före oss, sedan klagar han på att vi har en minut på oss och att han inte får pengar efter 00. Alltid kul att han frågar vilken bubbelvatten man vill ha OCH att alla vi fick olika sizer på woken(?). Kul guy.. Drog och kolla lite på tv och pratade lite, sedan drog jag och Jossan hem. Nu ligger jag här, redo för att sova. Underbart!





(Ingen av bilderna är tagna idag!)


Toonight?

2009-12-19, 21:44:30 / Kategori: Latest shit

Om jag var mätt när jag hade ätit klart. Sjukt gott! Nu sitter jag hemma, blir ingen utgång i stan. Kände mig inte alls taggad, hoppas på att de andra tjejerna får det roligt! Jag känner för att göra något, men pallar inte bli full eller frysa haha! Skulle dock inte banga på pulka men somsagt, kallt. Får se vad som händer.


Snarkning

2009-12-19, 17:03:48 / Kategori: Latest shit
Kattjäveln snarkar i garderoben och jag ska börja fixa mig inför resturangbesök!

Just right now

2009-12-19, 16:40:15 / Kategori: Latest shit

Trött, huvudvärk och nyvaken. Så jävla trött på allt och alla. Känns ju.. underbart. Ska väl börja fixa mig snart. Är sjukt otaggad på allt. Känner att jag inte har tid med det här. Avgå.


Grinchen!

2009-12-19, 14:20:28 / Kategori: Latest shit

Sjukt mätt, nu ska jag inte äta mer innan resturangen haha. Vi får väl se hur det går! La mig precis i sängen och kollar på Grinchen! Funderar på att ta mig en liten powernap.


Helgen!

2009-12-19, 12:51:13 / Kategori: Latest shit

Gårdagen var välidigt lyckad om jag får säga det själv. Det började med tjejmiddag hos A. Där var det även tre småttisar, hur söta som helst! En liten Saga på 2 år, En liten Vidar på 3 månader och en liten Isabella på 9 dagar! Satt och pratade, hade trevligt. Åt sjukt gott, även om födelsedagsbarnet inte fick något själv haha.. Dags för efterrätt och jag fick verkligen inte i mig någonting annat än mandarinklyftor, så mätt var jag! Sedan drog jag, A och E mot saxo. J och M hade redan dragit dit tidigare.. Väl där var det sjukt mycket folk, mycket folk man kände. Sjukt kul, det blev lite shottar och dricka för mig, så kände mig inte sådär jätte nykter när jag la mig i sängen när jag kom hem! Så kvällen för min del var som sagt riktigt lyckad!

Ikväll är det middag med min kära granne som gäller! Sjukt gott ska det bli! Efter det tar jag allt som det kommer!


Fyllefördrift

2009-12-19, 03:17:46 / Kategori: Latest shit
Snodde av Antoniaaa!!

Om förhållanden
Är du singel? OM jag är..
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Yes, I do.
Har du varit kär i någon? Ja..
Finns det någon för dig just nu? Vill du bli min ken?

Tio frågor om dig själv
Ditt namn? Amanda.
När fyller du år? 4 Januari.
Några utsmyckningar på din kropp? 14 i öronen, 2 i tungan och i båda brösten. Har mer planerat.
Vad har du på dig just nu? Trosor haha.
Vilken årstid är bäst? Tycker om vinter, vår och sommar. Alla är schysta på olika sätt. Men om jag ska välja en vinner sommar!
Vad tycker du mest om hos dig själv? ---
Vad är du bra på? Jag har mina fördelar haha.
Vem älskar du mest på denna jord? Familj, tro det eller ej  min kattjävel och -!
Sover du hellre själv än tillsammans med någon? Allt beror på, jag sover gärna med någon jag tycker om, har känslor för. Men det kan vara riktigt skönt att sova i min egna säng, själv!

10 frågor om dina vänner
Vem är din allra bästa vän? Helt ärligt, min kattjävel.
Vem vet allt om dig? Tror nästan det är T. S vet rätt mycket också.. Tyvär.
Vem är roligast av dina vänner? Alla har sina stunder.
Vem är snyggast av dina vänner? Alla mina vänner är top modeller i min värld!
Vem är mest partyprisse? Även här, alla har sina stunder!
Vem är den du helst har filmkväll med? Antingen någon jag verkligen har känslor för, annars tycker jag det är skönt att ha det själv!
Vem av dina vänner är mest "evil"? Jag vet vem, men nämner inga namn! Haha!
Du ska träffa en kille/tjej du tycker om, vem tar du med dig? Varför ta med sig någon när man ska träffa någon man tycker om? Gå själv!

