Lördag 26 juni 13.28

2010-06-26, 13:28:56 / Kategori: Latest shit

Åker till SUNNY BEACH 26 JUNI - 3 JULI. Kommer hem natten till 4 juli om jag inte minns fel! Har luren med mig. TJA!


Resesnack.

2010-06-26, 13:10:24 / Kategori: Latest shit

N var precis här och hämtade det han hade glömt. Det var lite jobbigt att säga hejdå till honom. Sista gången vi ses på ett tag.. Igen..

Jag har nog packat allting nu tror jag. Så ska jag bara stänga väskan! Hoppas på att den väger som den ska haha. Pallar inte med övervikt. 

Om ungefär en halvtimma kommer min kusin och plockar upp mig. Han kommer som sagt att köra mig till sollentuna station så tar jag 14.05 tåget mot märsta för att möta upp Denise. Vi ska fixa allt det sista. Köpa det sista som behövs osv. Sedan tar vi bussen till arlanda. Väl på arlanda får jag inte glömma att köpa min parfym. Slängde min gamla för den fungerade inte haha. När man tryckte på öhm.. grejen där parfymen ska spruta ut så kom det ingenting, och det var ändå inte så mycket kvar så det blir till att köpa den på flygplatsen. Sedan gäller det bara att vänta på att tiden ska gåå så vi kan åka.

Shit, nu börjar jag bli taggad. Riktigt taggad faktiskt. Jag är så jävla sugen på att festa stjärten av mig. Festresan höhö. Pratade igår om att jag senare i sommar vill åka till turkiet där min faster har lägenhet, funderar på att göra det till en rehabresa haha. Äsch, det tar jag som det kommer istället.


Turkiet i somras.


Med sällskap av kissen.

2010-06-26, 11:36:57 / Kategori: Latest shit

Jag och några i min släkt pratade igår om att det säkert skulle vara stängt i alla affärer idag. Och oj vad rätt vi alla hade. ALLT förutom vivo (ja, jag säger fortfarande vivo) var stängt. Så jag messade min kusin och frågade om jag fick låna deras ipod laddare. Och det fick jag. Tack! Så han kommer hit vid 13.30 och kör mig till sollentuna stn. Hur snällt? Slipper jag gå i vädret. Sköööönt! Blir btw lite glad över vädret, att det var fint igår och dåligt idag när jag ska åååka! Sitter nu och äter frukost/lunch. Elvis sitter här bredvid mig och vill äta mitt bröd haha. Ska packa det allra sista och sedan bara ta det lugnt!


Ännu en gång, denna bild på oss. Haha.


Nu är det nära.

2010-06-26, 10:50:41 / Kategori: Latest shit

Jag vaknade faktiskt tidigare än vad jag skulle. Bra jobbat. Vaknade dock först vid 3-4 tiden av att kattjäveln ville visa vad han hade med sig hem. Yes, ännu en gång en mus. Så jävla roligt.. Denna var levande också, så stängde resväskan fort som fan och la mig igen. Medans Elvis sprang runt i mitt rum och jagade jäkeln. Jag orkade faktiskt inte bry mig.. Nu sitter jag och "fixar mig". Pratade precis med N i telefon. Kul att alla mina leveransrappoerter kom nu haha. Aja, han är på g hem och kanske kanske kanske hinner se honom innan jag drar. I want to. Ska nu "fixa" klart mig och sen springa till stinsen. Hinner slänga upp ett inlägg innan jag draaar.


N.

2010-06-26, 01:45:12 / Kategori: Latest shit


Packat klart. Tror jag iallafall.

2010-06-26, 01:23:51 / Kategori: Latest shit

Jag är hemma. Jag har varit hemma ett bra tag och packat. Det känns verkligen som om jag har glömt någonting. Men jag har pass, flygbiljett, pengar, laddare det är väl det viktigaste iallafall. Jag har ju självklart med mig mer, kläder och så men tänkte på det allra viktigaste. Så hoppas på att jag inte har glömt någonting nu. Har lagt mig i sängen, börjar få ont i huvudet haha. Har satt mobillarmet på 10.45. Saknar N. Tycker att du ska vara här och sova med mig innan jag åker ju.. Får se om vi kanske hinner ses en snabbis innan jag drar imorgon, eftersom jag har en grej som han behöver. Annars får du helt enkelt åka hem till mig och hämta det senare. Det löser sig!

Imorgon ser dagen ut som så att jag vaknar vid 10.45. "Fixar mig" lite smått. Haha, ska åka i mjukisar osminkad men ja det fungerar ju det med. Men ska rätt snabbt efter att jag vaknat dra till stinsen en snabbis för att se om det finns ipodladdare någonstans! Hörde att teknikmagasinet har, så kanske springer dit och kollar. Sedan hem, äta någonting och vid 13.00 tiden mot sollentuna station. Fatta att jag ska med resväskan. Ja, vi får väl se hur det går. Får btw inte glömma en av mina kuddar. Alltid ett måste! Och då blir det iallafall till att åka till märsta och möta upp Denise för att sedan åka till Bulgarien och Sunny Beach!

Funderar nu på att lägga mig, börjar bli sjukt trött och eftersom vi landar på kvällen så blir det utgång direkt! Så då vill man ju vara pigg!


Denise, snaaaart åker vi!!!


Sitter i bilen på g hem. Har två gullung...

2010-06-25, 23:16:21 / Kategori: Latest shit

Sitter i bilen på g hem. Har två gullungar på fyra och två år sovandes bredvid mig. Börjar själv bli trött, men måste packa det sista när jag kommer hem. Det jag kommer ihåg iallafall. Mer update när jag kommer hem, rätt snart!


Kul att inläggen hamnade fel(?). Efterätts...

2010-06-25, 21:41:42 / Kategori: Latest shit

Kul att inläggen hamnade fel(?). Efterättsinlägget skrev jag senast! Och inlägget under för flera timmar sedan. Just for your information.


Sitter fortfarande på landet, har haft en ...

2010-06-25, 21:33:36 / Kategori: Latest shit

foto0652 (MMS)

Sitter fortfarande på landet, har haft en trevlig dag. Förhoppningsvis en trevlig kväll också. Ligger nu i soffan och kollar lite på fotboll med männen här haha. Och har kommit fram till att jag förmodligen kommer åka till min fasters lägenhet i turkiet på en sola och bada resa senare i sommar. Hoppas på slutet på juli! Någon sugen? Men först blir det sunny beach. Imorgon. Sjukt nice. Om vi ska festa! Vill nu. Åker hem senare ikväll och packar det sista. Imorgon blir det Stinsen en snabbis för att se om det finns ipodladdare någonstans! Sen vid två åker jag till märsta och möter upp denise! Mer update när jag kommer hem!


Rabarber pannacotta till efterätt, ska bli...

2010-06-25, 21:31:08 / Kategori: Latest shit

foto0654 (MMS)

Rabarber pannacotta till efterätt, ska bli spännande att smaka. Annars ligger jag på soffan med männen och kollar på fotboll. Börjar bli trött och saknar N. Imorgon blir sista gången vi ses på typ en månad.. Igen. Jag är glad för din skull fino, det vet du. Blir bara jobbigt att vara ifrån dig igen. Men som du själv sa: våran tid kommer att komma. Glöm inte mig under tiden du är borta bara.. Blir väl till att åka hem och packa det sista sen så har jag det gjort.


Hurra för Ronja!

2010-06-25, 10:07:42 / Kategori: Latest shit

Bra update igår. I know. Åkte iallafall till stan efter att jag fixade naglarna. Mötte upp både Ronja och N. Jag och Ronja gick runt och köpte grejer till mig medans N gjorde något annat ahaha. Vi mötte sedan upp honom samt Ronjas pojki. Satt och fikade ett tag och sedan rörde vi oss åt olika håll. Jag och N åkte hem till mig och bara mös. Hur mysigt som helst. Värt! Vaknade för en timma sedan och väntar på att min kusin ska ringa så att de kommer och hämtar mig så åker jag till landet.

Vill också passa på att gratta min fina Ronja som fyller systemet idag! HURRA!


Bilder på tatueringen.

2010-06-24, 10:21:06 / Kategori: Latest shit

OM jag har sovit bra. Eller ja inte den sista timman eftersom jag hade sjuka drömmar och magen pratade haha. Satan vad hungrig jag var då. Dock inte när jag vaknade. Sitter nu och fixar mig, har på något konstigt vänster lyckats göra internet sidorna en size större. Minns inte hur man fixar tillbaka det så får väl ha de såhär så länge.. Ska om en halvtimma (minst) börja röra mig och fixa naglarna. Äntligen! Sedan stan! Sandra slängde upp bilderna på tatueringen på fb, så slänger upp de här med.







Älskar hur min tå korvade sig på första bilden(?) Och mina skavsår. Jäkla klackar haha.


Blair & Chuck.

2010-06-23, 20:21:18 / Kategori: Latest shit


Make time fly.

2010-06-23, 20:13:15 / Kategori: Latest shit

Kan inte tiden bara gå lite fortare? Jag är så fruktansvärt trött och vill bara lägga mig och sova. Nu. Ska kolla på lyxfällan och efter det lägger jag mig. Tog för en stund sedan bort plastet på tatueringen. Nu gäller det bara att vänta tills den läkt klart. Den hade läkt väldigt bra förra gången sa inte bara en tatuerare där. Kändes bra att veta. Förhoppningsvis läker den lika bra nu!

Imorgon blir det till att äntligen fixa naglarna. Hon kommer nog döda mig eftersom jag vill ha fransk maniykr denna gång haha. Efter att jag fixat naglarna blir det till att åka till stan och fika med min finaste Ronja. Ska tvinga med henne att shoppa med mig. Shoppa och shoppa.. Köpa grejer till resan. Denise skulle förmodligen åka till stan så möter upp henne och se vad vi behöver. Och sen tillsist ska jag möta upp N och så åker vi förmodligen hem till mig tillsammans. Mys!



Fina Ronja!


Marilyn Monroe quote;

2010-06-23, 18:40:15 / Kategori: Latest shit


I heart the twilight saga.

2010-06-23, 17:58:40 / Kategori: Latest shit

Ryser lika mycket varje gång jag ser den här trailern. I fucking love it! Önskar nästan att jag var hemma när den har premiär på midnattsshowen. Men får helt enkelt se den när jag kommer hem.


"Make hell more beautiful. Get tattoos."

2010-06-23, 17:18:22 / Kategori: Latest shit

.. And so I did.

Nu är jag hemma igen. Dagen började med att jag åkte till Hornstull och House Of Pain för att tatuera klart foten. Och nu är den minsann klar. Jag är nöjd! Precis när jag var färdig kom N dit med sin polare. Då skulle Amanda börja med sin, hennes tog i princip bara 20 min. Men efter det var hon sjukt blek och illamående. Haha, snuttan. Fick gå och köpa läsk till henne så hon skulle må bättre. Efter det drog jag med N & L. De käkade jag satt helt lost bredvid. Orkade knappt hålla ögonen öppna. Var helt off. Men nu är jag hemma, borde äta någonting men det gör jag om ett tag när jag blir hungrig. Känner att jag måste  hålla mig vaken tills ikväll. Somnar jag nu kommer jag aldrig kunna sova inatt.

Bilder på min kommer när min tatuerare Sandra har lagt upp de! För tillfället är jag trött, har huvudvärk och är lite små grinig. Fråga N bara haha.


Trött tjej.

2010-06-23, 10:06:16 / Kategori: Latest shit

Vaknade för en stund sedan. Sitter och fixar mig. Somnade väl runt två tiden. Hade gärna sovit längre kan jag säga. Men det får bli någon annan dag. Jag har tatueringstid 12.10, så ska åka om en timma ungefär. Möter upp Walle vid Hornstulls tbana. Efter min tatueringstid har Amanda tid, så jag sitter nog kvar med henne. Det blir braaaa.


Haha, du har kommit igång med tatuerandet!


Du & jag döden.

2010-06-23, 01:16:41 / Kategori: Latest shit


Frustrerad bruuud.

2010-06-23, 00:14:23 / Kategori: Latest shit
Fatta att jag har försökt somna i över två timmar, med huvudvärk. Tror ni jag är dåligt frustrerad? Speciellt när jag ska upp tidigare än vanligt nu när jag har lov..


Ge mig lördag.

2010-06-22, 21:40:37 / Kategori: Latest shit


Jobbig kväll.

2010-06-22, 20:31:42 / Kategori: Latest shit

Jag är trött. Jag är utmattad och trött. Har nu i någon timma legat i sängen och bara läst. Jag har ont i handleden, fast jag har "skyddet" på. Ont i huvudet har jag nu också, ingenting ovanligt. Jobbig kväll. Fick hem betygen på papper idag. Blir lika jävla förbannad när jag ser det där jävla betyget. Jävla skitlärare.

