Sovis.

2010-04-30, 21:59:49 / Kategori: Latest shit
Jag tror faktiskt att det blir sovdags för mig rätt snart. Mer update imorgon.

Mys(valborgs)kväll.

2010-04-30, 19:41:27 / Kategori: Latest shit

Det lutar (starkt) åt en hemmakväll. Tänk vad skönt att ligga i mjukisar, osminkad, kolla på film och äta massa gott. Tjocka sig! Åh, det gör jag! Hoppas syrran ska till stinsen, då ska jag tvinga henne att köpa lite mer saker till mig!


18.38

2010-04-30, 18:39:06 / Kategori: Latest shit

Mina fötter dödar mig. Dagen har varit bra. Har fixat mina brutna naglar så nu är jag hel haha. Nej men det är så sjukt fult med naglar som inte är hela! Efter praktiken blev det systemet och sedan stan! Träffade på N en snabbis i stan också. Tur att jag hade gått på systemet i sollentuna, för när jag och Amanda skulle åka hem, oh my vilken kö det var. Det var kö ända ut på gatan haha! Satte mig på tåget och åkte hem. Kom hem för ungefär en halvimma sedan, mjukisar på engång! Så nu sitter jag på sängen och funderar på ikväll. Funderar helt ärligt på att vara hemma. Olikt mig haha. Men det skulle faktiskt vara rätt skönt.. Vi får väl se.

Slänger upp en bild från förra valborg i uppsala. Då var jag så bakis på kvällen så jag inte kunde gå ut. Ikväll är det möjligt att jag blir nykter.


Imorgon, valborg?

2010-04-29, 21:00:43 / Kategori: Latest shit

Ja, vad händer imorgon egentligen? Jag har ingen aning. Uppsala på dagen? Ingen aning. Jag vet inte ens om jag är taggad eller inte(?) Känns konstigt att vara så ovetande..






20.27

2010-04-29, 20:27:38 / Kategori: Latest shit

Dagen har varit bra. Mysig. Var på praktiken till halv två. Tycker om att vara där. Sedan åt jag och en tjejkompis lunch och köpte mig lite saker. Vid halv fyra åkte jag mot stan för att träffa N. Lyckades få till fint väder. Vi gjorde väl i princip ingenting. Men det var mysigt. Vid sju-halv åtta tiden åkte jag hem. Det var tydligen något tågfel med flera tåg innan mitt, helt ovetande tills min granne berättade om det på bussen. Nu är jag hemma. Har satt på mig mjukisar och ska ta bort sminket och bara vara.

Imorgon: Fixa min tumnagel som jag lyckades bryta av 9.00. Sedan praktik till 13.30. Efter? Jag vet inte. Uppsala eller inte? Mabey.. Kvällen? I dont know, tar det som det kommer. Kanske till och med blir hemma osminkad i mjukisar.

Ps. Har märkt på mig att jag inte är mig själv. Bring me back..



Right now.

2010-04-28, 20:59:42 / Kategori: Latest shit

Nu: Gå ner och ta något lätt att äta.
Snart: Lägga mig i sängen och kolla på efterlyst.
Senare: Sova.
Imorgon: Praktik 9.30-13.30. Åka in till stan för att möta N. Körkortsteorin är osäker.


No promenix

2010-04-28, 19:24:30 / Kategori: Latest shit

Det blir nog ingen promenad. De jag brukar gå med vill gärna gå rätt sent, vilket gör att jag har svårt att sova på natten. Och nu ville de inte gå nu.  Och eftersom jag inte kan gå själv eftersom det blir för mycket tänkade så struntar jag i det..


Tatueringen bokad.

2010-04-28, 18:19:50 / Kategori: Latest shit
Dagen på praktiken gick bra. Trivs där jag är. Slutade 13.00 idag, en halvtimma tidigare än vanligt. Då blev det till att köpa en smoothie, kan tänka mig att jag kommer lägga mycket pengar på det. Snabbt som attan sprang vi till tåget och åkte mot hornstull och house of pain. Jas fixade till sin tatuering medans jag, Amanda och Emma pratade. I slutet bokade både jag och Amanda tid. Så onsdagen den 26 maj 14.00 tatuerar jag mig! Vad det blir säger jag faktiskt inte, ni får se bild när den är klar. Är sjukt taggad, och ska sedan i princip direkt efter praktiken göra min andra anchor! Ska snart gå på promenad. Måste även höra av mig till hon som fixar mina naglar. Vissa behöver redan repareras. Bra jobbat Amanda.



Nu: Äta upp jordgubbarna pappa köpte till mig (tack!) och vänta på promenaddax!

22.28

2010-04-27, 22:28:19 / Kategori: Latest shit

Långpromenaden var hur skön som helst. Ska ta och lägga mig om en stund. Slänger in en bild från bounce, lite småtjurig var jag. Och yes, jag ska ta fler hål i öronen. And me like it.




Imorgon: Praktik 9.30-14.30. House of pain för att se Jas tatuera sig även prata lite planer!


Stjärtskorna

2010-04-27, 20:55:27 / Kategori: Latest shit

Kom hem för ett tag sedan, trots att jag slutade 19 idag. Lyckas alltid fastna med trevliga försäljare. Idag pratade vi i ca en timma haha! Älskar folk som är trevliga. Praktiken gick bra idag, jag trivs! Det gör jag verkligen! Har även tagit promenader, och bad min mami köpa stjärtskorna som jag kallar det. Reebok easytone. Ska tydligen träna stjärten upp till 28 % mer och typ vaderna eller vad det var till 11 %. Hoppas de fungerar haha! Nu är det promenad i de nya skönheterna som gäller. Update när jag kommer hem!



Mina fina är svarta och rosa. Ni som känner mig vet hur jag fungerar med rosa haha!


Måste ta tag i träääningen!!!

2010-04-26, 21:17:30 / Kategori: Latest shit

Min dag började med att jag vaknade kring 8 tiden och gick till praktiken efter att jag fixat mig. Börjar 9.30 hela veckan, skönt! Kom dit och mötte upp min handleadare. Alla på stället är verkligen hur trevliga som helst! Och jag trivs verkligen på detta ställe. Praktiserade fram tills 13.30 då vi fick lunch. Vi åt och gick in i tre butiken, helt sjukt trevliga grabbar haha. Fråga mig inte varför men vi pratade om katten jansson (som egentligen ska heta katten jamsson fick jag lära mig idag) och barbafamiljen haha! Började igen vid 16.30 och praktiserade till 19.00. Har varit hemma i ca en halvtimma och redan hunnit käka och ta bort sminket. Ska lägga mig snart, är så sjukt trött. Slänger upp en bild på mig och Jossan från i fredags. Fick till ett bra skratt där, kan gissa mig fram varför. HAHA kolla min jävla arm. Dags att börja träna NU. DIRR, tänker INTE gå och se ut såhär. Haha, har typ ångest för hur mycket jag åt till middag idag.



Imorgon: Praktik 9.30-13.30 lunch och promenad till stinsen. Börjar igen 16.30-19.00.


The Last Bounce!

2010-04-26, 00:49:48 / Kategori: Latest shit

Jag och Pau åkte in redan vid 17 tiden för att äta på resturang. Ni anar inte hur mätta vi blev. Mådde verkligen illa (men denna gång höll jag det inne höhö ;) men kunde inte sluta äta! Vid 19 tiden drog vi mot globen för att se The Last Bounce! Hur har jag kunnat missa deras tidigare föreställningar? Hur bra som helst. Jag och Pau har kommit fram till att vi ska gifta oss med dansare. Hur sexigt som helst. Även hur bra show som helst. Väntade ett tag med att gå så vi slapp köerna men väl framme vid centralen såg jag och Pau att det har kommit en ny choklad vi var tvungna att smaka, polka! Yum. Blev sjukt törstig men fick inte handla för att min 20-lapp var lite trasig. Bitterfitta. Åkte hem, fick oss lite sällskap av några randoms som vi satt och pratade med, gick sedan hem (duktigt!) och kom hem för ett tag sedan. Har redan borstat tänderna och ska nu ta bort sminket och sedan sova.







Detta var under pausen, ofta jag fick till den på 13:37..



Imorgon: Praktik 9.30-13.30 börjar sedan igen 16.30-19.00!


Vad är grejen?

2010-04-25, 14:52:26 / Kategori: Latest shit

Jag blir tokig. Att folk som inte har någonting med en situation att göra lägger sig i förstår jag mig inte på. Och det gäller inte bara denna situation. Men att jag och N håller på som vi gör är våran ensak. Du har verkligen ingenting med det att göra. Och att du mailar hans "flickvän" (lägg märke till hartassarna) gör det ju bara ännu mer skrattretande. Det finns en anledning till att jag inte ger ut mitt nummer till folk. Att du tjatade och tjatade gjorde mig bara förannad, nu ångrar jag att du fick det!


14.12

2010-04-25, 14:12:13 / Kategori: Latest shit

Det blir ingen lunch för mig. Vi kommer åka med 16.24 så det känns rätt ovärt att käka nu. Så middagen kommer bli min ända måltid idag. Yeah.. Ligger fortfarande i sängen, ska börja fixa mig om ett tag så slipper jag stressa. Tror att ikväll blir bra, mysigt!

Fick precis veta lite om min praktik. Ska vara där halv 10 imorgon och lite om vad jag ska ha med mig. Även det blir nog bra!



Med denna fröken ska jag ha en middagsdejt med!