10 Frågor om din familj
Vem står dig närmast? Me, myself and I.
Har du bra kontakt med båda dina föräldrar? Beror på vad det gäller..
Vem är farligast i din familj? Här måste jag nog säga jag eller kattjäveln.
Vem ser roligast ut i din familj? Haha, vad menas med roligast egentligen?
Vem är coolast? Jag, of course. Möjligtvis mina kusins barn, de kan också vara rätt coola.
Har ni något husdjur? Älskade kattjävel! Min bebis som jag älskar!
Vem har du mest gemensamt med? Kattjäveln. Jag menar, han är ju katt, so am I. (;
Vem står för underhållningen? Syrran tror jag faktiskt.
Vem sover du oftast med? När det gäller familj så får nog Kattjäveln hamna här.
Roligaste kvällen med familjemedlem? Kommer inte på någon nu.

10 frågor om idag
Vad har du gjort? Kortfattat; skolavslutning, hem och sova. Fix. Tjejmiddag vidare till sax och nu ligger jag här i sängen.
Har du varit glad idag? Haft både bättre och sämre dagar, men det lutade mer åt en glad dag!
Har du varit ledsen idag? Jag är själv lite förvånad, men nej!
Har du gjort något bra idag? Det har jag säkert!
Vad ska du göra nu? Fortsätta med skiten, sedan sova, ensam!!
Har du gjort något dåligt idag? Idag har jag varit duktig, så nej!
Vad har du ätit idag? Nu när jag tänker efter, i princip bara middag.
Har du duschat idag? Yes!
Är du trött nu? Borde börja räkna hur ofta jag gäspar haha.
Vad händer imorgon? Middag på resturang med P, efter det tar jag det som det kommer.

Telefon/Mobil
Vem ringde du senast? Lillsyrran
Vem ringde dig senast? Jossan
Vem sms:a till dig senast? T
Vem sms:a du till senast? T

Övrigt
Är du hungrig just nu? Konstigt nog nej. Brukar alltid vara fyllehungrig.
Vad är klockan nu? 03.17
Vilka sidor på Internet är du inne på just nu? Facebook och bloggen.

Familj

Hur länge sen var det du träffa din morsa? En kvart sen(?)
Hur länge sen var det du träffa din farsa? Vid 18 tiden.

Musik
Lyssnar du på musik just nu? Ovanligt nog, nej!
I så fall, vilken låt för tillfället? -
Vad gillar du för musik? Allt från Kent till Britney Spears till Three Days Grace till EMD. Sjukt blandat.

Kärlek

Har du kysst någon idag? Gills hejdåpuss till en tjejkompis?
Har du haft sex idag? Idag är jag nunna.
Har du ett förhållande? Som sagt, vill du bli min ken?
När går gränsen vid otrohet? Hade min partner kysst någon annan hade jag tagit det som otrohet.
Är du romantisk? Beror väl på.
Har du gråtit framför någon du tyckt om någon gång? Det har jag.
Har du nångång slagit någon? Du var min slagpåse.
Har du lekt med någons känslor? Inte som jag ser det.
Vill du vara singel eller ha ett förhållande? Just nu är jag singel och trivs bra, men ett förhållande sitter inte fel. Men låter det komma av sig självt.
Har du varit tillsammans med två samtidigt? Haha, nej det har jag verkligen inte.
Är du en bra pojk/flickvän? Är nog en aning svartsjuk och jag har lite hett temperament, men annars kan man väl hoppas.
Vem sa senast att han/hon tyckte om dig mer än som vän? Jag skulle inte uppskattas att hängas ut på denna fråga så jag nämner inga namn.
Har du varit tillsammans med någon som du sen hade ett KK-förhållande med? Nej.
Hur gamla var dina föräldrar när de blev tillsammans? Håller inte koll faktiskt.
Har du någon gång velat ha ditt syskons pojkvän/flickvän? Nej.
Skulle du kunna tatuera in din kärleks namn på armen? Nej, men familj och mina barns namn skulle jag absolut kunna göra. Vet garanterat att mina barns namn ska tatueras in på min kropp, dock inte armen..


Sms

2009-12-19, 02:20:09 / Kategori: Latest shit

Ikväll gjorde det här mig glad. Du vet redan vad jag känner, så behöver inte säga mer än att jag saknar min vän.


Tjejmiddag på G

2009-12-18, 17:35:27 / Kategori: Latest shit

Nu ha jag precis fixat mig klart. Så åker till A redan nu. Nice! PUSS


Även här, Grattis!!