Positivt: Du kom hem. Min ipod är fixad. Hur vet jag inte, men det är bra.


.

2010-06-22, 19:11:08 / Kategori: Latest shit


Utmattad.

2010-06-22, 16:18:19 / Kategori: Latest shit

Nu är jag i princip klar med städandet. DUKTIG TJEJ. Har nu rensat ALLT. Alla lådor, hela garderoben osv osv. Har bara lite smått kvar. Skönt att äntligen ha det gjort. Nu då? Nu är jag helt slut, igen haha. Så ska bara vila, klockan är fan redan över 16. Påtal om ingenting så när jag rensade mitt rum igår hittade jag mitt handledsskydd eller vad det heter. Äntligen. Har ju problem med min handled lite då och då så det var perfekt att jag hittade den igen. Och att den fortfarande sitter.

Imorgon är det tatuering som gäller. Försöker få med mig Denise så vi kan planera resan lite samtidigt, men det är fortfarande oklart om hon ska med eller inte. I'm trying. Bilden är från förra gången, nu blir det till att göra klart den.


Fyra dagar kvar.

2010-06-22, 13:15:07 / Kategori: Latest shit

Nu börjar min kropp känna av att det är lov tror jag. Jag vaknar bara vid 10 och somnar sedan om, efter lite kämpande. Förut så vaknade jag vid sex. Sen kan det ju bero på att jag är vaken lite längre också.. Jaja, dagens planer är att städa klart, tänkte ligga kvar här ett bra tag till, möjligtvis gå ner och äta. Sen när jag orkar ta tag i städandet.

Dagarna går fan fort, nu är det fyra dagar kvar tills jag och Denise åker utomlands och festar stjärtarna av oss!!


2 år sedan.


Glader.

2010-06-21, 23:59:15 / Kategori: Latest shit


Let's play.

2010-06-21, 22:53:11 / Kategori: Latest shit

If you want to play it like a game well, come on, come on, let's play.


Kiss me it'll heal, but it won't forget.

2010-06-21, 22:32:54 / Kategori: Latest shit


Romeo återvänder ensam.

2010-06-21, 21:29:27 / Kategori: Latest shit

Words don't express your love, you gotta proove it.

 


Duktig tjej.

2010-06-21, 20:40:59 / Kategori: Latest shit

Fatta att jag har städat hela dagen. Det trodde jag inte om mig själv. Har rensat hela garderoben, röjt undan massor på mitt tvbord, röjt undan saker från mitt sängbord och damsugit, är inte ens klar. Det jag kommer göra ikväll är att byta lakan osv och lägga kläderna jag har tagit fram i en resväska. Yes, redan haha! Men det är lika bra att de redan ligger där. Packar hellre sakta men säkert än hetspackar! Städar resten, av de småsakerna imorgon.

Nu har jag tagit en paus. Det behöver jag. Kan inte göra så mycket än heller eftersom kläderna jag ska ha med mig ligger på sängen. Väntar på att mamma ska upp på vinden och ta ner en`resväska till mig. Fick precis sällskap av kattjäveln som lagt dig på sängen och förhoppningsvis inte på några kläder, speciellt inte svarta eftersom de blir vita då..


Paus från städningen.

2010-06-21, 18:10:17 / Kategori: Latest shit

Jag rensar grejer och har mig, ändå känns det inte som om det syns någon skillnad. Har nu fått ont i nacken också. Men jag SKA städa klart idag, möjligtvis imorgon också! Så har jag det gjort precis innan jag drar. Hur skönt som helst.


Klar med garderoben.

2010-06-21, 17:08:45 / Kategori: Latest shit

NU är jag klar med min garderob. Och då har jag plockat ut saker jag vill ha med mig på resan (vilket förmodligen är påtok för mycket!!) och då är rätt mycket i tvätten också. Funderar på att städa hela rummet när jag ändå är på gång. Tvbordet och sängbordet. Skulle vara rätt värt faktiskt..


Ge mig en walk in closet.

2010-06-21, 14:44:28 / Kategori: Latest shit

Nu minns jag varför jag aldrig rensar min garderob. För att det är jävligt jobbigt och jag kommer halvvägs och orkar inte mer. Typ som nu. Har ingen aning om vart jag ska få plats för mina mjukisbyxor. En jävla massa kläder på sängen som förmodligen ska med utomlands. Jösses, jag är slut. Om man ändå kunde ha en walk in closet.


Sova ut duktigt.

2010-06-21, 12:53:57 / Kategori: Latest shit

Jag är i princip nyvaken. Duktigt! Vaknade dock vid 10 tiden först, kämpade med att somna om, but I did it! Ligger fortfarande i sängen, som vanligt. Ska gå ner snart, funderar på om man ska äta lunch redan nu eller om man ska äta lite frukost. Väntar nog ett tag för att se hur hungrig jag blir.

Dagens planer var ju att "shoppa" till resan. Men jag tror jag väntar med det tills på torsdag när jag är i stan med Ronja. Så jag funderar på att städa rummet, rensa garderoben (vilket inte är min bästa grej. Tänker bara "den här kanske jag behöver någongång"). Men det skulle vara ett jäkla bra tillfälle till att göra det. Så kan jag samtidigt se vad jag vill ha med mig och tvätta det, om det skulle behövas.


5 dagar kvar tills vi åker. Detta var förra året i Alanya.


Och jag, jag står maktlös inför kärleken igen.

2010-06-21, 00:29:52 / Kategori: Latest shit

- Vals för satan (din vän pessimisten).


I'm here. Whenever you need me.

2010-06-20, 23:48:03 / Kategori: Latest shit


I'm going to marry a vampire.

2010-06-20, 21:28:04 / Kategori: Latest shit

Påtal om ingenting så har tredje twilight filmen premiär 29 juni. Hade inte jag varit i Sunny Beach då hade jag varit på den premiären då man får se både ettan och tvåan! Kan ingenting annat än säga att jag älskar filmerna. I really do! Och det är efter de filmerna jag har bestämt mig för att gifta mig med en vampyr!


Veckoplaner.

2010-06-20, 21:21:00 / Kategori: Latest shit

Ligger nu i sängen (flyttade mig till soffan och sedan tillbaka till sängen) och kollar på MJ's This is it. Känner att ögonlocken börjar bli lite tunga. Slänger in veckoplaner fast jag skrev de för en vecka sedan.

Måndag: Shoppa lite inför resan på lördag.
Tisdag: N kommer hem, förhoppningsvis ses redan då.
Onsdag: Fortsätta på tatueringen och förmoglien hinna klart.
Torsdag: Fixa naglarna. Fika med Ronja.
Fredag: Midsommar(?) Mamma vill att jag ska till landet, men det vill nog inte jag.
Lördag: 18.20 sitter jag och Denise på planet till Sunny Bitch!


Sex dagar kvar till Sunny Beach.

2010-06-20, 20:18:52 / Kategori: Latest shit

Det är sex dagar kvar tills vi åker. Jag är så sjukt taggad. Jag vill åka nu. Jag vill till och med packa redan nu. Jag har suttit och skrivit upp vad jag kommer behöva, har messat lite med Denise om det också. Så imorgon ska jag förmodligen köpa lite resesaker. Solskyddsfaktor till både kropp och läppar, vattenfast mascara, Ska kolla efter en keps också. Hoppas bara på att det är bra väder när vi är där, nu regnar det nämligen där. Hoppas hoppas!


I Sunny Beach för 2 år sedan. Haha, lägg märke till de ful(l)a ögonen..


PAM.

2010-06-20, 19:30:42 / Kategori: Latest shit

Haha,  jag måste säga att jag tycker denna bild på mig, Malin och Pauline är så jävla rolig! Jag som skriker på någon(?) Malin med sina snygga random glasögon och sexiga Pauline!


I hear you breathing in. Another day begins.

2010-06-20, 18:58:54 / Kategori: Musikorgasm ♪


Jamie.

2010-06-20, 18:31:18 / Kategori: Latest shit

Hur underbar är inte han?


One tree hill.

2010-06-20, 16:57:03 / Kategori: Latest shit

Ikväll. 18.00. Kanal 5.


Spanien 09.

2010-06-20, 15:46:43 / Kategori: Latest shit

  
Snart blir jag (förhoppningsvis) bruuuun!


Du. Hemma. Tisdag.

2010-06-20, 12:17:30 / Kategori: Latest shit


Malin, hör av dig!

2010-06-20, 10:24:58 / Kategori: Latest shit

Vaknade för en stund sedan. Hade fått ett sms från Malin vid 05-06 tiden. Detta gör mig lite orolig. Hur mår du? Vart är du? Hör av dig!! Ligger iallafall fortfarande i sängen, orkar aldrig gå upp när jag precis vaknat. Idag är det söndag(?) Får se vad man gör.


Hör av dig för guds skull!


Kattjäkel.

2010-06-20, 03:02:17 / Kategori: Latest shit

Kaaaaattjävel. Stod och borstade tänderna då jag hör honom springa upp och jama. Sticker ut huvudet ur badrummet och ser att han har en stackars liten mus i munnen. IGEN. Denna var dock liten men vet inte om den var levande eller inte eftersom jag hann springa in i mitt rum och stänga dörren innan han kom in. Äckligt. Så tur att jag var uppe och borstade tänderna då och hade bestämt mig för att inte äta. Det här är det jobbiga med denna årstid och samtidigt ha en utekatt. Det fula är att han är precis som jag. Envis. När vi fick honom tyckte vi att han skulle vara en innekatt, men det tyckte absolut inte han..


Haha, sötig!


Trött, nykter tjej.

2010-06-20, 02:34:48 / Kategori: Latest shit

Okej, jag är tillbaka hemma. Åkte till märsta och var hemma hos Pauline ett bra tag. Kan lova att vi alla hade lite småpanik över outfitsen, jag kände dock att jag inte kunde göra något åt saken så satt och väntade medans Malin och Pauline bytte om (minst) 100 gånger. Tillslut (23.20) gick vi ner till station. Det blev KC på engång. Gratis inträde. Jag stannade tills sista tåget. Anledningen till att jag tog sista tåget var att jag inte drack. Bland annat pga att jag vill vara fit till beachen ;D Och när jag bestämt mig för någonting så är det så. Men jävlar vad frustrerande det var att sitta där, alla drack sina drinkar, shottade äppelkakeshot (som jag alltid velat prova!!!!) och började bli lite småfulla. Medans min mun vattnades, jag blev "rastlös" för att jag inte drack. Så jag kände att det var mer värt att åka hem! Satte mig på sista tåget, hade planer på att sitta för mig själv med min musik. Men det fick jag inte. Någon jäkel på kanske 35 år (minst) satte sig och frågade "Vill du prata?" Fast jag sa nej så fortsatte han. Kul kille. Efter det, när han märkte att jag inte var intresserad av att lyssna på vad han lyssnade på för musik så gick han. Istället började han prata med en annan kille och sa "Gå och prata med henne, hon är dryg." Och jag var i princip lika dryg mot honom, även om han var yngre. Förklarade även för honom att jag inte var intresserad av att lyssna på den andra killens musik. Tur för mig att alla de skulle gå av i väsby. Hade verkligen inte orkat prata med de mer. Kul att ordningsvakterna kom när de hade gått av, hade behövt de lite mer när de satt och pratade med mig haha. Gick av tåget och gick hem. Nu sitter jag här, ska ta bort sminket om någon minut, funderar på att äta någonting. Orkar dock inte. Kanske är bättre att vänta tills imorgon ändå!

Slutsats av kvällen: Det SUGER att dra ut på krogen om man inte ska dricka! Och jag kan vara jävligt dryg när jag vill det.


Still pissed offfff.

2010-06-19, 18:59:59 / Kategori: Latest shit

Det blir inte märsta runt 16 som jag trodde igår.. 20.35 tåget blir det. Jag är fortfarande riktigt förbannad på min skola. De behandlar alla olika och jag tycker inte det är okej. Jag verkar inte vara den enda som är förbannad.


Riktigt arg.

2010-06-19, 17:27:19 / Kategori: Latest shit

Jag är så jäkla förbannad. Jag förstår inte hur jag som var i skolan, varje dag, gjorde alla prov och kämpade som fan, kan få samma betyg som en person som knappt var på de lektionerna. Jag vet att du vet vem du är, och det är ingenting emot dig det är mot läraren. Jag tycker fan inte det är okej. "Se det som ett G +". Ye, sure, för det där jävla pluset kommer ju synas i mina betyg. Och du säger att du även kollar på hur aktiv man är på lektionerna. VISST! Då hade jag också kunnat skita i att komma till skolan och få exakt samma betyg som nu. Åt helvete vad arg jag är!