12.56

2010-04-25, 12:56:59 / Kategori: Latest shit

Inatt sov jag i mitt rum igen haha! Och jag sov bra. Konstigt nog väldigt bra. Vaknade dock inatt av att jag slog i pannan på sängramen eller vad det heter. Skönt.. Haha. Att vakna och inta vara bakis, helt jävla underbart. För en gångs skull. Frågan är om man ska äta något lätt nu och sedan vänta tills resturangbesöket?


Märklig tomte och Söt pebbles.


00.07

2010-04-25, 00:07:48 / Kategori: Latest shit

Jag har varit hemma ett tag faktiskt. Kvällen började med att jag åkte över till Veronica och började laga mat medans de fixade sina maskeradoutfits. Middagen blev goood! Sedan fortsatte de med sina outfits, jag satt väl i princip och väntade. Ringde en taxi och kom till festen en och en halvtimma sent haha. Ungefär en halvtimma - en timma kände jag att jag var så trött och inte orkade vara kvar så mamma kom och hämtade mig, körde jossan och nu ligger jag i sängen, sitter med mobilen och messar, åt nyss popcorn och dricker bubbelvatten. Yum! Ska snart lägga mig, är hur trött som helst.



Ser ni vilka de föreställer? Helt sjukt bra gjort!


Nu: Borsta tänderna och sova om en stund.
Imorgon: Resturang med Pau vid 17.00. Bounce 20.00


This is for me.

2010-04-24, 17:10:31 / Kategori: Latest shit

Alltså. Jag måste få ur mig det här, men det är för min egen del! Jag förstår inte. Hela våran situation gör mig frustrerad. Jag förstår inte riktigt vad som händer. När folk frågar "Vad är det mellan er egentligen?" Vet du vad mitt svar blir. "Jag vet faktiskt inte." Och det gör jag inte. Jag har ingen blekaste. Jag hör ju av mig till dig för att jag vill. Även om det blir småtjafs som vi rätt ofta lyckas med (hur?) så vill jag höra av mig. Du är ju du förfan. Jag är ledsen om alla inklusive du tror/tycker att jag leker med dig. Tycker bara att folk som inte känner mig inte ska säga något. Eller så hade du kunnat låta bli att säga det till mig. Men, det är den grejen jag verkligen uppskattar med dig; att du är så jävla ärlig. Du är en av de ärligaste människorna jag känner och jag uppskattar det verkligen. Anledningen till att jag alltid vänder om och går är för att jag inte vill må sämre än vad jag redan gör. Jag vill inte att mitt hjärta ska få mer smärta än vad det redan bär på. Jag vet att du inte förstår mig alls, det ska du inte behöva göra heller. Det kan du inte eftersom jag inte har förklarat någonting. Jag har bara väldigt svårt att lita på folk vilket gör att jag helst inte pratar alls. Bara struntar i det. Skjuter det åt sidan. Därför jag älskar att gå ut och ha kul, jag har annat i tanken då.

Jag är bara rädd att mitt hjärta och min själ ska bli ännu trasigare än vad de redan är..


Jag är äcklig.

2010-04-24, 16:55:05 / Kategori: Latest shit

Precis hemkommen. Dagen började med att när jag skulle gå till bussen, med jackan, skorna och solbrillorna på var jag tvungen att kräkas, hann inte ens gå utanför dörren. Spydde lite och gick till tåget och åkte mot märsta. Satte mig på bussen och kände mig spyfärdig igen men det försvann när jag gick av. Mötte upp mina fina Cilla och Jossan. Vi satte oss och fikade, pratade om allt och inget. De åt lunch, jag drack bara bubbelvatten, tacka fan för det. För när de gick in och köpte fika spydde jag. Jag spydde på uteserveringen, dock över ett "staket" och det var bara vatten typ. Men fan vad äcklig jag är. Men efter det mådde jag bra! Satt kvar och fikade ett tag till. Började sedan gå mot Brunos där Cilla skulle sola. Jag och Josefin begav oss sedan mot stationen, illamående igen men klarade tågresan bra. Nu är jag hemma, har precis tagit bort mitt smink och ska sminka om mig för att sedan åka till Veronica och äta middag. Det första jag äter idag. Schyst diet.

Nu:
Fix!


Illamående? Yes.

2010-04-24, 10:55:35 / Kategori: Latest shit

Det verkar inte spela någon roll vart jag sover kattjäveln tar in möss ändå, nu låg det en bredvid soffan där jag sover. Haha.. Jaja, vaknade för en stund sedan. Mår lite småilla men min kropp vill inte kräkas. Frustrerande. Sitter och sminkar mig, ska om ett tag åka och fika med Korven och Cilla. Mysis!


Note to myself. Again..

2010-04-24, 04:19:22 / Kategori: Latest shit

PS. Jag älskar när folk som inte alls känner mig snackar om mig. Och säg inte åt mig att strunta i det, för jag kan inte, vad det än gäller, jag kommer inte kunna strunta i det. Låt mig ta min tid. Ingen kommer någonsin att förstå och jag vill inte att någon ska förstå hur jag mår. Amanda, kom ihåg: Dont trust anyone.



Nype night.

2010-04-24, 04:14:49 / Kategori: Latest shit

Kvällen började med stress och aggressioner. Tillslut kom jag till Jossan och åkte till Nype. Ännu en gång var det problem med mitt leg, tacka fan för att jag ska ta nytt i juni. Kvällen var schyst tills i slutet. Som vanligt. Tog 03.10 bussen hem och kom hem för ett tag sedan. Påvägn hem släppte jag ut allt, alla tårar bara rann. Jag ville inte men kunde inte sluta. Jag hatar det. Jag hatar att visa mig svag. Jag hatar att visa det för mig själv. Nu är jag hemma, ligger i soffan eftersom jag inte orkat flytta mina kuddar och mitt täcke.

Nu: Sova. Sova bort allt, alla känslor.




GAH

2010-04-23, 20:42:21 / Kategori: Latest shit

Det är ju kul att sminket sammarbetar idag. Men resten verkar inte vara villiga. Mitt humör, jag är så förbannad och jag vet inte varför. SKÅL DÅ..........


19.39

2010-04-23, 19:39:37 / Kategori: Latest shit

Hemma igen! Jossans tatuering vart sjukt snygg, hon fyllde i sin första också! Very nice. Blir själv sugen på att göra min. Ska fråga mamma om hon vill ge mig lite pengar till den. Tror jag vill göra den innan sommaren, vilket betyder att jag måste göra den snart.

Nu väntar jag på att mamma ska komma hem så jag kan få göra en smoothie. Det blir min middag ikväll. Yum! Ska snart börja fixa mig inför ikväll. Kläder är fortfarande lite oklart men det löser sig.


Check!

2010-04-23, 16:54:04 / Kategori: Latest shit

Sova: Check!
Dusch: Check!
Kräma in kroppen: Check!
Fixa håret: Check! (Har dock inge vax eller hårspray i, det kommer sen)
Målat naglarna: Check!

Nu sitter jag och väntar på Jossan som kommer om ca 40 min. Är helt osminkad, tror jag kommer sminka mig när jag kommer tillbaka så det håller sig fresh, samma sak när det gäller håret. Måste föna det dirr, torkar det av sig självt så blir det crazy. Så nu är det torrt, men väntar med vax och hårspray tills senare.



Systemet?

2010-04-23, 15:37:28 / Kategori: Latest shit

I princip nyvaken, ska hoppa in i duschen om en liten stund. Jossan har precis gått och lagt sig en stund. Men måste ner en snabbis för att se hur mycket dricka jag har, om det räcker till både ikväll och imorgon. Annars får mamma köpa, hon är ändå på G hem höhö.


Night and day.

2010-04-23, 13:08:55 / Kategori: Latest shit

Inatt sov jag på soffan och innan det sov jag väldigt dåligt. Somnade men vaknade en stund efter det av att jag hade magkramper. Men det gick över efter ett tag och jag somnade om, tills jag vaknade igen, av att kattjäveln har med sig en mousie till mig, igen. Ja Elvis, du är jätte duktig, men du har ingen lust att ta ut de igen sen? Varken jag eller mamma orkade leta upp lillen så tog mina kuddar och mitt täcke och sov på soffan. Och där sov jag sjukt bra faktiskt. Har varit vaken sedan 9, hunnit vara på promenad, fixa naglarna och köpa tröjan jag ville ha. Nu har jag precis ätit lunch och ska faktiskt ta mig en powernap, hur skönt är inte det när man har ätit? Sedan ska jag vakna igen vid 16 kanske och hoppa in i duschen. Sedan vid 17.30 blir det till att åka med Jossan till Teds. Hon har tatueringstid och jag tror att den kommer bli sjukt nice. Jag vill också, men har inte särskillt mycket pengar till det. Men det löser sig.



Nu: POWERNAP!


Seg dator. Dö.

2010-04-22, 19:21:30 / Kategori: Latest shit

Huvudvärken sitter i duktigt. Även nackvärken jag fick inatt. Kul. Var bara på halva körkortsteorin, gick när vi hade rast. Medans jag väntade på att mamma skulle komma och hämta mig gick jag in i affären jag la undan den asläckra tröjan i, fast i centrum och inte stinsen. Nu kommer det jobbiga, jag hittade den i XS. Vet ju inte vilken size som passar bäst(?) Ska nog köpa den i XS och sedan byta och möjligen prova S-M och se vilken som känns bäst. Det blir bra. Nu ska jag be mamma massera min nacke och mitt huvud..


Leave me alone.