2009-12-18, 16:25:55 / Kategori: Latest shit

Även här säger jag ett stort grattis snygga tjejen!!! (: <3


WhatandWhen?

2009-12-18, 12:51:01 / Kategori: Latest shit

Såg för en stund sen att jag har blivit taggad på denna bild. Haha jag har aldrig sett den i hela mitt liv. Jag ser vart det är och med vilka. Men när?! Haha, lite småkul är det ju..


Badgoodnightsleep

2009-12-18, 12:47:09 / Kategori: Latest shit

Hemma från avslutningen. Det var väl inte sådär jätte mycket att hurra för. Men någorlunda trevligtvar det iallafall. Har fixat klart A's present. Och ska nog ta och sova lite om en stund! Så sjukt trött. Har ingen aning om när jag somnade inte innan 01 iallfall. Och bra har jag inte sovit. Kattjäveln har sovit precis bredvid mig hela natten. Cozy.


Grattis!!!

2009-12-18, 00:25:31 / Kategori: Latest shit

 
<3


Imissyou

2009-12-17, 23:38:01 / Kategori: Latest shit

Jag kan inte sova. Jag tänker för mycket. Denna kväll var du en av dessa tankar. Jag saknar dig vännen. Jag saknar att Du oftast (och jag förstår inte hur) förstod mig. Du dömde mig aldrig. Jag kunde säga i princip allt till dig. Jag kommer alltid att göra allt för dig. Oavsett vad. Jag älskar faktiskt dig. I just wanted you to know that.


Godfuckingnatt

2009-12-17, 21:38:20 / Kategori: Latest shit

Huvudvärken, välkommen tillbaka. Har inte saknat den.. Nu under reklamen på Criminal Minds ska jag borsta tänderna och sen mysa ner mig i sängen.


So much to say

2009-12-17, 21:32:16 / Kategori: Latest shit

Jag har så sjukt mycket jag vill skriva. Vill bara låta fingrarna springa på tangentbordet.. Men det blir nog bättre om jag avstår. Det ända jag skriver är att jag inte pallar dina lekar mer och jag springer inte efter varken din eller någon annans visselpipa. Jag är ingen jävla svans!


C M

2009-12-17, 21:07:14 / Kategori: Latest shit

Intro på Criminal Minds, nej det blev fan inte till att sova tidigt.

Sommarbrännan

2009-12-17, 20:40:12 / Kategori: Latest shit
  



Kul att jag typ ser stor ut på denna lilla bild. Det jag ville komma fram till är att jag inte skulle sagt nej till denna bränna. Ni skulle sett den jag hade efter spanien, damn I miss that!


Sms från Thailand

2009-12-17, 20:24:21 / Kategori: Latest shit

Åh, fick sms av P för ett tag sen, jäveln är i Thailand. Jag är inte alls avis. Och jag är inte alls arg över att du glömde mig här! :( Jag menar, skulle inte alls vilja ligga på stranden i Thailand. Inte alls..


Sova tidigt(?)

2009-12-17, 19:59:05 / Kategori: Latest shit

Jag förstår inte. Jag är så jäkla trött. Ska nog lägga mig tidigt ikväll. Kanske till och med missar Criminal Minds. Imorgon blir det till att vara i centrum redan kvart över 8, fast vi börjar 9. Ska fixa lite grejer haha..


I remember

2009-12-17, 13:03:03 / Kategori: Latest shit

Åker snart mot Kista. Jag funderar starkt på att ta varmt te med mig.. Och jag saknar min halsduk nu faktiskt :( Min älskade halsduk! Ska se till att hämta den någon dag! Kanske idag om det går haha! Måste även se till att få tag på Anna! Mycket som ska göras känns det som. Syrran och jag måste ta oss iväg til affärer snart också! Panik!! Kanske får ta och göra det idag när hon slutar(?)


Wakeup

2009-12-17, 12:01:09 / Kategori: Latest shit

Att sätta mobil larmet på 10.20 för att vakna och se våra bästa år sket sig rätt duktigt. Vaknade nu istället. Kan vara för att jag envisades till att se klart Criminal Minds inatt, som jag för i övrigt inte fattade någonting av haha.. När jag vaknade var tvn redan på, låg i princip på tvkontrollen och mobilen. Såg även att det snöade. Hur mysigt är inte det? Det behöever väl kanske inte blåsa, men snöa får det gärna göra! Ska snart ta mig ner och se vad som händer, låter inte riktigt som att jag är ensam hemma.. Vid halv två ska jag åka till kista och få lite smakrådshjälp av Jossan! Gillas! Såg även nu att jag har fått röd frånvaro från skolan, ALLTID så jävla roligt att lärarna snackar med varandra.. Så måste ringa dit och be de ändra på det.. Mycket som händer haha..