EDIT: "Hade du fått ett VG till så hade jag gett dig VG i slutbetyg." Trevligt, vad fick de andra på sina prov då? Så Ja, till dig som kommenterade.. 


Nykter utgång ikväll.

2010-06-19, 16:42:00 / Kategori: Latest shit

Har precis sminkat klart mig. Försöker komma på någon outfit. Väntar även på att få besked om att kunna åka till märsta. Första gången på länge jag går ut utan att dricka. Vi får väl se hur det går eftersom de andra ska dricka.


Sjukt mätt.

2010-06-19, 14:43:14 / Kategori: Latest shit

Jösses. Jag tror inte att jag ska äta mer idag haha. Jag är så mätt, jag mår illa. Riktigt illa. Usch. Gick säkert upp 5 kilo nu haha, nej men på riktigt. Hur mätt som helst.


Haha!


Tidsfördriv.

2010-06-19, 13:34:50 / Kategori: Latest shit

1. Jag drog min första fylla när jag var yngre än 15. (x)
2. Jag har spytt för att jag har druckit för mycket. (x)
3. Jag har gjort saker på fyllan som jag ångrar. (x)
4. Jag har druckit öl, cider, vin och sprit. (x)
5. Jag tycker att alkohol är gott. (x)
6. Jag har behövt åkt in på sjukhus för att magpumpas. ( )
7. Om jag inte fått tag på något att dricka innan festen så tar jag av mina föräldrar. ( ) Somliga får gå på systemet..
8. Jag dricker ofta. (x)
9. Jag har druckit mer än 10 gånger. (x)
10. Jag har varit på krogen. (x)
11. Jag har suttit på en busstation, tågstation etc och druckit. (x)
12. Jag har blivit kallad alkis. (x)
13. Jag har kört motordrivet fordon när jag varit på fyllan. ( )
14. Jag har köpt hb. ( )
15. Jag har däckat på fyllan. ( )
16. Jag drack så mycket att jag spydde på min första fylla. ( )
17. Jag har åkt polisbil. ( )
18. Jag har gjort något olagligt på fyllan. ( )
19. Jag har druckit mig full med mina föräldrar. ()
20. Jag tycker det är kul med folk som är för fulla (x)

TOTAL:
0-5 : Du dricker för att ha kul och vet hur mycket du tål.
5-10 : Du ligger på varningsgränsen, ta det lungt innan det är för sent
10-15 : Du är ett fyllo.
15-19 : Det är för sent för dig, du är ett fyllo


Spaghetti bolognese

2010-06-19, 12:45:15 / Kategori: Latest shit

Ni som känner mig, vet hur galen jag är i spaghetti och köttfärssås (UTAN OST, JÄVLIGT VIKTIGT!!!!). Skulle helt ärligt kunna leva på det i ett år utan att tröttna. Påtal om det iallafall, så drömde jag om spaghetti och köttfärssås haha. Tror ni jag är dåligt sugen på det? Det blir till att äta det till lunch!


Lånad bild.


Still in the bed.

2010-06-19, 12:34:15 / Kategori: Latest shit

Jag vaknade för undefär en halvtimma sedan. Skönt att äntligen få sova ut ordentligt, av sig själv! Ligger fortfarande i sängen, har planer på att göra det tills jag ska dra. Vid 16 tiden(?) blir det till att åka till märsta, vara hundvakt med Malin, äta lite middag hos henne. Sedan vidare till Pauline. för att sedan gå ut i märsta. Eftersom jag inte ska dricka lär det bli sista tåget, eller första bussen. Äsch, det tar jag som det kommer. 

 

 


I'm just waiting for it.

2010-06-18, 23:46:08 / Kategori: Latest shit


Haha, jag dör av skratt!

2010-06-18, 23:30:59 / Kategori: Latest shit


Home a friday night.

2010-06-18, 23:25:04 / Kategori: Latest shit

Jag blev hemma ikväll. Jag. På en fredag. Ja, det är flera som har reagerat på det haha.. Men jag ska vara nykter, inte dricka en droppe på en vecka nu. För imorgon om en vecka åker vi till värmen. Shit vad jag längtar. Fick btw veta idag att N åker hem därifrån på tisdag, ja det var ju opassande, haha.  Men det finns rätt viktiga anledningar, schysta anledningar till att han åker hem. Men jävlar vad jag och Denise ska sola, bada, festa. Vill nu!


Sunny Beach, 2 år sedan. Jag var nykter. Nästan.


Everything.

2010-06-18, 21:50:36 / Kategori: Musikorgasm ♪


5 sek.


Music is my drug.

2010-06-18, 20:28:00 / Kategori: Latest shit


Home all night?

2010-06-18, 19:40:51 / Kategori: Latest shit

Det verkar inte bli någon utgång ikväll. Malin och Pauline tyckte det blev för jobbigt att ta sig hem sen. Synd, för jag känner att jag behöver någonting att göra. Jag tänker fan för mycket annars.



Hahahaha!

2010-06-18, 17:43:44 / Kategori: Latest shit




Just gonna stand there and watch me burn.

2010-06-18, 17:16:08 / Kategori: Musikorgasm ♪

But that's alright because I like the way it hurts.
Just gonna stand there and hear me cry.


(Ja, jag säger som alla andra, den är svinbra.)


Ikväll är oklart.

2010-06-18, 16:45:18 / Kategori: Latest shit

Ikväll är oklart. Det är ju underbart väder. Det regnar som fan och nyss blixtrade det. För er som missade det haha. Pauline ska ta sig en powernap och sedan får vi se. Skulle vara skönt att göra någonting. Eftersom vi har bilen idag. Time will tell.


Hur gör vi ikväll brudisar?


Regn och blixt väder.

2010-06-18, 16:22:46 / Kategori: Latest shit


The worst part.

2010-06-18, 15:55:12 / Kategori: Latest shit

Det värsta är att jag saknar dig.


Vafan.

2010-06-18, 15:12:12 / Kategori: Latest shit

Jag lackar. Vad fan är det med allting just nu? Varför ska i princip allt gå åt helvete? Jag är arg på allt och alla. IGEN. Åt helvete.


Irriterad tjej.

2010-06-18, 14:48:30 / Kategori: Latest shit

HUR FAN KAN ALLT HA SÅ JÄVLIGT DÅLIG TAJMING JUST NU? JAG BLIR FAN FÖRBANNAD.


Skjut mig.

2010-06-18, 14:31:16 / Kategori: Latest shit
Det räckte inte med att jag skulle ha "känslan" en gång idag? Nej nej, twice. Jag hatar det här. Det är så äckligt obehagligt så att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Skjut mig.


Mousie, welcome in.

2010-06-18, 13:56:23 / Kategori: Latest shit

KATTJÄVEL. Under min powernap har han tagit in en mus till mig. Tack tack, du är jätte duktig.. Jaha, vad fan, jag vågar inte ställa mig på golvet nu heller. Kattjäveln sover i min säng medans musen är under mitt tvbord. GAH, blir tokig. Det är äckligt. Tur att mamma kommer hem snart.



After the feeling.

2010-06-18, 11:52:52 / Kategori: Latest shit

Nej, efter den där "känslan" så känner jag mig utmattad, trött och har lite ont i huvudet. Så jag tar mig en powernap.


The feeling. Again.

2010-06-18, 11:41:38 / Kategori: Latest shit

Jag orkar inte. Jag trodde verkligen att "känslan" hade försvunnit. För ett tag iallafall. Men icke. Där hade jag fel. Just had it. Det är så fruktansvärt obehagligt. Jag vet inte vad fan jag ska göra när den väl "attackerar". I just hate it.


Ca 12 timmars sömn.

2010-06-18, 10:23:25 / Kategori: Latest shit

Jag måste ha sovit i ca 12 timmar. Somnade väl vid halv 10 tiden och vaknade precis. Skönt. Jag behövde det. Jag mår fortfarande illa, speciellt om jag tar djupa andetag. Haft så sen igår morse. Jag som trodde att jag var bakis då haha. En blandning kanske. Mår illa i magen liksom. Svårt att förklara. Annars är det på bättringsväg. Än så länge. Idag är det fredag, får se va jag gör. Är faktiskt inte så jätte sugen på utgång, eller det är drickandet jag inte är så sugen på. Ska fan vara nyttig nu innan jag åker med Denise. 8 Dagar kvar. Shit. DET ska bli skönt. Att komma ifrån den här hålan i en vecka och bara tänka på annat, sola, bada och festa. Nu har jag bestämt mig, jag ska inte dricka på en vecka, inte ens på midsommar, och äta rätt. Jag ska vara fit for fight när vi åker! THATS IT!


Snygga Denise som jag ska åååka med!


En jävla massa ont.

2010-06-17, 20:25:04 / Kategori: Latest shit
Ont i handleden. Ont i huvudet. Illamående. Ja men gud så trevligt. Alltid är det något fel på mig.


God kväll!

2010-06-17, 19:02:33 / Kategori: Latest shit
Det blev en powernap på ca 20 min. Skönt. Men mår exakt likadant som när jag somnade.

What if?

2010-06-17, 18:11:14 / Kategori: Latest shit

Tänk om? Tänk om? Tänk om? It is killing me. I cant breath.


Ingen utgång ikväll.

2010-06-17, 17:57:28 / Kategori: Latest shit

Jag skulle egentligen ut ikväll. Men så blidde det icke. Jag känner redan nu att jag är trött. Riktigt trött. Vill bara lägga mig och förhoppningsvis må bättre när jag vaknar. Huvudvärken kom på en gång. Från ingenstans. Jag ooorkar inte.


Feel my heartbeat now, somehow.

2010-06-17, 17:44:16 / Kategori: Latest shit


Lite om dagen.

2010-06-17, 17:13:12 / Kategori: Latest shit

Dagen har bestått av inte så jätte mycket faktiskt. Jag åkte in till stan och mötte upp Malin. Hon skulle slinga sin utväxt. Där satt vi i säkert två timmar. Som jag sa till henne, det kunde blivit bättre och så kände även hon. Efter det åkte vi till east street och bytte ut min anchor. ÄNTLIGEN! Det blev en hängande söt sak med stjärnor. Bild kommer när det kommer. Skulle sedan åka buss, men det sket vi i för att det var en jävligt otrevlig kontrollant som höll på. Båda två blev irriterade och tog istället tåget. Åkte sedan hem. Skulle egentligen till märsta men jag orkade inte riktigt så åkte hem. Nu sitter jag här hemma, i mjukisar. Mår väl lite sisådäär. Tacka fan för att jag har mina fina som jag kan prata med. Jag litar inte på någon, men jag har mina jag känner mig trygg med och kan prata ut med.


Maloooo i stan idag!


DONT TRUST ANYONE.

2010-06-17, 16:04:18 / Kategori: Latest shit
Jag är förbannad. Jag är riktigt förbannad. Jag har ont i huvudet, jag mår illa bara jag tänker på det. Som jag alltid säger till mig själv; Dont trust anyone.


Åker till staaan!

2010-06-17, 09:20:31 / Kategori: Latest shit

Efter typ 100 missade samtal vaknade jag av att mobilen ringde igen. Malin har fixat sin lur!! Hon har terrat mig hela morgonen! Men nu är jag vaken ska fixa håret och byta om, sedan åker jag till stan och möter henne!


Sleeeeptime.

2010-06-17, 02:09:27 / Kategori: Latest shit

Nej nu är det sovdags. Fick för en stund sedan huvudvärk, då gäller det att dricka mer eller sova. Haha! Nej, nu ska vi inta vara sånna! Mer update när jag vaknar! PUSS!


Hemma från ett fullsatt nivå.

2010-06-17, 01:55:43 / Kategori: Latest shit

Tror jag gick hem på 10-15 minuter. Förstår ni hur kissnödig jag var eftersom det brukar ta ca 20 minuter med mina korta ben? Jag och Citty drog iallafall till Nivå 22. Det har börjat bli som vårat ställe. När vi kom dit var det fullt. Och när jag skriver fullt menar jag fullt. Vi fick inte ens sittplats tills en av de som jobbade där letade efter två till oss. Gulligt. Spank you very much! Vi satt där, började prata med de bredvid oss, både till höger och vänster. Träffade även några bekanta ansikten. Vid kvart över tolv tiden bestämde vi oss för att gå. Jag ville gärna hinna med sista pendeltåget. Ligger nu i sängen och ska väl sova om ett tag. Planerna imorgon är att åka till märsta vid 16 tiden för att möta upp Pullan. Pallar jag så blir det utgång på kvällen! Om det nu blir så måste jag på systemet innan.


The Cat & Acg!


Har suttit på nivå i princip hela kvällen....

2010-06-17, 00:35:58 / Kategori: Latest shit

Har suttit på nivå i princip hela kvällen. Väntar nu på tåget, men musiken i öronen på högsta volym! Mer update när jag kommer hem!