2010-04-22, 15:56:18 / Kategori: Latest shit

Jag blir bara arg när du ringer. Sluta ring mig om du inte har någonting att säga. Jag orkar inte bli ännu argare än vad jag redan är. Great. Verkligen. Var det värt det? Att få mig på detta humör? Jag tror inte du kommer tycka det när du kommer hem.


Bad day.

2010-04-22, 08:50:03 / Kategori: Latest shit

Sitter i skolan.. Vaknade vid 1 och var helt blöt, som om jag hade feber. Somnade om efter ett tag. Har vaknat lite till och från hela tiden. Men vaknade helt när jag skulle. Körde dock på osminkad och mössa. Varken orkade eller ville fixa mig idag. Mina ögon svider. Huvudet värker, jag vill hem. Vill inget annat än hem. Funderar på att strunta i körkortsteorin, verkar ändå inte lära mig något där.. Mår illa också. Gud vilken bra dag. Det blev ju inte bättre av att det snöade när jag vaknade. Jag mår allmänt dåligt och är arg.


21.21

2010-04-21, 21:21:33 / Kategori: Latest shit

Jodå, det blir förmodligen utgång på fredag med de snygga tjejerna under. Har sedan det senaste inlägget varit hos min granne som sorterade sin garderob, jag fick med mig saker hem. Inte alls bra. Men nu har jag förmodligenen outfit till både fredag och lördag. Yes! Sedan blev det ett snabbt besök till stinsen, la undan en sjukt snygg tröja, har dock inte provat den. Fanns bara i Small-Medium och Medium-Large kvar, så förhoppningsvis passar den! Gick hem gjorde en smoothie och nu ligger jag här i sängen och kollar på Efterlyst. De berättade för ett tag sedan att två 18åringar satt inne för att ha mördat en man i samma ålder med  hammare. De har även torterat andra personer. Vad fan är det för fel på visst folk? Tortyr? Mår illa av att bara höra det..


Utgång eller inte?

2010-04-21, 16:58:58 / Kategori: Latest shit

Huvudvärken minskade efter pn'en. Sköönt. Har funderat, och jag funderar på att vara hemma på fredag. Eftersom ingen är sugen på Nype känns det ovärt. Orkar inte kolla runt så mycket heller så får väl skylla mig själv lite också. Slänger upp en bild på mig, M och T från Nype för längesedan.


Ändrade planer.

2010-04-21, 13:48:10 / Kategori: Latest shit

Planerna för idag ändrades på grund av magont och har nu fått huvudvärk också så det var kanske lika bra. Frågan är om en powernap är jätte dumt? Jag har ju redan sällskap. Kissemjau har redan lagt sig på mitt ben, sover gör han också. Funderar på om huvudvärken försvinner om jag sover en liten stund..


Musikorgasm.

2010-04-21, 11:23:34 / Kategori: Musikorgasm ♪

Musikorgasm för mig är när jag ryser i hela kroppen och kan till och med börja gråta när jag hör låten. När jag lyssnar på denna låt får jag kämpa mig igenom den för att inte gråta samtidigt som jag ryser från topp till tå. En av mina "musikorgasm låtar". Vad skulle jag göra utan musik?


09.05

2010-04-21, 09:05:37 / Kategori: Latest shit

Sitter i skolan och har matte. Pluggar jag matte? Nej. Känns bättre att sitta vid datorn, som vanligt. Är så trött så det svider i ögonen. Idag är det skola till 12 som gäller. Sedan ska jag träffa Amanda. Vi ska åka till stan och fika. På samma gång drar vi till east street för att äntligen kolla upp min achor så slipper jag göra det sen. Ska försöka hitta koftan i min size. Ska be de i sollentuna ringa och kolla. Lär inte finnas men man kan ju alltid försöka. Hittade en bild på Prada på Citty's blogg. Slänger upp den.


So you made it start can you make it stop?

2010-04-20, 22:50:14 / Kategori: Musikorgasm ♪


Prada.

2010-04-20, 21:44:37 / Kategori: Latest shit

Jösses vilken sötnos vi träffade på idag. Mörk tigrerad amstaff, hon var helt sjukt fin, Vi var i östertälje i ca två timmar, tiden gick så sjukt fort. Sitter just nu och pratar med mamma. Vet inte vart jag ska ta vägen.. Skjut mig i huvudet nu.


Skjut mig lite.

2010-04-20, 15:47:17 / Kategori: Latest shit

Precis slutat. Klarar knappt av att vara här längre. Varken orkar eller vill. Blir bara arg. Skjut mig lite i huvudet, snälla.

Nu: Gå till Paus jobb och vänta på att tiden ska gå.

17.09 tåget till östertälje för att se lilla pluttehunden med Citty.


Sjukhus.

2010-04-20, 14:39:23 / Kategori: Musikorgasm ♪

Ge mig koftan i XS.

2010-04-20, 12:42:56 / Kategori: Latest shit

Känns som om man får göra allt här i skolan haha. Blir så jävla trött. Och jag blir även så jävla trött på människorna här. GAH. Koftan jag ville ha finns bara i Medium i både centrum och kista. KUL, då kommer de garanterat vara slut i stan. Ska kolla om Ronja kan kolla om den finns i nacka. Jag vill verkligen ha den! Blir tokig!!


Me want!


10.38

2010-04-20, 10:38:37 / Kategori: Latest shit

Hey strangers. Sitter nu i skolan och väntar på att vi ska börja. Får väl se om jag har mer motivation idag än igår. Hoppas,  måste få detta arbete gjort. Idag blir det skola till 16, förmodligen umgås med Pau en stund innan jag träffar på Citty. Jag vet inte riktigt vart vi ska åka för att kolla på pluttehunden, en liten amstaff på 6 månader. Blir själv väldigt sugen på en hund, men jag får vänta.


Är du rädd? Jag håller dig i handen.

2010-04-19, 22:58:37 / Kategori: Latest shit


Du gör min dag.

2010-04-19, 22:45:20 / Kategori: Musikorgasm ♪


Du finns i varje steg, i varje andetag.


22.09

2010-04-19, 22:09:40 / Kategori: Latest shit

En promenad blev det, dock en snabbis. Gick till stället där det konstigt nog fortfarande brann, och det brann rätt duktigt. Förstod inte varför brandmännen inte hade släckt elden tre timmar (minst) efter att den hade börjat. Men de hade säkert en plan.. Vi kom hem, åt lite middag hemma hos mig och kollade på top model. Vägde mig idag bara för att, det känns som om det är något fel på vågen(?). Vägde mig i princip direkt efter att jag hade ätit middag och fick mig en positiv överaskning, åt rätt håll! Nu ligger jag i sängen och ska snart sova.

Imorgon: Skola 10.30-16.00. Vänta på att Citty ska sluta jobba så hon och jag kan åka och kolla på en hund till henne vid 17 tiden(?). Sedan måste jag på promenad när jag kommer hem!



Hur denna dam lyckas bli sjukt snygg på alla jävla bilder har jag ingen aning om, jag har mycket att lära haha!


The Last Song.

2010-04-19, 18:51:18 / Kategori: Latest shit

Denna film vill jag se. Fast Miley Cyrus är med. Jag har väldigt svårt för den bruden haha. Men filmen verkar söt.


Promenad om ett tag.

2010-04-19, 18:18:33 / Kategori: Latest shit

Är helt sjukt trött. Sara föreslog att jag skulle ta en powernap, är mer än sugen. Planerade precis en promenad vid 19 tiden, det ska bli skönt. Speciellt när det är så fint väder. Hoppas det håller sig lite lite till idag! Vi måste ta promenader 5 gånger i veckan nu! Kom igen beach 2010, here we come! Hoppas jag iallafall haha!


Får se vilken runda det blir idag.


Bikinin

2010-04-19, 17:52:10 / Kategori: Latest shit



Bikinibyxan ser ju gigantisk ut, så stor är den inte haha. Och för inte så jätte längesedan köpte jag ju denna;



Tror ni de där kommer vara schysta på mig i sommar, jag som ändå blir rätt brun (; Den här är dock mycket mer persikofärgad än vad det ser ut som och Även här ser bikinibyxan gigantisk ut.


Vart tog Sara vägen?

2010-04-19, 17:36:57 / Kategori: Latest shit

Utvecklingssamtalet idag gick bra. Min mentor tycker att jag har gjort stora framsteg det senaste året. Det kändes bra att höra. Skulle möta Sara vid 14.50 men mötet drog ut så kom vid 10 över och förväntade mig att se en Sara där, men icke. Satt där och väntade tills 15.45 samtidigt ringde jag hem till henne för att se om hon kanske hade åkt hem eller kanske inte ens kommit överhuvudtaget. Men inget svar. Gick sedan vidare och mötte på Pau och Amanda. Sedan började Amanda jobba igen då jag och Pau började gå hem. Känner hur det luktar rök då mamma ringer och snackar om att det är värsta branden bakom malmvägen typ. Luktade bränt och det var rätt mycket folk. Då börjar en dam prata och fråga mig vad som händer så berättar hon för mig att hon hörde hur någon trodde att det var askan från vulkanen. Det var rätt kul faktiskt haha. Men sedan började vi knata hem och hem kom vi. Kom hem med en ny bikini också. Visar bild senare, vill även ha den här;



Tror det blir till att köpa den imorgon!


Arg och irriterad tjej.

