Och dom säger att stan blivit tyst och ful och öde, älskling.

2010-02-28, 18:58:03 / Kategori: Latest shit

Jag hatar att vakna av anledningar som inte är meningen att vakna av. Typ nyss, somnade för en timma sedan kanske, vaknade av att hemmatelefonen ringde, länge! Jag fattade inte först att det var luren, men vafan om ingen svarar de 10 första ringningarna, varför fortsätta ringa. Jag springde upp och såg att det var något randomnummer, så sket ändå i att svara. Känns alltid bra att vakna i stress..


Glader.

2010-02-28, 17:09:20 / Kategori: Latest shit


Sjung en sång utan ord.

2010-02-28, 13:50:25 / Kategori: Latest shit

Vaknade klockan 8 första gången av att katten jamar, och då var det inte ett vanligt jam utan som om han var arg eller rädd, fort som fan satte jag på mig morgonrocken och öppnar min dörr, då hör jag hur mamma säger "vad gör du här?" Och då ser jag hur vi har två katteri huset, min bebis och en tjocktjejkatt. Tur för oss att det inte var en killkatt, då hade det varit hus i helvete för länge sedan. Mamma tar upp elvis och slänger in honom i badrummet och stänger dörren, tar ner den andra katten och släpper ut henne. Hur jävlar var detta möjligt? Trodde jag fortfarande sov men icke. Var uppe en halvtimma till efter detta och sedan blev det till att försöka sova igen, lyckades rätt bra. Vaknade igen nu. Sköööönt! Så nu ligger jag fortfarande i sängen, ska gå ner och äta något och sedan lägga mig i sängen igen. Slänger upp lite bilder från igår sålänge! Enjoy!




















Piercingsugen.

2010-02-28, 03:27:30 / Kategori: Latest shit

Innan jag lägger mig måste jag säga att jag är sjukt piercing sugen. Vart säger jag inte, det får ni se om jag gör det! Det bästa är att jag fortfarande får i min läpp-piercing.


(Bilden är lånad från google)


När man äntligen kan se..

2010-02-28, 02:49:26 / Kategori: Latest shit

Ikväll blev det en utgång ändå. Det var mycket trevligt. Det blev till att åka till Kuken en snabbis först. Ca 45 minuter efter att jag kommit dit åkte vi till Olearys. Fick även bord, gillas! Vi körde våran grej efter ett tag ringde Emma och berättade att på Kent's konsert idag hade de minsann spelat hjärta. Då blev jag lite ledsen, så berättade hon att vi fick höra en vals för satan (din vän pessimisten) vilket var den låten Emma ville höra, man tycker ju att de kan spela aaaaalla låtar! Men snälla Emma spelade in hjärta till mig, gillas! Vi har btw skaffat oss lite planer inför i sommar, hoppas de håller i sig! Jag är taggad! Efter ett tag så kom Balex med sällskap. Vid 01 tiden gick jag hem. Och har varit hemma ett bra tag nu. Sitter och lyssnar på KENT och pratar med frugan i luren. Sedan blir det till att sova!


Mer bilder kommer imorgon!


Utgång.

2010-02-27, 20:42:34 / Kategori: Latest shit


Noll2

2010-02-27, 18:41:45 / Kategori: Latest shit
Du är min hjälte för du vågar vara rak.
Du är min hjälte för du är precis så svag som jag.
Kom och hjälp mig, jag behöver dig igen, igen, igen...

Genom en iskall vinter.

2010-02-27, 18:38:45 / Kategori: Latest shit

Jag har ont i huvudet. Planerna för ikväll? Dont know, vet inte vad jag vill göra. Om jag vill vara hemma, om jag vill ut och ändå chilla eller dra ut och spåra(?) Jag är även på fruktansvärt dåligt humör. Gud vad trevligt.


Musikorgasm.

2010-02-27, 17:32:01 / Kategori: Musikorgasm ♪


Vet du ens vem du varit?

2010-02-27, 13:21:45 / Kategori: Latest shit

Vaknade för ett tags sedan, såklart av att frugan ringer mig. Hon ringer alltid och väcker mig haha. Jaja, igår satt jag uppe till 4, inte alls planerat men fick ett samtal som gjorde mig välidigt glad så bestämde mig för att sitta uppe och tala mer herrn. Efter det åt jag lite sedan somnade jag rätt snabbt. Och vaknade som sagt av att frugan ringde. Idag har jag väl inte så mycket planerat ännu. Får helt enkelt ta det som det kommer. Skulle jag få chansen att gå på KENT igen hade jag lätt gjort det!


Min kärlek för Kent tar aldrig slut.

2010-02-27, 02:22:59 / Kategori: Latest shit

Detta var det bästa jag gjort på länge. Hur har jag kunnat missa detta? Det ända negativa jag har att säga var att de inte spelade hjärta från det nya albumet, why? Jag ska nog gifta mig med Jocke Berg i mina drömmar någon gång. Då ska han få sjunga för mig. Helt ärligt, ju mer jag lyssnar på deras låtar, desto mer älskar jag de. Finner inte ens ord för hur bra de är. <3 KENT!


KENT!

2010-02-26, 17:21:57 / Kategori: Latest shit

Jag har sagt att minst en gång i mitt liv ska jag fan se KENT live. Ikväll är det den kvällen! Med snygga bruden under ska jag på KENT's konsert. PUSS


Duktig tjej.

2010-02-26, 14:36:19 / Kategori: Latest shit

Nu är jag trött! Har pluggat hela dagen i skolan samt prov. Provet gick mycket bättre än vad jag trodde faktiskt! Gick igenom det med min lärare när jag bad henne skriva ut ett arbete till mig. Det arbetet vad jag btw först på att lämna in, credd till mig! Jag gick hem. Har precis städat undan lite kläder och bytt sängkläder som jag nu ska inviga. Det blir en liten powernap!


Im done.

2010-02-26, 12:52:14 / Kategori: Latest shit

Sitter i skolan, har precis ätit lunch. Känner mig så jävla lättad nu. Har gjort klart det stora arbetet, så jävla skönt! Gjorde även provet. Ska snart gå och kolla hur det gick! Jag tycker verkligen synd om de som har missat de två senaste veckorna, jag hade verkligen inte velat missa det här vi har gjort. Så jävla stort arbete. Jaja. Idag slutar jag 14, så då hem och försöka sova en timma eller något, sen blir det till att fixa sig! Ikväll blir en bra kväll!


Om det ändå bara kunde vara såhär fint väder som det var i Spanien i somras. Skönt nog är det 0 grader idag, eller det var det tidigare iallafall, ingen aning om vad det är.  Hörde att det ska bli 2 + imorgon! Hoppas kan man ju!


Right now.

2010-02-25, 22:20:28 / Kategori: Latest shit
Nu: Sova.
Imorgon: Skola 8.30-14.00.


I just miss you.

2010-02-25, 20:53:00 / Kategori: Latest shit

Det känns som om du glömmer bort mig. Det känns som om alla andra är viktigare än mig.


Time for.

2010-02-25, 19:57:15 / Kategori: Latest shit

Nu: Har precis pluggat lite till. Frågan är ändå hur det kommer gå på provet imorgon. Jag kan inget mer än göra mitt bästa, så förhoppningsvis räcker det. Om en stund är det Vampire Diaries som gäller. Ska gå ner och hämta lite chokladglass som mamma köpte idag. Så jävla god den var.

Snart: CSI Miami. Ska försöka plugga lite till också. Läsa igenom någon gång till.

Senare: Sova! Jag har haft så svårt att somna de senaste dagarna, och när jag väl somnar så vaknar jag när jag ska vända på mig och har svårt att somna om, ligger typ halvvaken och väntar på att somna om igen haha!


Torsdagen den 25 februari.

2010-02-25, 17:22:23 / Kategori: Latest shit

Kom för en stund sedan hem från lite uppdrag med Balex och Amanda, självklart var lilla Isabella med, åh hon är så otroligt fin. Henne ska jag kidnappa någon gång utan att Amanda vet om det! (: Har väl inte gjort så mycket, var i centrum ett tag. Efter ett tag bestämde vi oss för att röra oss hemåt medans de andra väntade på bussen hem så började jag gå hemåt. Kom hem för en stund sedan och har satt mig med täcket runt mig. Väntar på att någon ska komma hem. Speciellt mamma, hon måste hjälpa mig att plugga! Jag har prov imorgon och det känns inte så bra. Jaja, jag får helt enkelt göra mitt bästa!


Dessa snygga var jag med idag. Dock saknas Emma som kom lite senare!


Waiting for you.

2010-02-25, 13:25:55 / Kategori: Latest shit

Sitter kvar i skolan, trots att jag slutade 12. Sitter och försöker göra klart arbetet så slipper jag tänka på det imorgon. Alla andra i klassen har idrott så det är rätt lugnt och skönt här. Annars så sitter jag och väntar på Balex som ska åka mot sollentuna om några minuter. Nej men nu känner jag att jag vill ha arbetet gjort, iallafall det mesta. Mer update senare. PUSSEN!


Walk idiot walk.

2010-02-25, 08:38:50 / Kategori: Latest shit

Sitter i skolan, jag gick faktiskt hit. Duktig tjej! Det var faktiskt rätt skönt. Ska om en liten stund ha någon avslappningsövning, vi får väl se hur det går eftersom folk bara droppar in hela tiden. Sedan blir det till att plugga, det kommer väl komma updateringar allt eftersom!


Time for.

2010-02-24, 21:24:48 / Kategori: Latest shit

Nu: Fortsätta kolla på efterlyst, borsta tänderna och sedan försöka sova.
Imorgon: Skola 8.30-12.00. Ska nog ta och gå till skolan! Efter skolan blir det till att träffa frugan, har lite saker att göra!


Me love you.


Copycats. (Again)

2010-02-24, 20:53:18 / Kategori: Latest shit

En till grej som (fortfarande) stör mig är folk som gör som jag. Helt ärligt, det finns bara en av mig och så vill jag att det ska förbli. Så om vi inte umgås eller vad det nu är, sluta lyssna på hur jag pratar eftersom du/ni verkar ta upp alla ord jag säger och börjar att använda de, sluta läs min blogg och inspireras av mig, jag tar det somsagt inte som en komplimang. Speciellt inte när det gäller dig/er. Jag har förståelse för om det är någongång ibland eller helt ovetande (vilket det i detta/dessa fall inte är.) Detta har börjat irritera mig något så fruktansvärt eftersom det händer gång på gång av samma personer. Folk man känner men inte umgås med. Jag ser mer än du/ni tror. Och nu är det till och med andra har börjat lägga märke till det. Herre jösses.

I know you love me. I just dont love you back!


Lite sådär känner jag just nu, men det är bara lite. Resten vill ni inte veta ha ha ha!


Snorungar med egen konversation.

2010-02-24, 20:17:47 / Kategori: Latest shit

Har suttit och pluggat ett tag, det går framåt! Börjar bli lite smått irriterad. Fick något jävla brev på facebook. Jag blir tokig! Folk ger inte upp att skriva, det är fruktansvärt irriterande, speciellt när man inte är ett dugg intresserad och inte nog med det så är det snorungar som håller på att skriva. Så alla som läser detta, lämna mig utanför brev där det är flera personer och något helt random som jag inte ens har med att göra!!!