Resan är bokad!

2010-06-16, 20:03:34 / Kategori: Latest shit
Jag och Denise åker till Sunny Beach 26e! Då kör vi!


Powernap.

2010-06-16, 16:21:26 / Kategori: Latest shit

Jag sov i över en timma, då mamma smäller igen ytterdörren där nere och ropar. "Hej hej, är det någon hemma?" Exakt samma sak igår. Det stör mig rätt mycket. Så nu vaknade jag igen fast med huvudvärk. Förhoppningsvis försvinner det.


Lite sugen på en chillutgång ikväll. Vi får se hur det blir.


I am back home, where are you?

2010-06-16, 14:11:07 / Kategori: Latest shit

Har precis kommit hem från en tur i sollentuna c. Skulle hämta ut Marilyn boken och så hälsade jag på Amanda på sats. Funderar på att äta lite lunch.. Vänta på att Malin loggar in så får vi se om vi ses eller inte. Svårt att veta när man inte får tag på henne haha!


Days of our lives.

2010-06-16, 10:50:31 / Kategori: Latest shit

Vaknade för ungefär en timma sedan. Har sedan dess kollat på tv och inte gjort så mycket. Nu är det våra bästa år som gäller. Har pratat lite med Malin och vi har bestämt date idag! Äntligen!


It drives me crazy.

2010-06-15, 23:32:39 / Kategori: Latest shit

Mina tankar gör mig tokig. Vad är det för fel på mig?

 


Last one today.

2010-06-15, 22:31:46 / Kategori: Latest shit


Whats wrong with my ipod?

2010-06-15, 20:48:29 / Kategori: Latest shit

Jag är så trött. Jag skulle kunna lägga mig nu, på en gång. Men ska försöka hålla mig vaken en stund till.

Någonting som stör mig nu är att jag skulle fixa en ny mapp till min ipod, när jag gjort det, lagt in låtar jag vill ha osv så var det dags att synkronisera då jag ser att den 'mappen' man ska gå in på när man ska synkronisera inte finns. Vad fasen är det som har hänt? Kan ju inte spara alla låtar jag lagt in om det inte går att synkronisera(?). Jävla skitfan. Någon som är bra på detta? Då får du jätte gärna höra av dig till mig, innan jag får fnatt..


Nästa veckas planer.

2010-06-15, 17:31:24 / Kategori: Latest shit
Det blev inte mycket till powernap. Mamma kom hem och röjde och hade sig.. Påtal om ingenting så har jag rätt mycket planer nästa vecka! Tänkte slänga upp de. Vill göra allt på engång.

Måndag: ?
Tisdag: Försöka ta mig till east street.
Onsdag: Fortsättning på tatueringen, Malin joinar.
Torsdag: Nagelfix. Ska försöka ta mig till east street piercing om jag inte åker dit på tisdagen.
Fredag: Midsommar! Vet inte riktigt ännu, har lite alternativ.
Lördag: Möjligen åka utomlands!!

Samt köpa laddare och högtalare till ipoden!


Oldie. Ibland vill jag ha mitt långa hår tillbaka.


Trött tjej.

2010-06-15, 16:02:36 / Kategori: Latest shit
POWERNAAAAAP.

Sallad eller nudlar?

2010-06-15, 14:43:39 / Kategori: Latest shit

Ligger fortfarande i sängen. Kommer förmodligen ligga här hela dagen pga magen. Rätt skönt iof. Jag har fått sällskap av en snarkande katt. Funderar på om jag ska käka lunch typ snart. Sallad eller nudlar?


Sallad är iof sjukt gott.


Sometimes it it hard being a girl.

2010-06-15, 11:19:02 / Kategori: Latest shit

Vaknade för en stund sedan. Ligger fortfarande i sängen, kommer förmodligen att göra även hela dagen idag. Känner av mensvärken. Jag älskar verkligen att vara brud ibland.. Ska väl gå ner och äta någonting om en stund.

Btw så ser det ljust ut på resefronten!



Välkommen hem bror!

2010-06-15, 01:04:21 / Kategori: Latest shit


Me love my cat.

2010-06-14, 20:41:50 / Kategori: Latest shit


Oldie. Lägg märke till de söta Winnie the pooh lakanen.
Och lägg märke till hur han inte vill ha min puss haha.


When I had pink hair.

2010-06-14, 19:32:29 / Kategori: Latest shit
Jag saknar det lite.


Blond och brun för ett år sedan i augusti.

2010-06-14, 17:26:38 / Kategori: Latest shit


Sugen på en utomlandsresa.

2010-06-14, 17:22:51 / Kategori: Latest shit

Jag har nu ett tag suttit och pratat med Denise och vi har bestämt oss för att åka utomlands. Vart är fortfarande lite oklart. Vi funderar på Kreta eller Sunny Beach, jag är självklart mer sugen på Sunny Beach. Hoppas nu bara att det blir av. Så jävla sugen på att komma härifrån, bli brun och festa galet. Vi pratade om att det skulle vara schyst med ett gäng, men det är lite för snabbt inpå eftersom vi tänkte åka funt 25. Vi får se hur det blir! 

Haha, hur nyktra? Hur längesen?

 

 


Bloodline.

2010-06-14, 15:02:58 / Kategori: Musikorgasm ♪


Välkommen röda veckan.

2010-06-14, 11:57:30 / Kategori: Latest shit

Imorse fick jag äntligen sova ut, eller ja. Vaknade först en gång vid åtta tiden och somnade om. Efter det har jag dock inte sovit så bra. Har haft ont i magen, ljud utanför fönstret osv. Hade säkert kunnat sova längre men så gjorde jag inte. Nu ligger jag i sängen, mensvärken kommer till och från. Dagens planer är att ligga här, hela dagen, kolla på filmer och bara ta det lugnt. DET ska bli skönt, speciellt nu när jag har ont magen.


Röda veckan smyger sig fram.

2010-06-14, 00:25:33 / Kategori: Latest shit

Nej, nu har jag tagit bort sminket, borstat tänderna och krypt ner under täcket. Röda veckan är garanterat påväg känner jag. Har aningen ont i magen. Det är någonting jag inte har saknat. Så nu blir det till att sova. Somliga går ju fortfarande i gymnasiet och har sommarlov! Så imorgon hoppas jag på att sova längre än till 9. Förstår inte varför jag vaknat just då både lördag och söndag. Slänger upp ännu en bild från i fredags.


Fråga mig inte vad jag gör på bilden, för jag har själv ingen aning.


I am back home again.

2010-06-13, 23:46:04 / Kategori: Latest shit

Ikväll var jag trött. Riktigt trött. Jag åkte till nivå för att träffa Cittkatt. Vi satt och pratade om allt och ingenting. Åkte vidare och kände redan då att jag tyckte det var dags att åka hem. Satt på andra stället i 15-30 min och sedan åkte vi båda hem. Nu är jag hemma, ska bli så skönt att få lägga mig i min egen säng och förhoppningsvis kunna sova ut imorgon.


Fina katten!


Åker iväg.

2010-06-13, 18:59:45 / Kategori: Latest shit

NIVÅ 22. TJAAAA


Mitt fina hjärta.

2010-06-13, 17:49:39 / Kategori: Latest shit


Håller i glaset hårt och stadigt.

2010-06-13, 16:40:02 / Kategori: Latest shit


If I could write you a song,

2010-06-13, 15:42:57 / Kategori: Musikorgasm ♪

and make you fall in love.


Sitter i bilen på g hem. Emily skulle till...

2010-06-13, 14:34:42 / Kategori: Latest shit

foto0644 (MMS)

Sitter i bilen på g hem. Emily skulle till kista med en person (haha) så de åker bil, vilket gör att jag åker med. Tur det eftersom jag fortfarande är lite småbakis. Jag är ju så frän när jag bakis, så ja. Jag har spytt. Anton, läser du detta, så säg fan ingenting haha. Sitter som sagt i bilen, sjuk bilkö pga olycka. Känner faktiskt bara att jag vill vara hemma i mina mjukisar nu.


Im so fresh right now.

2010-06-13, 11:16:29 / Kategori: Latest shit

Jag har fått i mig två mackor, de har stannat kvar där de ska. Illamåendet har försvunnit men nu är huvudvärken tillbaka igen. Gud så underbart. Emily ligger fortfarande och sover. Vi får väl se hur länge hon sover idag haha. Ligger på hennes soffa med mjukisarna och gårdagens smink. Jag är fräsch. Verkligen haha.


Jag har mått bättre.

2010-06-13, 10:08:33 / Kategori: Latest shit

Okej. jag ska erkänna. Jag har mått bättre. Mår lite halvdåligt. Lite illa. Frustrerande, vill bara kräkas och må bättre, som vanligt när jag är bakis haha. Vi tänkte ju ta det lugnt igår, men så blidde det icke. Vi mötte upp SnyggPullan ett tag och så bestämde vi oss för en utgång ändå. Jag och Emily gick hem till henne, osminkade i mjukisar och började fixa oss. Gick sedan vidare till Pullan för att föra. Vi fick sällskap också, trevligt. Vid halv ett tiden tror jag det var så gick vi först en snabbis till Corner men vi bestämde oss väldigt snabbt att gå vidare till KC. Igår var en sjukt mycket bättre kväll än i fredags. Träffade massor av kända ansikten, väldigt trevligt. Lärde känna några nya ansikten också (tack för drinkarna haha). Vid stängning tog det ett tag för mig att tag mig därifrån eftersom jag fastnade och pratade med Simon. Men sedan blev det panik. Emily gick i förväg och jag sprang efter. Det hade hänt lite saker som gjort att en vän var förbannad och ledsen. Med all rätt, jag förstår henne. Vi var med henne ett tag, hon började blöda och vi försökte stoppa blödningen. Sedan försvann hon med några andra medans jag och Emily gick hem. Var vakna ett litet tag och gick sedan och la oss. Jag vaknade nu, illamående som jag precis skrev. Funderar på att sno någonting att äta, men vet inte riktigt om jag vågar. Har fått i mig ett glas vatten iallafall och har nu fått hicka.. Slänger upp en bild på mig och Emily från i fredags.

 


She is a sleepyhead.

2010-06-12, 19:17:10 / Kategori: Latest shit
Jag är rastlös. Väldigt rastlös. Emily sover fortfarande och kommer förmodligen få väcka henne om en stund eftersom jag inte har någonting att göra. Är dock lite rädd över att hon kommer vara grinig om jag väcker henne. Jag har en tendens att (ibland) vara det. Vet fortfarande inte vad som sker ikväll. Kanske bara åker hem och tar det lugnt(?).

Igår;


Soffchill.

2010-06-12, 16:59:16 / Kategori: Latest shit
Sitter fortfarande i märsta hos Emily. Vi åt precis lunch/middag. Ligger nu och kollar på askungen haha. Hon har nog somnat på madrassen som hon drog fram och jag sitter här. Jag är iof också väldigt trött så kanske blir en powernap för min del med. Somliga (jag) har ju varit vakna sedan 9, medans andra (emily) vaknade kring två tiden.

Ikväll då? Jag vet faktiskt inte, tar det helt enkelt som det kommer. Igår såg jag iallafall ut såhär. Mer bilder kommer senare.


Lunch hos emily, hur gott som helst!

2010-06-12, 15:45:28 / Kategori: Latest shit

foto0643 (MMS)

Lunch hos emily, hur gott som helst!


Jag har varit vaken sedan nio. Emily sover...

2010-06-12, 13:16:46 / Kategori: Latest shit

foto0642 (MMS)

Jag har varit vaken sedan nio. Emily sover fortfarande. Ska man gå och väcka henne kanske? En sak som vi pratade lite om igår var hennes blommor haha. Ingen av de hade slagit ut ännu. I morse när jag vaknade såg de ut som på bilden. Älskar de, så sjukt fina.


Till skillnad från mig ligger Emily och so...

2010-06-12, 09:38:16 / Kategori: Latest shit

foto0640 (MMS)

Till skillnad från mig ligger Emily och sover. Jag har varit vaken i typ en halvtimma, jag har ingen aning om varför jag inte kunde sova längre. Ligger just nu på soffan, kollar på tv och dricker te. Nu väntar jag bara på att hon ska vakna!


Right now. På g hem till emily och sova.

2010-06-12, 02:36:56 / Kategori: Latest shit

foto0639 (MMS)

Right now. På g hem till emily och sova.


Är nu i märsta. Sitter och fixar mig. Vet ...

2010-06-11, 20:57:34 / Kategori: Latest shit

foto0637 (MMS)

Är nu i märsta. Sitter och fixar mig. Vet inte om det blir stan eller inte sen. Vi får se. Jag ser gigantisk ut på bilden ju haha.


