Pigga pojkar.

2010-08-31, 21:50:27 / Kategori: Latest shit


Kirurgtejp.

2010-08-31, 20:47:18 / Kategori: Latest shit
Osoft att jag med även en av dessa anchor's lyckades riva bort en bit hud när jag rev bort kirurgtejpen. Svider? Nej inte alls.. Skägg..

Ovanligt att jag är trött.

2010-08-31, 20:02:43 / Kategori: Latest shit

Dagen har varit bra. Åkte hem en snabbis efter skolan för att hämta Nadia's påse med grejer. Åkte sedan till stan och träffade på henne och Sandy! Och när Nadia frågar om påsen kommer jag på att jag glömde den hemma. Soft va? Åker hem för att hämta påsen och glömmer den ändå.. Meningslöst. Anyway så satte vi oss på mitt och Nadia's "Hej hej cafe" och bara pratade om det mesta. Det blev dock mycket prat om DGV reunion och hår! Haha, två helt olika ämnen men ändå. Kom fram till att det verkligen verkligen dags att färga mitt hår snart. Denna utväxt är riktigt pinsam att gå runt med. Så inom en jävligt snar framtid blir det hårfärgning. Möjligtvis extensions. Beror helt på hur mycket det sliter.. Vid 18 tiden skulle Nadia träffa en vän till henne, då bestämde sig jag och Sandy att börja röra oss hemåt. Nu sitter jag här, mätt och belåten och trött som in åt fan. Ska försöka lägga mig tidigt idag. Så lär det ju inte bli men careface.

Imorgon börjar jag 13. Soft, ska jobba lite hemma, vilket betyder att jag får sova ut! Det ska bli riktigt skönt faktiskt. Och efter skolan är det stan (igen) som gäller! Ska försöka få med mig Nadia's påse denna gång. Det är dock inte henne jag ska träffa utan Ronja. Det ska bli soft! Längesedan jag träffade henne så detta gillar vi!


Vilken tur att jag var berädd.. Och var tog min tröja som Sandy har på sig vägen? I miss it.


Burning Valhalla.

2010-08-31, 10:57:51 / Kategori: Latest shit

Läste precis på Sunny Beach sladder att Valhalla har brunnit natten till idag. Hur stört är inte det? Skägg.


Väderinlägg.

2010-08-31, 10:20:04 / Kategori: Latest shit

Sitter just nu i skolan. Lika road som vanligt. Har suttit och spånat lite med Sandra om projektidéer och har nu kommit fram till en som båda känner sig jäkligt nöjda med. Sooft! Skönt att ha det gjort, eller ja. Att vi kommit på vad det är vi ska göra.

Efter skolan är det stan som gäller. Ska minsann träffa Nadia, fina wifey! Kom dock på precis nu att jag glömde hennes påse hemma och förmodligen går hem på lunchen och hämtar den. Kanske byter om också. Beror på vädret haha. Jag menar, det var hela 5 grader ute idag när jag vaknade. Skägg. Varmt.. När börjar det snöa då? Hörde att det snöade i Norge igår. Oklart om det stämmer. Men det är vad jag har hört. Vädret har minst sagt varit helknasigt sen i vintras. Som i somras. Först regnar det så det blir översvämning i SB seda är det 40 grader i tre veckor. Så kommer man hem 18 augusti då det redan är höst här. Nästan iallafall. Det kanske är som jag och Natta pratade om, att "2012" redan har börjat haha! Det där tycker jag däremot är facinerande!


Bilden är tagen från Thomas SB album. Dåligt det regnade den dagen.
Det räckte inte ens, utan det skulle vara strömavbrott i två dagar också!


Out of control utgångarna i SB.

2010-08-30, 23:12:22 / Kategori: Latest shit

Jag saknar verkligen våra out of control kvällar på viking. När vi gick lös med "is-leken". Danskarna jag umgicks med deras sista vecka hade gjort en loppa. Ni vet en sådan som man ska säga en siffra och sedan får man något att göra. Hur galna blev inte vi med den? En av dessa "uppdrag" var att ta en isbit från baren, sätta den i munnen och ge vidare till någon annan med munnen, som i sin tur ska göra exakt samma sak och så ska man hålla på så tills isbiten smält bort. Fatta att vi efter ett tag gick och hämtade två buckets med bara is, då vi alla gick runt i loungen och gav is till alla! Eller då vi gick lös med grädden haha! Fan vad jag saknar Sunny Beach och våra utgångar där. Där sket man ju fullständigt i vad andra tyckte plus att alla är lika fulla och carefacade som en själv! Oblyga helt enkelt haha! Skägg!


Jag och underbart härliga Sarah.



Grädde!



Notera den bucket i bakgrunden med bara is!


Jag kände för att gå jävligt lös med grädden!


Jahaaa! Då förstår jag varför.

2010-08-30, 21:27:52 / Kategori: Latest shit

Hur kommer det sig att mitt vänstra nyckelben "står ut" mer än det högra? Märkligt. Förmodligen därför de ser lite ojämna ut. Careface. Haha, har dock mätt och det är lika långt avstånd mellan de! Bara längtar tills jag slipper ha dessa kompresser och kan byta till mina små diamanter jag ska ha där! Sooft. Jag menar, hur fint är detta? Skägg.



Saknad.

2010-08-30, 19:47:12 / Kategori: Latest shit

Om man bara kunde vrida tillbaka tiden och stoppa den skulle jag stenhårt göra det. Detta saknar jag. Skägg.


Madface.

2010-08-30, 19:21:53 / Kategori: Latest shit



Två av mina norska favoriter. Tokpojkar. Er saknar jag.


Långt och blont.

2010-08-30, 18:08:32 / Kategori: Latest shit

Hur mycket saknar inte jag mitt hår när jag var blond och hade det långt? Rätt så. Bilden är tagen förra sommaren i Alanya! Då hade jag även lite rosa inblandat. Skägg!