Reklam tack!

2009-12-17, 00:35:44 / Kategori: Latest shit

Vanligtvis hatar jag reklamer, tycker det är för mycket och onödigt! Vissa reklamer kan vara sjukt roliga men inte när det är ett bra program! Och för tillfället tycker jag att det kan bli reklam nu. Jag är fruktansvärt kissnödig! Det blir till att se klart på Criminal Minds och sedan sova!


Sjukt mycket kriminalserier.

2009-12-16, 23:46:33 / Kategori: Latest shit

Har precis kollat klart på slutet av House of wax. Missade typ mer än hälften, men har redan sett skiten. Slutet på house of wax gjorde självklart att jag missade början på CSI. Ikväll är det inte Cold Case efter CSI utan Criminal Minds, bästa bästa! Nattens Cold Case avsnitt fick mig bokstavligen att må dåligt. Jag vet inte, jag är inget fan av misshandel och att se någn hängas. Mådde och fortfarande mår piss när jag tänker på det.. Så yes, jag önskar nästan att jag inte såg avsnittet. Frågan är om man ska vänta tills Criminal Minds börjar eller om jag ska lägga mig(?). Kände att det blev väldigt mycket kriminalserieskrivande i detta inlägg haha.


Leave me alone!

2009-12-16, 20:09:48 / Kategori: Latest shit
Kan man bli mer irriterar än vad jag är nu!? Fittcprunkfan!

Helgplaner!

2009-12-16, 19:59:30 / Kategori: Latest shit

Fredag: Avslutning, äntligen!! På kvällen är det middag hos A som gäller. Bruden fyller ju år!
Lördag: Middag ute på resturang med P, sen(?)


Today

2009-12-16, 19:54:17 / Kategori: Latest shit

Om det är kallt! Matteprovet, nja.. Jag vet inte.. Har gått bättre kan jag säga, men jag gjorde det iallafall. Träffade på SötAnna i centrum också, stod med henne en stund! Gick sedan mot torsbacke för att lämna ett leg. Vidare mot kista, gick och sa hej till Jossan, sedan vidare mot Malin. Satt där och gjorde i princip ingenting. Fick slava lite sen och räkna pengar, haha.. Mot kista. För mig blev det ett par legins och la undan en sommartröja, vet dock inte vilken size jag ska ha.. Ska nog ta det imorgon. Ska kolla med Jossan sen om jag kan komma dit så ska hon få hjälpa mig under hennes rast, då ska jag även prova den haha.. Nu ska jag försöka äta något!


Mat&Tv.

2009-12-16, 11:33:57 / Kategori: Latest shit

Ligger i sängen med sovsällskap. Han förflyttade sig dock precis från fotöjlen till sängen.. Magen börjar låta så ska snart mätta den. Jag ska åka om en timma och en kvart. Skiter fan i att sminka mig, är lite lite lite orolig över hur provet kommer gå.. Matte är ju som sagt inte mitt ämne.. Alls.! Efter provet åker jag till kista för att kramas med Malin!! Men nu blir det till att mätta magen och kolla på projekt runway!


Enough for today

2009-12-16, 00:27:44 / Kategori: Latest shit

Det skulle verkligen inte sitta fel med myssällskap. Någon att komma hem till när man har varit ute i kylan, någon att mysa med framför öppen en öppen brasa. Någon att ligga i soffan med och kolla på tv. Någon som bryr sig om en, påriktigt. Jag tror ni vet exakt vad jag menar, så jag kommer inte skriva mer om det.. Nu ska jag äta upp mina vindruvor, dricka upp vattnet och borsta tänderna. Csi missade jag för längesen. Har jag tur hinner jag se Cold Case. PUSS.


Thats it

2009-12-15, 20:44:07 / Kategori: Latest shit
Börjar tröttna på dina lekar rejält nu. Det är bara du själv som förlorar på det, både du, jag och resten vet om det.

Ändrade planer

2009-12-15, 17:55:53 / Kategori: Latest shit

Ändrade planer för ikväll. Ingen pulka, känner att det blåser för mycket. Kanske imorgon haha. Kom precis hem från Kista, hittade väl inte särskillt mycket haha. Ikväll blir det till att plugga lite matte, försöka iallafall haha. Måste dock få erkänna att det är sjukt skönt att snön har hållt sig idag iallfall, hoppas det fortsätter så!