Kanske ska börja använda min sån här tröja igen så folk kan se mina agressioner! Haha.


Am hjärta Ior;

2010-02-24, 17:40:22 / Kategori: Latest shit


Pinkcrystal

2010-02-24, 17:26:19 / Kategori: Latest shit

Precis hemkommen. Har ju varit och fixat mina naglar, man är alltid lika nöjd när man går där ifrån. Denna gång blev det en blandning mellan den rosa jag hade gången innan den jag hade nyss och glitter. Dock syns det inte på bilden under. Idag gick jag bokstavligen där ifrån! Idag har jag varit duktig, både gick dit och hem, sammanlagt kanske 40 min gång! Det känns jävligt bra. Det var riktigt skönt att gå dit i det fina vädret. Dock har jag fortfarande huvudvärk, kanske borde stannat hemma idag ändå. Jaja, skitsamma.



Nu: Ner och göra en kopp te! Yum!


Promenad.

2010-02-24, 13:43:10 / Kategori: Latest shit

Jag sitter fortfarande kvar i skolan, trots att jag slutade 12. Jag har fått lite mer gjort och det känns skönt. Ska om en stund ta och avsluta och börja knata. Jag känner för att gå till henne som fixar mina naglar. Jag har tid halv tre, ska börja gå snart, bättre att komma för tidigt än för sent. Så jäkla skönt när jag har batterier på både ipod och mobil, musik är mitt liv! Hur skulle jag klara mig utan?


Onsdag 24 februari.

2010-02-24, 08:37:10 / Kategori: Latest shit

Sitter i skolan just nu, tänkte inte komma. Hade så otroligt ont i huvudet i morse. Men jag kom hit ändå. Vi är hela två stycken, i hela skolan. Ettorna har sovmorgon och resten av oss tvåor är inte här. + Att det bara är en lärare här. Haha rätt kul tycker jag, jaja, skönare för mig. Jag får mer arbete gjort. Nu ska jag snart börja plugga lite matte, våran mattelärare är på väg till skolan, när hon kommer vet jag inte. Matte B är fan inte roligt, jag har ju redan gått kursen en gång innan i rudbeck. Frågan är hur det ska gå nu. Varför var våran mattelärare i ettan tvungen att sluta, hon var fan den bästa matteläraren jag någonsin haft! Men jag förstår henne också, hon skidorienterar och hade tydligen kommit 4 för någon vecka sen eller något! Duktig lärare! Dig saknar jag! Hon fick mig att vilja gå på mattelektionerna, till skillnad från nu..


Time for.

2010-02-23, 23:36:04 / Kategori: Latest shit
Nu: Borsta tänderna och sova.
Imorgon: Skola 8.30-12.00. Nageltid ändrad till 14.30.


Funderar på den rosa färgen igen, men vi får se vad det blir!


W o n d e r f u l !

2010-02-23, 23:04:43 / Kategori: Latest shit


Ska ses någon dag under lovet! Så otroligt bra! Behöver inte säga mer, filmen talar för sig själv!


Vill du bli min ken?

2010-02-23, 22:58:41 / Kategori: Latest shit

En sak jag har funderat på (det är mycket jag funderar på ska ni veta haha.) Denna gång är det om förhållanden och familj. Om jag skulle hitta min man nu, så skulle jag lätt kunna skaffa lägenhet med honom, familj allt! Inte på engång, men jag hoppas ni förstår hur jag menar så ni inte missuppfattar. Jag vill ju självklart vara tillsammans med honom ett tag innan familj och grejer, dock går sånt inte alltid att planera. Men som sagt, hoppas ni förstår och inte missuppfattar. Det jag iallafall ville komma fram till att om jag hittar mannen i mitt liv nu, i 20 års åldern skulle jag kunna ge upp det liv jag har nu, festlivet till ett familjeliv. Man får ju inte mindre sug när vänner och vänners vänner skaffar sig familjer och ser hur det livet är. Men för mig gäller det att gå ut gymnasiet och hitta min man först.


Bloggläsande.

2010-02-23, 22:25:44 / Kategori: Latest shit

En grej jag precis satt och tänkte på. G i klassen håller koll på varenda jävla blogg. Hon läser i princip alla bloggar. Så satt jag och tänkte på "vilka bloggar läser jag egentligen?". Då kom jag på att det är inte alls många jag läser, det är några mammabloggar bekanta och randoms. Och några få nära vänners. Resten intresserar mig faktiskt inte. Jag är inte alls intresserad över hur en gammal vän till mig lever sitt liv nu, eller till exempel folk i klassen, det är nog max 3 st bloggar jag läser ifrån klassen! OM ens det. Jag vet inte varför faktiskt..


Något som absolut inte har med inlägget att göra är att jag saknar det rosa håret lite!


LifeGene.

2010-02-23, 21:43:38 / Kategori: Latest shit

Jag  har en tendens att alltid hamna med på "slumpmässigt utvalda" grejer. Till exempel nu. Denna gång blev jag utvald till lifegenes test. Valfritt, men jag bestämde mig för att göra det. Det är ett forskningsprogram, deras syfte är att förebygga, diagnostiera och behandla det svenska folkets vanligaste folksjukdomar som depression, allergier, cancer osv osv. Detta tog en timma för mig. Sedan ska jag tydligen boka tid till att göra ett läkarbesök och grejer. Ska bli kul att se resultatet och så. Lär skriva mer om det när det blir aktuellt.


"Face down, ass up, thats the way we like to fuck"

2010-02-23, 18:53:51 / Kategori: Latest shit

Frugan, vad hände med våra planer egentligen? Remember? Haha, slänger upp lite grejer som kanske uppfriskar ditt minne :') Det var ju roligt ju, vad hände med de?

 


Vanilla tea.

2010-02-23, 16:53:43 / Kategori: Latest shit

Har varit hemma ett tag nu. Har satt mig mig på sängen med en kopp vaniljte. Varmt och gott. Mobilen har fått börja ladda så nu känner jag mig hel haha, skämt å sido! Right now, en osminkad Amanda som dricker te;



Annars idag blir det väl att ta det lugnt och plugga lite till provet på fredag! Frågan är nu hur det kommer gå. Jaja, det löser sig alltid! Har en rest kvar också, så frågade om den, vilket jag nu ångrar att jag gjorde.. Tycker det är kul eftersom att lite av det jag fick rest på satt jag och diskuterade med läraren om nej men nu var det fel. Det är ju roligt att hon ändrar sig.. Och det är inte lite rester på den! Jaja, får ta och fixa till det på något sätt.


Hemgång.

2010-02-23, 15:25:55 / Kategori: Latest shit

Nu är jag trött. Jag funderar på att gå hem lite tidigare än vanligt. Funderar på att ta 15.44 bussen. Eller ja, om den nu går då. Allt verkar ju vara försenat. Jaja, börjar plocka ihop mina saker. Ska hem och köra en HLR på min mobil och min Ipod. Pusshej!


My babies are dead.

2010-02-23, 14:37:05 / Kategori: Latest shit

Det är ju kul att både mobilen och ipoden har 0 batterier. Helt slut. Kommer inte ens igång. Riktigt värdelöst. Det värsta är att jag går till 16 idag. Jaja, får helt enkelt klara mig utan i några timmar till.

 


Feels good, don't stop.

2010-02-23, 14:16:46 / Kategori: Latest shit

Got his hands, on your body. Don't fight it if you like it.


Inlägg utan rubrik.

2010-02-23, 12:46:09 / Kategori: Latest shit

Äntligen har jag kommit på ett nytt bloggnamn jag vill ha, som ingen har. Dock går det inte att skaffa det eftersom der står att någon använder det. Konstigt, eftersom ingen har det haha. Har iallafall mailat om det, igen och får se vad svaret blir.

Nu har jag precis ätit lunch, ingen höjdare, vet inte ens vad det var. Tur för mig att jag inte var särskillt hungrig. Börjar igen om ca 20. Måste verkligen komma igång med pluggandet. Känner mig fruktansvärt stressad och som jag skrev för några dagar sedan, den känns som om jag skriver och skriver men inte kommer någon vart. Fick höra idag att vi har fått till efter lovet på oss, men känner att jag inte riktigt vill lägga mitt lov på att arbeta. Så ska iallafall försöka bli klar den här veckan! Tror att det kommer gå bättre och snabbare nu när man har kommit in i det!

En annan sak jag tänkte på. Jag var ju inte ute igår, men idag var det inte så kallt som jag trodde att det skulle vara. Men vem hade inte sagt nej till en aning varmare. Jag vill att det ska bli vår, jag älskar när förvandlingen från vår till sommar blir. Slänger upp en bild från i somras när jag var i spanien.




In da school.

2010-02-23, 11:15:34 / Kategori: Latest shit

Sitter i skolan just nu. Har sovit relativt bra. Vaknade vid halv 10 och låg kvar i sängen tills 09.50. Sedan blev det lite bråttom. När jag gick ner såg jag att pappa var hemma och han skulle iväg samtidigt som mig så jag fick skjuts. Träffade frugan i centrum och väntade på att hennes tåg skulle komma. Gick upp till skolan och nu sitter jag här, ska börja komma igång med pluggandet. Slänger upp en bild på frugan så länge!



Pappa ringde precis och berättade att jag fått någon fri surf grej på min mobil, som börjar gälla imorgon! Tack tack. Så imrogon ska jag se om jag kommer in på facebook och bloggen med min lur, jag vet att jag har bloggat med luren innan men nu ska det gå mycket snabbare. Schyyyyst! Han frågade även om jag behövde en ny mobil men den här fungerar ett tag till. Fast jag måste säga att jag blev själv lite chockad, jag, amanda sa nej till en ny mobil!


Time for.

2010-02-22, 21:57:55 / Kategori: Latest shit

Nu: Dags att borsta tänderna och sedan lägga sig.
Imorgon: Om jag inte har huvudvärk så blir det skolan! Slänger upp en bild från förra året när vi lärde oss hur man ska linda in ben rätt.


CSI NY.

2010-02-22, 21:04:55 / Kategori: Latest shit

Nu: Csi NY!


Namnförslag tack!

2010-02-22, 20:25:56 / Kategori: Latest shit
Sitter och äter.. Igen haha. Sitter även och kollar på design simon och tomas. Snart ska jag minsann göra om mitt rum. Väntar bara på att vädret vill sammarbeta haha. Sitter också och tänker på nya bloggnamn, går det bra? Nej. Verkligen inte. Haha, jag har tvingat J att hjälpa mig! Svårt det där haha.


Jake Harper..

2010-02-22, 20:00:03 / Kategori: Latest shit
.. Var mycket roligare och betydligt sötare när han var liten!


Bild lånad från google.