Sneaky sneaky.

2010-08-30, 16:54:15 / Kategori: Latest shit

Efter skolan åkte jag och några andra i klassen till stan för att kolla lite sexshoppar haha! Soft. Sandra fick med sig lite saker hem. Jag däremot med mina hela 10 kr på kortet kom inte hem med någonting. Konstigt haha.. Kom hem för en stund sedan och har nu hoppat in i mjukisarna och sitter på soffan. Lyssnar på massa Sunny Beach musik. Svårt att släppa taget. Det är en sak som är säker.. Hur skön är inte denna bild från Sunny B? Madface!



Värt att vara i skolan nu? NEJ.

2010-08-30, 09:03:28 / Kategori: Latest shit

Hur trött var inte jag när jag vaknade imorse? Skägg. Riktigt trött. Kämpar mig upp ur sängen, fixar mig och allt vad jag gör och börjar knata till skolan. Kommer till skolan och får veta att jag egentligen kunde haft sovmorgon till 10.30. Värt? Nej inte nu iallafall. Ännu  mera skägg. Och jag är inte den enda som har det såhär eftersom lärarna inte sa någonting i fredags. Och det står ju inte på vårat schema heller. Så nu sitter jag (och flera andra) och gör ingenting. Facebookar. För det är ju så jävla roligt eftersom det händer saker 9 på morgonen! Väntar bara på att klockan ska bli 10 så jag kan gå och köpa min chailatte som skulle sitta jävligt fint just denna minut eftersom jag är långt ifrån varm. Tacka fan för min mysiga halsduk (som jag har på bilden under) och min mössa!



I wanna know your name.

2010-08-29, 22:02:24 / Kategori: Musikorgasm ♪

You just killed me, could you at least do that?
I wanna know your name



En liten bit Den glade viking - Sunny Beach!


Vin och champange.

2010-08-29, 21:52:57 / Kategori: Latest shit

Ovanligt att jag känner mig trött. Dock märkligt att jag fortfarande är trött även fast jag lyckades ta mig en powernap som jag inte riktigt visste om. Så det blir förmodligen till att lägga sig rätt snart.

En sak jag tänkte på från igår var att det enda jag drack var vin och champange. Jag hatar bådadelarna och lyckades ändå få till en soft fylla. Vinet jag och Nadia drack igår är det enda vinet jag kan dricka utan att kräkreflexerna sätts igång. Och det var till och med utan sprite, klapp på axeln. Och sedan i stan blev det bara champange. Det var inte så illa det heller. Soooft.


Helhelg med Nadia!

2010-08-29, 15:52:29 / Kategori: Latest shit

Jag har haft en helhelg med Nadia. Första gången vi ses sen sunny beach. Det har varit helt sjukt trevligt. Jag trivs verkligen i hennes sällskap! Tack för denna helg babe!










Här var vi inte alls runda om fötterna!


Think like a man. Act like a lady.

2010-08-29, 15:32:26 / Kategori: Latest shit

 


Skägg.

2010-08-29, 13:53:22 / Kategori: Latest shit


Hjärta.


Tjockisfredagen!

2010-08-29, 11:36:00 / Kategori: Latest shit
Såhär såg det ut i fredags under våran myskväll.


Bosatt i soffan.

2010-08-29, 11:26:10 / Kategori: Latest shit

Att vakna halv 11, lite småsnurrig med mensvärk är inte världens roligaste. Gårdagen däremot. Den var riktigt soft. Det började med att jag och Nadia drog till stan och först in till Berns. Var där i en timma kanske, tog en drink, pratade och hade det trevligt. Gick sedan vidare till utecompagniet för att träffa Nadia's vänner och fira en av de som fyllde år. Riktigt trevliga var de faktiskt! När vi suttit där en stund gick vi vidare till Collage. Även där hade vi det hur trevligt som helst. Blev även lite rund om fötterna någongång under kvällen. Efter Collage skulle de till Hells medans vi kände att vi rörde oss hemåt. Först ett stopp på Sleven. Deras wok har varit saknad. Dock kändes det som om de hade kryddat den lite extra, men det carefacade jag och åt hela skiten ändå! Det märks då att jag inte varit hemma på ett tag då 697 inte går särskillt ofta längre och vi fick ta 598. Taxi 020 var då fan inte världens snabbaste på att svara heller. Gick hem gjorde vi också. Svinkallt kan man ju garanterat säga att det var. Kom hem, duktiga som vi är tog vi bort sminket och borstade tänderna. Klapp på axeln. Vaknade nu för en halv timma sedan och ligger nu i soffan med ont i magen och väntar på att Nadia ska vakna. Såhär såg jag iallafall ut igår. Carefaca i ansiktsuttrycket jag fick till när jag precis lyfte huvudet när hon klickade bilden.





Ska försöka se till att fixa DGV reunion biljetter så snart som möjligt. Förhoppningsvis idag. Det skulle vara riktigt soft!



Oj oj oj..

2010-08-28, 18:14:56 / Kategori: Latest shit

Lite ändrade planer för ikväll. Möjligt att det spårar! YEP! Sunny Beach till Sverige?


Inlägg efter en dag på stan.

2010-08-28, 17:53:34 / Kategori: Latest shit

Sitter här, nyduschad och väntar på att Nadia ska komma ut ur duschen. Har sällskap av kissekatten, of course. Dagen på stan var jätte mysig. Det blev bara strumpbyxor, stayups och ögonfransar till mig. Nadia köpte sig en assoft 'skin'jacka från H&M. Reapris till och med. Soooft! Mötte sedan upp en av Nadias polare som var med två andra. Riktigt softa brudar faktiskt. Vi alla satte oss på Wayne's och fikade. Chailatten har varit saknad. Har svårt att dricka den på våren och sommaren eftersom den smakar så juligt. Iallafall, efter det så bestämde vi oss för att röra oss hemåt så vi i lugn och ro kan börja fixa oss inför ikväll!