2010-04-19, 12:37:33 / Kategori: Latest shit

Sitter fortfarande i skolan. Det blev väl inte så jätte mycket pluggande. Har svårt att tänka. Känner mig fortfarande arg i princip hela tiden. Svårt att försöka att inte låta det gå ut över andra. Hade nyss praktikprat vilket gjorde mig ännu mer irriterad och arg, eftersom jag verkligen inte vill. Ska försöka få praktisera 40 timmar i veckan så får jag sista veckan ledigt. Fick en APU uppgift också, lär skita i att göra den, det känner jag redan nu. Shit, blir verkligen bara arg när jag tänker på det. Skjut mig lite i huvudet. Snällaråååå!

Nu är det lunchrast iallafall, kände mig inte särskilt hungrig så sket i att käka, sket till och med i att gå dit. slutar 14.20 idag, flyttade fram utecklingssamtalet till ca 14.30, perfekt. Ska sedan möta upp Sara vid tågen 14.50 ungefär, förhoppningsvis är jag klar då.


Goodmorningsunshine.

2010-04-19, 08:37:44 / Kategori: Latest shit

Nejdå, en mousie räckte verkligen inte. Halv två inatt vaknade jag igen av att Elvis sprang runt med en pytteliten en, stackarn. Han (jag tror att alla möss för mig är pojkar) hade skadat bakbenen, åh får ont i hjärtat. Fast jag inte tycker om de men tyckte sjukt synd om den. Så jag var inte särskillt pigg när jag vaknade imorse. Men jag kom upp. Sitter nu i skolan och ska börja nu.

Idag; Utvecklingssamtal 15.30 (ska kolla om det kan flyttas fram). East street med Sara för att kolla upp min anchor som jag haft i en vecka nu. Tiden går haha.


Förstår inte hur mitt hår lyckas bli så jävla platt en stund efter att jag sprayat det med hårspray(?)


Mousiehunt.

2010-04-18, 23:42:48 / Kategori: Latest shit

Skulle precis lägga mig men det gick inte för sig. Med min dörr stängd jamar Elvis och skulle promt in i mitt rum. Självklart släpper jag in honom. Men han fortsätter jama. Då förstår jag att han har en musjävel med sig. Och det hade han minsann. Det tog minst en halvtimma för oss att få ut den. Stackars mousie (jag säger det exakt som det stavas m o u s i e, så våga inte säga något om fel stavning eller något annat), livrädd. Men vi fick ut han levande. Tacka fan för det. Ville inte se när Elvis fick tag på honom(musen var en han tyckte jag), så jag höll för öronen och blundade. Ville inte höra mousie's pipande. Usch stackarn. Varför kunde kattjäveln inte bara vara en innekatt, det var ju så det var planerat.. Vi får väl se när nästa mousie kommer hem till oss på besök..


I dont need this. I dont need you.

2010-04-18, 22:40:31 / Kategori: Latest shit
Inte nog med att jag redan går runt och känner mig arg hela tiden. Du gör fan inte saken bättre.


För att du är du.

2010-04-18, 21:34:58 / Kategori: Latest shit
Något jag verkligen gillar med dig är att du är så jäkla ärlig.



Hatar att jag blir så jävla röd i ansiktet när jag dricker alkohol haha!


Daniel 8 år.

2010-04-18, 21:06:55 / Kategori: Latest shit



Så otrolig söt och duktig!


19.50

2010-04-18, 19:51:06 / Kategori: Latest shit

Promenaden flyttade vi fram tills imorgon. Dubbelpromenad. Kände inget direkt sug för att gå på promenad i regnet. Min mage är svullen och gör ont. Det känns som om jag behöver de där promenaderna! Min kropp behöver de också. Frågan är hinner jag klart till beach 2010?

Nu ligger jag iallafall i sängen och kollar reprisen av top model, mensvärken har satt igång. Mindre skönt. Ikväll blir det till att ligga kvar i sänngen eftersom promenaden flyttades fram. Behöver det kan jag säga. Slänger upp en bild från förra helgen när Jossan fyllde 20.


Note to myself:

2010-04-18, 16:37:30 / Kategori: Latest shit

Dont trust anyone.


15.51

2010-04-18, 15:51:23 / Kategori: Latest shit

Haha, jag säger som Jossan sa igår. Den här bilden är rätt rolig.


Lunchdags.

2010-04-18, 13:13:07 / Kategori: Latest shit
Vad sägs om lite lunch? Inte för att jag är särskillt hungrig men det känns som om jag måste få i mig någonting. (Missuppfatta inte haha)

Ps. Jag har kommit fram till att Smoothie's är rätt gott faktiskt!


Bilden är lånad.


12.54

2010-04-18, 12:54:24 / Kategori: Latest shit

Efter att jag somnade rätt snabbt efter att jag stängde av datorn. Vaknade rätt snabbt igen av att min bebis jamade något så fruktansvärt, som om att han sett en annan katt. Väckte syrran för att jag var lite smårädd för att gå ner, får alltid panik när jag ser den andra katten, det brukar vara en tjock svart som mördar en med blicken haha. Men hon fattade ju ingenting så jag fick gå ner ändå, såg  ingenting. Men för säkerhetsskull satte jag två stora kuddar framför hans kattlucka så han inte skulle kunna gå ut. Gick upp igen, det tog ett tag att somna om men till slut gjorde jag det.. Vaknade för en stund sedan med honom i famnen faktiskt. Mitt hjärta.

Idag: Det blir till att ta det rätt lungt. Promenad när Pau slutar jobba. Annars; Nothing. Skönt!


Nära mitt hjärta.

2010-04-18, 03:35:46 / Kategori: Latest shit

  


Saying like M;

2010-04-18, 02:43:45 / Kategori: Latest shit

Jag vill skrika, jag vill slå sönder något, jag vill gråta ut. Säger väl som en av mina fina;
 
"When you finally let go of the past something better comes along"



I miss Y.


02.37

2010-04-18, 02:38:41 / Kategori: Latest shit

Det som var positivt med ikväll var; alkohol och sällskapet. Fick till och med skratta, det fick mig på andra tankar i några sekunder. Resten av tiden så kände jag mig som vanligt arg.


Bild tagen från förra fredagen! Men bland annat dessa två tokstollar träffade jag på ikväll.


Refreshing Cranberry.

2010-04-17, 21:38:40 / Kategori: Latest shit

Det blir en liten utgång ändå. Jag är sugen på alkohol.

PS. Tranbärs bacardin är helt okej, smakar saft.


Filmkväll i think.

2010-04-17, 12:16:07 / Kategori: Latest shit

Funderar på att stänga in mig själv ikväll med. Bosätta mig på soffan och kolla på massa filmer. Ja, why not? Bland annat;

 


GuldRosaGrön.

2010-04-17, 11:00:20 / Kategori: Latest shit


People always leave

2010-04-16, 23:06:23 / Kategori: Latest shit



Sometimes they come back..


23.04

2010-04-16, 23:04:46 / Kategori: Latest shit

Ensam hemma med kissemjauis. Han har redan lagt sig med mig. Ska stänga av datorn kolla på tv och sova. Så jag slipper tänka. Det är något jag gör mycket av, tänker. Det blir oftast negativa tankar, som nu. Jag är arg, riktigt arg. På mig själv, på dig, på alla! Mina ögon är rätt röda och svider nu. Jag blir nästan till och med lite äcklad om jag ska vara helt ärlig.. Just nu tycker jag väldigt illa om sollentuna.


Birgitta i talang

2010-04-16, 21:02:42 / Kategori: Latest shit

"Jag vågar vara ute på kvällarna och jag vågar åka tunnelbana på kvällarna. Jaa det törs jag."
- Birgitta 85. Talang 2010.


Haha, helt seriös också. Hur söt?


Home tonight.

2010-04-16, 20:49:20 / Kategori: Latest shit
Jag blir hemma ikväll. Otippat men om det inte blir nype så vill jag helst ingenting. Vill inte gå ut, vill inte träffa äckligt folk. Är så jävla trött på folk. Ikväll stänger jag in mig själv.

Just nu:


18.46

2010-04-16, 18:46:22 / Kategori: Latest shit

Sara messade mig för ett tag sedan och talade om att hon känner sig för sjuk att gå ut. Man tycker ju att det kunde sags tidigare så jag kanske kunde haft lite tid att planera annat men jaja never mind. Får se vad som hittas på ikväll.


17.19

2010-04-16, 17:19:32 / Kategori: Latest shit

Kan väl inte så mycket mer än skratta(?) Eller? Jaja, dagen har väl varit sådärr. Fick veta våra praktikplatser idag, fick konstigt nog plats på min mammas avdelning, känns lite bra att hon är där. Annars har jag fikat med Jas. Otroligt skönt att bara få vara. Precis hemkommen. Ska sova nu om en stund.

Ikväll: Vet inte riktigt? Planen var stan, men Sara har lyckats få feber så får se hur hon mår. Jag hoppas på att hon blir bättre så vi kan gå ut och ha så jääävla roligt! Jag behöver det, komma bort från allt annat äckligt.


Schyrrarååå, bli lite frisk!


Mind your on damn business.

2010-04-16, 11:47:31 / Kategori: Latest shit

Om alla bara skulle kunna sluta lägga sig i saker som inte rör de så skulle allt bli så mycket bättre!


I need you like a heart needs a beat it's nothing new.

2010-04-16, 11:01:10 / Kategori: Musikorgasm ♪

Dont tuch my fcking things!

2010-04-16, 08:31:01 / Kategori: Latest shit

Är det så jävla svårt att inte ta eller "låna" andras saker. Min dator i skolan har någon jävel "lånat" flera gånger nu. Rör fan inte mina saker. Blir så jävla förbannad. Ska börja låsa in allt! Jaja, sitter i skolan, även om jag somnade i princip direkt efter Criminal Minds så var jag inte särskillt pigg när jag vaknade. Och eftersom det regnar så gick jag fan inte! Så fick skjuts. Även då blev det tjafs i bilen. Great.. Börjar iallafall om några minuter.

