Biodejt

2010-01-31, 18:14:47 / Kategori: Latest shit

Om några minuter ska jag börja förbereda mig för att ta bussen till kista för att äta middag med Balex och Emski. Efter det blir det bio. Men allra först ska jag vara lite social med Jossan som jobbar till klockan sju. Känns som om det var ett tag sen jag träffade henne, ändå var det typ i torsdags haha. Vanligtvis hatar jag ju att gå på bio, vilket de flesta i min närvaro vet om. Men nu känner jag att det ska bli skönt att bara få sitta med den här mjukiströjan och bara kolla. Frågan är om jag känner likadant när jag åker hem haha. Det löser sig. Det blir som sagt snabba cash, har hört att den inte alls ska vara bra, inte alls lika bra som boken, har dock inte läst boken så har inte så mycket att jämföra med, men vet vem jag kanske tycker det är bra. Hungrig börjar jag också bli! Kanske bara för att jag sitter hemma och väntar på att tiden ska gå. Men nu är det dags att börja klä på sig och grejer, och sedan åka. Får se om det blir någon update när jag kommer hem, annars så blir det imorgon! KYSS! 


Du irriterar mig galet

2010-01-31, 15:45:38 / Kategori: Latest shit

Haha, helt sjukt vad snabbt mitt humör kan gå från topp till botten. Bara jag ser en bild på dig, känner jag i mig hur irriterad och arg jag blir. Det roliga är att jag är absolut inte chockad över att det är du.



The Phantom of the Opera

2010-01-31, 14:33:49 / Kategori: Musikorgasm ♪

Gårdagen! Tillägnad till Emil och Emski!


How can I show you my love so you will open your arms to me?

2010-01-31, 13:32:31 / Kategori: Latest shit

Måste få erkänna att det känns jävligt bra att inte ha varit bakis varken igår eller idag! Duktig tjej. Sitter just nu i sängen, med morgonrocken på. Vaknade tidigare än vanligt, vaknade faktiskt vid 12, om inte lite tidigare, även där, duktig tjej! Ikväll blir det faktiskt till att gå på bio (Snabba Cash blir det) med frugan, emski och kanske jossan, om hon kan ringa upp någon gång. Även middag i kista. Gilla! Är feeeett sugen på mat, men när är jag inte det när jag är hemma liksom? Sinnessjukt.



Nu: Äta något och fortsätta slappa i sängen!

 


Minisaxen gick sönder vid bussen

2010-01-31, 03:11:27 / Kategori: Latest shit

Kvällen startade med middag i kista och även underklädes handlande. Sedan hem till mig, fix, föra och websex! Sjukt kul. Fick skjuts till saxo där Stella och hennes två vänner väntade på oss. Drack lite till, pratade och lyssnade på karekoe. Snygga killen sjöng, klart alla säger att han är bög. Så jävla typiskt mig.. Ska minsann någon gång inom en snar framtid tala om för grabben att han är ruskigt snygg, i mina ögon! Stella och en av hennes vänner drog, medans den andra stannade, ingen aning varför. Trevlig men thats it! Vid stängning började jag och frugan snacka om vi kanske skulle åka till stan och käka. Men icke. Gick iallafall till bussen. Bussen som skulle gå vid 01.40 kom vid 02.05. Men tiden där mellan. O herre, jag har inte skrattat så mycket på länge, + att jag var kissnödig som fan. Kom iallafall hem, kissade (typ, kissorgasm?) lagade mat och sitter nu här, mätt och belåten, ska borsta tändera och ta bort sminket sedan ska jag vråldäcka. Jag började känna mig sömnig redan på saxo då alkoholen började slå till haha.



Nu: som sagt, borsta tänderna, ta bort sminket. SOVA!


Utgång på Ingång med Frugan!

2010-01-30, 21:25:40 / Kategori: Latest shit

Jag och frugan har precis haft websex! Underbart! Roligast på länge! Ska åka till Saxo om en liten liten stund och ha ännu roligare där! SKÅL!


För 10 minuter sedan

2010-01-30, 21:22:25 / Kategori: Latest shit







<3 FRUGAN!


Fru, Stella & Marie!

2010-01-30, 14:39:20 / Kategori: Latest shit

Yes, vi var det igår! Det var väldigt trevligt faktiskt. Vi var på Olearys och drack lite och hade oss! Very nice! Fick dock vänta på bord i säkert en timma, men sen jävlar fick vi ett haha. Var kvar till stängning, efterfest i edsberg. Jag åkte av vid centrum och precis då kom pappa och hämtade mig, så det blev inte så mycket efterfest för mig. Men jag var nöjd. Blev mycket snack med M också, dock halvtimman vi väntade på bussen. Men känns som man fick ut lite av det iallafall..

 








Time for

2010-01-29, 20:15:01 / Kategori: Latest shit
Utgång. Först föra, sedan Olearys.

Naken, exposed och rädd

2010-01-29, 11:04:13 / Kategori: Latest shit

Jag sitter i skolan just nu, har absolut ingenting att göra. Rätt skönt faktiskt. Sitter och lyssnar lite på musik och pratar med A&G. Alltid lika trevligt. Idag slutar jag 14.00, underbart! Ska dock stanna här i sollentuna och sola och gå på systemet en snabbis! Sedan blir det till att fixa naglarna 15.30. Frugan har tiden efter mig, så så väntar på att hon ska ringa. Planerna för ikväll är fortfarande suddiga. Får helt enkelt ta det som det som det kommer. Det löser sig på något sätt iallafall. Slänger upp nya MAX reklamen som A precis visade mig, fyfan vad rolig den är!