Veckoschema

2010-02-22, 16:14:04 / Kategori: Latest shit

Nej, promenad blir det nog inte. Även om det är fruktansvärt fint väder är det galet kallt. Och jag har fortfarande huvudvärk, så stannar nog i sängen hela dagen. Ligger just nu i sängen och kollar på One Tree Hill. Så jävla bra. Slänger upp mitt schema för den här veckan:

Tisdag: Skola 10.30-16.00. Hem och plugga!
Onsdag: Skola 8.30-12.00. Fixa naglarna 12.15. Hem och plugga!
Torsdag: Skola 8.30-12.00. Stanna i skolan ett tag och arbeta? Hem och plugga! Sedan hem till Pullan för att se Vampire Diaries!
Fredag: Skola 8.30-14.00. KENT 20.00!!!
Lördag: Inga planer ännu.
Söndag: Söndagsrutinen fram!


Duktig tjej med huvudvärk.

2010-02-22, 14:51:38 / Kategori: Latest shit

Jag har fått till lite mer text till arbetet. Duktig tjej. Dock har jag fortfarande huvudvärk. Så stänger av datorn och vilar ett tag, kanske till och med går ut på en promenad. Slänger upp en bild på mig när jag, älskade grisen och erica skulle på idolfinalen och heja på våran "saxo-erik".


I am your Idol.

2010-02-22, 14:17:05 / Kategori: Latest shit

Har precis mailat blogg och kollat om det finns någon möjlighet att jag skulle kunna få ett av de där namnen jag funderat på. Personen som har kontot har inte skrivit på över ett år. Dock förstår jag om det skulle vara så att de inte kan ge ut det. Försöka kan man alltid!

 


En grej jag måste få ur mig är också att snacka om att - inspireras av mig(?) Har jag en beundrare även här? Och även detta irriterar mig något så fruktansvärt. Jag skriver en sak, och du skriver om det dagen efter. Haha. Skrattretande.


Bloggtänkandet.

2010-02-22, 13:35:58 / Kategori: Latest shit

När man väl kommer på ett nytt bloggnamn som skulle kunna passa, så är ju det självklart upptaget haha! Jag får tänka vidare! Ska minsann fråga denna snyggis om hjälp när hon har slutat jobba!


Cittkatt 21!

2010-02-22, 10:41:05 / Kategori: Latest shit

Grattis till min fina Cittkatt!


Time to start working.

2010-02-22, 10:27:30 / Kategori: Latest shit

God morning.. Again. Vaknade igen för 30-40 minuter sedan fortfarande med huvudvärk. Även med mensvärk denna gång. Det tog ett tag för mig att somna om igen. Men efter ett tag gick det. Yeye.. Nu ligger jag fortfarande i sängen och väntar på att Days of our lives ska börja! Ska snart gå ner och laga lite mat också, började känna mig väldigt hungrig. Ska även om en stund börja plugga lite. Lätt när man har word på datorn... Får helt enkelt skriva allt på mailen och sedan fixa till det på word i skolan imorgon. Idag blir det till att jobba med detta ämne..


Staying at home.

2010-02-22, 06:39:58 / Kategori: Latest shit

Jag blir hemma från skolan idag faktiskt. Jag har en galen huvudvärk. Mindre kul. Adjö.


Start walking.

2010-02-21, 23:26:11 / Kategori: Latest shit

Imorgon ska jag faktiskt börja med att gå på längre promenader. Eller ja, hoppas att jag tar tag i det kan man ju iallafall göra. Jag behöver det! Frågan är om man ska göra det direkt efter skolan och lämna väskan hemma(?) Gå hem ska jag iallafall göra.

Idag har jag gjort det jag skulle; ingenting! Skönt, mindre skönt med alla tjafs. De gör att jag bara vill komma ifrån allt. Jag bryr mig egentligen inte om vart, utan någon annanstans bara..

Nu ska jag försöka sova så jag kommer upp till skolan imorgon. Känner mig fruktansvärt stressad, det känns som om vi har miljoner saker att göra, ändå har vi bara en stor uppgift. Man skriver och skriver men det känns som om man inte kommer någonvart. Plus att jag har ett prov att göra på fredag, det prover missade jag i början på 2an. Det är i princip den ända resten jag har kvar. Så kom inte och påstå att jag skiter i skolan. För det gör jag inte.


Kriminalserier.

2010-02-21, 21:06:09 / Kategori: Latest shit

Cold Case, Criminal Minds och CSI. I love it. Jag tröttnar aldrig.

Nu: Cold Case, kanal 9.


Du irriterar mig och du, och du, och du!

2010-02-21, 20:18:45 / Kategori: Latest shit

Oj vad jag stör mig på många nu. Men jag är glad över att du har hittat någon du kan kopiera av. För både du och hon verkar ha mig som idol. Tyvärr tar jag det inte som en komplimang. Usch ja! Jag klarar mig perfekt utan dig och er andra som har mig som idol (; Nu får vi dock se vilka som tar åt sig, fel personer har en tendens att ta åt sig när jag skriver. Fast de kanske gör det eftersom de känner sig träffade. Ja, så är det nog. Så har jag inte sett det förut. (:



Fuck ya! XOXO


Ny blogg tänkande

2010-02-21, 19:39:54 / Kategori: Latest shit

Kommer om ett tag skaffa mig en ny blogg. Mer om det när det blir mer aktuellt. Den kommer självklart vara öppen för alla att läsa!


Ensam är stark, eller hur var det?

2010-02-21, 18:50:31 / Kategori: Latest shit

Detta går inte mer. Jag klarar inte det här. Jag blir tokig, jag kvävs. Du säger att du blir sårad av det jag säger, tänk då tvärtom. Vad fan tror du jag blir? Jag blir inte bara sårad, jag blir förbannad och frustrerad också. Du fattar aldrig när det är dags att hålla käften!


Pissed off.

2010-02-21, 18:14:59 / Kategori: Latest shit

Jag blir så förbannad. Sätt er i min sits så ska vi se om det är lika roligt då. Puckojävlar.


Söndags rutin.

2010-02-21, 16:57:23 / Kategori: Latest shit

Sitter med inpackning i håret just nu. Som ja alltid gör på söndagar. Dock blev det några timmar tidigare än vanligt idag ahah. Så nu sitter jag och väntar på att tiden ska gå så jag kan skölja ur det här. Kom även på att jag har glömt ringa min frisör och boka tid till slingning av min utväxt, får ta och göra det snart känner jag. Vill göra det så snart som möjligt, är bara så dålig på att komma ihåg att ringa. Men jag menar, kolla denna utväxt, det fungerar inte riktigt.


Hello. We are here to fuck you up.

2010-02-21, 14:10:09 / Kategori: Latest shit


Leave me the fuck alone.

2010-02-21, 13:38:01 / Kategori: Latest shit

Jag blir så jävla trött på er! Om ni bara skulle kunna låta mig vara skulle allt bli så jävla mycket lättare!


Frustrerad.

2010-02-21, 12:55:08 / Kategori: Latest shit

Hela grejen gör mig frustrerad. Det är inte okej när jag gör saker för att jag är jag. Men sen när  - vill göra det exakt samma som mig, då är det helt okej! Det är kul, jag är 20 år och har detta problem. Haha, kan det bli bättre just nu eller?..


Well hello you

2010-02-21, 11:35:40 / Kategori: Latest shit

Söndag igen då. Mindre kul. Dock skönt att inte vakna bakis måste jag få erkänna! Har hört att flera bussar och tåg är inställda, vilken tur att man inte ska någonstans då. Så vad händer idag? Jag har ingen aning. Hemma blir jag iallafall. Blir väl till att kolla på filmer och sitta vid datorn. Det är rätt skönt det med, så jag klagar inte.

Nu: Ner och hämta en kopp te och äta något. yum!


Lilla sötgrisen tycker också om te.


Puss.

2010-02-20, 23:49:38 / Kategori: Latest shit

Why do you want to be married to me anyhow? 
- So I can kiss you when ever I want.


Right now.

2010-02-20, 23:40:38 / Kategori: Latest shit

Nu: Ska om en stund stänga av datorn. Huvudvärken har satt igång. Kändes märkligt att sitta hemma en lördag, men nu är det gjort haha. Ska efter filmen gå och borsta tänderna, sedan mysa ner mig i sängen!


Sjukt gammal bild som jag hittade för ett tag sen.


Charming

2010-02-20, 21:52:47 / Kategori: Latest shit


Sweet home Alabama.

2010-02-20, 21:38:27 / Kategori: Latest shit

Såg att Sweet home Alabama började för några minuter sedan. Det är en härlig film, det var faktiskt ett tag sen jag såg den.

Nu: Sweet home Alabama, äta lite till(?)


Crucified Barbara.

2010-02-20, 20:54:35 / Kategori: Latest shit

Crucified Barbara var en överaskning för mig. Hade ingen aning om att de skulle vara med i melodifestivalen, gillar de från innan. Jag står minsann på deras sida idag!


Melodifestivalen dags.

2010-02-20, 19:57:13 / Kategori: Latest shit
Nu: Ska ner och göra bubbelvatten och ta mig något att äta och kolla på Melodifestivalen.

Klicka vidare och se bidragen i Melodifestivalens tredje deltävling...

Canyoumeetmehalfway?

2010-02-20, 19:53:13 / Kategori: Latest shit


Lilla Kycklingen

2010-02-20, 18:36:12 / Kategori: Latest shit
Nu: Lilla Kycklingen.
Snart: Melodifestivalen(?)
Senare: Time will tell.


Te

2010-02-20, 16:25:48 / Kategori: Latest shit

Sitter i sängen, har precis druckit upp mitt te. Jag har ont i huvudet, men är det något ovanligt för att vara mig? Jag vet inte vad det är med mig och te idag. Redan när jag vaknade första gången vid 8 kände jag mig så jävla te sugen. Brände tungan gjorde jag också när jag drack första koppen. Great. Och kände nu att detta blev ett fruktansvärt tråkigt inlägg så avrundar detta nu.


13.45

2010-02-20, 13:45:00 / Kategori: Latest shit

Helt ärligt. Jag blir så jävla trött på dig. Vad som än händer skapar du diskussion. Hälsar man inte börjar du, hälsar man, börjar du, bjuder man in dig till saker, börjar du! Jag har tröttnat på din attityd för länge sedan, men nu är det fan på gränsen att jag kokar över. Om det sägs att gör inte en sak, klart som fan du gör det. Det är du som har förlorat, inte jag! Och jag vet själv att det är inte bara jag som har lessnat. Om du nu själv säger "nu ger jag upp", GÖR DET DÅ! Är det så jävla svårt eller är du besatt av oss, är du besatt av att alltid ha någon att diskutera/bråka med? Ändra på din attityd så kanske du får behålla några vänner (;


Time to wakeup.

2010-02-20, 12:45:02 / Kategori: Latest shit

Ligger i sängen och dricker te. Det var ett tag sen jag drack te och fick ent sånt jävla sug efter det när jag vaknade. Är även sjukt sugen på isvatten, haha. Jaja, vaknade först vid 8 och har inte riktigt kunnat somna om. Med nu gick jag upp. Har rätt skön huvudvärk, och det är inte en bakishuvudvärk. Jaja, nu blir det till att gå ner, hämta mer te och äta något.


Er tycker jag väldigt bra om. Och Jossan såklart, som inte hamnade på någon bild.


Massa löv till er

2010-02-20, 02:16:59 / Kategori: Latest shit

Jag älskar mina tjejer.