Ikväll ser planerna ut som så att vi ska möta upp brudarna vi fikade med, föra på någon soft båt med lite guys. Soft soft. Sedan vidare till förmodligen Berns och Collage. Efter det är det oklart. N messade och berättade att de ska på hemmafest, möjligen våran efterfest? Skulle inte sitta fel! Time will tell!




Utvilad.

2010-08-28, 11:53:52 / Kategori: Latest shit

Nyvakna och pigga. Vaknade först vid 8 tiden av att kissejäkeln ville in. Han ville göra oss sällskap. Han vill minsann alltid göra mig sällskap när jag har sovsällskap av någon annan haha. Somnade iallafall om och vaknade om när jag hörde att grannungen skrek. Som vanligt på helgerna. Alltid underbart att vakna till. När hon skrikit klart somnade jag om. Och vaknade nu igen när mitt sovsällskap hade gått upp. Sitter nu på soffan, äter smörgåsrån, eller som jag kallar det. Bebiskex! Ska försöka ta oss in till stan vid 14 tiden, måste dock få tag på min papi. Amanda behöver pengar.. Tycker att jag kan få mitt studiebidrag nu så jag kan handla för mina egna pengar..

Igår hittade jag btw tre bilder från sunny beach jag aldrig sett förut. Vet inte vem som har tagit de eller när. Men såhär ser de ut iallafall.




Skitsöt, verkligen..


Jag bara vill och vill..

2010-08-28, 01:27:22 / Kategori: Latest shit

Jag vill att mina anchor's kan läka nu nu nu och att jag kan få mitt studiebidrag å jag kan få göra nästa anchor's precis bredvid de nygjorda!

Jag vill att min nackpiercing ska läka nu nu nu (om jag bara kan sluta pilla på den..)

Jag vill bli helblond nu nu nu!

Jag vill att mitt hår ska växa ut nu nu nu!

Jag vill ta studenten nu nu nu (bättre sent än aldrig)!

Jag vill tillbaka till Sunny Beach nu nu nu (förvånade?)

Jag vill att DGV reunion i Danmark ska vara nu nu nu!

Jag vill att Sommar i Sunny Beach ska börja nu nu nu! (Hört att Sverige köpt upp det, YEP!)

Jag vill att kungarna av tylösand ska börja nu nu nu!

Jag vill ha massor med pengar nu nu nu!

Jag vill att helgerna ska vara längre nu nu nu!

Jag vill få den tighta kropp jag längtar efter nu nu nu!

Jag vill att det ska vara sommar igen, nu nu nu! Och om det inte kan vara det så kan det väl lika bra vara höst på en gång.


Det är då en jävla massor jag vill! Detta SKA ske. Hoppas kan man iallafall!


Jag kan få till det på bilder om jag vill. Här ville jag tydligen inte.


Skägg i soffan.

2010-08-28, 00:20:57 / Kategori: Latest shit

Vid 18 tiden åkte jag till stan och mötte upp Nadia. Vi är två som iche borde shoppa tillsammans! Ett besök in på H&M och vi hittade tonvis med kläder. Det blev en oversize tröja för mig, hur snygg och skön som helst. La även undan en skjorta som ska testas imorgon. Tur att man har en pappa man kan få lite pengar av. Hehehe.. Med mina 10 kr på kortet kommer man inte långt på! Nadia fick med sig en tröja och en klänning med sig, några schysta nagellack också! Sedan blev det fika på "hej hej- cafet" som vi nu kallar det. Så jäkla roliga guys som jobbade där! Satt där kanske en timma, högst! Och sedan blev det för kallt så vi började röra oss hemåt! Tog tåget och gick sedan till stinsen. Handlade massa tjockissaker. Eller det blev lite blandat faktiskt haha.



Har precis kollat klart på Gothika och ligger nu i soffan och skäggar oss. Får lite konstiga sträck i ansiktet. Skönt. Känns absovisst inte som en fredag, det är ju en sak som är säker. Men det är otroligt skönt att bara vara hemma och vila. Få sova ut imorgon och allt vad helg nu innebär. Imorgon däremot blir det andra bullar. Då blir det klackarna i taket!


En timma senare.

2010-08-27, 16:56:35 / Kategori: Latest shit

Och där var min powernap på ca 3 timmar över. Nu känner jag mig utvilad. Om man ändå kunde vakna och känna sig såhär när man ska upp på morgonen. Sitter nu och äter köttbullar och ris! LIHAPULLA! Shit vad sugna vi har varit på köttbullar i sunny beach. Frysta var däremot inte så jätte gott, så ska tvinga mamma köpa mer när hon kommer hem från gotland. Och då ska jag frossa i de som inte är frysta.

Under tiden då jag tog min powernap blev jag taggad på en bild från sunny beach;



Jag, Natta och Random tourist. Okej, vem är han? När är bilden tagen? Haha, jag har inte alls mycket minne av denna bild! Lite småkul faktiskt!

Edit; Såg att jag inte hade klickat på spara och publicera. BRA AMANDA. Skägg. Detta är skrivet för en timma sedan.


Generöst.

2010-08-27, 13:04:08 / Kategori: Latest shit

Jag är fortfarande långt ifrån pigg. Men har förflyttat mig från skolan hem! Våra lärare var så generösa och sa att vi fick gå hem vid lunch. Hela två timmar tidigare än vanligt. Spank you very much! Känner nu att jag verkligen skulle behöva kirurgtejp eller ett nytt plåster eftersom det plåstret jag har på mina kompresser är jävligt ostabila haha.

Nu blir det till att ta en powernap. Satan vad skönt det ska bli! Sedan fix för att åka till stan vid 18tiden för att möta Nadialainen!


Rich bitch.

2010-08-27, 10:47:40 / Kategori: Latest shit
10 kr på kortet. Hur rik är inte jag?!


Jävla massa careface.