Kista

2009-12-15, 14:00:58 / Kategori: Latest shit

Sitter här hemma, sjukt uttråkad. Längtar inte sådär jätte mycket tills jag ska ut i snön, jag menar det blåser, sminker kommer förstöras, det är kallt. Men snön tillhör jul och vinter! Väntar bara på att tiden ska gå, så jag kan åka till kista. Det blir mössa, uggs, halsduk och den varma jackan, cozy. Lär väl frysa ändå haha.. Äsch jag åker nu. PUSS


Snowieee

2009-12-15, 10:48:31 / Kategori: Latest shit

När jag vaknade hade jag några sms om vädret. Sprang upp till mitt fönster och se där, massa snööö! OM jag blev glad! Hoppas det håller sig också! Vid 16-17 tiden idag blir det till att åka till kista och kolla på lite grejer med jossan! Och senare ikväll blir det nog pulka! Såhär såg det ut utanför mitt fönster för typ 15 min sen.


Soon, but when?

2009-12-14, 22:49:53 / Kategori: Latest shit



Inom en snar framtid ska jag nog slinga håret igen.


The Honululu Haukka Hunk Dance

2009-12-14, 21:54:38 / Kategori: Latest shit



Fortfarande så jävla rolig. Jag älskar Kjell! Haha

"Vi lever i ett mörker, där det regnar småspik. Och för att klara depressionen måste vi tänka sol sol. Vi köper capricciosa och glömmer att det finns pizza hawaii, pizza hawaii, pizza hawaii."


Delete

2009-12-14, 18:43:55 / Kategori: Latest shit

Jag raderade precis dig, nästan iallafall.


Ibland har jag det bra.

2009-12-14, 11:03:16 / Kategori: Latest shit

Som nu till exempel. Gick till skolan och är redan hemma. Jag behöver inte gå till skolan på hela veckan, förutom på matteprovet på onsdag klockan 13 och avslutningen på fredag! Anledningen är att vi bara har samhällskunskap hela veckan, vilket jag redan har betyg i. Nice! Så nu är jag hemma, kollar på våra bästa år. Ska nog sova om ett tag, ska även försöka se till att se Paradise Hotel avsntittet som jag missade igår eftersom jag somnade till 2½ men.. Hur skön kommer inte denna skolvecka vara för mig?! Gillas! + Att det snöar, nu börjar det kännas som vinter och jul!


Erik&Calle

2009-12-13, 20:40:41 / Kategori: Latest shit


Så jävla rolig! :')


Maybe I was wrong

2009-12-13, 19:40:25 / Kategori: Musikorgasm ♪


Snygg

2009-12-13, 19:06:18 / Kategori: Latest shit


Happy

2009-12-13, 17:40:31 / Kategori: Latest shit


Såhär glad var jag igår med tjejerna!


Eriks flickvän på scenen

2009-12-13, 13:15:58 / Kategori: Latest shit

Är det bara jag som inte störde mig på att Eriks flickvän stod kvar på scenen? Okej, fine att det var lite väl länge, och det var hennes stund i rampljuset haha, men ändå. Jag blev fan till och med lite avundsjuk på situationen. Jag hade inte sagt nej till att få visas upp av den jag älskar, fira med den jag älskar. Hur söta var inte de tillsammans där på scenen. Han sjöng ju till henne. Ja, jag hade iallafall inte sagt nej.


Bild tagen från facebook.


Idol 2009

2009-12-13, 11:45:01 / Kategori: Latest shit

Ligger och kollar på Idol, det är ju nästan jobbigt att kolla på.


Paradise hotel XL

2009-12-13, 02:43:01 / Kategori: Latest shit

Fick precis sovsällskap, så ska snart ta bort sminket, borsta tänderna och kolla på paradise hotel XL. Får inte glömma att sätta larm på mobilen. Jag ska minsann se hur idol final avsnittet blev! Kommer garanterad rysa och möjligen gråta lite till. Ska även se till att få de hemska bilderna som togs ikväll på saxo. Mer update imorgon. PUSS