Nu: Jag har huvudvärk och ska sova.


I can feel it coming

2010-02-19, 19:49:42 / Kategori: Latest shit

Såhär road ser jag ut just nu. Sitter och väntar på att tjejerna ska komma hit, så vi kan börja kvällen Dock verkar det bli väldigt sent(?) Eftersom vi ska iväg vid 21/21.30(?) Är klar sminkat om en liten stund, nu är bara problemet, vad ska jag ha på mig?



God morgon världen.

2010-02-19, 17:05:29 / Kategori: Latest shit

God morgning.. Again. Nu är jag vaken ingen, för er som inte förstod det haha. Ska om en stund hoppa in i duschen och ska snart börja fixa mig. Kom på att jag måste äta, vet bara inte vad.. Vet inte riktigt när de andra kommer så ska börja röja undan lite smått i mitt rum. Det ser fanimej förjävligt ut. Men det är bara för att jag började rensa och sedan slutade haha.

Nu: Dusch
Snart: Mat&Fix
Senare: Fix&Föra.


Nyttig? Yeah, right.

2010-02-19, 14:21:27 / Kategori: Latest shit

Tess bebis vill verkligen inte sparka när jag vill, dumma unge. Men jag tycker om den ändå :') Idag fick vi sluta redan vid kvart över ett, jag stannade i en kvart, gick till systemet och tog bussen hem! Nu ligger jag i sängen, äter lite godis (vad hände med att jag ska vara nyttig?) och ska väl sova en stund snart. Har messat lite smått med en irriterad Jossan. Med all rätt! Hennes jobb här bestämt att de ska ha personalmöte ikväll, KLOCKAN HALV 10? Är det ens lagligt? Nej men ärligt, så snackar de om att det kan ta 2 timmar. Personalmöte på en fredag, jag tycker inte riktigt att det är okej..

Nu: Äta ännu lite mer godis.
Snart: Sova
Senare: Fix, Föra och allt som hör till!




Work at school.

2010-02-19, 08:33:22 / Kategori: Latest shit

Sitter i skolan och väntar på att vi ska börja. Vi börjar halv och är bara 8 st i skolan, vafan? Vaknade med halsont. Vill bara att vi ska börja så jag kan komma igång med mitt arbete.


PS.

2010-02-18, 21:17:49 / Kategori: Latest shit

God damn I miss you T!
..Just wanted you to know that.


Time for.

2010-02-18, 21:09:39 / Kategori: Latest shit
Nu: Csi miami.
Snart: Sova!


Almost here.

2010-02-18, 19:56:45 / Kategori: Latest shit

Jäklar vad den här veckan har gått fort. Det är redan torsdag, vilket betyder Vampire Diaries och csi. Väntar bara på att criminal minds ska börja igen istället för Csi. Tänk, imorgon är det redan fredag och det gillar vi starkt!



Nu: Ner för att hämta något litet att äta och sedan Vampire Diaries!


I heart converse.

2010-02-18, 18:05:27 / Kategori: Latest shit
Jag ska ha nya converse! När jag ska köpa de vet jag inte. Men jag vet exakt vilka!!


Bild lånad från google.


I am your fire.

2010-02-18, 16:17:42 / Kategori: Latest shit

Pigg? Nej! Ändå sov jag 12 timmar inattl Jaja, jag kom hem för ungefär en halvtimma sedan. Jossan fixade först sina naglar, avis? Nej.. Inte alls.. Haha, nej men min tur på onsdag. Äntligen! Efter att hon fixade naglarna gick vi till stinsen (duktiga tjejer) och åt på subway. Yum! Sedan tog hon bussen och jag gick hem! Så nu sitter jag här. Trött, vill sova men gör jag det vet jag att jag inte kommer vakna på ett tag så det är dumt! Påtal om ingenting snackade jag och Jossan om att träna, när hon får lön, då börjar vi! Hur länge har jag inte sagt det? Haha, läääänge. Men nu ska jag verkligen försöka komma igång till beach 10 och framåt!


Hon har en bebis i magen.

2010-02-18, 10:55:59 / Kategori: Latest shit

Therese's bebis sparkar lite! Och det är så otroligt mysigt. Dock vill den inte alls sparka lika hårt när jag ska känna. Men lite smått känner man. Mysis! Titta vad fin mage hon har fått! Och detta var ändå ungefär en månad sedan och bebisen har vuxit mycket!


Take me home.

2010-02-18, 09:44:55 / Kategori: Latest shit

Twice på en dag. Skjut mig. Detta är inte roligt längre. Jag mår dåligt. Jag vill hem nu.


En aning utvilad.

2010-02-18, 08:38:58 / Kategori: Latest shit

Igår somnade jag 20.30 ungefär. Skönt. Dock vaknade jag med huvudvärk. Mindre skönt. Jaja.. Även inatt har jag haft sjuka drömmar och sovit rätt oroligt typ. Vaknat lite då och då och kollat klockan. (Som jag alltid gör). Idag är det torsdag. Imorgon fredag. OM jag är taggad. Helt sinnessjukt! Höhö. Skulle börjat lektionen för några minuter sedan, men börjar avrunda redan nu. Mer skrivande sen! PUSS.


Trötta tjejen.

2010-02-17, 20:06:15 / Kategori: Latest shit

Att ligga i badet gjorde, och alltid gör mig fruktansvärt trött. Borde lagt mig i badkaret typ nu så jag hade kunnat lägga mig och sova när jag kom upp. Men nu måste jag istället vänta typ en timma.

Nu: Lyxfällan och vänta på att tiden ska gå.


Bathtime, for real.

2010-02-17, 19:03:08 / Kategori: Latest shit

NU: Ikväll, (alltså nu) blir det till att ta ett bad. Skööönt!


Tatueringstid bokad.

2010-02-17, 18:56:25 / Kategori: Latest shit

Hemkommen för ca 40 minuter sedan. Dagen har sett ut så att jag först lunchdejtade med frugan. Yum! Fixade oss lite och mötte upp Rölli på sollentuna. Tog bussen till kista där vi väntade på att Grisen skulle sluta jobba. Det gjorde hon så småningom. Då åkte vi mot hornstull och house of pain! Nu är tatueringen bokad. 10 mars klockan 15 blir den av. Det sköna är att Rölli fick sin tid en timma innan mig! Tre veckor kvar exakt!


Bild lånad från google.


Right now, hos Balex.

2010-02-17, 14:01:57 / Kategori: Latest shit

Sitter hos Balex och hon sminkar sig. Jag är precis klar. Ska snart åka och möta upp Emski i sollentuna och sedan vidare till Kista och till Jossan. Hon slutar vid 16 så då åker vi direkt mot tatueringsstudion och bokar tid och vad vi nu vill göra där. Gillas!


Lunchdejt med Frugan.

2010-02-17, 11:57:57 / Kategori: Latest shit

Pratade precis med frugan i telefonen. Hon frågade om jag ville komma över och äta lunch med henne. Yes, jag har en lunchdejt med min egen fruga. Mums! Har lugnat ner mig en aning, men jävlar jag är fortfarande arg. Anyway. Vet inte riktigt hur det blir, om vi åker till kista efter att vi har käkat eller om vi stannar hos henne. Det tar vi som det kommer. 12.11 bussen ska jag ta. Ska försöka få mina batterier att dö också så kag kan ladda lure. Annars är jag körd. Haha.. Men slänger upp en bild på min lunchdejt och så stänger jag av datorn och slutar skolan för dagen! Skööönt!


Kokande kastrull

2010-02-17, 11:25:51 / Kategori: Latest shit

Kolla lite till och du är körd. Jag har haft tålamod med detta länge. För länge. Somliga har redan sagt ifrån. Jag är så jävla förbannad. Det är helt sinnessjukt. Måste få skrika av mig, eller ja det har jag väl redan gjort. Tacka gudarna för att jag slutar 12 idag och kan dra här ifrån då. Då får Grisen stå ut med mina aggressionsproblem haha.. 


ut herrååå

2010-02-16, 20:54:25 / Kategori: Latest shit
Nej inget bad. Ut ett tag med 'Jossan. PYSS

I want to take a bath.

2010-02-16, 20:24:46 / Kategori: Latest shit

Funderar starkt på att lägga mig i badet och läsa lite på det jag ska ha prov på! Skulle vara så jävla skönt. Verkar ju ändå inte finnas något bra på tv och det kommer göra mig rätt trött tror jag. Så efter CSI Miami blr det ett bad!


What we did today.

2010-02-16, 20:03:45 / Kategori: Latest shit

Så fruktansvärt jävla mätt. Dagen har varit okej. Har varit sjukt trött. Slutade 16. Tog ett litet snack med läraren. Det gick bra. Påminde henne om att jag har missat ett prov så ska göra det nästa fredag! Gick till centrum och träffade på Balex, Emma och Jossan! Fick med mig lite smink och så hem! Gillas. Fika gjorde vi också. Men det gjorde vi innan shopping. Jossan fick med sig en superläcker skjorta typ. Den ska jag sno ibland! Så det så! Mamma var i centrum så åkte med henne hem, skönt. Har varit på rätt dåligt humör idag, vet inte riktigt varför, men men. Bättre är det nu när jag har fått i mig mat.


Nu: CSI Miami.


Duktiga tjejen.

2010-02-16, 14:36:17 / Kategori: Latest shit

Idag har jag pluggat, mycket! Duktig tjej. Jag kan om jag vill. Och jag vill inte alltid haha. Nej men nu sitter vi och har rast. Konstigt nog är jag hungrig igen. Borde få göra en såndär magsäcksförminskning haha.. Nej, men påriktigt.

Nu: Springa ner till Ica och handla något att käka.
Snart: Fortsätta plugga.
Senare: Fika med frugan!


But if it's true then tell me how it got this way.

2010-02-16, 11:06:07 / Kategori: Latest shit

Sitter just nu i skolan. Började 10.30. Skönt med lite sovmorgon. Dock vaknade jag i panik klockan 7. Vet inte riktigt varför, men har haft sjuka drömmar. Tror att jag vaknade av att jag föll. Jag är så jävla höjdrädd och den drömmen var långt ifrån rolig. Iallafall. Nu sitter jag här och pluggar. Duktig tjej! Jag kan om jag vill, vi får väl se om det kommer gå framåt haha. Idag går jag i skolan tills 16. Det är bara på tisdagar jag gör det, och då börjar jag ändå senare. Skönt. Måste se till att komma ihåg att ringa tatueringsstudion och prata lite. Ska även ta tag i en av mina lärare. Har en del saker jag måste få ur mig..


 
Skulle aldrig klara av att åka den här eller en liknande. Förjävligt. Får en klump i magen bara jag ser på skiten.


I get red when I drink alcohol.

2010-02-15, 21:01:52 / Kategori: Latest shit

Slänger upp en bild som jag hittade på mig och N för ett tag sen. Där var jag riktigt blond. Hade nästan glömt den här bilden! Inte nog med att jag känner mig tomatröd i ansiktet när jag dricker, jag även blir det. Denna bild är ett jävligt bra exempel på det. Haha. Wierd.


Nu: Krypa ner under täcket och kolla på CSI NY.