Sticker.

2010-06-11, 19:26:07 / Kategori: Latest shit
Mot märsta. Mer update sen!

Flavour, komigen nuuuurå!

2010-06-11, 16:54:28 / Kategori: Latest shit

Du är inte den lättaste att övertala. Det var ju föör längesen vi sågs, så jag tycker vi gör som jag säger! Jag kommer dit och förar, vi drar till KC och sedan vidare till stan. Komigen nuråååå!


Värd powernap!

2010-06-11, 15:58:52 / Kategori: Latest shit

OM den där powernapen var värd. Så jävla skönt. Vaknade precis och ska baara ligga i sängen tills det förmodligen är dags att äta, fixa sig och allt vad det är!


Jag och Sandra idag på avslutningen. Så charmigt snygga haha!


Should I take a powernap?

2010-06-11, 12:33:51 / Kategori: Latest shit

Jag funderar starkt på att ta en powernap. Nu är det ju okej, jag menar. Det är fredag och jag har looooov! Gillas jävligt starkt!


Regnig början på sommarlovet.

2010-06-11, 12:19:14 / Kategori: Latest shit

Men efter regn kommer solsken.


Som 20åring har jag äntligen gått ut 2an.

2010-06-11, 12:07:28 / Kategori: Latest shit

Hemma från skolavslutningen. Det blev sång från lärare och elever, mat fick vi också. Jag åt dock inte. Vi fick veta resultaten från tipsrundan igår, jag var en av vinnarna. Duktig tjej. Så vi sju som vann fick dela på värsta typ bullen haha. Så jag åt den. Nyttigt.. Not. Sedan satt vi och bara pratade och tillslut så slutade vi. Kramade lärarna efter det sprang jag och Walle ut. Jag köpte mig ett nytt busskort eftersom det jag har nu går ut idag. Så nu har jag ett som håller i en månad till. Men jäklar vad dyrt det är att vara 20 år kan jag säga. Ett månadskort går på 690. Tacka fan för att mamma betalade haha. Det blev inget firande direkt efter skolan, varken jag eller Amanda hade lust att vara ute och dricka. Kom på nu att jag glömde köpa dricka tills ikväll. Jag är inte säker på om jag har eller inte haha!

Fatta att jag har gått ut tvåan för första gången nu! BRA DÄR! Ett år kvar, sen jävlar.

Suddig bild, i know. Men så här såg jag ut idag på skolavslutningen. Det blev shorts ändå. Och det var inte särskillt kallt faktiskt.


Sommarlov!

2010-06-11, 11:34:18 / Kategori: Latest shit

foto0636 (MMS)

Sommarlov!


Skolavslutning.

2010-06-11, 08:41:04 / Kategori: Latest shit

Nu drar jag med mina shorts och converse till skolan för att gå ut tvåan för första gången!

OVER AND OUT!


Fin dag för en skolavslutning..

2010-06-11, 07:45:19 / Kategori: Latest shit

Det är verkligen underbart väder för en skolavslutning. Verkligen.. Sitter iallafall och fixar mig. Har precis ätit frukost, det blev en rostmacka med ingenting på och jordgubbar, mums! Jag vet inte alls vad jag ska ha på mig faktiskt.. Hade ju planerat på shorts fast det regnade men är inte lika sugen nu faktiskt haha! Jaja, time will tell.


Oldie.


Time for.

2010-06-10, 21:00:23 / Kategori: Latest shit
Nu: Criminal Minds.
Snart: Sova.
Imorgon: Skolavslutning!


Pose it, bitch!


Shot through the heart and you're to blame.

2010-06-10, 20:20:07 / Kategori: Musikorgasm ♪

There's nowhere to run. No one can save me. The damage is done.


Please give me sunshine tomorrow.

2010-06-10, 19:56:28 / Kategori: Latest shit

Den senaste timman har jag bara tagit hand om mig själv och fräschat till mig tills imorgon! Långdusch, rakade benen sjukt ordentligt och allt annat vi tjejer rakar. Höhö. Har fixat till håret, krämat in kroppen, lackat om naglarna, oljat in naglarna. Allt som saknas tills imorgon nu är fint väder. Tycker att vädergudarna kan vara lite schysta mot oss. Imorgon och resten av sommaren. Tack på förhand!


Detta väder hade suttit fint imorgon. Jag vill ju ha shorts på mig!


SMS-inlägg

2010-06-10, 16:34:34 / Kategori: Latest shit

foto0627 (MMS)


Det blev ingen promenad. Fastnade på trapp...

2010-06-10, 16:32:08 / Kategori: Latest shit

foto0626 (MMS)

Det blev ingen promenad. Fastnade på trappan.


Meningslös.

2010-06-10, 16:17:27 / Kategori: Latest shit

Haha, jag måste bara slänga upp en bild på tatueringen N gjorde. Personligen tycker jag den är rolig, underbar, lite sådär meningslös haha!




Nu: Promenad i solen.


Trött tjeej.

2010-06-10, 15:59:49 / Kategori: Latest shit

Sitter och gör.. ingenting. Kom precis hem, ska vila lite och sedan gå på promenad. Sitter och pratar med N som är så långt ifrån mig han kan komma typ.. Igen. Tokjäveln har tatuerat sig, jag blir inte direkt chockad. Men jag saknar honom, i really do..

Anyway, dagen har varit okej. Har varit på dåligt humör. Vi började med att vi visade upp alla våra arbeten, vi skulle lära in de andras också. Efter det hade vi test på det vi kunde. Dock på ett lite roligt sätt. Tipspromenad, tacka fan för att det fanns 1 X 2 svar för annars hade jag nog inte klarat det haha. På eftermiddagen var det städ som gällde. Nu sitter jag här är onyttig och äter Center. Kollar lite på förhäxad och ska som sagt gå på promenad när jag känner för det. DET kommer behövas eftersom jag äter Center.

 


Fint väder det kommer vara på våran skolavslutning imorgon.


Så här ser vårat klassrum ut just nu.

2010-06-10, 12:59:14 / Kategori: Latest shit

foto0625 (MMS)

Så här ser vårat klassrum ut just nu.


Fix & Tedrickande.

2010-06-10, 07:20:34 / Kategori: Latest shit

Sitter på sängen, fixar mig och dricker te. Vaknade för en kvart sen och mår faktiskit lite småilla. Får hoppas att det går över. En grej jag tycker är lite märklig är att jag den senaste veckan vaknar någongång vid 04 och 06 tiden och kollar på klockan. Märkligt det där.

Nu: Fortsätta fixa mig sedan gå till skolan.


Oldie.


Don't you see it?

2010-06-09, 21:05:32 / Kategori: Latest shit

.. I don't trust you, and I never will.



I don't trust anyone.


One out of six.

2010-06-09, 21:02:53 / Kategori: Latest shit

Jag blir typ chockad. Boken 'att älska som en porrstjärna' består av sex stycken (om jag inte minns fel?) böcker. Jag som hatar att läsa har redan läst en av de. Duktig tjej. Jag gillar boken och ska ta och läsa lite till innan jag lägger mig. När det blir får vi låta tiden avgöra.

 File:Jenna Jameson 2008.jpg
Jenna Jameson


Känslor vinner alltid över tankar.

2010-06-09, 19:34:35 / Kategori: Latest shit


Trött på huvudvärken och tröttheten.

2010-06-09, 19:22:25 / Kategori: Latest shit

Jösses, går det någon dag utan att jag känner mig trött? Jag tror fan inte det. Just nu känner jag mig fruktansvärt trött och huvudvärken hjälper till, ovanligt. Jag suttit och läst fram tills.. ja, nu. Boken är intressant faktiskt. Ska nog fortsätta läsa så slipper jag tänka på mina problem och varför jag är så arg. Det är helt sjukt var arg, irriterad, frustrerad (ja vad mer kan man vara?) jag känner mig.


Once again, I'm angry.

2010-06-09, 17:39:36 / Kategori: Latest shit

Nu är jag tillbaka hemma efter en promenad på en timma och femton minuter. Självklart glömde jag vatten denna gång med. Jaja. Pratade lite med Ronja i telefonen den sista biten, pratade om lite som hade hänt de senaste dagarna och jag tog upp lite saker som faktiskt gjorde mig upprörd och arg igen. Inte på henne men saker ska kollas upp.. Kom hem och det är ingen hemma, underbart. Tycker faktiskt det är skönt att bara vara för mig själv, ensam med kattjäveln. Ska nog ta och läsa lite till av boken nu faktiskt.


Jag lovar, backen är brantare än vad den s...

2010-06-09, 17:02:56 / Kategori: Latest shit

foto0624 (MMS)

Jag lovar, backen är brantare än vad den ser ut att vara på bilden.


Booktalk.

2010-06-09, 16:10:08 / Kategori: Latest shit

Nu är jag hemma igen. Det blev minsann ingen sallad på balders. Det blev spaghetti och köttfärssås i skolan. Den maträtten skulle jag kunna äta varje dag till lunch och middag i ett år utan att trötta. Efter maten blev det till att köpa en bok. Yes. I did it. Köpte Jenna Jameson's självbiografi 'Att älska som en porrstjärna' och beställde en bok om Marilyn Monroe. Jag läser inte alls ofta, jag i princip hatar att läsa. Men läser jag någonting så är det självbiografier. Började precis med Jenna's. Läste ett kapitel och satte mig sedan här. Kommer förmodligen beställa en till bok om Marilyn med tanke på att denna som jag beställde är kort. Sedan ska jag se vart jag lagt min bok 'Vingklippt ängel'. DET är en favorit. Hittade nyss 'Känn pulsen slå' av samma författare så ska ta och läsa vingklippt ängel igen och sedan känn pulsen slå.

Nu: Långpromenad.

  

  


Magen pratar och vill ha sallad.

2010-06-09, 11:17:13 / Kategori: Latest shit

Jaha, nu sitter jag här i skolan och har ingenting att göra. Men det säger jag inte till lärarna. För då får jag städa skolansskåp. Yeah, right. Mitt humör har dragits ner en aning också.. Väntar bara på att tiden ska gå så jag kan gå här ifrån. Och så jag kan få äta lunch med Amanda. Det blir en sen lunch idag, vid halv två tiden. Magen pratar redan lite smått. Den får hålla sig haha. Det blir en sallad på balders. Yum!


Oldie!


Paradise Hotel Andreas.

2010-06-09, 09:56:58 / Kategori: Latest shit


Inte helt dålig.


Tatueringsplanerna

2010-06-09, 09:29:12 / Kategori: Latest shit

Åååh, jag vill fortsätta på min tatuering nuu. Inte nog med det så har jag ju flera planer jag vill fortsätta på. Vill nuu! som jag skrev innan, det är så mycket jag vill göra.

 


Se det som ett G+..

2010-06-09, 09:07:19 / Kategori: Latest shit

Sitter nu i skolan. Har precis gjort en utvärdering på kursen Matte B. Ska om en stund prata betygsnack. Annars har vi inte alls mycket att göra. Synd att allt i centrum öppnar 10. Annars hade man ju kunnat gå runt där. Skulle faktiskt vilja kolla på en bok. Ja, jag. Amanda vill kolla på en bok. Jag som hatar böcker, jag som hatar att läsa. Vi får väl se hur det blir med den saken haha.

Än så länge är det fint väder, hoppas på det hela dagen, så jag blir mer motiverad till att gå på min långpromenad som jag ska ta senare.

Idag går jag i skolan till 12. Efter det blir det till att hälsa på min praktikplats, eller ja. Det är min handledare (även vän) jag ska hälsa på. Det var längesedan och jäkeln har ju varit sjuk och äntligen blivit frisk. Annars är det inte alls mycket planerat för mig.


Lilla trollunge.


EDIT: Hade precis betygsnack. Kul att om jag hade fått ett VG till på ett prov så hade jag fått VG i slutbetyg. "Men se det som ett G +".. Aja. För +et kommer ju synas med i betyget..


Opigg.

2010-06-09, 07:20:44 / Kategori: Latest shit

Jag kan inte påstå att jag är pigg. Sitter och sminkar mig och dricker te. Ska bli intressant och se hur det blir med mattelektionen idag.. Det blir förmodligen mer update när jag kommer till skolan.

 


Marilyn Monroe.

2010-06-08, 22:21:44 / Kategori: Latest shit



Vackra jävel.


I'm just surviving.

2010-06-08, 21:52:50 / Kategori: Latest shit

So would you hold me please, I'm trying hard to breathe. Stop me from crying.


Jag fatta allt och ingenting.

2010-06-08, 21:31:22 / Kategori: Latest shit

mycket frågor. Så  svar.


Tre dagar kvar tills lov.