Idag: Skola 08.30-14.00. Efter skolan träffa Jas(?). Hem och sova och fix efter det. Sedan åka till Sara och föra, efter det tar vi det som det kommer! Vi har lite alternativ får se vilket vi kör på!


This is for me.

2010-04-15, 21:51:15 / Kategori: Latest shit

Jag vill börja med att skriva att jag skriver detta för min egen skull, jag måste få skriva av mig. Så jag gör det inte för någon annan än mig själv!

Jag har alltid hanterat mina känslor med ilska. Ilska mot mig själv och andra. Är jag arg, ilska. Ledsen, ilska, sårad, ilska. Som nu, jag går runt och känner mig arg hela tiden. Arg och vill gråta, vart jag än vänder mig blir det så. Det för mig frustrerad vilket i sin tur gör mig ännu mer arg. Jag är hellre ensam än med någon annan. Jag har tagit avstånd från det mesta och jag har gjort det av en eller flera anledningar. Vart jag än går känns det som om alla bara vill mig illa. Jag säger absolut inte att det är så, men det känns så. Jag känner mig inte särskillt trygg med vart jag befinner mig, hur mitt liv ser ut. Jag vet att alla har sina upp och ner, men jag har haft mitt ner väldigt länge. Flera år. Jag har absolut stunder då jag är vad jag iallafall tror är lycklig, men om man ser hela helheten så åker berg och dalbanan neråt. Det är inte så konstigt att mitt psyke även hela kroppen mår som det gör.. Hur mycket jag än försöker så verkar det inte bli bättre. Tacka fan för min älskade kattjävel. Han är den som är mig allra närmast. Och jag vet att det är en katt, men han är mer för mig, han är min bästaste vän. Jag har några få enstaka som jag kan lita på och er älskar jag! 


In tha beeed.

2010-04-15, 21:06:14 / Kategori: Latest shit

Kom hem för en halvtimma sedan. Tacka fan för att jag hade min ipod med mig idag, även laddad. Det är inte särskillt kul att sitta på de där teorilektionerna. Gick iallafall hem, åt en macka och nu ligger jag här i sängen och kollar på Criminal Minds, of course! Ska nu fortsätta kolla på Criminal Minds, det lär bli ett sista inlägg innan jag lägger mig.


Jag skulle behöva dig här nu.

2010-04-15, 16:44:17 / Kategori: Latest shit


Ensam är stark, right?

2010-04-15, 16:12:00 / Kategori: Latest shit

As long as I have y.


OMG.

2010-04-15, 15:23:55 / Kategori: Musikorgasm ♪


Dagen hittills.

2010-04-15, 13:57:15 / Kategori: Latest shit

Kom hem för ett tag sedan, trött som stryk är jag faktiskt! Det hände väl inte något nytt på KS. Fick ta blodprover på dockor och så, men det har jag redan gjort fast på människor. Kom till sollentuna vid 12 tiden och träffade Jasmine. Det var kul att träffa henne, det var ett tag sedan. Hon och hennes två arbetskollegor satt och åt medans jag avstod eftersom jag inte var hungrig. Så vi satt och pratade lite. Sedan blev det sjukt stressigt för de så de åkte och jobbade medans jag gick hem! Nu har jag varit hemma ett tag, sitter och kollar på oprah. Rätt intressant tycker jag, det handlar om kidnappningen av Elisabeth Smart. Eller det är mer om vad de som kidnapparnas barn säger, hur deras barndom var osv. Känner hur sömnig jag börjar bli. Funderar på en powernap. Hur skönt som helst men även hur dumt som helst eftersom en powernap för mig inte är 20 min utan några timmar. Får se hur jag gör..



Fina tjejen jag träffade idag. Lägger in just den här bilden eftersom jag fortfarande saknar hästar.

Senare är det körkortsteori som gäller. Jag är inte alls taggad kan jag lova.


Snabbt inlägg

2010-04-15, 07:16:03 / Kategori: Latest shit

Jag har faktiskt varit uppe sedan 06. Har varit på 40 minuters promenad redan. Sitter nu och fixar mig. Ska om en kvart gå mot sollentuna. Mer update senare! Stress!


Duktig tjej.

2010-04-14, 22:33:21 / Kategori: Latest shit

Hemma från en långpromenad. Tror ni jag känner mig dåligt duktig? Promenad i en och en halvtimma med ett kilos vikter halva vägen på fötterna, bytte sedan med Pau så hon hade ett kilos och jag hade ett halvt kilos. Gick även med stavar, lite tant varning kanske men gud vad jag känner mig bra nu efteråt. Nu ska jag stretcha eller hur attans det nu stavas, ta bort sminket. Gå ner och koka saltvatten så jag kan tvätta min achor, borsta tänderna och sova.

Imorgon: Promenad 06.00-07.00 senast! Hem för fix. Karolinska sjukhuset 07.50. Lunch med Jas 12.00. Körkortsteori 17.30.


Denna snyggis lunchar jag med imorgon!


It's about me and anger.

2010-04-14, 19:59:54 / Kategori: Latest shit

Jag och ilska verkar gå hand i hand.


Dagen.

2010-04-14, 19:27:13 / Kategori: Latest shit

Dagen har varit bra! Körde med en ny lärare idag. Gillade honom mycket bättre fakiskt. Det gick väl bra. Efter det, vid halv två blev det fika med Amanda. Hur mysigt som helst. Kan verkligen ta upp allt med henne. Fick ett sms som gjorde mig lite fundersam. Ringde upp personen som smsade och löste allt. Missupfattningar, IGEN! Blir så trött på att det blir så. Fortsatte med fikat, hälsade på Pau som jobbade och hittade mina solglasögon!!! Lyckades ta sönder mina förra året och hittade inte ett till par. Nu jävlar. Köpte till och med två haha! Så nu äntligen har jag de! Sedan började Amanda jobba igen så jag satt och höll Pau sällis i en timma och väntade på mami. Vi satt och planerade promenader en tid framåt. Det känns bra. Ska gå ikväll, då kommer vikterna på benen på! Sedan kom mamma, vi besökte bolaget och jag köpte mig bacardi breezers. Mango som jag smakade förra helgen, yum. Men nu köpte jag mig även tranbär(?). Låter sjukt intressant, känns som om den inte kommer vara särskillt god men vem vet, jag kanske har fel. Även apelsin, har fått för mig att den inte funnits på systemet innan (iallafall i sollentuna) så det blev den nu med. Nu sitter jag och väntar på att Pau ska sluta jobba, hon är väl hemma om en timma! Sedan blir det promenaaad!


Tycker att Cocos, äpple och blåbär verkar rätt schysta!


Bubbelvatten.

2010-04-14, 10:21:18 / Kategori: Latest shit

En sak jag glömde skriva var att igår smakade jag nya Ramlösa Rabarber. Sjukt god. Kom på det eftersom jag köpte den själv idag! Den smakar sommar. Imorgon blir det till att prova ännu fler nya smaker! Helt sjukt, tror att jag är beroende av bubbelvatten eller något. Me love.


Den här är inte så dålig den heller!


Matte B lektion.

2010-04-14, 09:50:44 / Kategori: Latest shit

Sitter i skolan. Har sovit rätt dåligt, så gäsparna kommer lite till och från. Har matte. Pluggar jag matte? Nej! Jag orkar inte riktigt. Blir rastlös när jag ser att det är så fint väder. Jag vill ut, sitta ute och fika. Åh, mysis! Något som är mindre mysigt är att min hosta har kommit tillbaka, eller den kanske aldrig försvann utan bara lugnade sig ett tag. Men nu har den kommit igång en aning.  

Går iallafall till 12 idag, har körlektion efter det. Jag som tänkte avboka, men glömde det helt igår. Efter det är det fika som gäller. Väntar på att rasten ska börja om ca en kvart. Har varit hungrig ända sedan vi började lektionen. Något som är rätt märkligt eftersom jag faktiskt, för första gången på år(?) ätit frukost hemma. Vanilj youghurt med flingor och kiwi. Klapp på axeln. Har rätt svårt att äta när jag vaknar så tidigt, har även svårt att äta direkt när jag vaknar. Men allt beror på vilken tid, är klockan 12 så går det nog att få ner någonting ändå. Men te går minsann alltid ner! Nu ska jag låtsas plugga matte. Mer update senare!



Såhääär vill jag sitta,
kanske inte med en grogg men ändå!


Svar.

2010-04-14, 09:38:46 / Kategori: Latest shit
Postat av:
hur fan gör man dom?
gjorde det ont?

Svar: Slänger upp en video på hur man gör. Nu vet jag inte hur ljudet kommer vara, eftersom jag inte hade ljudet på när jag kollade på den men så gör man. Syns väl inte så mycket men du kanske förstår ungefär? 

Om det gjorde ont. Det är så olika från person till person, vissa kanske tycker att en piercing gör jätte ont medans jag tycker att det är rätt skönt. Jag gillar den smärtan. Kanske därför jag har fastnat för att göra sånna här tokigheter haha!

 


Right now.

2010-04-13, 21:18:20 / Kategori: Latest shit

Nu: Desperate housewives.
Snart: Sova.
Imorgon: Skola 8.30-12.00. Övningsköra 12.10. Fika med Amanda 13.30.


Anchorpiercingen ovanförärret.