Veckoplaner.

2010-02-15, 20:54:18 / Kategori: Latest shit
Tisdag: Skola 10.30-16.00. Ringa om tatuering.
Onsdag: Skola 8.30-12.00. Våldgästa Grisen. Möjligtvis åka och visa upp vart tatuering osv ska sitta.
Torsdag: Skola 8.30-12.00. Följa med Grisen när hon fixar naglarna.
Fredag: Skola 8.30-14.00. Powernap. Fix och allt som har med utgång att göra.
Lördag: Soova ut. Även här som fredagen. Fix och allt som har med utgång att göra.
Söndag: Ej planerat.


Titta här Grisen. Vilken gammal bild jag hittade på oss!


Tidsfördriv

2010-02-15, 19:58:10 / Kategori: Latest shit

Vilken svordom använder du mest? Fan, garanterat.

Vilken tid är din väckarklocka inställd på? Varierar.

Var köper du dina matvaror ifrån? Vivo (jag vet att det inte heter det längre..), konsum eller Ica Maxi. Det som är närmast.

Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden? Full eller inte? Haha.

Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa? Utomlandsresa, egen lägenhet.

Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan? Nej haha!

När var senast någon stötte på dig? Den kommenterar jag inte (:

Vad åt du till middag senast? Nyss potatis och kött.

Kan du vissla? Ibland haha.

Tittade du på tecknat när du var liten? Jodå, Disney gillas fortfarande.

Äger du några popband t-shirts? Nej det tror jag inte.

När flög du senast? I somras, Alanya.

Pratar du några andra språk? Engelska, finska och jävligt lite persiska.

Har du gråtit offentligt? Ja, det har jag.

Vill du just nu göra några tatueringar eller piercingar? Ska planera på onsdag!

Vad har du med dig in på bion? Hatar bio, men bubbelvatten (always)

Vad har du för väder? Mörkt, kallt, snö..

Vilket var ditt favoritämne på gymnasiet? Måste jag välja?

När sov du senast på golvet? Det minns jag faktiskt inte.

Vilken är din favorit drink? Beror på vad jag är sugen på men en strawberry daiquiri och en rosa pantern sitter aldrig fel om de är rätt gjorda.

Gillar du din boendesituation? Ja, men skulle hellre bo själv.

Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera? Beror på vad jag gör dagen efter. På helgerna tar jag oftast en powernap också!

Är dina dagar fullbokade och stressiga? Nej, det skulle jag verkligen inte påstå. Stressiga i skolan kanske.

Hamnade du ofta i trubbel för att prata under lektionerna? Nej, men jag har hett temperament och klarar inte av när andra pratar för mycket, speciellt om det blir som en dialog med lärare och elev.

Hur gammal blir du nästa födelsedag? 21. I januari haha.

Tror du på liv på andra planeter? Ja, det gör jag.

Vad säger du till dig själv när allt känns svårt? Beror på vad situationen är.

Skulle du någonsin hoppa fallskärm? Nja, jag vet inte. Är höjdrädd men det skulle vara en riktig upplevelse.

Tycker du om att krama folk? Det beror helt på vem personen är.

Äger du en digitalkamera? Ja, det gör jag.

Vilka kändisar har du blivit jämförd med? Konstigt nog Ashley Tisdale och Natacha Peyre. Fråga mig inte vad de personerna tänkte med.

Stör det dig om någon säger att dom ska ringa men inte gör det? Beror på vem och situation.

Får du dåligt samvete efter du ätit kött? Nej, jag åt det precs haha. 

Är du mörkrädd? Ibland.

Tre saker du alltid har med dig? Mobil, Ipod och Lypsyl.

 


Snart utväxtfärgning.

2010-02-15, 18:24:08 / Kategori: Latest shit

Jag är helt ärligt så jävla nöjd med min hårfärg just nu! Ska ringa min frisör och försöka få tid någon gång under sportlovet. Uväxten måste fixas till! Och nu är det meningen att ni ska kolla på min hårfärg och inte på killen som tydligen också ville vara med på bilden!


50 års kalas för länge sen

2010-02-15, 18:14:59 / Kategori: Latest shit
Haha, hittade en bild på mig från ett 50 års (länge sedan) kalas med tema. Kanske ska skaffa mig brunt affro hår?


Dagisjobbet.

2010-02-15, 18:08:09 / Kategori: Latest shit

"Axel Paxel Karavaravaxel Stinken Stinken Staxeeeel. Amanda Panda, Karavaravanda Stinken Stinken Standaaaa!"

Jag saknar att jobba på dagiset.


Bild tagen från när jag jobbade på dagis.2008 om jag inte minns fel


Träningssimma

2010-02-15, 16:45:34 / Kategori: Latest shit

Nu är det såhär, att G ska börja simma på torsdagar, och jag ska tvinga henne att simma efter skolan, eftersom båda slutar 12 så jag kan joina! Bra start, funderar på att simma någon annan dag också! Jag SKA komma igång. Jag behöver det!


There is no longer you and I

2010-02-15, 16:19:55 / Kategori: Musikorgasm ♪

You made me feel better.

2010-02-15, 15:58:28 / Kategori: Latest shit

Är det svårt att hålla käften eller? Jag blir fullständigt galen! Har varit hemma ett tag, skönt! Hade inte orkat vara kvar i skolan.. Sitter just nu och kollar på one tree hill, tröttnar aldrig! Blev på en aning bättre humör när jag kom hem, men vissa grejer stör mig fortfarande. Får ta i tu med de när jag orkar.


I am the happy one.

2010-02-15, 12:44:25 / Kategori: Latest shit

Jag är förbannad. Det är alltid lika roligt med särbehandling och bitterfittor. Jag vet inte ens vad du heter, men inte fan behöver jag tycka om dig för det.


Today sucks.

2010-02-15, 11:49:20 / Kategori: Latest shit

Sitter i skolan och har lektion. Nyss om transplantation och om Eutanasi. Helt okej lektioner. Jag är trött och rätt irriterad faktiskt. Varför vill jag inte gå in på. Idag är det skola 8.30-14.20 som gäller. Vad som händer efter det vet jag inte. Får se vad jag orkar och vill göra..

Nu: Lunch.


Romy and Michele

2010-02-14, 21:29:54 / Kategori: Latest shit

Har precis tvättat ur inpackningen och halvlagt mig i sängen för att se på Romy and Michele. Den filmen kollade alltid jag och min lillasyster på när vi var yngre. Rätt mycket yngre. Så den filmen är lite nostalgi för mig!


Köping Tobbe

2010-02-14, 20:59:15 / Kategori: Latest shit
-Nej jag har inte ont i munnen.
Vart har du ont då?
-Käften.


Jävla carglass

2010-02-14, 19:49:59 / Kategori: Latest shit

Jävla carglass reklam! Det känns som att den är varannan reklam. Det värsta är att låten sätter sig på hjärnan så man går runt och sjunger på den hela tiden.


About my hair.

2010-02-14, 19:04:03 / Kategori: Latest shit

Nu: Project runway, dusch under pausen. Dags för hårinpackning. Det har blivit som en rutin på söndagar! Håret mår bra av det iallafall, så jag är nöjd. Måste fixa utväxten snart, påtal om ingenting.


Förjävlig utväxt. Det ser bättre ut när jag har utsläppt, men ska ändå fixas!


Att vara bakis är förjävligt.

2010-02-14, 17:21:51 / Kategori: Latest shit


Mätt och belåten

2010-02-14, 17:12:54 / Kategori: Latest shit
Detta kallas matkoma.

Mjukisoutfit.

2010-02-14, 15:18:17 / Kategori: Latest shit

Påtal om ingenting så läste jag inlägget jag skrev igår. Där står det bland annat "Har i princip lagt mig i sängen med mjukiströjan på samt sminket." Det roliga var att när jag vaknade halv 9 på morgonen hade jag den fortfarande på mig. Dock ingenting under haha. Men mjukiströjor och mjukisbyxor är fan något av det bästa som finns. Så sinnessjukt skönt. Här är den nyaste skönheten, har matchande byxor. Underbara.


Thank god for sodastream!

2010-02-14, 14:33:38 / Kategori: Latest shit

Nu jävla mår jag bättre. Tänk vad sömn kan göra. Sov ett tag, vaknade gick ner, åt jävla massa mackor och drack en hel sodastreamflaska själv. Tänk er hur mycket jag rapade efter det haha. Och för er som inte vet, så när jag bubblar så blir det mycket bubblor, alltså.. Mycket! Det kitlas i nosen, och så får man tårar i ögonen.. typ! Gott är det iallafall. Så nu är jag riktigt pigg! Gillas!


Såhär glad vad jag igår när jag kom hem.


Hur fan kan jag vara bakis?

2010-02-14, 11:41:48 / Kategori: Latest shit

Hur fan kan jag vara bakis idag?! Jag förstår faktiskt inte. Vaknade först halv 9 av illamåendet, men det försvann snabbt ner i toaletten. Somnade om och vaknade vid 10 av samma anledning. Efter det har jag varit vaken och mått illa till och från. Så nu ligger jag (fortfarande) i sängen och är lite små bakis. Trött är jag också, det är inte min grej att vakna 10 på morgonen på en söndag.


Inte riktigt såhär är det för mig. Jag är bara bakis haha.


I want your love

2010-02-14, 02:10:23 / Kategori: Latest shit

Alltså, jag blir tokig Vem är du egentligen? Och varför klippte du dig? Haha, nej men påriktigt, jag blir tokig! Jag vill ha dig något så sjukt, tror inte jag har velat ha någon annan så mycket som jag vill ha dig.

Ikväll blev det iallafall saxo med Grisen och Kuken. Stella kom och höll oss sällskap, mycket trevligt. Efter ett tag drog Grisen och Kuken, medans jag och Stella var kvar på saxo och drack, hon sjöng. Sånt håller inte jag på med, om jag inte är riktigt påverkad höhö. Balex och Emma kom förbi och satt med oss en timma, sedan stängde det. Medans de andra tog bussen så tog jag tåget hem, tyckte att det kändes mer värt. Kom hem för en halvtimma sedan, har redan borstat tänderna (duktig tjej) ska snart ta bort sminket också, när jag väl orkar. Har i princip lagt mig i sängen med mjukiströjan på samt sminket. Slänger upp en bild på mig och Donna från igår, har ju ändå inget bättre för mig eftersom jag inte orkar röra på mig.


Utgång på ingång!

2010-02-13, 21:29:28 / Kategori: Latest shit
UTGÅNG MED DESSA SNYGGA! SKÅL


You can climb a ladder up to the sun.

2010-02-13, 11:40:00 / Kategori: Latest shit

Vaknade av att Pullan ringe! Hon ska minsann jobba i Stinsen idag! Det gillar vi! Lycka till (även om jag vet att det kommer gå bra). Och påtal om ingenting så vill jag ha alla bilder från igår!!