2010-06-08, 21:10:02 / Kategori: Latest shit

Dear God, make time go fast. Thank you. På fredag är det lov. På fredag har jag gått ut tvåan för första gången ever. Duktig tjej.. MEN, vad ska man då göra på fredag?! Pratade lite med Amanda i klassen om man ska dra ut på dagen till något ställe som jag inte minns vad det var. Men allt beror ju på vädret. Man vet aldrig med Sverige haha. Det beror även på hur mitt huvud mår och man vet aldrig med mitt huvud..

 

 


Snälla kan du hjälpa mig att fly?

2010-06-08, 20:39:49 / Kategori: Latest shit

 


Ge mig en systemkamera tack.

2010-06-08, 20:32:04 / Kategori: Latest shit

Någonting jag velat ha rätt länge nu är en systemkamera. Jag vill, jag vill, jag vill. Jag ska någongång i mitt liv ha en haha. Det är så sjukt mycket jag vill ha.


Meet me on your best behavior.

2010-06-08, 19:50:12 / Kategori: Latest shit

Jag satt precis och tänkte på att jag är sugen på att gå en promenad. Då jag kollade på klockan och såg att den redan är 19.50. Vilket gör att det är för sent för en långpromenad för min del. Visst blir jag trött, men jag sover så fruktansvärt oroligt. Så det blir den långa rundan imorgon! Det ska bli sjukt skönt. Det ska dock inte vara så fint väder, men jag tar nog en promenad ändå. I need it. My body needs it. Time will tell.

Just nu halvligger jag på sängen, tog bort sminket för längesedan och skulle egentligen bara vilja lägga mig redan nu, får vänta minst en timma iallafall..


Just nu, i mina mjukisar.

2010-06-08, 18:33:48 / Kategori: Latest shit
Mjukiskläder kan vara bland det skönaste som finns att ha på sig. Så här brukar jag se ut när jag är hemma och gör i princip ingenting. Jag älskar mjukiskläder, har dock en aning svårt att gå ut med de. Kanske om jag ska gå och handla eller liknande. Men annars har jag de nästan bara hemma, stora som attan får de gärna vara också. Det ser ut som om jag har värsta stjärten på denna bild. Sjukt ojämn också, haha. Hur satte sig byxorna så egentligen?


Katastrofövning.

2010-06-08, 18:20:58 / Kategori: Latest shit

Detta gjorde vi idag på eftermiddagen, bland annat. Det kallade vi för katastrofövning. Som sagt, vissa var mer seriösa än andra. Snodde bilden från Censie. Lite brun är jag faktiskt, men brunare ska jag bli. (Jag till höger haha)


Hold on, it will be fine.

2010-06-08, 18:03:28 / Kategori: Latest shit


Now and again we try to just stay alive.

2010-06-08, 17:53:03 / Kategori: Latest shit


Eftermiddagen i skolan.

2010-06-08, 16:22:21 / Kategori: Latest shit

Back home. Hela eftermiddagen hade vi som ett 'slutprov' i form av massa små rollspel. Ettorna hade fått 12 diagnoser som de skulle spela upp för oss, utan att vi visste om var det var för några. Vissa tog det mer seriöst än andra. Halva klassen hade missuppfattat det hela (jag blandannat). Vi förstod inte riktigt att vi skulle vara med i rollspelet. Jag och förmodligen de andra som missuppfattade satt mer och interjuvade ettorna haha. I slutet gick vi igenom alla diagnoser. Fick alla rätt utom två tror jag. + att jag inte hann göra två av de. Sedan blev det lite smådiskussion om matte lektionen imorgon. Det är några som ska ha prov, medans vi andra ska prata betyg. Kul va? Vi kommer prata betyg i typ 5 min och sen då? Ska jag sitta halva förmiddagen och bara leka runt på facebook (som btw börjar bli väldigt tråkigt)? Och att jag slutar 12 imorgon. Jag vet inte ens hur det går med grupparbetet. Jag bryr mig inte riktigt heller faktiskt..


Oldie.


Pengar rullar in som det ska, det går bra nu.

2010-06-08, 11:34:17 / Kategori: Latest shit
Fick precis våra pengar från praktiken. 540 kr rakt ner i fickan. Score! Det gillar vi.





Slösa på tiden i skolan.

2010-06-08, 11:17:40 / Kategori: Latest shit

Sitter nu i skolan. Jag och G fick i uppdrag att samla in allas skolböcker. Så vi sitter här och väntar på att folket ska komma in med sina böcker. Annars sitter vi och leker med datorerna.

Sitter och funderar på hur jag ska göra med bloggnamnet. Gärna något med mitt namn, känner att oblyg börjar bli lite tröttsamt. Har mina funderingar men kom gärna med förslag om ni kommer på någonting bra! En annan grej jag funderar på är bloggdesignen. Jag är nöjd, absolut. Men den känns inte hel. Den känns för enkel liksom, lätt för andra att ta. Även om det är en gratisdesign så ska jag göra den lite mer personlig. Så den ska ändras till lite smått. En annan sak som jag såg nu med min design på denna dator var att designen är 'för stor'. Det är den inte på min dator hemma, vilket gör att den är snyggare där haha.

Påtal om någonting helt annat börjar min andra tatuering läka. Den kliar inte alls lika mycket och skorporna börjar försvinna. Så den 23 juni blir det till att fortsätta och förmodligen bli klar med den. På bilden är den helt nygjord och min fot är inte lika stor som den ser ut att vara. Jag har faktiskt 35-36 i skostorlek. Så det så haha.


Schooltime.

2010-06-08, 09:46:17 / Kategori: Latest shit

Då vad jag färdigfixad. Jag har suttit och funderat och kollat runt lite när det gäller nytt bloggnamn. Det jag ville ha (acg) är upptaget. Funderar då på AmandaG eller någonting liknande. Ska kolla runt lite under dagen och se hur jag gör. Jag tror att jag börjar gå mot skolan redan nu faktiskt. Jag har ändå ingenting bättre för mig. Mer update när jag kommer dit!


Jag och Sandra förra året när vi lärde oss att linda in ben haha, söt bild.


Dagens första.

2010-06-08, 08:55:18 / Kategori: Latest shit

Vaknade självmant för ca 20 minuter sedan. Hade satt mobillarmet på 08.50. Tror jag vaknade av att jag kände mig stressad. Har vaknat flera gånger för att se vad klockan är. Vaknade med lite huvudvärk (ovanligt..) men känner att jag måste till skolan. Så nu sitter jag och fixar mig ska sedan om en timma ungefär gå till skolan.

Har fått ett svar tillbaka ang. namnbyte. Jag tror jag vet vad jag ska göra, men ska svara så jag får bli mer säker, så jag vet vad jag ger mig in på haha!


Och med denna bild avslutar jag dagen.

2010-06-07, 21:16:28 / Kategori: Latest shit

Ibland lyckas jag så braaaaa på osminkade 'pose' bilder. (Ironi för er som inte förstod det.) Det jag iallafall ville komma fram till är brännan. Den hade inte suttit fel nu. Dagens sista inlägg.




OVER AND OUT.


Solblekthår, me like.

2010-06-07, 21:09:47 / Kategori: Latest shit

Tycker att solen kan komma fram nu så mitt hår kan blekas lite. På bilden under är mitt hår både blekt (som attan) och solblekt. Det är väl inte riktigt den färgen jag vill ha men men.


Tv tittande.

2010-06-07, 20:34:59 / Kategori: Latest shit

Då har ännu en dag med huvudvärk gått. Jag har gjort i princip ingenting(?). Det ända aktiva jag gjort var min promenad på en timma. Annars har det bara blivit vila för min del. Nu har jag precis lagt mig under täcket. Ligger och kollar på Top Model. Efter det blir det CSI. Jag har dock en tendens att somna under program som börjar 21.00.

Imorgon blir det förmodligen skola. Allt beror på hur jag mår när jag vaknar. Känner dock att jag måste gå. Sista veckan innan sommarlovet som börjar på fredag. Vill bara få den här sista uppgiften gjord så är jag nöjd. Kul bara att det är en gruppuppgift. Jag har svårt för gruppuppgifter. En annan rolig sak när det gäller våra gruppuppgifter är att vissa hamnar med sina bästa polare medans andra (jag) hamnar med de jag i princip inte känner.. Jaja, får bita ihop och göra skiten med min grupp. Denna uppgift sammarbetar vi med ettorna. Vi har hamnat blandat ettor och tvåor i grupper. Sedan har vi alla grupper fått olika områden vi ska fördjupa oss i. Vårat ämne; BRIS. Varför just Bris? Personligen tycker jag de suger hästballe. Men det är som sagt bara min personliga åsikt.

Nu blir det till att fortsätta kolla på Top Model som börjar igen efter reklamen och sedan blir det antingen CSI eller sova. Beror på hur trött jag känner mig. Tror dock att det kommer gå rätt fort att somna. Det har inte blivit någon powernap idag + huvudvärk.


Italien 07(?)


Fylle reklamen.

2010-06-07, 19:53:47 / Kategori: Fullast vinner.



Jag älskar fortfarande den här reklamen, så jävla skön!


Still you live inside of me.

2010-06-07, 18:44:40 / Kategori: Latest shit


Someone call the doctor cause I lost my mind.

2010-06-07, 17:19:15 / Kategori: Latest shit


Bloggnamns bekymmer.

2010-06-07, 17:07:28 / Kategori: Latest shit

Jag blir lite frustrerad. Jag vill byta bloggnamn. Men när jag ska skapa en till så står det att användarnamnet är upptaget (vilket det inte är, det är nog någon som har haft just det innan och sedan raderat. Vilket då gör att jag inte kan ta den). Jag har mailat och frågat, och fick svaret att man bara får ha en blogg.. Jag funderar på att maila igen och be de byta namn, men hur blir det då med denna? Om man söker på denna adress kommer man komma ingenstans eller kommer man komma till den nya? Hjäääääääälprååå..



EDIT: Det blev ett mail ändå. Väntar på svar.


A little bit left to do.

2010-06-07, 16:19:41 / Kategori: Latest shit

Jag är inte riktigt klar med designen. Det är lite småsaker som måste fixas. Men jag tar det som det kommer! Är än så länge nöjd! Känns bättre med denna. Vilken tur att jag satte mig och gjorde detta, annars hade jag garanterat somnat. Inte nog med att jag nu gjort om designen, jag ska försöka lägga upp mycket fler bilder i bloggen. Vilket betydera att jag måste bli bättre på att använda kameran! Ska bli!


Kan ju säga att när jag ser denna bild blir jag inte särskillt sugen på långt hår igen haha!


Ny bloggdesign.

2010-06-07, 15:48:04 / Kategori: Latest shit

Som ni ser blev det en ny bloggdesign ändå. Snodde till mig den från en hemsida där det var okej. Schyyyyyst! Spank you very much! Håller på och fixar och trixar med den!


Bloggdesignen.

2010-06-07, 15:16:15 / Kategori: Latest shit
Jag är så sjukt trött på min bloggdesign. Det jobbiga är att jag inte orkar göra någonting åt det. Bra. Verkligen..

Trötter.

2010-06-07, 14:47:01 / Kategori: Latest shit

Mätt. För mätt. Trött är jag också. Är inte van vid att vara uppe sen 6. Skulle mer än gärna ta en powernap. Men icke. Frågan är om man ska gå till stinsen istället(?) Bara för att hålla sig vaken. Vill hitta ringar, och måste köpa ett nytt läppglans.. Eller så gör jag det på lunchrasten imorgon istället.. What to do? Jag vet själv att om ett tag kommer jag somna, oavsett om jag vill det eller inte. Har till och med somnat med datorn i famnen ett x antal gånger. Jag kommer somna lättare eftersom jag har ont i mitt jäkla huvud..


Give me.

2010-06-07, 13:11:28 / Kategori: Latest shit

Can I get some of your strength?

  


Utmattad.

2010-06-07, 12:24:00 / Kategori: Latest shit

Jag tog den kortare promenadrundan. Till min förvåning tog den ca 55 minuter. Och jag har fått för mig att den långa rundan är ca 1 timma. Det stämmer då inte. Det  blir till att kolla tiden nästa gång jag tar den långa rundan. Kom precis hem, är helt slut. Tur att jag tog den kortare rundan, mitt huvud hade inte klarat av den långa. Nu blir det till att bara ta det lugnt. Vila.


Pallar kroppen?

2010-06-07, 10:19:49 / Kategori: Latest shit

Undrar om min kropp orkar med en promenad? Är så sjukt sugen på att gå ut och gå i det här fina vädret..


Är min kropp trasig?