2010-08-27, 09:33:22 / Kategori: Latest shit

Efter gårdagens roadtrip var jag heelt slut när jag kom hem, somnade i princip direkt när jag stängde av datorn. Soft tänkte jag, då är jag pigg imorgon. Men iche. Sitter i skolan, hur trött som helst. Ögonen svider, gäsparna kommer titt som tätt. Skägg. Tror inte att det har gått en natt som jag inte har drömt om någon eller något som har med sunny beach att göra. Vad är det för jävla strul? Kan jag bara sluta drömma och tänka om det så slipper jag tänka på att jag är i 'varma' Sverige. Imorse när jag vaknade var det ju hela 10 grader. Och någon jävel i klassen tycker att det var väldigt varmt och har öppnat fönstret. Fatta att jag sitter i mössa och halsduk samt en stickad kofta, ändå fryser jag.. BRA! Det blev till att stänga skiten. Jag carefacar vad de andra tycker! Ovanligt.



Tycker nu att klockan kan vara 10 så jag kan få springa ner till centrum och köpa kompresser till mina anchors. Har redan rengjort de. En grej som är rätt störande är att jag har rätt (jätte) dålig hållning. Och när jag gjorde de stod jag ju helt rak i ryggen, vilket gör att när jag står 'som vanligt' kan de se snea ut. Även att ena är lite mer i mitten än andra. Men det carefacar jag. Jag ville ha de och nu har jag de! Soft. Har redan planer på om man kanske ska ha tre bredvid varandra, hur snyggt? Har även andra piercingplaner som jag dock inte pratar högt om haha.



Ikväll är planerna fortfarande oklara. Nadia ringde precis och sa att Sandy hade pratat med henne och snackat om att hon ville ut, eller ja. Snarare ta ett glas. Jag vet väl inte riktigt hur jag gör ännu. Måste få sova först och sedan se om det blir någonting med N, Linda, Frida som kom till Stockholm igår och förmodligen flera. Men först vill jag som sagt sluta skolan och åka hem och sova en stund. Mina kända powernaps!


Kommentarsvar.

2010-08-26, 22:15:11 / Kategori: Latest shit

Fick en kommentar som löd;


Vad tog du för hål idag?
Blir det några fler i öronen?

/PO

Svar: Som jag precis skrev så blev det två anchors, en vid varje nyckelben. Haha, ja, det blir nog mer i öronen, när vet jag inte. Industrialen är garanterat inte klar ännu. Den ska bli klar och sedan blir det nog mer! :)


22.09

2010-08-26, 22:09:53 / Kategori: Latest shit

Hur mycket har inte jag längtat efter min säng hela dagen idag? För mycket. Skägg. Kom hem för ett tag sedan, har precis fixat mig i ordning för natten. Dagen började med Um besöket och sedan den första 'riktiga' skoldagen. Och jag skulle inte kalla det riktiga det heller, eftersom vi bara fixade våra datorer, gick igenom våra individuella val och gick igenom hur hösten kommer se ut lite. Fick sluta kring 15 då jag direkt åkte in till stan för att möta upp Sandy. Hur trevligt har inte vi haft det idag? Detta behövdes. Åkte även till åkersberga och gjorde mina efterlängtade anchors. Så nu sitter de där! Och för tillfället ser det ut såhär;



Annars då? Imorgon är det fredag. Redan. Stört. Gillas. Då kommer min älskade Nadia hit! Om vi går ut imorgon eller lördag är oklart. Blir väl inte lika suddigt när mer info om helgen kommer fram. Snart blir det sovdags. Jag är fan inte pigg någonstans. Osoft.


Jag har varit piggare!

2010-08-26, 15:01:40 / Kategori: Latest shit

Imorse carefacade jag att det fortfarande är sommar och satte på mig mössa och halsduk. Jag hade inte direkt tänkt mig att komma från 40 grader till 16.. Iallafall, jag gick mot sollentuna en timma tidigare än vad jag egentligen skulle. Jag hade minsann tid hos Ungdomsmottagningen. Fick till och med bresa på benen. Det blev en gyn. Jag var fan inte pigg. Kunde inte riktigt somna inatt.. Så jag är då inte världens piggaste.

Sitter fortfarande i skolan. EN dag har gått och jag är redan trött på skiten! Inte bara på skiten, utan på allt. Yep yep. Skägg. Idag efter skolan blir det faktiskt till att åka till åkersberga och håla mig lite till! Soft!


Kalla kalla Sverige.

2010-08-25, 23:51:11 / Kategori: Latest shit

Är det för tidigt för att ha mössa på sig? Fan, jag är iche van vid det Svenska vädret. Imorgon ska det bli mulet och typ 16 grader. Jag frös ju som in åt fan idag! Var så jävla redo att ta fram ugg'sen och vinterjackan när jag var ute vid 22 ikväll. Fy satan!


Min älskade vinterjacka!


Tummen upp!

2010-08-25, 23:40:07 / Kategori: Latest shit


Bilden är inte tagen av mig! Hittade den i Isabel's SB album! Så jävla rätt!


23.05

2010-08-25, 23:05:37 / Kategori: Latest shit

Då var man hemma igen! Det började med att jag mötte upp Citty vid Odenplan. Vi fortsatte mot tatueringsstudion. När vi väl kom fram berättade tatueraren att han var lite sen så vi gick och åt i 45 minuter och gick sedan tillbaka! Där satt vi ett tag, ja eller Citty låg ner och blev tatuerad. N hörde av sig, (och yes. Jag kommer fortfarande kalla honom N. Det är lite min grej. Att kalla honom N. Det blev så.) och frågade vad vi skulle göra. Vi bestämde oss då för att dra till Nivå. Någon timma senare, även något tröttare så började vi tveka. Men vi drog ändå dit en snabbis för att säga hej. En sån snabbis så man inte ens hann bli sugen på att dricka. Eller jag iallafall. Kramade på Linda och N. Fina människor det. Er gillar jag! Sedan drog jag och Citty. Nu är jag hemma. Börjar bli trött, men måste ladda ipoden lite. Nackdelen med att usbladdare. Kanske dags att köpa en riktig jävel?