2010-04-13, 20:55:52 / Kategori: Latest shit

Har precis suttit och rengjort anchor piercingen. Den mår bra, än sålänge haha! Och förhoppningsvis fortsätter det så och förhoppningsvis stannar den där den ska! Tog även bild. Slänger upp den.


Ni som nu har navelpiercing, tänk fan på att sköta den, annars kommer den se ut som min, missbildad (; haha! Nej men det där har jag ju fått pga tre navelpiercingar, varav två som kroppen stött ut. Därför anchoren hamnade där, kommer ha en större "plupp" där sen, som jag skrivit tidigare i bloggen blir det en diamant, färg däremot är osäkert!


Yum

2010-04-13, 20:34:11 / Kategori: Latest shit



Åt precis. Klantig som jag är lyckades jag tappa en lite "halvmosig" som jag hade tagit en tugga av på mitt vita lakan. Braaa jobbat. Men det var värt det haha!


Promenadsugen.

2010-04-13, 19:48:55 / Kategori: Latest shit

Jag vill gå på promenad. Men ingen annan är sugen. Det jobbiga är att jag vill verkligen inte gå själv. Jag börjar tänka för mycket och allt blir sämre än vad det var innan. Frustrerande? JA!


"I want you to know its a little fucked up."

2010-04-13, 19:32:03 / Kategori: Latest shit

"Where'd you go? I miss you so. Seems like its been forever that you've been gone, please come back home."

Det känns verkligen som om du var den jag kunde prata med i princip allt om, även om vi inte kände varandra länge. Men vi klickade, snabbt. Jag vet att jag gjorde fel. Jag hatar ordet 'förlåt'. Har liksom slutat tro på ordet. Kanske därför jag har så svårt för det. Men jag ber om ursäkt för att jag sårade dig. Jag menar det. Även om jag kanske inte säger det rakt till dig nu.

För mig påminner de här låtarna om dig. Varför? I dont know.






Bara för att vi båda fick till käkbenet så jävla bra!


18.37

2010-04-13, 18:37:19 / Kategori: Latest shit

Hemkommen från rusta. Hittade lite saker jag behövde men inte ens tänkte på. Tex lactacyd som jag ska tvätta anchor piercingen med, ansiktskräm och sånt. Rätt nice! Ska btw ta bild på anchor piercingen ikväll när jag ska tvätta och byta plåster så får ni andra se haha! Kom som sagt hem för ett tag sedan. Redan när jag satt i bilen på g dit kände jag huvudvärk och illamående. Inte för att det har blivit bättre, men hoppas på det efter middagen! Förmodligen promenad senare. Med Sara om både hon och jag mår bättre.


Efter en powernap.

2010-04-13, 17:02:56 / Kategori: Latest shit

Det blev en dum liten powernap. Och denna gång var den liten för att vara mig. 30 min. Skönt, fick sällis av min älskade kattjävel! Mamma ringde precis, hon och jag åker till rusta om ett tag. Jag vet inte varför, men jag gillar att vara där haha!


Min älskade.


15.38

2010-04-13, 15:38:47 / Kategori: Latest shit

Dagen har gått framåt. Det började med att jag vaknade kring sju av att de håller på att spränga vid stinsen. Känns som en liten jordbävning haha. Men somnade väl halvt om och vaknade igen vid kvart i åtta. Började fixa mig och rengjorde min anchor. Sedan gick jag till sollentuna, där fick jag 15 min promenad iallafall. 09.09 tog jag tåget med några klasskamrater och åkte till studiebestöket. Fick se hur ambulansen jobbar och så. Lunch vid 13 när vi kom tillbaka till skolan. Hade lektion i 20 min, sedan slutade jag. Har precis kommit hem, känner mig trött. Känner för en powernap. Känns rätt dumt. Sitter och väntar lite på att tiden ska gå eftersom jag och Sara ska på promenad senare ikväll.

Vill bara att tiden ska gå allmänt, så praktiken kan ta slut så jag kan få göra  min anchor under ögat. Funderar på att göra under nyckelbenen eller vid halsen (eller vad man säger) på en gång. Det lär bli en del pengar men det är ju så jääävla snyggt. Bara väntar på att få byta till en diamant.




23.33

2010-04-12, 23:33:13 / Kategori: Latest shit

Avslutar med att slänga upp den enda bild jag har fått från i fredags. Söt va? Precis när jag dricker, eller ja rättare sagt sväljer drickan.



My first anchor, not last.

2010-04-12, 21:10:39 / Kategori: Latest shit

Dagens äventyr resulterade i en anchor för mig (precis över mitt ärr efter navelpiercingarna, inte på ärret utan ovanför) och det kommer bli fler kan jag lova er haha. Det resulterade även i att Sara gjorde sig en läpp piercing!

Nu är jag förbannad och skulle kunna mörda om fel person kommer i närheten av mig. Blir så jävla trött på allt och alla bara.



Dermal anchor är alltså de tre på sidan. (Bilden är lånad) Själv vill jag göra under ögat och under nyckelbenen. Vi får väl se vem som kopierar denna idé next. Kan ju tänka mig om jag säger så. Har ingen bild på min nu eftersom jag har plåster på, får ta en bild när jag har bytt till diamant!


10.29

2010-04-12, 10:29:28 / Kategori: Latest shit

Vaknade rätt utvilad faktiskt. Skönt. Nu är emot är jag inte lika pigg. Sitter i skolan, för första gången på vääldigt länge. Känns väl sådär. Som ett hönshus här haha.. Jaja. Nu har vi rast. Innan rasten började vi kolla på en film om en kille med någon muskelsjukdom(?) så han väger bara 18 kg.

Efter skolan är det stan med Sara som gäller. Lite äventyr som sagt höhö. Vi ska försöka hinna med 14.24 tåget. Får väl se om vi hinner. Det är inte dåligt frustrerande när jäveln inte har en telefon så man kan ju inte få tag på henne. Kuuuuuul!! Men det fixar sig! Slänger in en gammal bild på mig, Sara och Verpan.


22.58

2010-04-11, 22:58:24 / Kategori: Latest shit

Nu tycker man ju att du av alla borde förstått varför det blev som det blev. Men tydligen så gjorde och gör du inte det..


Lets do this, for real.

2010-04-11, 22:35:11 / Kategori: Latest shit

Precis hemkommen från en kvällspromenad med lite grannar haha. Det var skönt. Kallt men skönt.

Jag ska börja ta långa promenader dagligen, eller ja, det gör jag ju i princip. Går till skolan, gå hem från skolan. Tar promenader med grannen/grannarna. Tror jag skippar träningen imorgon. Blir bara irriterad.. Och maten går okej, bara mindre potioner som gäller. Kanske sluta småäta också haha. Alkoholen tar jag inte ens in i bilden, så det så! Jag vet dock vad som måste göras, vill bara inte inse det..

Så nu de sista 16 dagarna Sara är hemma ska vi försöka ta en långpromenad (minst 40 min) mån-tors och söndagar. Och nu menar jag verkligen det här! Wish us good luck.



Lets do this!


Sista dagen på lovet.

2010-04-11, 20:49:30 / Kategori: Latest shit

Jaha, då var söndagen som även är sista dagen på lovet nästan över. Känns nästan konstigt att gå tillbaka till skolan imorgon. Jag har ju inte varit där på nästan tre veckor! Skönt men det har ändå blivit tråkigt, rastlöst. Frågan är nu bara vad vi kommer göra de två närmsta veckorna. När de är över är det praktik som gäller. Jag är inte alls taggad. Jag vill inte. Jag vill verkligen inte. Tror inte någon förstår hur mycket jag inte vill det. Jag mår ännu sämre när jag är där, inte nog med att jag redan går en linje jag inte alls trivs med, men så måste man gå på praktiken också. Och går man inte, får man ta igen det och går man inte då får man inte godkänt i kursen och allt sånt. Inget fel med praktik i allmänhet, bara man får praktisera med något man trivs med. Och det är långt ifrån det jag gör..

Om ni inte har förstått så; jag vill verkligen inte praktisera.


Please don't take my sunshine away.

2010-04-11, 17:22:28 / Kategori: Latest shit

Hur skönt väder är det inte? Satt på våran framsida med bara linne och leggins. Jag som vanligtvis fryser i princip jämt men icke! Hoppas det håller sig nu! Annars blir jag arg. Nu har jag iallafall satt mig för att se på reprisen av desperate housewives. Eller ja, det började ju för ett tag sen men men..

Annars idag, inga planer. Förmodligen en promenad.. Känner att det behövs.. Känner att träningen behövs nu, mer än någonsin. Känns som om jag är långt ifrån hur jag vill att min kropp ska se ut.. Så imorgon tränar jag med min syster, förhoppningsvis. Det är ju att komma igång som är det jobbiga.


Bilden är tagen när vi var på promenad för ett tag sedan.


Nästa veckas planer.

2010-04-11, 12:51:11 / Kategori: Latest shit

Slänger in nästa veckas planer redan nu.

Måndag: Skola 8.30-14.20. Äventyr med Sara!
Tisdag: Studiebesök med skolan(?)
Onsdag: Skola 8.30-12.00. Övningsköra(?) Träffa Amanda efter det!
Torsdag: Studiebesök med skolan även idag(?)
Fredag: Skola 8.30-14.00. Utgång till Stan med Sara på kvällen!
Lördag: (?)
Söndag: Chillpilldill.


Mjau!

2010-04-10, 19:00:15 / Kategori: Latest shit

Du är ju typ hur  s n y g g  som helst!