2010-06-07, 08:39:31 / Kategori: Latest shit

Fatta att jag har varit vaken sedan 06. Jag har inte kunnat sova pga, nej inte huvudvärk utan ont i magen! Det känns som mensvärk, fast jag inte har det. Inte nog med det så har jag lite huvudvärk också. Min kropp verkar ju vara så jävla trasig.. Pissgrej som aldrig vill vara hel haha.. Blev hemma idag, ska vila upp mig och förhoppningsvis gå imorgon. Jag blir rätt rastlös av att vara hemma. Jaja, nu ligger jag i sängen, kollar på vakna med the voice och tar det lugnt. Har datorn på magen, haha den är varm och det brukar ju hjälpa med något varmt på magen när man har mensvärk.. Jag är otrolig.. Nu blir det till att söka upp lite saker på internet.


Lite såhär känner jag mig just nu..


Varför denna smärta?

2010-06-06, 23:08:06 / Kategori: Latest shit

Helvetesjävlarunkhuvud.. Varfööööör? Inte nog med det, jag får ont i magen och på den vänstra sidan av revbenen när jag andas. Mår jag såhär imorgon blir jag hemma. Pissrunksfan.


Lyckad nationaldag.

2010-06-06, 22:30:06 / Kategori: Latest shit

Då var man hemma igen. Det blev nivå för min och Citty's del. Träffade på hennes polare och hans polare, hade väldigt trevligt. Lära känna nytt folk. Satt där från 15 kanske(?) och kom hem nu. Lyckad kväll. Har dock fått min huvudvärk igen. Påtal om det så bad jag min mamma avboka läkartiden imorgon. Jag vill inte dit. Jag får ändå inget vettigt svar. Det har jag inte fått sedan 06(?) när jag var där första gången med mitt huvudvärks problem..


(Lånad bild) Väntar på Cittys!


Fix dags!

2010-06-06, 13:29:45 / Kategori: Latest shit
Ska snart hoppa in i duschen igen, tvätta ur inpackningen och sedan fixa mig! Det blir till att åka in till stan för att träffa Cittkatt! Blir ett glas gott någonstans!


Hemma från promenaden.

2010-06-06, 12:53:00 / Kategori: Latest shit

Precis hemkommen från promenaden. Även denna blev över en timma lång. Tror till och med en och en halv(?). Inlägget (under) jag mmsade skickade jag när jag hade gått halva promenaden. När jag nästan var hemma såg jag att den inte hade skickats. Så det blev till att skicka den när jag nästan var hemma. Intressant va?.. Har precis satt mig och druckit isvatten. Måste lära mig att ta med mig vatten på mina promenader.. Ska om en liten stund hoppa in i duschen och ta hand om håret med inpackning.


(Lånad bild) Denna inpackning använder jag just nu.
Den är bra, men det är i princip alla hårinpackningar för mitt hår.


Promenad.

2010-06-06, 12:29:04 / Kategori: Latest shit

foto0619 (MMS)

Promenad.


Söndag 10.13

2010-06-06, 10:13:57 / Kategori: Latest shit

Jaha. Då var man vaken igen. Även inatt har jag haft märklinga drömmar. Jag minns de inte, men jag kommer ihåg att de var konstiga. Aja, känner faktiskt att jag börjar bli hungrig så ska ta och äta någonting och om ett tag gå på promenad i det fina vädret. Slänger upp en bild som inte har någonting med inlägget att göra. Tagen för ett år sedan när Gustav tog studenten.


Bästaste.

2010-06-06, 00:07:50 / Kategori: Latest shit


En trött Amanda.

2010-06-05, 23:55:36 / Kategori: Latest shit

Jag hade inte planerat att vara vaken så här 'länge' idag. Det hade inte magen heller kan jag säga. Kurrar gör den. Mycket. Men tänker inte ge den mat. Fast den pratar och vill ha. Den har fått tillräckligt idag haha! När panic room slutar blir det till att sova för min del. Ska bli riktigt skönt om jag får säga det själv.

Påtal om ingenting funderar jag ju som sagt på att spara ut håret så det blir lite längre, men inte nog med det. Funderar på lugg då. Inte riktigt som på bilden under. Mer 'jämn och tjock' haha. Tänk på att jag har uppsatt där och att den inte riktigt är en sån lugg jag vill ha. Och att det är en gammal bild som jag inte alls är nöjd med! Men har i princip ingen bild på hur det såg ut annars. Notera att det är en riktigt gammal bild, jag var nog 18 då. Två år sedan. Äsch, känns som jag har planer om håret hela tiden. Jag tar det som det kommer helt enkelt.


Still about the movie.

2010-06-05, 23:08:59 / Kategori: Latest shit

En annan sak jag suttit och funderar på hela jäkla filmen är att känner igen en av skådespelarna. Sökte på filmen och hittade skådespelarna. Jag visste väl att jag kände igen honom;



Jared Leto, medlem i 30 seconds to mars!


It may not mean nothing to y'all.

2010-06-05, 22:29:11 / Kategori: Musikorgasm ♪


Panic Room n' Twilight.

2010-06-05, 22:24:46 / Kategori: Latest shit
Ligger på soffan och kollar på Panic Room. Jag tänkte väl att jag kände igen denna tös. Tänkte inte alls på att det var hon när Twilight kom ut.

 


About the hair.

2010-06-05, 20:42:58 / Kategori: Latest shit

Denna bild på Korven får mig att vilja bli långhårig igen!!


Mätta tjejen.

2010-06-05, 19:01:49 / Kategori: Latest shit

Det blir ingen promenad. Huvudet vill fan inte. Kanske får något svar på måndag när jag ofrivilligt ska gå till läkaren.. Det konstiga är att det blir värre när jag ska lägga mig. Alltså när jag stängt av tv, dator eller vad jag nu har gjort, släckt lamporna och lagt mig. Det är då det är som värst. Tyckte synd om N när han häromdagen sov med mig. Jag var så sjukt arg och frustrerad över att jag hade ont och inte kunde somna.

Har precis ätit nudlar. Är så mätt så jag nästan vill stoppa fingrarna i halsen. Men sånt håller jag icke på med. Mår dock illa, men det gäller bara att smälta det. Ligger på soffan med kattjäveln. Mitt hjärta. Min bästa. Han sover (som vanligt. Sover han inte är han ute och jagar möss åt oss..) medans jag kollar på tv. Tycker att det är så sjukt tråkiga program på helgerna. Så var det ju inte när jag var liten. Vad hände? Får väl se när jag lägger mig ikväll. Börjar redan känna mig trött. Trots ca 12 timmars sömn från inatt.


Oldie.


Longer hair again?

2010-06-05, 18:14:41 / Kategori: Latest shit

  

Ska man kanske spara ut håret? Vill ju bli ännu blondare än vad jag är nu också.
OBS: Gammal bild!


Lugn kväll #2

2010-06-05, 17:46:57 / Kategori: Latest shit
Nej jag känner nu att det blir en lugn kväll igen. Kanske lika bra det. Kanske blir det en promenad till typ.. snart?

Lite om dagen.

2010-06-05, 16:11:07 / Kategori: Latest shit

Vid elva tiden gick jag på över en timmas promenad i solen. Duktig tjej. När jag kom hem blev det fix, snabbt som attan för att sedan åka till högdalen för att träffa N innan han åker. Han packade klart och sedan åkte vi. Väl på centralen gick vi skilda vägar. Han skulle till sin skjuts som skulle ta honom arlanda och jag hem till sollentuna. Jag gick hem och nu sitter jag här, helt sjukt trött. Funderar på vad man ska göra ikväll. Pratade lite med Emily. Allt beror på hur jag mår.


Oldie.


Utvilad.

2010-06-05, 10:03:35 / Kategori: Latest shit

Vaknade precis, utvilad. Jag har i princip sovit 12 timmar. Såg att det är underbart väder, ska väl om någon timma gå på en promenad. Ska bli rätt skönt faktiskt. Sitter fortfarande på sängen med Elvis. Det blir väl till att äta någonting lätt om ett tag.

Läste precis att Malin inte kommer hem idag. Synd.. Även om hon hade kommit vet jag inte om jag hade orkat gå ut ikväll, jag mår fortfarande inte så bra. Så ikväll vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Allt beror på hur jag mår..


Drömde galet om pannkakor inatt. Stört.


I'm the only one I can trust.

2010-06-04, 20:53:53 / Kategori: Latest shit

Suit up.

2010-06-04, 20:44:03 / Kategori: Latest shit

Måste erkänna att det ska bli riktigt skönt med en lugn fredag. Men det känns ändå konstigt. Aja, det är bra för kroppen iallafall. Så jävla synd att alkohol ska göra att man går upp i vikt.. Anyway. Ligger redan i sängen, med mitt sovsällskap. Jag älskar min kissemjau. Han sover, jag kollar på tv. Ögonen börjar dock leva sitt egna liv. De hänger inte riktigt med resten av kroppen haha. Så nu väntar jag bara på att tiden ska gå så jag kan lägga mig. På riktigt, vad har hänt med mig? Sova såhär tidigt på en fredag. Inte riktigt min stil..


Promenaderna.

2010-06-04, 20:07:38 / Kategori: Latest shit

Mätt och belåten. Att sallad kan göra så mycket. Kollade morgondagens väder. Det blir till att sova tidigt och sedan vakna tidigt. Det blir till att gå på en promenad. En långpromenad. Det var inte så farligt som jag trodde att gå själv. Musiken på högsta volym, jag får gå i mitt eget tempo, hur jag vill, vart jag vill. Jag längtar till och med.


Middag.

2010-06-04, 19:27:52 / Kategori: Latest shit

Hur gott som helst. Sallad + isvatten.


Do you?

2010-06-04, 18:38:26 / Kategori: Latest shit

Väldigt märklig känsla. Du, som jag inte alls känner verkar ändå kunna förstå.


Should it?

2010-06-04, 17:33:47 / Kategori: Latest shit

Should life be like this?

 


Well good afternoon.

2010-06-04, 17:07:28 / Kategori: Latest shit

Det blev en powernap, oavsett om jag ville det eller inte. Vaknade nyss av att telefonen ringde. Nu då? Ligger i sängen, med sällskap av mitt hjärta. Han hoppade precis upp och la sig. Funderar på vad det blir till middag. Är nämligen ensam hemma, hur skönt som helst. Vi får väl se hur länge det håller. Allra mest skulle jag vilja vara ensam hela kvällen. Bara för mig själv. Tycker det är så jävla skönt.

Fick btw veta att jag har fått en läkartid på måndag klockan 10. Utan min tillåtelse så har min mamma ringt vårdcentralen och bokat tid. Jag orkar inte. De vet ju ändå inte varför jag har ont i huvudet hela tiden. De vet ingenting..


Mitt hjärta. My life.


Powernap?

2010-06-04, 15:15:04 / Kategori: Latest shit

Jaha, vad har hänt sen senast jag skrev? Jag blev klar med mitt arbete i skolan. Fast jag inte riktigt förstod vad jag skrev. Gick och hämtade min hemma nyckel. Solade lite under lunchrasten, yes jag fick lite färg! Hela eftermiddagen (eller ja, en timma) satt klassen med två av våra lärare och pratade om studenten.

Ska jag vara helt ärlig? För tillfället bryr jag mig inte det minsta om studenten nästa år. Jag är 20 år, och ska ta studenten två år för sent. Visst kommer dessa år vara värt det. Men när det kommer till studenten. Jag är inte det minstna intresserad över studentskiva, flak, utspring med denna klass. Jag trivs inte. Undrar om någon har missat det.. Jaja, efter skolan gick jag hem. Bra jobbat. Och nu sitter jag här. Vill egentligen bara sova.. Men sover jag nu kommer jag inte kunna somna sen. Hoppas på en bättre sömn inatt.. Eller ska jag ta mig en liten powernap ändå?


Skolan.

2010-06-04, 08:27:08 / Kategori: Latest shit

Igår fick jag sovsällskap. Av två män. Katten och N. Hade självklart huvudvärk, dock mer än vanligt, vilket gjorde mig arg och frustrerad. Jag kunde inte somna för den delen heller. När jag väl somnade så sov jag pissdåligt. Har inte alls sovit bra inatt. Vaknade och gick till skolan.. Så nu sitter jag här, väntar på att skiten ska börja så tiden sedan kan gå snabbt så jag kan få gå hem här ifrån.


This world will never be what I expected.

2010-06-03, 21:18:30 / Kategori: Latest shit

 


CM.

2010-06-03, 21:09:56 / Kategori: Latest shit

Ligger nu i sängen, kollar på Criminal Minds (som för i övrigt är ett av de bästa tvprogramen som finns!!). Ska snart sova, och förmodligen gå till skolan imorgon.. Ska nog ta en promenad på lunchen också. Man hinner rätt mycket på en timmas lunch tror jag.. Slutar runt 14.00 och då blir det till att gå hem och sätta på sig 'rumpskorna' igen och gå på långpromenad. Gick en rätt schyst runda idag, med både upp och nerförsbackar. Och fick minsann färg idag. Sedan på kvällen blir det som sagt till att ta det lugnt bara. Mer om morgondagen imorgon. Och jag avslutar dagen med detta inlägg.