Igår: Det började med att jag fixade mig här hemma. Åkte till märsta och till Emily. Där började det med att jag fixade till Michans hår och sen efter det började gästerna rulla in. Vi var hos Emily tills 23 kanske. Vi började bege oss till KC. Där hade de minsann gjort om, hade ingen aning om det. Längesedan jag var där. Vi satt där, jag kände hur otaggad jag började bli, gäsparna kom allt oftare och det var rätt tomt. Så jag bestämde mig för att ta sista tåget hem, ringde  Pullan och sa det. (Skulle egentligen sovit kvar hos henne eftersom hon skulle till Stinsen idag.) Så jag tog tåget, gick av i sollentuna och gick hem. Såå jävla värt att sova i min egna säng!

Nyss: Satt precis och pratade med P (på msn dock) som är utomlands, Bali. Nej vadå jag är inte alls avis eller arg över att du glömde mig här.. Och inte alls avis över att du ska till Australien om några dagar.. Sedan när du kommer hem tilld en här jävla snön kan jag vara nöjd haha!

Idag: Kista & Stan med Grisen


Jag och Grisen påväg hem från utgång typ.. aslängesen(?)


I'd like to make myself believe.

2010-02-13, 02:31:06 / Kategori: Latest shit

Kom precis hem. Har så fruktansvärt ont i ryggen och i huvudet (nacken kommer och går lite som den själv vill..) Har precis tagot bort sminket och satt mig i mjukisar, ska borsta tänderna efter att jag har druckit upp mitt bubbelvatten och antingen kolla på film eller sova. Får se. Mer om ikväll skriver jag imorgon!


Just nu: mjukis&osminkad.


Emily "Flavour".

2010-02-12, 17:58:07 / Kategori: Latest shit

Om en halvtimma åker jag och firar tjejen på bilden! SKÅL!


Ännu roligare.

2010-02-12, 11:27:36 / Kategori: Latest shit

Vi tjejer som känner varandra rätt väl pratar med varandra. Du kan ju tänka på det nästa gång du ska göra sånt här. Haha, skrattretande! (:


Jag tänker inte leka dina falska lekar med dig!

2010-02-12, 11:05:15 / Kategori: Latest shit

Helt ärligt, fattar du inte själv vad du håller på med? Jag har tröttnat starkt på dina falska lekar, och jag vet att jag inte är ensam. Jag vet exakt vad du säger om mig, så kom inte och smöra för mig! Brudjävel.


Antonia tycker att hon är bäst, men det tycker inte jag!

2010-02-12, 09:56:14 / Kategori: Latest shit

Sitter i skolan, har precis suttit och rättar varandras prover från igår. Det gick bättre än vad jag trodde för mig, men kan bättre, det vet jag! Frågan är om det räcker till ett G, får se hur läraren rättar och så. Nu har vi fått ta fram alla våra skolböcker för att se vilka nummer har i de, eftersom det tydligen saknas massa böcker. Annars idag har vi hunnit diskutera Vampire Diaries som hade premiär igår. Oh my, jag gillare! Starkt. Väntar bara på nästa avsnitt. Undrar bara vilken tid det kommer vara. Criminal Minds kommer ju snart börja igen, men för Vampire Diaries kan jag offra mig.

(Här ser ni min nya bakgrundsbild på mobilen. Höhö (;
Stefan får mer än gärna sitta så nära mig!)

Idag: Skola 8.30-14.00. Efter det ska jag till kista för att hitta det jag sökte igår. Sedan ska jag åka hem och om jag hinner sova en stund, annars blir det till att fixa sig. Allt beror på när jag kommer hem. Ska minsann till märsta så att jag är där till 19. Där blir det till att fira Emily, kanske blir utgång efter det. Men det kommer bli mer update när jag kommer hem, om inte tidigare.


Be my vampire, please?

2010-02-11, 21:22:17 / Kategori: Latest shit

Å herreguuuud vilken bra serie. Jag är fast. Man börjar ju funderar över om det finns vampyrer på riktigt(?) När kommer min vampyr dyka upp?



Stefan Salvatore, hur snygg? jävligt snygg! Watchout,heismine!


Edward Cullen, även här jävligt snygg! (Men han är bara snygg som edward.)


Time for.

2010-02-11, 20:02:19 / Kategori: Latest shit

Nu: Vampire Diaries (jävligt höga förväntningar.)
Snart: Vampire diaries (två avsnitt på rad.)
Senare: Sova!


E.C

2010-02-11, 19:11:53 / Kategori: Latest shit

"You cant trust a vampire. Trust me."


Did not find what I was looking for.

2010-02-11, 17:53:58 / Kategori: Latest shit

Hittade inte det jag letade efter i stinsen, men fick hem två loka och tuggummi haha. Ska åka till kista imorgon för att se om det jag letade efter finns där. Hoppas hoppas! Nu börjar jag bli hungrig så funderar på att börja laga mat.


Tomorrow it is.


Time for stinsen!

2010-02-11, 16:00:47 / Kategori: Latest shit

Jag ska nu försöka tvinga min syster att följa med mig till stinsen en snabbis, får se om jag lyckas. Annara går jag själv!!!


Vampire Diaries

2010-02-11, 15:42:20 / Kategori: Latest shit

Ikväll jävlar är det premiär för Vampire diaries. Så ikväll klockan 20.00 kommer jag vara bänkad framför TV6!


God morgon världen.. Igen!

2010-02-11, 15:22:05 / Kategori: Latest shit

God morgon! Det där var underbart. Syrran kom in efter en halvtimma och skulle väcka mig, dock hade jag inte ens somnat då (tror jag) så bad henne komma in igen efter en halvtimma till och det vet jag inte om hon gjorde. Vaknade (som tur var) av att jag fick ett sms. När jag vaknade hade jag inte lika mycket huvudvärk som innan, skönt! Kände mig också lättad över att jag gått till skolan och gjorde provet. Då har jag iallafall försökt.

Nu: Ligga kvar i sängen, kolla på tv. Nu är det fresh prince sedan Oth.


Powernap or not?

2010-02-11, 12:53:36 / Kategori: Latest shit

Från ingenstans känner jag mig fruktansvärt trött. Provet gick bättre än väntat, men om det räcker till ett G får jag se imorgon. Efter provet blev det till att åka hem, bara att bussen jag skulle ta kom inte, den som skulle komma efter kom typ 7 minuter sent. Tror ni mina öron mådde bra när jag kom hem heller? Jävlar vilket väder, ge  mig sommar! Iallafall vår. Snälla? Har hunnit äta lunch med min syster (som fortfarande äter där nere haha, jag var lite snabbare..) har även hunnit ringa hon som fixar mina naglar, men skulle ringa upp efter 19 tiden. Nu har jag precis lagt mig i sängen, dumt jag vet. Och känner mig jävligt sugen på att ta en powernap. Även det jävligt dumt.. Får se vad jag bestämmer mig för.

Just nu:


Skola 8.30-12.00

2010-02-11, 10:08:09 / Kategori: Latest shit

Skoldagen började med "utskällning". Kul.. Jaja, har försökt sitta och plugga men det går åt helvete. Vi sitter och diskuterar hår och lyssnar på musik. Har även snackat lite förhållande med åldersskillnader. Har iallafall rast nu, är livrädd för provet om en halvtimma. Idag slutar jag 12. Då blir det till att åka hem och ta det lugnt. Har fortfarande galen huvudvärk, men känner att jag måste göra provet. Prova iallafall.. Måste även ringa hon som fixar mina naglar..


Haha, såg efter ett tag vem det var på bilden. För i övrigt en schyst bild!


Time for.

2010-02-10, 22:13:33 / Kategori: Latest shit
Nu: Hårtoppsserum på topparna (of course.)
Snart: Bädda ner mig och kolla på "It's me or the dog".
Senare: Sova! (Om jag inte somnar till tv'n.)


Halv spricka goes hel.

2010-02-10, 21:50:54 / Kategori: Latest shit
Nu kommer den bittra bimbon fram igen! Jävla fittrunk, min nagel, eller gelet har fått en spricka i hela nageln. Knak sa det när jag skulle virvla runt en handuk på huvudet nyss efter duschen. Det blir till att ha plåster på skiten och försöka få ny tid. Det värsta är att min tid som jag egentligen har är om tre veckor.. Så ska kolla om jag kanske kan hålla den hel i två veckor.. Damnit.


Snorliknande frukt är gott.

2010-02-10, 20:14:50 / Kategori: Latest shit

Vad är det för fel? Mitt huvud och min nacke dödar mig. Har inte haft såhär ont på länge. Jag gillar det inte! Har precis ätit, kyckling och ris. Till efterrätt (vilket jag i princip aldrig äter, men idag minsann) blev det vaniljglass som jag åt med gröna kärnfria vindruvor och passionsfrukt. Passionsfrukt ser fan inte gott ut, kanske det var därför det tog så lång tid för mig att smaka det. Men när jag väl smakade den snorliknande frukten, yum! Nu ska jag ner och låta mamma massera mig och försöka plugga lite. Sjukt mig!


Neckpain

2010-02-10, 17:23:09 / Kategori: Latest shit

Min nacke dödar mig. Någon som "frivilligt" vill massera mig?


Stress, huvudvärk & nackvärk.

2010-02-10, 16:21:19 / Kategori: Latest shit

Det är onsdag.. Det är onsdag och jag känner mig stressad. Jag har huvudvärk och äve nackvärk. Jag har prov imorgon och känner att det faktiskt kommer gå åt helvete. Just därför känner jag mig stressad. Jag har ca 10 sjukdomar att kunna, och jag gillar det inte! Det är svårt. Jävla skit.


Flavour fyller systemet

2010-02-10, 12:19:22 / Kategori: Latest shit

 

Nu är det denna snygga tjejs tur att fylla systemet!
La precis märke till att du sitter till höger på varje bild haha!
Grattis, hoppas du har en fin dag så ses vi på fredag! Då kör vi!

 


Träning & Tatueringsplaner

2010-02-10, 10:57:45 / Kategori: Latest shit

Pratade med Frugan för en stund sedan i luren, hon var påväg till jobbet. Medans jag ligger här med huvudvärk. Anyway, vi kom fram till att vi ska börja simma! Förhoppningsvis snart! Det gillar vi. Och vi pratade även om mina tatueringsplaner. Jag har bestämt mig för att göra på ett annat ställe faktiskt.. Av lite olika anledningar. Så någongång snart, möjligtvis nästa vecka ska vi åka dit och snacka lite och planera! Det kommer bli dyrare, men det kommer vara värt det!

 


Redovisningen

2010-02-10, 10:44:59 / Kategori: Latest shit

Det här omdömet fick jag btw på min muntliga redovisning.


Days of our lives.

2010-02-10, 10:37:14 / Kategori: Latest shit


Sitter just nu också och kollar på Days.
Det var längesen kan jag minsann skriva.
Får se om jag hänger med.


Huvudvärk på nytt.

2010-02-10, 07:52:25 / Kategori: Latest shit

Inatt har jag haft huvudvärk, hela natten i princip. Även nu när jag vaknade för lite mer än en halvtimma sedan hade jag huvudvärk, så jag bestämde mig för att sjukanmäla mig. Alltid jag och mitt jävla huvud.. Tur för mig är det onsdag och jag missar bara två lektioner. + att jag har papper att plugga på hemma, så får försöka mig på det. Tog en värktablett för ett tag sedan och får hoppas att det hjälper.. Nu ska jag lägga mig och kolla på Vakna med the voice och försöka vila lite. Jävla huvudvärk, go away!