Sveriges jävla kvällsväder är ingenting att leka med. Att komma från Sunny Beach där man fortfarande lökar vid denna tid på dygnet, tillbaka till Sverige. Ja alltså, jag kan ju inte påstå att det är efterlängtat. Då kan det lika gärna bli höst på en gång tycker man! Hösten är ju ändå mysig. Om man nu har någon jävel att mysa med såklart.. Men inte bara det, utan kläderna och allt! Mys mys!

Imorgon är det skola som gäller. Efter det (när det nu är?) blir det förmodligen till att åka till åkersberga för att äntligen göra mina (uttjatade) anchors! Hoppas hoppas!

Slänger upp en bild på Citty's tatuering. Snodd från hennes blogg.


Choke me, spank me, pull my hair.

2010-08-25, 15:51:32 / Kategori: Latest shit


Mysväder.

2010-08-25, 13:37:44 / Kategori: Latest shit

Då var man vaken igen! Mysväder! DU ska komma hit och mysa med mig! Kul att jag var sekunder ifån att bränna mina bröd i brödrosten. Ändå hade jag bara "styrkan" på 2. Gillar inte när de är för krispiga. Någonting gick snett! Iallafall, ringde precis till Heavenly ink. Åker förmodligen dit efter skolan imorgon och gör mina anchor's som jag velat ha och som jag skrivit om rätt mycket. Sandy åker med mig, hon är rätt sugen på att göra någon själv, så får se om det kanske blir någon för henne med. Soft! Hur vi hittar dit ska bli jävligt spännande att se haha!



Idag blir det till att följa med Citty när hon kladdar lite mera färg på kroppen! Hennes 7e snygga kladd! Soft det med! Det är vid 17 tiden. Innan det blir det till att bara ta det lugnt, hoppas att min pencillin tar det lugnt i magen. Orkar inte mer mera kramper.


Midnight-talk.

2010-08-24, 23:47:29 / Kategori: Latest shit

Messade den vän jag har med mest hårfärgningsefrarenhet! Hon rekomenderade mig direkt att gå till frisören! Eftersom jag vet vilken färg jag vill ha så är det svårt att få till den själv, plus att jag förmodligen kommer behöva färga ett x antal gånger för att få till den OCH det kommer slita på håret. Plus att då kommer den summan jag lagt på att färga håret hemma förmodligen gått på lika mycket om jag färgade håret hos frissan en gång. Så tack Jossan. Jag litardig när det gäller sånt här!

För en till två timmar sedan gick våran el. Samtidigt bestämde sig då internet för att dö. Avgå. Så jag stängde av datorn och skulle sova. När elen kom tillbaka var jag tvungen och ställa mig upp för att släcka taklampan. Jävligt dumt, eftersom jag piggnade till då. Efter det kunde jag iche somna om. Så nu ligger jag här. Börjar bli hungrig, men borstade tänderna för inte sådär jätte längesedan. Så har ingen lust att äta eftersom det förmodligen kommer smaka skit haha! What to do, what to do? Bara att vänta på att tröttheten ska komma tillbaka. Meningslöst.

En annan sak jag tänkt på. Eller ja tänkt och tänkt. Jag saknar ju DGV. Ingen nyhet. Men tycker ju att sveriges krogar kan ha en specialare till mig. En hockeybucket! DET saknar jag. En hockeybucket! En stark jävel också. Åh satan vad gott. Endast till oss som jobbat på DGV! VIP haha! Skulle inte varit fel!

Aldrig utan min hockeybucket inne på viking! Hur skön är inte bilden? "RÖR INTE MIN BUCKET :( "


Inget kvar att hämta.

2010-08-24, 21:37:43 / Kategori: Latest shit

Min kväll har bestått av hårinpackning, fotmassage och slapp i soffan med mamma. Hur skönt som helst. Mina fötter behöver vård haha. Efter sunny beach har de varit riktigt äckliga faktiskt. Och jag som redan har fotfobi. Det bästa var andra veckan. Mina fötter var så jävla svullna. De såg ut som två korvar. Eller som när Håkanbråkan har pepparkaksdeg i strumporna haha!

Har även suttit och funderat på hur attans jag ska göra med mitt hår. Det är ju garanterat billigare att färga själv. Det är ju en sak som är säker. Men sen är det ju lättare att få den färg som man vill ha hos frisören, och jämnare färg får man ju också. Men om jag nu ska göra hemma, vilken färg ska man använda? Och hur ska jag göra eftersom jag redan har sån förjävlig utväxt från slingorna. Någon erfaren som kan hjälpa till lite? Vet ju iallafall vilken färg jag vill ha. Gick igenom Li's profilbilder på fb och hittade denna bild. Och det är i princip denna hårfärg jag vill ha. Möjligtvis lite lite lite mera guld! Hur snygg är inte hon?!



It's gonna be a bumpy ride.

2010-08-24, 16:55:53 / Kategori: Musikorgasm ♪


Ge mig dig som myssällskap!

2010-08-24, 16:38:05 / Kategori: Latest shit

Tacka fan för att jag inte åkte med klassen idag. Hela eftermiddagen har jag sovit. Jag har sovit för att jag har haft galna kramper i magen! Jag vet ju exakt varför också. Pencillinen. När jag har ont någonstans, när jag är sjuk osv osv, så sover jag bort smärtan! Så nu ligger jag fortfarande i sängen (som jag sa att jag skulle göra) och bara är.

Något som jag saknat när jag var i Sunny Beach är att bara ligga i sängen när det regnar. Och det fick jag göra nu! Myssällskap skulle inte sitta fel nu. Jag menar, när det regnade i Sunny, då regnade det verkligen! Såhär såg det ut då. Bilderna är inte tagna av mig. Så de är lånade. Tagna inne i Chillout.