Ikväll

2009-12-12, 21:53:14 / Kategori: Latest shit
SAXO. PUSSHEJ

Underbara idolfinal

2009-12-12, 13:57:10 / Kategori: Latest shit

Igår var verkligen helt magisk. Helt underbart, finner inga ord. Som jag skrev innan, jag rös i princip under hela finalen! Det började med att vi käkade i kista, OM jag var mätt efter det. Sedan åkte vi, kö var det. Väl framme gick kön in rätt snabbt och vi bestämde oss för att ta en öl, eller cider för min del och alkoholfritt för den körande Erica. Sedan började det, helt okej platser faktiskt! Och våran saxo-erik. Hur bra var inte han? Under den stora pausen gick vi ut och rökte, eller jag stod bara bredvid haha. Träffade på Mia från saxo, som inte kände igen oss. Haha.. In igen, dålig luft. Fort som fan var vi tvungna att fixa vatten till Jossan. Men det gick bra. Sedan var der finaldags! Jag rös, nervös, skakade typ. Sedan hör vi hur det är Erik som sjunger på vinnar låten, jävlar! Jag rös, jag skrek och grät haha, som en av de där fjortisarna.







Vi bestämde oss för att stanna kvar och kolla lite. Helt plötsligt stod vi där nere, där Erik skulle gå förbi. Jossan ropar "Saxo". Och det gjorde fan hela mitt år! Tror inte han kopplade först, men sen så vänder han sig om och upprepar "Saxo" med jordens leende på läpparna. Då grät jag igen. KUL att vakterna drar iväg honom när han saktar in och kollar på oss.. Förstår inte vad det var med mig, var sjukt känslig igår. Och jag varken har eller ska få min mens haha.





Precis innan vi åkte hem bestämde sig Erica och Jossan att köpa sig tomteluvor som lös, riktigt tjusiga blev ni. Sedan åkte vi till Saxo och sa hej. Har nog inte varit där sen Erik slutade, och det kändes rätt annorlunda. En halvtimma stannade vi. Sedan blev det hemgång.


I am flying, my heart is taking over.

2009-12-12, 13:32:03 / Kategori: Latest shit


J&E

2009-12-12, 01:35:17 / Kategori: Latest shit


Tack för en sjuuuukt bra kväll!


Våran Saxo-Erik

2009-12-12, 01:29:36 / Kategori: Latest shit

Grät när Erik vann gjorde jag! Grattis, det förtjänar du!! Jag rös i princip under hela idolfinalen! Bästa under kvällen var nog hur du reagerade när du hörde "saxo". Det har nog gjort mitt år haha!


Stress

2009-12-11, 16:31:31 / Kategori: Latest shit
Har precis fixat mig klart, ska åka till kista och käka sen idol. Skriver sen. PUSS

Vi är söta.

2009-12-10, 21:55:09 / Kategori: Latest shit

Och jag saknar dig.


Kommunikation

2009-12-10, 20:56:42 / Kategori: Latest shit
Prov imorgon, hjälp. Skjut mig.

Ha ha ha ha ha

2009-12-09, 20:10:40 / Kategori: Latest shit

Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta. ÅT dig. Haha, jag tror jag skrattar!


"träffa massa bekanta" dagen?

2009-12-09, 19:25:21 / Kategori: Latest shit

Har det typ varit "träffa massa bekanta" dagen idag? Har träffat sjukt många jag känner idag. Skoldagen har varit sådär. Fick veta att min allra bästa matte lärare ska sluta. Hon är allvarligt den bästa matteläraren jag någonsin har haft. Men samtidigt förstår jag henne också.. Iallafall, åkte till stan efter matten för att fika med Ronja, shoppade lite smått och har väl bara 100 kr kvar att leva på. KÄNNS BRAAAAAAAAA.. Borde egentligen plugga nu, men känner som vanligt att jag har ont i huvudet, jag är trött och fattar inte någonting av kapitel 14 och 16 om kommunikation som vi har på prov på fredag. Skjut mig dirr..


Denna snygga (glada.. haha) tjej träffade jag idag!


Trevligt

2009-12-08, 23:18:11 / Kategori: Latest shit

Hemma även nyduschad och trött. Har varit i kista och träffat Jossan, sedan kom Erica efter ett tag. Måste säga att det var sjukt trevligt att träffa er. Nu ska jag snart lägga mig och sova. Imorgon är det stan som gäller, efter skolan.


Iväg till Kista

2009-12-08, 16:33:34 / Kategori: Latest shit

Hemma, jobbig dag i skolan. Ska nog åka till kista nu för att träffa jossan en stund! Försöker få med mig Erica. Ska se om Malin fortfarande är på jobbet också. PUSS


Enough for today

2009-12-07, 21:05:07 / Kategori: Latest shit

Vad är det med min jävla kropp? Huvudvärken är kvar, för tillfäller har jag ont i magen också. Så nu blir det till att lägga sig och vila, kolla på csi och hoppas på att kunna somna även min powernap.