Frågan med denna bild är varför lampan är riktad mot tuttarna?
Det var självklart inte meningen haha..


When is my end?

2010-06-03, 20:51:01 / Kategori: Latest shit

Det finns en tjej jag beundrar. Man skulle nästan kunna säga att jag ser upp till henne. En helt vanlig tjej, inte känd utan 'normal' som vi andra. Jag känner inte henne, hon känner inte mig. Jag har läst hennes blogg ett tag nu, minns inte ens hur jag hamnade där från första början(?). Men har läst den ett tag, och hon skriver rätt mycket om hur hon mår, psykiskt. Kan inte säga så mycket mer än att jag beundrar henne. Hon verkar vara en så stark individ.


Right now.

2010-06-03, 20:02:49 / Kategori: Latest shit
Nu: Cold Case.
Snart: Criminal Minds.
Senare: Sova.
Imorgon: Skola. Efter det blir det långpromenad igen. Annars blir det en lugn fredag i think.


Redan.

2010-06-03, 19:37:11 / Kategori: Latest shit
Jag tror helt enkelt att jag är bortglömd..

Yep, still love it.

2010-06-03, 18:43:31 / Kategori: Musikorgasm ♪


Helgplaner.

2010-06-03, 18:38:28 / Kategori: Latest shit

NU vet jag vad som händer i helgen. Imorgon ska jag bara ta det lugnt för på lööördag kommer Bror Malin hem. Någonting att se fram emot! Det blir till att se om det finns några söta kläder tills på lördagkväll då det blir Zanzi.


På lördag åker dock du.. Jag saknar dig fortfarande. Vet inte varför jag inte hör av mig. Vågar inte riktigt..


LÖRDAG!

2010-06-03, 18:07:07 / Kategori: Latest shit


Someone like me.

2010-06-03, 15:47:53 / Kategori: Latest shit

N, jag är ledsen för att det blev såhär. Jag saknar dig, och det är egentligen nu jag behövde dig som mest. Fast jag inte sa det. Fast jag egentligen pushade ifrån dig. Jag saknar dig, oss, mycket. Men du ska inte behöva vara med någon som mig.. Det känns som om du borde åka så långt ifrån mig som möjligt. Im not good. Hur mycket jag än vill ha dig så vill jag inte att du ska ha det dåligt.



Redan torsdag?

2010-06-03, 15:05:41 / Kategori: Latest shit

Jodå, en liten liten rand fick jag! Sen kom molnen och jag gick in, självklart ska solen titta fram igen nu när jag satte mig här.. Klockan är ju fan bara 15 och jag är galet rastlös, ändå orkar jag inte göra någonting. Börjar bli trött också. Trött och rastlös, bra kombo.. Och påtal om ingenting så är det ju torsdag(?). Vilket betyder fredag imorgon! Vad händer? Vad ska man hitta på? Blir det galen utgång? Blir det chillutgång? Blir det myskväll? Time will tell.


SMS-inlägg

2010-06-03, 12:51:10 / Kategori: Latest shit

foto0617 (MMS)


Back home.

2010-06-03, 12:37:14 / Kategori: Latest shit

En långpromenad på ca en timma. I raskt tempo. I denna värme. Dock blåste det, sjukt skönt. Nu är jag hemma. Känner mig duktig faktiskt. Borde ta och äta, men eftersom jag åt en senare frukost så blir det även en senare lunch. Nu väntar jag bara på att solen ska flytta sig till våran framsida så jag kan sola!


Vill bli brun igen!!


Where is it?

2010-06-03, 10:57:45 / Kategori: Latest shit
Vart faaan är tröjan jag vill ha på mig under långpromenaden!? Blir tokig! VAFAN?!

Sunnyside up.

2010-06-03, 09:50:39 / Kategori: Latest shit

Jag stannade hemma idag. Kände att det blir bäst så. Varför jag inte sover vet jag inte. Jag kan inte. Ligger just nu i sängen, yes jag har fortfarande lite huvudvärk. (VARFÖR???) Jaja. Ska snart gå ner och äta någonting. Vänta lite på att tiden ska gå, ska försöka ta en promenad i det fina vädret senare. På med stjärtskorna och ut, kanske till och med få lite färg..


Lånad bild.


Headache in da bed.

2010-06-02, 20:26:53 / Kategori: Latest shit

Jag är trött, jag mår dåligt. Känner fortfarande obehag efter "känslan". Kattjäveln har precis lagt sig. Han har sina perioder då han sover hos oss. Han kände verkligen av på mig att jag behöver honom nu. Min bästaste. Den enda jag litar på. Haha, ja tänk er. Den enda jag verkligen litar på, är en katt. Han är mitt hjärta.

Jag tror att jag blir hemma från skolan imorgon, allt beror på hur jag mår när jag vaknar. Nu mår jag som ni kanske har förstått inte så jätte bra, så mår jag såhär stannar jag hemma! Jag har ändå bara halvdag och rätt bra närvaro från innan så jag missar nog inte så mycket ändå. Blir jag hemma tar jag nog en långpromenad för mig själv med min ipod. Jaja, jag tar det som det kommer.

Nu: Borsta tänderna och mysa ner mig under täcket och kolla på tv.
Snart: Sova.
Senare: Vakna och se hur jag mår. Antingen skola eller homeday.


Åh, jag är så charmig ibland. Bilden har ingenting med inlägget att göra.


The feeling is back..

2010-06-02, 20:02:04 / Kategori: Latest shit

Åh, underbart. "Känslan" som jag kallar det är tillbaka. Fick den för några nätter sedan, i sömnen, det var nytt.. Men det räckte inte. Precis  nu igen, dock en mildare 'variant'. Exakt likadan som vanligt men inte lika extrem. Nu känner jag mig hängig, varm och så känner jag obehag. Kan det bara sluta smyga upp sådär(?) Det är så fruktansvärt obehagligt och jag vet inte vad jag ska göra åt det..


Leave my life alone.

2010-06-02, 17:35:04 / Kategori: Latest shit

Jag känner mig arg. Helt sjukt arg. Jag nästan kokar inombords. Och jag vet inte varför. Och ja, huvudvärken sitter där den brukar. Efter skolan åkte jag iallafall till stan och fikade med Ronja i det fina vädret. Annars gick vi bara runt lite och satt och kollade på alla studentflak. Ja somliga har ju ett år kvar..

En annan sak jag måste få ur mig är att jag älskar när folk, som inte har alls med saken att göra lägger sig i. Varför? Har man så tråkigt liv själv så man måste lägga sig i andras? Låt mig och mitt liv vara. Thats it.

Ps. Jag saknar dig.


Ni anar inte hur mycket hundar (och gravida) vi såg i stan idag. De såg helt utmattade ut, stackarna.


Hur fint väder? Underbart. Sitter nu på ...

2010-06-02, 12:12:15 / Kategori: Latest shit

Hur fint väder? Underbart. Sitter nu på tåget och dricker en smoothie, det blir min lunch. Ska snart möta upp Ronja i stan, ska tvinga med henne till salt först, sedan fika i solen! Mys.


Honey, you made my day!

2010-06-02, 10:42:11 / Kategori: Latest shit

Jag kunde ingenting annat än skratta faktiskt. Du gjorde min dag när jag såg att du tog åt dig av vad jag hade skrivit. Så underbart roligt!


Damn copycats.

2010-06-02, 10:00:10 / Kategori: Latest shit

Jag tror jag har en beundrare. En bekant till mig skriver exakt samma saker som mig några timmar eller dagar efter att jag har skrivit det. Denna gång är det en av mina rubriker. Jag blir asstörd. Du är ju exakt som en annan. Gör allting som mig. Nästan iallafall. SKAFFA EGEN FANTASI. BÅDA TVÅ!



EDIT: Bra att vissa tar åt sig! (: Uppenbart!


Done with the test.

2010-06-02, 09:18:49 / Kategori: Latest shit

Jag har precis avklarat matteprovet. Kändes väl helt okej. Får se hur det gick. Det är alltid när det känns 'helt okej' så går det åt helvete.. Jaja. Snart är halva skoldagen avklarad och då blir det till att åka till stan och träffa Ronja. Vi har sagt i mer än tre veckors tid att vi ska ses. Det är alltid så svårt, antingen har hon jätte mycket i skolan eller så har jag annat planerat. Men inte idag. Vi läääär ju sätta oss på en uteservering någonstans!


Tears are words the heart can't say.

2010-06-01, 21:37:34 / Kategori: Latest shit


Klagobloggen.

2010-06-01, 21:20:16 / Kategori: Latest shit

Jag har redan fått mitt sovsällskap. Katten ligger vid fötterna och har sovit ett bra tag. Jag slumrade till vid fem tiden och hoppas på att kunna somna nu ikväll. Ligger redan under täcker och kollar på desperate housewives. Men det blir väl till att stänga av snart eftersom jag som sagt fortfarande har min huvudvärk. Det känns som min blogg är som min klagomur. Kanske lika bra det.



Bilden är tagen i förmiddags när vi i klassen satt på en 'privatbuss' på g till skolan från ett besök på nacka forum. Hatar när strumporna syns på fötterna när man har sånna skor, men har lyckats töja ut skorna så kommer behöva ha både sula och strupa i. Och brukar faktiskt ha de så de inte syns!


Tidsfördriv.

2010-06-01, 20:42:11 / Kategori: Latest shit

DIN FRAMTID :
Vill du ha barn: Självklart!
Vill du gifta dig: Inte omöjligt, skulle kunna tänka mig det.
Karriär i åtanke: Oklart!

VAD ÄR BÄST MED MOTSATTA KÖNET?
Läppar eller ögon: Bådeoch!
Kramar eller pussar: En schyst kombo!
Yngre eller äldre: Ålder är väl bara en siffra? Men äldre.
Romantisk eller spontan: Även har, en kombo.
Snygg mage eller snygga armar: Armar tror jag nog!
Tatueringar eller piercingar: Tatuering, lätt!
Bråkstake eller tveksam: Bråkstake.

HAR DU NÅGONSIN:
Gjort något sjukt spontant: Ja, det händer.
Haft sex på första dejten: Kallas det en dejt då?
Krossat någons hjärta: Yes, men även mitt var krossat då.
Har någon krossat ditt hjärta: Ja.
Har du blivit arresterad: Nej, det har jag inte.
Dissat någon: Yes.
Gråtit när någon dött: Ja.

SVARA ÄRLIGT:
 
Haft mer än en pojkvän på samma gång: Nej, det har jag verkligen inte. 
Tror du att det är möjligt att vara trogen hela livet ut: Frågan är om det finns en för oss alla(?)
Vad kan du verkligen inte leva utan: Kattjävel, dont you never leave me. Musik.

 

 


Kliande läkande.

2010-06-01, 20:24:33 / Kategori: Latest shit

Nu jävlar har min tatuering börjat klia. Rätt mycket på just ett och samma ställe. Har suttit och kliat runt om kring, men hur fasen blir det inatt? Känns som jag kommer klia sönder just på tatueringen.. Just på den yttre fotknölen eller vad man nu ska kalla det. Hade inte alls problem med kliandet när jag gjorde min första tatuering. Dock är den mindre. Tycker att den här kan läka klart så jag kan få slutföra den nu! 23e är det dags.


Imorgon har jag haft den i en heeel vecka haha.


When I needed you the most.

2010-06-01, 17:52:28 / Kategori: Latest shit

Det är egentligen nu jag behövde dig som mest.. Även om jag pushade ifrån..

 


Walk Idiot Walk.

2010-06-01, 16:42:16 / Kategori: Latest shit

Det blev en promenad hem. Det behövdes. Ska bli duktig och börja gå mycket igen! Min kropp behöver det. Den sista timman i skolan satt jag och gjorde ingenting. Jag störde de andra som försökte plugga. Borde egentligen sitta och plugga matte eftersom vi har prov imorgon. Men kommer hitta någonting annat att göra.

Imorgon är det skola 8.30-12.00 som gäller. Efter det ska jag in till stan och träffa Ronja. Hoppas på fint väder så vi kan sitta ute och fika. Det är nog bra för mig, komma på andra tankar..


Dålig dag.

2010-06-01, 14:24:50 / Kategori: Latest shit

Sitter i skolan. Har fortfarande huvudvärk. Jag är fortfarande på piss humör. Och somliga gör det inte bättre.. Slutar 16 idag, men funderar helt ärligt på att gå hem. Men har ändå ingenting att göra hemma.. Jag vet inte vad jag vill eller orkar göra. Kul dag.