Elephantman.

2010-08-24, 13:15:43 / Kategori: Latest shit


Citrongula pencillinpiller.

2010-08-24, 13:08:00 / Kategori: Latest shit

Jag är hemma. Ont i tand, hals och magen till och från. Magen har jag förmodligen ont i pga pencillinen. Avgå. Natten har varit till och från. Bra att jag sa till min lärare redan igår att jag antagligen inte följer med idag, för så blev det.

Har precis tagit mitt citrongula pencillin piller och ätit yoghurt så magen ska hålla sig lugn haha. Annars ligger jag bara i sängen och vilar. Och det är det jag ska göra heeela dagen! Thats it.


Yep, jag saknar fortfarande DGV.


Munnen har ju mått bättre.

2010-08-24, 00:07:54 / Kategori: Latest shit

Ligger i sängen. Jag är trött. Jag har ont i tanden. Inte nog med det. Jag har ont i halsen, som in åt helvete. Det lutar åt att inte åka till fiskeboda imorgon, inte om jag mår såhär! Im sorry G. Fick tidigare idag även höra att pencillinen jag precis börjat gå på kan få oväntade symptom. Och jag har ingen större lust med att få de där. Ska fan aldrig mer klaga på de som har tandvärk.

Har suttit och kollat i H&M katalogen. Det fanns rätt mycket jag ville ha. Hamnade på ca 1300 kr. Hoppas då att mamma sponsrar. Snällarååå.

Nu: försöka somna med tandvärk och halsont. Wish me luck!


Changes.

2010-08-23, 15:50:49 / Kategori: Latest shit

Jag har lite förändringar på G. Jag älskar att förändra mig. Speciellt när jag har neråt perioder. Snart kommer håret ändras. Och så snart som möjligt gör jag mina anchors vid nyckelbenen som jag velat ha ett braaa tag nu! Just need the money! Changes is good!



Bilden är lånad från google. Mina ska dock vara lite högre upp!


Thats it.

2010-08-23, 14:22:02 / Kategori: Latest shit
Jag har fått flera frågor om "kungarna av tylösand- sneak peaken". Och det är frågor från msn till "live". Ja, det är N som är med i den. Mer än det har jag ingen lust att prata om.

Over and out.

First schoolday is over.

2010-08-23, 13:28:45 / Kategori: Latest shit

Då var första skoldagen över. Det gick väl som förväntat. Tess var där med sin lille pluttbebis. Satan, ville bara dra honom i kinderna och kidnappa honom. Hur söt som helst. Kom hem för en stund sedan. Har ätit soppa. Och efter det dog min tand (inte för att den var vid liv innan). Helvete vad ont jag har. En alvedon och ett pencillin piller senare mår jag lite bättre. Så jag kommer alltså gå på pencillin i 10 dagar. Jävligt kul. Madface!!

Om tanden vill så blir det fiskeboda med skolan imorgon. Men som sagt, allt beror på hur tanden mår. Förstår fortfarande inte att en liten tand kan göra så jävla mycket! Avgå.




Hade så jävla mycket hellre varit i Sb nu, med alla underbara! Men det kanske ni redan visste..

Nu: Sova en stund?


Måndagsinlägg.

2010-08-23, 09:42:07 / Kategori: Latest shit

Måndag och skoldags. Efterlängtat? Njae inte riktigt.. Natten gick bra med tanke på omständigheterna. Har haft ont, bedövningen har slutat verka och den smakar skit. Känner smaken fortfarande i munnen. Känns som om jag har fått en rejäl smäll på vänstra sidan. Känns till och med lite svullet, om det är svullet är oklart. Fatta allt detta, för en liten tandjävel! Avgå. Frågan är hur fan jag ska kunna äta?

Sitter just nu och sminkar mig. Det känns konstigt att man ska tillbaka till skolan när man varit i Sunny Beach mestadels av sommaren. Hade mycket mycket hellre velat vara där, då man ibland kommer hem vid denna tiden av dygnet. Som jag skrev innan, det är inte direkt efterlängtat att dra tillbaka till skolan. Till alla intriger. Till somliga man egentligen inte bryr sig någonting om. Till somliga falska. Ja, ni förstår. Sista året nu. Äntligen har jag nått fram. Det känns som om någonting kommer förstöra detta år för mig, eftersom jag inte kommit hit ännu. Vill bara ha skiten gjord för en gångs skull!

Det finns inte ord för hur mycket jag saknar sunny beach just nu. Hade gjort rätt mycket för att vrida tillbaka tiden och stanna den som den var för några veckor sedan. När mina fina norska killar var där. Danska tjejerna. Moa var där! (Eller ja, du åker ju tillbaka..) När Nadia och Sandy var där! Jag saknar hela DGV familjen! Jag saknar kvällarna då vi spårade ur med is. Jag saknar mina jävla hockey buckets! Jag vill ha 1 oktober och reunion, NU!














Take my pain away.

2010-08-22, 21:07:13 / Kategori: Latest shit

En tripp till vätö som skulle vara två dagar blev en för mig. Jag klarade inte mer med min tand. Gårdagen var riktigt trevlig faktiskt, jävligt synd  att en tand ska behöva förstöra det. Vi var ett gäng på kanske 8 st som åkte till Danne's land. Grillade och hade det jätte trevligt. Sovit sådär har jag väl gjort, men det är skitsamma! Kom hem dag vid 13 tiden. Kom hem, åt och slocknade dirr. Vaknade vid 19 tiden och åkte till pappas jobb (tandläkarfarsan you know). Han kollade mina tänder och yes. Den jag hade ont i var död. Rotfyllning. Yep yep. Hemma igen. Har förjävla ont, fast jag har bedövning på hela vänstra sidan! KUL!

Imorgon är det skola som gäller, om jag kan gå!


Sneak Peak, kungarna av tylösand.