Idol Biljetterna.

2009-12-07, 20:15:50 / Kategori: Latest shit

Snodde bilden av Erica, såg att hon hade tagit kort på våra biljetter!



Powernap?

2009-12-07, 17:31:54 / Kategori: Latest shit
Funderar starkt, och då menar jag starkt på en powernap. Jag känner mig själv rätt väl haha.

Dagen sofar

2009-12-07, 17:13:45 / Kategori: Latest shit

Skoldagen har varit sjukt ovärd. Har gjort i princip.. nothing(?). Pratat massa! Haha. Efter skolan blev det dags att åka hem, äta lite och sedan stinsen för att hämta ut Idol biljetterna med Erica och även för att köpa lite andra grejer. Tror dock jag skippar att säga vad, vill som sagt inte att andra ska köpa samma saker som mig.  Var kvar ett tag faktiskt, bara pratade, kändes riktigt bra. Det var längesen jag träffade henne. Och det är bland annat det som gör att det känns så jävla bra att gå på Idol med Erica och Jossan, det var längesen vi sågs. Väntar på att syrran ska komma hem så jag kan börja laga mat.


GILLA

2009-12-06, 20:26:07 / Kategori: Latest shit

So the lion fell in love with the lamb.


Stop.

2009-12-06, 18:45:03 / Kategori: Latest shit

Jag har kommit till punkten där det tar stopp!


Yesterday

2009-12-06, 18:20:17 / Kategori: Latest shit


M

2009-12-06, 11:42:43 / Kategori: Latest shit


Bakfickan

2009-12-06, 11:38:18 / Kategori: Latest shit
Igår kunde varit bättre.


Mina fina!!


Ikväll

2009-12-05, 15:34:10 / Kategori: Latest shit

Ikväll är det bakfickan med Pöööörsh och Malin som gäller! Gillas starkt!


The feeling

2009-12-05, 13:16:36 / Kategori: Latest shit
Jobbigt, äckligt, obehagligt.

IDOL FINAL

2009-12-04, 23:55:42 / Kategori: Latest shit

Innan jag lägger mig fixade jag detta!


DÄR, på Eriks sida kommer jag, josefin och erica sitta på fredags finalen! De där biljetterna gick åt rätt duktigt kan jag lova. Det fick bli de här eller ett par bakom scenen.


Väntar på bättre dagar

2009-12-04, 23:10:56 / Kategori: Latest shit

Nu går jag fan och lägger mig, försöker iallafall. Hoppas på att imorgon ska bli en bättre dag. Huvudvärk (som vanligt, någon annan som inte är chockad?), trött, irriterad. Behöver jag säga mer? BTW Heja Erik! Vinn skiten nästa vecka!!


Oh my..

2009-12-04, 21:57:27 / Kategori: Latest shit
Jag förstår mig inte på dig alls.

C.

2009-12-04, 21:02:12 / Kategori: Latest shit

Sitter och kollar på idol med mamma och syrran, och hör hur mobilen vibrerar! CITTY! Då blev jag glad! Det var galet längesen, och det gillar jag inte. Hon har precis flyttat från Häggvik. Så vi bestämde att vi måste ses någondag! Det kändes bra att höra hennes röst.


Ännu en gång, denna bild! :')


Myskväll på ingång

2009-12-04, 18:10:38 / Kategori: Latest shit

Dagen har gått snabbt. Skönt. Pluggade lite smått i skolan, det blev mer prat. Vi fick snällt nog sluta hela 30 minuter tidigare.. Haha. Vid halv 3 åkte jag hemåt, men det blev en tur till stinsen först med G & C. Hittade ett par jeans som även var på rea! GILLAS. Och det gillas ännu mer hur de sitter vid stjärten! Efter ett tag kom syrran också, så drog vi och handlade lite på Vivo (yes, jag säger fortafarande vivo). Hem och äta supergod middag, satt riktigt duktigt. Åt ju ingen lunch i skolan idag. Men klarade mig helt utmärkt utan det också (; Nu sitter jag på soffan här nere, sjukt mysig julstämning, äter lite chips (blev dock fel chips.. ville ju ha lantchips men nej nej..), äter lite godis och dricker mitt älskade bubbelvatten! Ikväll är det okej att svulla. Ska ju som sagt bara ta det lugnt.


Bästaste!