17.15

2010-04-10, 17:15:14 / Kategori: Latest shit

Har precis kommit ut ur bastun. Så sjukt skönt. Kunde dock inte vara där längre än 20 min, blir yr och allt vad det nu finns när jag är i bastun för länge, men hann iallafall ha inpackningen i mitt korta hår i 20 minuter. På tal om mitt hår så har jag fått galet mycket positiv feedback. Mestadels från killar faktiskt haha. Och det känns jävligt bra! Ska nog klippa kortare där bak nästa gång, jag vågade inte riktigt gå hela vägen den här gången haha.

Ikväll blir jag nog bara hemma faktiskt. Familjevänner kommer tydligen över och ska käka middag samt kolla på fotboll här hemma. Men jag ska ändå bara sitta i mjukisar, osminkad och bara vara. SKÖNT!


14.59

2010-04-10, 14:59:29 / Kategori: Latest shit

Vaknade vid halv två idag av att en Sara ringde och väckte mig. Kanske lika bra. Kom hem från Stinsen för ett tag sedan, lämnade över ett par jeans och en tröja som Sara glömde här till hennes mami. Nu väntar jag på att maten ska bli klar. OM jag är nyfiken över bilderna som togs igår kväll. Bara på Jossans kamera blev det över 600 bilder.

Nu: Ner och hjälpa mami med maten.


Trött bruuuud.

2010-04-10, 04:13:54 / Kategori: Latest shit

Ikväll var en bra kväll, till mesta dels. Jag är nykter, eller jag skulle påstå det eftersom jag drack 3 cider vid 7-8 tiden, sedan slutade jag. Nu är jag trött och ska sova, mer update imorgon. Pussi.


11.51

2010-04-09, 11:51:46 / Kategori: Latest shit

Nu är iallafall jag vaken. Men det är inte Sara. Jaja, idag ska vi sola en stund, hon ska till banken och jag ska till systemet! Sedan blir det till att fixa oss här hos mig, föra lite. Sedan vid 18.30 till Jossan som fyller 20 idag! Grattis!!


People always leave.

2010-04-09, 00:04:47 / Kategori: Latest shit

Sometimes they come back..


A&S.

2010-04-08, 21:28:58 / Kategori: Latest shit
Två av mina finaste änglar! (Old pic, still beautys!)


Today.

2010-04-08, 21:16:50 / Kategori: Latest shit

Dagen har varit bra! Jag har saknat Amanda något så fruktansvärt mycket. Känns som om det var igår när vi sågs, ingen tyst stund. Känns bra att ha någon att prata med det mesta om. Satt med henne i över tre timmar. Mötte sedan upp Sara en snabbis innan körskoleteorin! Satt sedan där i 2 ½ timma. Tog sällis med min bästa granne hem. Och har nu varit hemma ett bra tag. Har hunnit käka och prata med mamma om mina tatueringsplaner. För en gångsskull tycker hon faktiskt att det låter bra. Vet vad jag ska göra, men hur den ska se ut behöver jag hjälp med.

Nu är det Criminal Minds som gäller. Tror att grannen ska komma över en snabbis och hjälpa mig med min outfit imorgon! Blir nog braaa!


Jag och Sara igår.. Haha nej men hur längesedan var det egentligen? 5 år?


12.41

2010-04-08, 12:41:17 / Kategori: Latest shit

Har varit vaken i över en och en halv timma. Nu är det dags att fixa sig för att åka mot sollentuna och träffa på Amanda. Mer update senare!

Ps. SARA, glöm fan inte att höra av dig när du kommer hem!!


-

2010-04-07, 21:34:32 / Kategori: Latest shit


18.10

2010-04-07, 18:11:09 / Kategori: Latest shit

Idag har jag i princip legat på soffan hela dagen förutom när jag fixade tvätten, disken och sånt.. Nu sitter (ligger på soffan) och väntar på mat. Känner mig inte särskillt hungrig, det är väl rätt positivt, ska även försöka minska mina potioner.. Sedan är det ju träning som ska börjas. På måndag! På måndag ska även jag och Sara på nya äventyr, man vet minsann aldrig vad som kan hända då.

Imorgon: Förhoppningsvis har jag ingen huvudvärk så planerna är att möta upp Amanda i centrum där hon jobbar, fika med henne. Sara kommer och joinar oss vid 15 tiden, sedan ska jag och Sara vidare, möjligen till en läkare eftersom hon har ont i magen, har haft längre än vanligt. Efter det, promenix till sollentuna vallen för att besöka solarieöarna en snabbis. Jag tror att det blir bra. Jag menar, när är det inte bra när jag umgås med Sara?


Yes please!

2010-04-07, 13:31:23 / Kategori: Latest shit


What to do?

2010-04-07, 11:23:34 / Kategori: Latest shit

Vaknade av mig självt för en halvtimma sedan. Och oj vilken huvudvärk jag lyckas ha idag(?). Så jag är osäker på vad jag ska göra med planerna. Skulle mest av allt vilja ligga hemma bara. Så jag funderar på om jag ska ställa in de och planera in de för någon annan dag.. Funderar på om jag ska ta fikan med Amanda imorgon om hon kan, innan jag träffar Sara och går på långpromenad + solar och träffa N någon dag då jag känner mig bättre. 


Tackar för en trevlig kväll.

2010-04-07, 01:45:17 / Kategori: Latest shit

Kom hem för ett bra tag sedan faktiskt, eller ja en halvtimma sedan.. Dagen började med att jag åkte till sollentuna, hälsade på Pau som jobbadeoch gick sedan vidare för att övningsköra. Sedan vidare till Pau's jobb igen för att vänta in Sara, som kom efter 2 timmar ahah. Vi åkte vidare till Kristineberg för att träffa snyggingarna Hampus och Oscar. En riktigt trevlig kväll om jag får säga det själv. Det var dock jävligt segt att dra där ifrån, när man precis hade myst ner sig och allt gos haha, jaja. Vi hann till och med ta 00.53 tåget från Karlberg. Skönt. Nu ska jag snart lägga mig. Eller ja, försöka iallafall haha..


Söta va?

Imorgon: Träffa Amanda 13.30. Träffa N efter det.


Right now.

2010-04-06, 13:56:51 / Kategori: Latest shit

Nu: Äta något(?)
Snart: Åka mot sollentuna för att köra.
Senare: Umgås med Sara, Oscar och Hampus.



Vaknade av en Alexandra

2010-04-06, 11:50:21 / Kategori: Latest shit

Hade satt larmet 11.30. Men vaknade vid 10.50 av att en Alexandra ringde mig. Sitter nu på soffan och äter frukost, ska snart en det lär bli minst en update innan jag draaar.


20.14

2010-04-05, 20:14:50 / Kategori: Latest shit

Trött? OM jag är! Har lagt mig i sängen, tagit bort sminket och borstat tänderna. Ska kolla på top model och sedan ska jag försöka sova.

Imorgon: Köra 15.30.
Umgås med Sara, Hampus och Oscar vid 17 tiden!


Dags att ta tag i detta nu.

2010-04-05, 18:59:07 / Kategori: Latest shit

Känner att det är dags att göra resten av min industrial piercing nu. Skönt att på de studio's som är seriösa gör de bara en i taget för att det ska läka bättre, och nu har min första börjat bli bättre, hoppas det håller sig åt det hållet.. Så ska så snart som möjligt göra nästa hål! Även ta tag i mina tatuerinsplaner! Ska ju med när Jas ska göra sin, så får nog ta och boka då! Jag gillart! Även träningen. Har tvingat min syster att tvinga med mig att träna med henne. Så jag får till min sommarkropp och allt sådant. Bara det att man måste ha så mycket pengar till allt. Någon generös som vill dela med sig? Nu däremot känner jag att "känslan" kommer, vad fan kan jag göra åt saken? Ingenting. DET är något jag skulle vilja ta tag i. Men icke.. Så jävla obehagligt..


Hemma från hunden!

2010-04-05, 17:54:51 / Kategori: Latest shit

Hemma igen. Mötte upp Citty på station och vi åkte mot hammary höjden och träffade på Stella. Åh jösses vilken sötnos. Kom hem både trött och hungrig så nu väntar jag på mat. Slänger upp några bilder på Stella och Citty.








Hundkollande.

2010-04-05, 12:04:58 / Kategori: Latest shit

Slocknade rätt hårt så fort jag hade lagt mig i sängen. Skööönt!! Nu sitter jag iallafall och fixar mig, ska käka snart också! Nice! 13.39 tar jag och Citty tåget för att kolla på en hund till C. Man blir inte lite mindre sugen liksom.. Jaja, nu ska jag kolla till maten och fixa mig, även svara på smsen jag fick inatt! PUSSI


Godnatt..

2010-04-04, 21:41:22 / Kategori: Latest shit

Nej jag funderar starkt på att lägga mig redan nu, orkar knappt hålla ögonen öppna..


Veckoplaner.

2010-04-04, 20:04:36 / Kategori: Latest shit
Precis hemkommen från en promenad. Sjukt skönt var det faktiskt. Tänkte slänga upp mina veckoplaner.

Resten av Söndagen: Myskväll med syster!
Måndag: Träffa Cittkatt.
Tisdag: Övningsköra, Umgås med Sara, Hampus och Oscar(?)
Onsdag: Trätta Amanda vid halv 2. Träffa N vid 5 tiden(?)
Torsdag: Körkortsteori 17.30.
Fredag: Fira Josefini!!!!
Lördag: Träffa Emily!
Söndag: Chillidill!


+ att jag ska försöka gå på promenader så ofta jag kan.


Bakishungrig.