2010-08-21, 12:48:32 / Kategori: Latest shit
Behöver jag ens säga någonting mer?.

http://www.kanal5play.se/klipp/play/kungarnaavtylosand-sneakpeak

1st class alcoholics.

2010-08-21, 12:12:35 / Kategori: Latest shit

Natten har väl varit sådär, vid två halv tre tiden var jag tvungen att ringa mamma, gråtandes och berätta hur ont min tand gjorde. Förtstår ni att jag grät för att det gjorde så jävla ont. Helt stört. Somnade sen efter ett tag. Sjuka drömmar har jag haft. Bland annat om DGV reunion haha. Iallafall, vaknade för 45 minuter sedan. Såg att Linda hade messat mig "vi möts vid centralen vid 12." Ja men okej, för det skulle jag hinna? Haha, iallafall så ringde Robin precis när jag skulle messa tillbaka och sa att det var rätt ovärt för mig samt vissa andra att mötas vid centralen 12 och sen åka tillbaka till mig för att hämta bilen. Nej nej. Så nu sitter jag här, sminkar mig lite i brist på annat och väntar på att hälften av sällskapet ska komma hit. Hungrig börjar jag bli också, men vet inte om jag vågar äta någonting pga tanden.

Annars idag blir det norrtälje och landet för hela slanten. Inte mitt landställe dock! Utan Dannes. Vi är ett litet Sunny Bitch gäng som ska åka och bara ha det jävligt soft! Och så tror jag det blir också. Här är lite utav sällskapet.







Kommer hem någongång imorgon! Om inte tanden blir värre så att säga! Då får mami komma och hämta mig, som också är i norrtälje trakten. Hoppas på att det håller sig såhär nu så fixar vi skiten imorgon!


Vad vill mina tänder med mitt liv?

2010-08-21, 02:06:10 / Kategori: Latest shit

Hemma efter en kväll på saxo. Ja, vad ska man säga. Sveriges uteliv är ingenting till skillnad från sunny beach's uteliv iallafall. Nu är jag iallafall hemma, nykter. Har precis tagit en alvedon, borstat tänderna och ska lägga mig om en stund. Tanden har börjat värka igen. Hur fan ska jag försöka förklara detta till min papi? Han kommer inte alls lacka. Ändå borstade jag faktiskt tänderna varje dag i sb. Jaja. Nej, jag klarar inte detta. Sovdags.


Aotch.

2010-08-20, 20:01:29 / Kategori: Latest shit

Jävligt trevligt att vakna med tandvärk? Inte bra inte bra. Tandläkarfarsan lär iche bli glad. Väntar nog med att berätta tills helgen är över. Hoppas på att det blir bättre. Tveksamt men hoppas. Kom precis ut ur duschen och ska väl börja fixa mig inom kort. Tanken är att jag ska försöka vara klar om en timma. Yep yep, önska mig lycka till haha!



Dessa tjejer blir det utgång med ikväll!


Allagöööre

2010-08-20, 18:24:15 / Kategori: Latest shit

Ikväll blir det saxo. Innan dess måste jag ta mig en powernap. Vilket blir i princip direkt efter detta inlägg..

Idag blev det till att fixa naglarna vid tolv och sedan var planen egentligen att åka hem och sova. Men iche. Jag drog till grannen. Satt där ett tag, sedan gick vi till centrum för att köpa soppa till mig (som jag precis åt. kräkas lite? jatack) och självklart en tripp till systembolaget. En schyst baksmälla väntar efter denna helg. Jag längtar.. Saknar redan mina hockey buckets och att inte bli bakis! Och denna bild under är från sista kvällen, den minns jag solklart! Lovar.




Nu: Powernap.
Snart: Fix.
Sen: Saxo.

 


First one today.

2010-08-20, 11:31:03 / Kategori: Latest shit

Trött och halsont. Yep yep. Ska om en timma gå och fixa naglarna! Skulle egentligen bara vilja sova ut. Har inte fått göra det varken igår eller idag. Alltid har larmet väckt mig. Har även dessa två dagar haft sovsällis, dock av kissekatten. Inte dirket som i Sunny Beach då jag i princip aldrig fick ha min säng själv haha! Fast det var då inte fel det heller, jag klagade då iche.



Så här brukade det vara i SB. Hade två enkelsängar som sedan flyttades ihop. Tur det, annars hade jag inte fått plats. Han som ligger i sängen är mitt lilla hjärta, min tutteflaska. Interngrej mellan oss. Vilken tur att jag alltid fick ha min kudde hemifrån för mig själv.. Alla förutom jag bodde två och två. Det gjorde jag i början med, tills min roomie åkte hem.. Då behöll jag rummet för mig själv. Dåligt skönt. Yep yep. Fast dig saknar jag massor. Kom hit och ge mig en klem.


Foten är nog stukad. Pratade precis med min mamma om det. Kan inte springa, inte gå ner för trappan för fort. Och om jag trampar lite för snett, det behöver inte ens vara mycket. Bara att jag inte har foten rakt så gör det fittont..

Nu: Byta om!


Vilken tur att man blev bra på denna bild...


Moziz.

2010-08-19, 23:08:36 / Kategori: Latest shit

Hur underbar är inte du som har köpt DGV hoodien till mig? Hur mycket saknar inte jag dig? Hur mycket stör jag mig på att du bor jävligt långt ifrån mig? Njut av dina sista dagar i Sunny!


23.03

2010-08-19, 23:03:38 / Kategori: Latest shit

VAD VILL MINA FÖTTER OCH BEN MED MITT JÄVLA LIV? Jag får kramp typ hela tiden känns det som! Det gör ju så jävla ont.

Jag har iallafall bestämt mig nu. Jag ska bli helblond igen! Hur jag ska få till det är frågan. Frisör? Själv? Det blir förmodligen frisör.. Funderar även på att låta det växa ut igen. Men det är oklart. Mitt hår har ju vuxit så jävla mycket när jag var i Sunny så jag kan till och med sätta upp det i en liten toffs nu. Jävligt fattig toffs, men det går! Men haja utväxten jag har. Den är fan inte fin! Så så fort jag får pengar ska det fixas till!