Huvudvärk på heltid igen?

2010-02-09, 20:55:59 / Kategori: Latest shit

Jag har redan tagit bort sminket och ska om en stund borsta tänderna, sedan ska jag lägga mig under täcket och sova. Ska bli skönt, så trött som jag är även med huvudvärken. Känns som den är tillbaka på heltid igen ha ha. Det verkar som om huvudvärken inte är ensam med att vara tillbaka. Jävla skit. Jaja..

Nu: Borsta tänderna, lägga mig under täcket och somna. (Som sagt.)
Imorgon: Skola 8.30-12.00.



Haha, visst är jag söt?
Ungefär såhär känner jag om att ha huvudvärk.


Jag ba, han ba, hon ba, vi ba, dem ba!

2010-02-09, 19:46:07 / Kategori: Latest shit

Påtal om ingenting så när jag satt och åt med mitt sällskap satt det några stycken bredvid oss, och jävlar. Vi borde räknat hur många gånger en av de här tjejerna sa "ba". Vi kom fram till att ordet används påtok för mycket och att vi fyra som satt där, inte får säga ordet tills på fredag. Och tro mig mina damer och herrar, detta är inte lätt. G sa ordet sex gånger på mindre än en timma! Frågan är om det kommer sägas lika mycket efter fredag eller inte. Så fram tills fredag kommer vi fyra att låta som robotar, det är verkligen så man låter. Man tänker sig för när man pratar vilket gör att man "stannar till" efter varje ord haha. Tur för mig att det inte slank ur mig på redovisningen idag haha! Såhär tokiga blir vi av ordet:


I heart rusta

2010-02-09, 19:27:15 / Kategori: Latest shit

När jag stod och väntade på bussen hem idag ringde mamma och frågade om jag ville till Rusta. Ja men självklart! Åkte dit och fick med mig lite roligt hem som lite mer tresemmé produkter (shampo och balsam, inpackningen har jag redan), ansiktsmasker och hårtoppsserum som jag redan har hemma, men kan inte ha för lite av det! Helt underbart för håret!



Egentligen kanske jag skulle ha tränat med jossan om 15 min, men jag har huvudvärk så jag stannar hemma och tar det lugnt. Ska försöka att inte somna innan 21 och efter det är det väl fritt fram, bara ingen jävel ringer och väcker mig!


I skolan!

2010-02-09, 11:17:36 / Kategori: Latest shit

Sitter just nu i skolan. Jag orkar inte alls ta tag i att börja arbeta. Tänkte minsann sjukanmäla mig idag, men det passade sig inte eftersom jag har redovisning idag och tänker inte lämna hon jag ska redovisa med i sticket. Sitter bara och väntar på att de ska bli lunch, 45 minuter kvar, ungefär.. Idag slutar jag 16, kanske blir till att träna med Jossan efter skolan, får se hur det är med huvudvärken och allt sådant.. 

Nu: Försöka komma igång med pluggandet och vänta på lunchrast.


Om det ändå kunde vara såhär enkelt.


Right now and later.

2010-02-08, 22:04:27 / Kategori: Latest shit

Nu: Ta något att äta.
Snart: Borsta tänderna, lägga mig i sängen och kolla på tv en stund.
Senare: Sova!
Imorgon: Skola 10.30-16.00



Gammal bild på när jag var i stan och fikade med R. Lägg märke till hur kort mitt hår var. Dock hade jag bara en liten stump förra sommaren. Galet. Lägger upp imorgon!


CSI NY. Kanal 5

2010-02-08, 21:22:16 / Kategori: Latest shit

Precis suttit och fått massage sen jag skrev att jag ville ha det. Tack mamma! Jag har dock fortfarande ont i nacken. Har nu förflyttat mig från vardagsrummet till min säng och tittar på CSI NY, så klart!


Tv&Mys

2010-02-08, 20:03:13 / Kategori: Latest shit

Nu: Te och Design: Simon & Tomas. Ska även tvinga någon i familjen att massera mig, min rygg dödar mig.


Testar på denna idag! Annars brukar söderte vara en favorit!


Sött inlindad.

2010-02-08, 19:32:28 / Kategori: Latest shit

Jag hittade en bild på mig och Sandra för ett tag sedan. Hon lindar in mitt ben i bandage (om ni inte såg det haha..) Detta var i 1an. När i 1an minns jag faktiskt inte, men det gör detsamma. Hårfärgen där är nog min egna färg, påtal om ingenting. Känner mig så söt på den bilden haha. Men bjuder på den! Och undrar vart de där legginsen har tagit vägen(?)..



I must quit you.

2010-02-08, 16:57:16 / Kategori: Latest shit

Satt precis om pratade med P på msn, jäveln har ju fortfarande inte kommit hem ännu och är nu på bali och förflyttar sig snart till australien. Avis? Nej inte alls.. I mars kommer du hem till kylan, ha! I mars är det dock inte lika kallt som nu, men det är fanimej så mycket kallare här än i australien! Och nej, vi har inte glömt dig. Haha, inte jag iallafall!

Nu: Väntar på att top chef ska börja! Och väntar på att tiden ska gå snabbare så det kan bli helg snaaaart!


Den bittra bimbon

2010-02-08, 15:27:01 / Kategori: Latest shit

Precis hemkommen! Dagen slutade med att min grupp samt några andra inte fick redovisa. Det irriterade mig som fan. Kom hem, såg att jag har fått en spricka i nageln, eller i gelet, inte själva nageln. Kul. Och där kändes det lite bimbo varning på mig "neeej, min naaaagel". Jaja, får hålla den hel tills fredagen den 5 mars då de fixas om igen. Satte mig precis vid datorn, grym ryggvärk och huvudvärk. Lägger jag mig i sängen nu somnar jag nog, så ska nog låta bli. Det räcker med att halvsitta, (för det får ju min rygg att må bättre..) Nu känner jag mig som en bitter jävla bimbo haha.

Juuust nu halvligger jag som sagt i sängen och kollar på fresh prince. Väntar på att one tree hill ska börja. Sedan top model och sedan top chef! Idag ska jag bara ta det lugnt, skönt. Jag behöver det. Kanske till och med ska träna lite till på redovisningen. Känner att jag kan min del, men men. Och den jäveln som frågar frågor efteråt som jag inte kan svara på får mördarblicken.


We're bringing sexy back!

2010-02-08, 15:09:17 / Kategori: Latest shit


Just nu:

2010-02-08, 10:34:50 / Kategori: Latest shit

Loka och ska träna på redovisningen. Loka krusbär päron smakar fan päronsplitt. OM jag älskar bubbelvatten!


Illamående och huvudvärk.

2010-02-08, 09:45:47 / Kategori: Latest shit

Just nu sitter jag i skolan och pluggar. Eller försökte, lyssnade mer på vad andra hade och säga. Men efter detta inlägg ska jag komma igång. Idag mår jag.. konstigt? jag har mått bättre, mår illa och har huvudvärk. Men känner att jag måste vara här idag, så jag kan redovisa skiten, så man har det gjort. Annars idag vet jag inte vad som händer. Slutar 14.20, allt beror på hur jag mår då. Antingen åker jag hem, eller så åker jag och säger hej till Grisen! Slänger upp en bild på mig och Grisen i somras i Spanien när vi letade efter kackerlackor. Ysch!


Jag vill ta en paus från världen.

2010-02-07, 21:36:03 / Kategori: Latest shit


My head is exploding

2010-02-07, 21:29:53 / Kategori: Latest shit

Dagen har väl gått.. ja bra? Åkte iväg med Jossan och skulle fixa lite grejer. Vi åkte bland annat till kista för att jag skulle byta en tröja. Kom hem med två tröjor och ett par byxor, Jossan kom också hem med lite grejer. Bland annat jordens snyggaste skinjacka, och påtal om det vill jag köpa en svart också, eftersom jag bara har en brun. Kom hem, min kusin är här på besök, så vi åt middag med henne och min faster. Min kusin ska sova över för att sedan åka tillbaka till sin son och man i skåne. Jag har även diskuterat med min mamma, och jag börjar tröttna på alla dessa samtal. Jag vill bara gå klart skolan (som jag inte ens trivs i) och sedan komma här ifrån, så jag kan göra vad jag vill utan att dömmas för det.. Jag börjar lessna, på det mesta nu.


Not Fair

2010-02-07, 20:59:23 / Kategori: Musikorgasm ♪


Feels great.. Not!

2010-02-07, 20:30:16 / Kategori: Latest shit

Känns ju jävligt bra att du förstår. Skitkul.. Verkligen. Oavsett om det är en tröja eller en tatuering, du kan låtsas lite. Du lyckas jämt såra mig när det gäller sånt här.


Nybloggfundering.

2010-02-07, 14:12:53 / Kategori: Latest shit
Jag har ett tag funderat på att skaffa ny blogg, ny början liksom. Mer om det, om det blir aktuellt.

Alltid härligt att vakna med huvudvärk.

2010-02-07, 12:20:13 / Kategori: Latest shit

Inatt har jag sovit dåligt. Vet inte varför, men det har jag gjort. Vaknade med huvudvärk. Kul. Verkligen.. Ska snart värma på det sista från min sleven wok som jag inte åt upp! Yum, sedan ska jag börja läsa lite.


Bild lånad från google.


Myslördag.

2010-02-07, 01:35:28 / Kategori: Latest shit

Jennifer's body var väl inget och hänga upp i julgranen. Kunde varit så otroligt mycket bättre, men den hade även kunnat vara myckt sämre.. Kom hem för en stund sedan och har precis lagt mig i sängen och har fått sällis av min älskade kattjävel. Vet inte vad det är, men känner mig.. konstig. Finner inte ens rätt ord. Jaja, blir väl ännu en till film nu. Ångrar lite att jag inte drog ut och var social men finns inte så mycket man kan göra åt det nu. Tar igen det nästa helg.


Denna skönhet solade jag i idag!


Det roliga är att det inte ens ser gott ut på bilden, men det var det!


Movie&fatie night

2010-02-06, 21:20:21 / Kategori: Latest shit

Jag och grisen har köpt massa gott och ska minsann tjocka oss till max! Sitter just nu och äter min sleven wook och lite minimajs. Om en stund ska vi kolla på Jennifer's body.


Pick me up!

2010-02-06, 18:57:26 / Kategori: Latest shit
Blir till att byta om och sedan sola! PYSS


Couldn't Care Less.

2010-02-06, 18:35:21 / Kategori: Latest shit


Kyss mig i röven.


Frestad

2010-02-06, 17:10:25 / Kategori: Latest shit

Jag blev så jävla sugen på att bara ligga hemma ikväll. Ligga hemma i mjukisarna, osminkad, kolla på film och bara äta något sjukt gott! Och bara vara allmänt osocial!


Det där skulle inte heller sitta fel. Tagen i alanya, sover gör jag också!


I feel like taking a PN

2010-02-06, 14:15:06 / Kategori: Latest shit

Jag känner för att ta en powernap. Så jag gör det jag känner för.