2010-04-04, 16:16:57 / Kategori: Latest shit

Efter att ha spytt upp all vatten som jag drack och sedan fått i mig mat (som fortfarande är i magen!!!). Vilket var någon timmar sedan iof. Nu ligger jag nere i soffan med datorn i knät, syrran sitter bredvid sig med sin dator. Mår sjukt mycket bättre nu dock börjar jag bli ännu hungrigare. Så fungerar det när jag är eller har varit bakis. När det går över så skulle jag kunna äta hela kylskåpet känns det som haha! Och nu är det faktiskt dags för mig att äta något mer.


13.23

2010-04-04, 13:23:41 / Kategori: Latest shit

Hela morgonen fram till ungefär 10-11 tiden har jag drömt om te, påskmust och bubbelvatten, och vaknade av det. Tror ni jag var dåligt törstig då? Såg även att jag hade fyra sms och ett missat samlat. Gick ner drack bubbelvatten, gott som fan var det och gick och la mig igen. Vaknade igen nu vid 13. Gick ner och drack ännu mer bubbelvatten. Ligger nu i sängen, mår lite småilla. Speciellt om jag till exempel sätter mig upp för fort. Men det går nog över snart haha. 

Idag: Ingen aning än, tror inte att jag har någonting planerat iallafall. Ska kolla med grannen om hon är sugen på en promenad i det fina vädret.


Sleeptimee.

2010-04-04, 03:23:52 / Kategori: Latest shit

Ikväll: Vid 23 tror jag tog jag och Sara bussen mot sollentuna. Vi bestämde oss för Stinsvillan. Det var helt okej med folk. Rätt schyst faktiskt. Vid 1 bestämde jag mig för att jag ville hem. Från ingenstans såg jag min syster och henner polare vid station där de berättade att en gubbjävel satt och stirrade på de. Vilket gjorde mig rätt förbannad och sa till syrran och hennes polare att om han stirrade en gång till (han hade lyckats kolla på de flera gånger när jag var där) så skulle jag gå fram och prata med honom. Och så blev det. Gissa hur gammal äcklet var. 42! Jäveln var 42 år gammal och satt och spanade in min syster och hennes polare som inte ens är 18!!! Och när jag hade min diskussion med honom och bad honom sluta kolla så sa han "jag ska försöka". Men vadå försöka? Det räcker inte!! Är det svårt att sluta eller? Äckliga pedofil. Bad en polare åka med min systers polare som ändå skulle åt samma håll och hålla lite koll medans jag gick hem med syrran. Allt gick bra. Har hunnit käka, borsta tänderna, tagit bort sminket och lagt mig i sängen.

Nu: SOVAAAA!!! Sjukt trött tjej. Frågan är hur jag mår imorgon..


Skål då!

2010-04-03, 20:45:55 / Kategori: Latest shit





Framme efter en långpromenad.

2010-04-03, 16:52:57 / Kategori: Latest shit

Hemma hos Sara efter en lång promenad. Säkert över en timma. Skavsår börjar jag få också haha! Jaja, nu är jag iallafall här ska väl börja fixa oss snart (vet själv att det kommer vara om en timma minst) haha. Ikväll är oklart eftersom Sara inte har en mobiljäkel och har inte fått tag på han i sumpan. Men det löser sig alltid. Får se vad vi får för oss att göra om vi inte får tag på honom, alkohol har vi iallafall. Mums.


Om dagen och ikväll.

2010-04-03, 12:23:25 / Kategori: Latest shit

Vaknade för en stund sedan. Denna natt har jag sovit rätt bra faktiskt. Jag är lite förvånad haha.. Idag då? Jo jag ska redan vid 17 till Sara för att börja fixa oss  och föra och grejer. Vi vet hur vi fungerar tillsammans, det kan ta lite tid, är rätt säker på att det kommer bli stressigt i slutet ändå haha! Vid 19-20(?) tiden drar vi vidare till Sumpan om jag inte minns fel för att börja riktiga förandet. då Sara ska få bjuda mig på någon blå drink höhö, Efter det är det oklart. Bilder MÅSTE tas. Ska btw börja ladda kameran nu, även om det kanske inte behövs. Bättre att vara på den säkra sidan!



Fina Sara!


Kiss my fcking ass.

2010-04-02, 23:53:24 / Kategori: Latest shit

Snart.

2010-04-02, 22:49:39 / Kategori: Latest shit

 


Hemma på en fredag..

2010-04-02, 22:22:32 / Kategori: Latest shit

Precis hemkommen. Åkte vid 20 tiden(??) till Balex för att träffa några. Men 40 min efter att jag var där åkte vi. Träffade på Sandra på bussen, åh vad jag saknar mitt rosa hår nu när jag såg henne. Satt och pratade massa med henne, hon väntade på sitt sällskap och de skulle vidare till stan. Dock hade en av de missat bussen (hon bor precis vid mig, så det tar bara 5 min med buss här ifrån till sollentuna) så hon skulle ta nästa. Så jag satt med Sandra och vi pratade på och hade det riktigt trevligt faktiskt. Sedan kom alla i hennes sällskap, hon frågade om jag skulle med men jag ville hellre hem. De andra i mitt sällskap hade lämnat för längesen.. Så nu sitter jag på soffan här nere, i mjukiskläder och kollar på Miami ink. Blir rätt sugen på att tatuera mig faktiskt.. Jaja, såhär såg min fredagkväll ut, och jag blir antagligen hemma resten av kvällen. Jag, hemma på en fredag. Det stämmer inte riktigt tycker jag men men..


It's healing.

2010-04-02, 17:48:49 / Kategori: Latest shit

Att duscha med det här korta håret för första gången var annorlunda. Helt tomt haha.

Som ni kanske förstår har jag precis duschat och fixat håret. Sminka mig orkar jag inte göra än. Vet ju inte ens vad jag ska göra ikväll(?).. Vet inte vad jag känner för. Börjar iallafall bli hungrig igen, fast jag åt för 2-3 timmar sedan. Får hoppas att det blir middag snart då..


Vila i frid.

2010-04-02, 13:34:38 / Kategori: Latest shit

Vila i frid.


Imorgon

2010-04-02, 13:26:40 / Kategori: Latest shit
träffar jag denna snygga tjej! Det var galet längesedan jag träffade henne, så imorgon!!


Hello friday.

2010-04-02, 12:12:30 / Kategori: Latest shit

Idag är det fredag, hela veckan har jag varit en dag fram. Igår fick jag verkligen för mig att det var fredag. Men icke.. Jag älskar att jag sover så jävla dåligt.. Verkligen. Det är inte det att jag somnar sent och eller vaknar tidigt. Utan det är själva sömnen liksom. Det är det att jag vaknar när jag vänder mig, jag vaknar och kollar på klockan. Och det gör mig frustrerad.. Jaja.. Vaknade för ett tag sedan, ligger fortfarande i sängen. Hade tänkt att vi skulle käka lunch om en timma som mamma sa igår, men nu ska mamma och pappa iväg och handla någonstans där det verkar vara öppet. Så ska väl gå ner och göra te och ta någonting att äta..


Bilden är lånad.


Ensam är stark, right?

2010-04-02, 00:29:16 / Kategori: Latest shit


Kväll hos grannen.

2010-04-02, 00:18:33 / Kategori: Latest shit

Hela kvällen var jag hos min granne och hade det trevligt. Åt middag och sedan efterrätt, satt sedan och hade egna diskussioner medans föräldrarna hade sina (väldigt högljudda..) Kollade på gamla bilder, skrattade så jag grät. Bra kväll.



Visst har jag en sjukt snygg granne? Dock hennes bror som blir 18.
I Juli är det hennes tr att fylla 20.


So now what?

2010-04-01, 17:46:25 / Kategori: Latest shit

Har väl kommit fram till i princip.. ingenting? Vet bara att jag snart ska över till grannen på 18års firande. Sedan.. Ingen aning..


17.13

2010-04-01, 17:13:53 / Kategori: Latest shit
Jag blir tokig här. Vad som än sker. Jag måste komma iväg..

När ses vi? Jag saknar dig.

2010-04-01, 16:51:35 / Kategori: Latest shit

Olika alternativ för ikväll.

2010-04-01, 14:54:25 / Kategori: Latest shit
  • Dra ut med Jossan och ta ett glas om hon är sugen på det (som planerat.)
  • Dra till Nivå för att träffa N med sällskap.
  • Dra till märsta för att ta ett glas där borta.
  • Vara kvar på 18års "kalaset" hela kvällen.
  • Bara vara hemma(?)

Ni ser, det finns några alternativ. Vilket blir det? Och blir det något av de här?


First one today.

2010-04-01, 09:25:18 / Kategori: Latest shit

Jag är redan vaken och sminkad. Hungrig börjar jag bli också. Ska nog ta och äta något innan jag åker. Idag blir det till att köra lite bil igen vid 10.10. Sedan ska mamma hämta upp mig eller så kommer hon till sollentuna så ska vi handla hårspray till mig, måste köpa nytt av två anledningar. 1. Mina andra två är slut, 2. De jag har haft nu sitter i mitt hår i ca 15 minuter, sedan blir det lika platt som innan. Måste även till systemet, det är tomt i min kyl och det gillar inte jag riktigt..

Annars ikväll, vid 18, ska jag över till grannen och fira en som fyller 18, hurra!! Sedan ska nog jag och Jossan till Olearys(?) och ta en cider/öl/drink (ja, vad vi nu vill ha) och bara snacka, det känns som det var längesedan så nu jäklar! Slänger upp en gammal bild på oss också. Ska försöka ta lite bilder ikväll!