Ikväll blev det inte av att träffa Jasmine. Varför vet jag inte riktigt, men så blidde det iche. Ska förmodligen ses imorgon kväll istället!

Imorgon allmänt; nagelfix klockan 12. Tror ni den behövs eller. 3 jävla naglar som är av. Det ser ju så jävla meningslöst ut! Fattigt. Som en liten mustalainen. Efter det funderar jag på om man ska ta en liten tripp till märsta och kanske göra mina efterlängtade anchors som inte blev av i sunny. Ville ju ha de från början när jag åkte dit, men tänkte att jag gör det precis innan jag drar. Nej men då hade de ju självklart inga smycken kvar.. Men nackpiercingen blev av. Den mår bra, är bara lite små öm. På kvällen blir det saxo. Den var längesedan.

På lördag blir det förmodligen Dannes landställe med lite Sunny Bitch folk. Inte helt fel.


Double Trouble.

2010-08-19, 20:07:55 / Kategori: Latest shit


Dagen.

2010-08-19, 15:52:32 / Kategori: Latest shit

Dennis begravning var jättefin! Efter begravningen gick jag, Citty och Pillan och satte oss på Donken. Vi satt nog där minst en timma. Sedan blev jag så jäkla trött och gick hem. Är hemma, har varit det i en och en halv timma. Har hunnit tagga folk på mina Sunny Bitch bilder jag lagt upp på fb. Har hunnit prata med Nadia lite också! Mycket trevligt.

Om ungefär en timma ska jag möta upp Jasmine. Ska nog äta och sova lite innan det.


Har mått bättre

2010-08-19, 08:45:42 / Kategori: Latest shit

Jag har varit piggare och jag har mått bättre. Halsen sammarbetar verkligen inte idag. Sitter just nu och sminkar mig. Ska iväg om 30 min. Efter det blir det nog hemgång tror jag. Time will tell.


Ungefär såhär pigg är jag.


Spend some time with me.

2010-08-19, 00:18:43 / Kategori: Latest shit

Då var man hemma i Sverige igen! Landade hemma runt 17.30 idag. Känns märkligt att inte vara kvar i Sunny Beach! Igår blev det en rejäl sista fylla! Med tanke på att jag inte minns någonting! Det blev inte anchor's då heller så ska göra de så snart som möjligt här hemma! Jag pratade ju om att göra det där redan i början. Så nu ska det bli av! Annars då. Imorgon är det begravning som står på schemat. Mindre kul. Tror till och med jag kommer tycka det är jobbigt.

Bilder laddas upp imorgon tror jag! Och hur mycket vill inte jag att detta danska sunny beach program som spelades in på viking ska börja? http://1www.tv3.dk/sunnybeach/


Imorse. 8 på morgonen. Fortfarande full. Yep yep.


Biljetten hem.

2010-08-17, 11:43:23 / Kategori: Latest shit

Ikväll är sista kvällen för mig i Sunny beach. känns stört. Igår blev det en piercing i nacken och idag blir det förmodligen två anchors vid nyckelbenen! Sooooft! Idag blir det annars till att packa allting, ska be en av resepolarna att ta ut biljetten. Kan vara jävligt bra..


14 aug i sunny bitch.

2010-08-14, 15:42:26 / Kategori: Latest shit
Igår var min sista jobbdag. Den var förjävlig haha. Bröderna Fevang drog igår, vilket betydde att jag gick hem redan vid 1 tiden eftersom det var för jobbigt att stanna kvar inne på Viking utan de. Även danska tjejerna jag och Moa hängt med de senaste dagarna åkte hem. Osoft.. Har bara några dagar kvar här. Känns inte alls bra. Även om de flesta drar.. Hur soft har inte denna sommar varit? Bästaste bästa!


Ikväll är det pubcrawl. Frågan är om vi går? Ikväll ska jag iallafall pierca mig här, som minne, of course. Och ja mamma, det är fräscht ställe. Skulle aldrig gå till ett dåligt.

Im alive.

2010-08-09, 10:25:28 / Kategori: Latest shit
Jag lever! Har bokat hemresa. Känns mindre bra men jag lever iallafall.

Im low today.

2010-08-05, 16:31:26 / Kategori: Latest shit
Oj oj oj, igår hände mycket. På dagen blev det lite för mycket dricka för en av staff. 9 Valar blev det. Inom 40 minuter. Inte nog med att han redan var full innan. Däck? OM det blev. Efter några timmar när vi inte fick kontakt med honom bestämde jag mig för att ringa ambulansen. Jag och en av hans polare åkte med till sjukhuset. På kvällen fick jag höra att om han druckit lite till eller inte kommit in till sjukhuset hade han förmodligen dött. Hur stört är inte det? Och det första jag ser honom göra idag är att dricka..

Idag är inte en bra dag. Har varit helt låg hela dagen. Ont i huvudet, snurrar, illamående, skakig. Så jag bestämde mig för att strunta i att jobba och gå hem och vila. Har nu fått i mig lite bröd. Vatten har jag druckit hela jäkla dagen. Det blir absolut inte utgång ikväll. Har inte kunnat sova eftersom det snurrar i huvudet men ska ta och göra mig ett nytt försök om en stund.

Sunny update.

2010-08-04, 21:19:50 / Kategori: Latest shit
Fortfarande i sunny beach, det har varit så jäkla varmt de senaste dagarna. Igår drog Nadia ifrån oss men då kom istället Nathalie.

Ikväll ska jag och Nattalainen bli meningslösa. Thats it.

Skrattattack

2010-08-02, 21:47:34 / Kategori: Latest shit
Orkar inte updatera men jag har det galet här. Har nog aldrig skrattat så här mycket i hela mitt jävla liv. Stanna tiden så jag kan stanna här. Tack!