Come. Take a powernap with me.


Tatueringen framflyttad.

2010-02-06, 12:18:08 / Kategori: Latest shit

Vaknade för en stund sedan av att frugan ringd mig, som på något konstigt vänster var i upplands väsby?  Såg ju föfan när fyllot tog bussen till edsberg haha! Jaja. Idag blir det som sagt ingen tatuering, jag var ju så jävla taggad på det. Får ta det på onsdag eller tordag, förhoppningsvis kan frugan eller jossan då. Vill ju ha er med mig! Nej nu börjar jag bli hungrig och ingen jävel är hemma. Great.. Slänger upp en bild på mig och jossan från några helger sedan när hon kom hem från spanien!


"Vad går jag inte på efter dig?"

2010-02-06, 02:15:06 / Kategori: Latest shit

Kvällen började trevligt hos Pullan. Slutade även trevligt där. Tog inte med någon dricka eftersom att jag skulle tatuera mig imorgon och hon som skulle tatuera mig bad mig gärna att avstå. Vid 20.00 får jag sms av henne där det står att hon  har ryggvärk och att vi ska skjuta upp det till onsdag eller torsdag. Jahap. Där satt jag redan i märsta utan dricka. Tre groggar fick jag i mig, tack Maria! Bestämde mig även för att ta tåget hem. Så 01.24 gick jag av i sollentuna. Där träffade jag på alla möjliga trevliga människor. Kom fram till att det inte alls är lika kul att vara nykter när alla andra är pruttfulla. Nu ligger jag iallafall i sängen, tycker det är lite dumt att jag inte ska tatuera mig imrogon eftersom jag hade sett fram emot det, men förhoppningsvis under veckan. Nu ligger jag i sängen, redo för att lägga mig. Och det är precis det jag ska göra. Har för mycket att tänka på..


Pullan goes systemet

2010-02-05, 16:55:23 / Kategori: Latest shit

Har precis kommit ut ur duschen och ska om en liten stund börja fixa mig. Ikväll blir det av till märsta (precis som imorgon). Ikväll blir det till att fira Pauline som fyller systemet. Grattis till dig! Slänger upp en snygg bild på oss två som är tagen på nyår!


Jag skrattar åt dig

2010-02-05, 11:31:17 / Kategori: Latest shit
Inser du inte själv hur patetisk du är?

Äntligen fredag!

2010-02-05, 10:26:06 / Kategori: Latest shit

Gårdagen slutade med att jag la mig i sängen och kollade på CSI miami med en stor frukttallrik. Sjukt gott. Efter det, somnade jag rätt snabbt. När jag vaknade ville jag verkligen inte upp. Huvudvärk och illamående. Vaknade till när Emily ringde och snackade en stund om hur vi gör ikväll. Ikväll blir nice. Just nu sitter jag i skolan och har rast. Känner mig galet stressad, vi ska ha redovisning på måndag och det känns som om jag inte kan någonting.. Jaja, det löser sig alltid..


Vi SKA äta på Donken!

2010-02-04, 11:43:16 / Kategori: Latest shit

Fyfan vad jag behövde det här, att få sova ut. Underbart! Om en timma ska jag träffa Frugan, och jag ska minsann tvinga henne att käka på Donken med mig. Har varit sugen på det sen igår när Tess snackade om det. Dummaste.. Börjar till och med bli hungrig, så får se hur vi gör. Om vi åker till kista först eller edsberg först! Tror att edsberg är bättre först eftersom jossan jobbar och ville att vi skulle komma förbi. Jaja det löser sig!


Day after tomorrow

2010-02-03, 22:20:54 / Kategori: Latest shit

Jag ska faktiskt ta och stänga av datorn redan nu och bara mysa ner mig i min nybäddade säng! Ska bli så sjukt skönt att vara ledig imorgon, jag behöver det verkligen. Jag behöver sömnen. Tänk vad lite sömn kan göra. Man blir som en helt annorlunda människa! Imorgon är en ny dag, tar den som den kommer! Och snart är det fredag, och började helt plötsligt känna mig jävligt stressad när det gäller skolan.


Laddad!

2010-02-03, 21:06:04 / Kategori: Latest shit

Helt sjukt, jag är så taggad inför helgen! På fredag ska jag fira Pullan. Ska dock inte dricka eftersom min tatuerare bad mig att gärna avstå från det! På lördag på dagen är det tatuering som gäller, vad det blir säger jag som sagt inte ännu! På kvällen ska Pärcie firas! Och DÅ får jag minsann dricka. Frågan är bara om jag ska till systemet imorgon, eller om jag ska gå efter skolan imorgon(?) Slänger upp två snygga bilder på de snygga tjejerna!
 

 


Mätt städis

2010-02-03, 20:37:50 / Kategori: Latest shit

Jag är helt slut. Åkte till kista vid 13-13.30 tiden och var där till 19 kanske(?). Väl hemma blev det middag och har precis städat rummet, eller ja, dammsugit och bytt lakan, skönt! Jag känner mig duktig, för en gångs skull! :')


Tatuerings dags!

2010-02-03, 12:21:58 / Kategori: Latest shit

Yes, på lördag klockan 14 tatuerar jag mig! Vad det blir säger jag inte, det får ni se!


Osammanhängande inlägg.

2010-02-03, 08:30:27 / Kategori: Latest shit

Har suttit i skolan i 10 minuter redan. Jag är så jäääävla trött, helt sjukt! Försökte somna efter Paradise Hotel finalen, och som sagt visste jag redan att Jackie skulle vinna. Anyway, snart börjar min matte lektion, vi får väl se hur det går idag, om vi får utsällning eller inte, skämt osido haha.. Nej men denna lektion kommer våran rektor sitta med och se till att allt går rätt till denna gång. Var nära på att inte komma upp idag, så det blev tjockiströja, leggins och osminkad! Haha, jag tycker det är så jävla roligt. Alla börjar 8.30 och vi är 6 st här. Haha. Känner nu också att detta inlägg är osammanhängande så det är dags att sluta skriva.


I know who the winner is!

2010-02-02, 21:57:21 / Kategori: Latest shit

Nu: Dags att borsta tänderna och lägga mig bekvämt i sängen för att se finalen på Paradise Hotel. Även om jag vet vem vinnaren är. Men det är ju själva finalen man vill se, right? Imorgon är det skola 8.30-12.00 som gäller!


A real man knows how to feel. I wanna feel a real man.

2010-02-02, 21:15:56 / Kategori: Latest shit

För tillfället ligger jag i sängen och kollar på John Tucker must die. Snygg kille i snygg film! Väntar på att finalen på paradise hotel ska börja. Sedan kan jag minsann lägga mig! Har ändrat lite planer för veckan, fick veta att frugan också är ledig på torsdag, så det blir dejt med henne! Sjukt nice! Slänger upp en bild på snyggingen i filmen (jesse metcalfe) och fortsätter kolla på filmen. Det blir nog ett inlägg innan PH.


I opend my eyes last night.

2010-02-02, 18:41:01 / Kategori: Latest shit

Jag är så sjukt trött. Det värsta är att jag inte kan lägga mig tidigt ikväll heller. Man vill ju inte missa paradise hotel finalen. Även om jag vet vem som vinner. Anyway, efter skolan åkte jag direkt hem och satte in kyckligen i ugnen. Annars har det inte hänt så mycket. Pratat lite med mamma om en grej som ni förmodligen får veta snart muahahha. Så jävla taggad, sinnessjukt!


Veckans planer.

2010-02-02, 11:36:46 / Kategori: Latest shit

Sitter i skolan, började 10.30. Skönt, har dock haft knasiga drömmar. Fick för mig att det är torsdag och att vi är lediga idag. Men tyvärr, det är bara tisdag.. Haha, men denna vecka går nog fort. Släger upp en veckans.

Onsdag: Skola 8.30-12.00. Åka och våldgästa jossan på jobbet? Möjligen hälsa på A på Sats.
Torsdag: Ledig!
Fredag: Skola 8.30-14.00. Fira Pullan på kvällen!
Lördag: Hemlis(?) Kvällen är osäker!
Söndag: Umgås med kusin och ta hand om mig själv.


Nu, snart och senare.

2010-02-01, 21:02:48 / Kategori: Latest shit

Nu:


Snart:


Senare:


Bög, Mamma, Kines

2010-02-01, 19:42:44 / Kategori: Musikorgasm ♪

Sex and the city tittande

2010-02-01, 15:32:06 / Kategori: Latest shit

Jag har varit hemma i en timma snart. Helt ointressant att veta, men ändå haha. Halvligger i sängen och kollar på sex and the city. Pratar lite med Denise på msn. Längesedan faktiskt. Dags att köra en utgång snart! Slänger upp en bild på när vi var ute senast, vilket var ett tag sen! Och varför ser mitt hår grått uuuuuuut?


Change of plans

2010-02-01, 12:59:19 / Kategori: Latest shit

Ingen näckrosen idag. Utan det blir av nästa måndag. Gillas!


Vitamin well, morgon drickan.

2010-02-01, 12:16:08 / Kategori: Latest shit

Att komma upp imorse var kanske inte det lättaste, but i did it! Hann till och med sminka mig, förjävligt blev det, jaja. Kom till skolan och började lektionen 8.30. Och det resulterade i en förbannad Amanda. Det är skitkul när lärarna pratar så man inte förstår, det är också bra om de kunde säga samma saker istället för att förvirra. Sedan blev vi indelade i grupper, alla fick arbeta med folk man brukar arbeta med utom några enstaka, självklart är jag en av de. Inget emot personen jag hamnade med, tycker bara det var jävligt dålig stil av läraren. Men jag orkar verkligen inte ta det diskussionen. Nu på förmiddagen har jag iallafall fått lite gjort. Känns väl som en bra början.. Mindre bra att jag redan känner mig stressad typ två veckor fram, dra mig baklänges. Hur fan ska det här gå? Kissnödig som fan är jag också, men vill inte kissa i skolan. Det är äckligt.




För tillfället har vi lunch, jag var inte det minsta hungrig så jag stannade kvar i klassrummet. Jävligt skönt med lugn och ro. Pratar lite i telefon med frugis. Ska träffa henne när jag slutar, 14.20. Då blir det förmodligen näckrosen. Vad som händer där är lite hemligt för er som jag inte berättat för.


Emma says bräään

2010-02-01, 00:15:00 / Kategori: Latest shit

Man har ju hört mycket om både boken och filmen snabba cash. Nu var det äntligen min tur att se filmen. Ett tag tänkte jag ju att jag skulle skita i att se filmen och bara läsa boken. Nu blir det nog tvärtom, jag som hatar att läsa haha! Filmen iallafall, ja, det var ju inte super bra och inte superdålig, snäppet under medel. Kan tänka mig att boken är galet mycket bättre. Men som sagt, jag hatar att läsa. En sak som är säker, Joel Kinnaman borde varit rakad och tatuerad från första början. S N Y G G! Självklart ska det inte finnas en riktigt snygg bild på honom när han är rakad..



Nu: Ta bort sminket. Tänderna är redan borstade, sedan sova.
Imorgon: Skola 8.30-14.20 därefter är inte helt klart ännu.