C M

2009-12-03, 20:59:57 / Kategori: Latest shit
CRIMINAL MINDS, SEN SOVA. PUSS


Läpp piercingen

2009-12-03, 20:45:19 / Kategori: Latest shit

Haha, testade om jag fick in en piercing i läppen och det gick fan. Se där.


It still bothers me

2009-12-03, 16:08:18 / Kategori: Latest shit

Yes, it still fucking bothers me. Jag stör mig fortfarande på folk som ska göra exakt samma sak som jag. Kan ju inte hindra personer från att göra allt precis som jag, färga håret som mig, sminka mig som mig, klä sig som mig, göra exakt samma tatuering som mig. Men det stör mig iallafall.


The music is back

2009-12-03, 15:54:18 / Kategori: Musikorgasm ♪

Kände att det var sjukt längesen det var jag hade musik på bloggen, så såg till att fixa det igen (; Får se hur länge den stannar denna gång! Musikorgasm!


Ha ha!

2009-12-02, 20:27:31 / Kategori: Latest shit
Jag kan ingenting annat än skratta åt dig. (:

Få till kroppen

2009-12-02, 19:28:43 / Kategori: Latest shit

Jag känner att det är dags att ta tag i träning. Vet dock inte vad det är jag vill träna.. Vet bara att det jag äter sätter sig på fel ställen. Och jag gillar det inte! Så dags att bli fast och smal! Gäller bara att hitta vad det är för kul som ska få mig i form.. Något jag fortfarande saknar, fruktansvärt mycket är hästarna..


Varför inte?


Helgens planer

2009-12-02, 17:58:07 / Kategori: Latest shit
Fredag: Lugn idolkväll med Balex. DET ska bli skönt!!
Lördag: Märsta, och då får jag äntligen träffa E!

 

.

2009-12-02, 16:17:48 / Kategori: Latest shit
Everything changes everything falls apart.
I can't stop to feel myself losing control.

How much is real?

2009-12-02, 15:51:02 / Kategori: Musikorgasm ♪




Smurf

2009-12-02, 14:55:35 / Kategori: Latest shit


Gårdagen 1 december

2009-12-02, 11:30:33 / Kategori: Latest shit

Det började med att vi fixade oss hos mig. Käkade lite och tog tåget mot nivå. Där satt vi och förade lite, snackade Slevens wok och pasta, männen bredvid oss och de bakom oss haha. Drog vidare mot mariatorget och skyddsrummet. Har verkligen för mig att de var på münchenbryggeriet(?). Jag var ju fan där på nyår.. Anyway. Väl i kön som inte alls rörde sig, eller jo på en halvtimma kom vi bokstavligen två steg. Tinnitus fick jag nog också, någon brud precis bakom oss som var arg på en kille framför oss och tyckte att han promt skulle vara hemma och vara deprimerad och komma över henne(?). Snacka om att vilja göra en scen av hela jävla situtionen.. Efter det så hörde vi att det var kaos i garderoben och då bestämde jag mig för att Inte lägga in mina grejer i garderoben. Och till slut bestämde vi oss för att dra. Det såg rätt tomt ut där inne också. Så vi började knata. Dock åt fel håll, hade en stark känsla om det redan när vi drog där ifrån men men.. Vi gick och gick. Vart fan var vi? Jag och Nicole kände "fan vad vi känner igen det här." Helt plötsligt säger hon "men vafan, jag tatuerade mig här". Vi gick alltså från mariatorget till hornstull. Helt fel håll. Vad ser vi inte där i hornstull? Jo, Sleven. SOM BTW VAR ÖPPET! Guld! Det blev en wok för mig och någon konstig pasta för Nicole. Väntade på tunnelbanan i 20 minuter. Sedan kom Nicoles underbara mamma och hämtade oss. Tack tack tack! kom hem vid 1 halv 2(?) borstade tänderna tog bort sminket och somnade. Sjukt värt.  Ungefär sådär såg våran gårdag ut. Fick bilden av Nicole nyss, men den läggs upp senare idag när jag har kommit hem! Nu blir det till att vara lite duktig och plugga religion.


Wake up wake up

2009-12-02, 09:46:28 / Kategori: Latest shit

Idag blir en osminkad dag i skolan. Mer update om gårdagen kommer under skoldagen, hinner inte nu. Promenad fick vi iallafall haha!


Oldie. Blev en bild igår, får se när jag får tag på den haha.


Utgång ikväll med N

2009-12-01, 18:19:06 / Kategori: Latest shit

Sitter hos mig med N och sminkar oss. Ikväll är det utgång som gäller, yes på en tisdag. Det blir nice!