Now time for CSI Miami. Then time for sleep.

2010-01-28, 21:03:03 / Kategori: Latest shit


Game Over!

2010-01-28, 20:42:12 / Kategori: Latest shit

Jag är så sjukt trött på era jävla lekar! Game Over!


I dont wanna be stuck in the past.

2010-01-28, 19:57:27 / Kategori: Latest shit

Kom hem för en halvtimma sedan. Slutade skolan 12 idag, som vanligt på torsdagar. Jag åkte med Jossan och satt där när hon fixade sina naglar, imorgon är det minsann min tur!! Sedan kom Frugan dit. Jag och frugan åkte till sollentuna för att fika med snygga morsorna Amanda och Grynet. Deras ögonstenar, finns inte ens ord hur fina de är! Helt sinnes. I slutet kom Emma också. Det var skönt att bara sitta och prata faktiskt. Satte mig precis på sängen, hur mätt och belåten som helt. Trött är jag också.

Nu: Dusch!


I feel it. I see it.

2010-01-27, 20:27:18 / Kategori: Latest shit

Klockan är inte ens 20.30 och jag säger tack och hej för ikväll! Jag stänger av datorn och lägger mig. Eller iallafall kollar på tv! Imorgon är det skola 08.30-12.00 som gäller. Sedan ska jag följa med Jossan som ska fixa mina naglar (på fredag är det äntligen min tur och då blir det fransk manikyr!!!!) sedan ska jag träffa Frugis som ska införskaffa sig en tröja. Jag behöver en ny ögonbrynspenna och grejer. Vem vet, kanske hittar något mer.

Nu: Som sagt, ta bort sminket och kolla på tv!


 


Exakt såhär hade jag förra gången. Fransk manikyr med glitter under för att inte utväxten ska synas. Detta är inte mina naglar. Lånade bilden från facebook teamet som finns för de som gör naglarna där jag gör. Hon är grym. I promise! Frågan är om det blir det här, eller bara vitt. Will C.

 


Reklam&Keane

2010-01-27, 19:19:50 / Kategori: Latest shit

Stör mig på att varje gång jag ser den nya renault reklamen, (om elbil eller något sådant tror jag) får jag Keane - Somwhere only we know på hjärnan.. Slänger upp låten, fast instrumental.


Hjärta musik!

2010-01-27, 18:14:16 / Kategori: Latest shit

Ligger i sängen, mätt och belåten. Lyssnar på musik. Helt ärligt, jag tror inte jag skulle klara livet utan musik. Jag älskar helt enkelt musik!


All I got are these photographs.

2010-01-27, 18:09:26 / Kategori: Musikorgasm ♪


I fucking love it!


Your love is just a lie.

2010-01-27, 11:58:23 / Kategori: Musikorgasm ♪


Utskällning

2010-01-27, 10:36:55 / Kategori: Latest shit

Yes, rubriken säger allt! Vi fick utskällning på lektionen idag. Bland annat för att vi inte hade läst ur matteboken innan lektionen, det har tydligen alla hennes elever innan gjort. Aja, vi säger väl så. Vi fick utskällning för att vi har den lättaste matte b boken och det är tydligen inte svårt alls, så vadå är ALLA vi korkade då eller? Tydligen i hennes värld. Jag gick ut. En efter en kom resten ut.. Detta kommer tas upp med våra andra lärare. Garanterat. Jag menar om hon nu har andra saker att göra kan hon ju gå och göra det istället för att skrika på oss.. Är inte på sprciellt bra humör nu, tack vare matte situationen och en grej igår. Kul.


Fikadag

2010-01-27, 08:33:27 / Kategori: Latest shit

Onsdag. Förut på onsdagar hade jag sovmorgon, men not any more. Gillas inte. Sitter i skolan och väntar på att min matte b lektion ska börja. Trött, tänkte sjukanmäla mig, men som ni kanske förstår gjorde jag inte det.. Idag slutar jag 12 och ska ta 12.24 tåget in till stan för att fika med Ronja. Mysigt, längesen jag träffade henne! Ska snart kolla vädret, har hört att det ska bli bajsväder..


PH

2010-01-26, 22:04:10 / Kategori: Latest shit

ParadiseHotel!!


Att jag vill fördriva tiden.

2010-01-26, 20:13:06 / Kategori: Tidsfördriv.
Att jag vill - göra min andra tatuering.
Att min senaste kyss - inte var nödvändig alls.
Att jag lyssnar mest på - musik! Klarar mig inte utan.
Att jag pratar - när jag vill.
Att jag inte gillar - copycats.
Att kärlek är - kärlek.
Att jag gillar att - köra schysta utgångar men även att ta det lugnt.
Att jag alltid kommer att - vara så jävla mycket bättre än dig!
Att jag är hemligt förälskad i - det är ingen hemlighet att jag är kär i Edward Cullen. (Bland annat.)
Att sist jag grät var - lämnar denna tom.
Att min mobiltelefon är - rosa.
Att när jag vaknar på morgonen - när  det är vardag är jag inte utvilad och vill inte upp.
Att innan jag går och lägger mig - borstar jag tänderna och tar bort sminket.
Att idag har jag - huvudvärk.
Att jag just nu tänker på -
Att ikväll ska jag -
kolla på paradise hotel!
Att i morgon kommer jag - åka till stan.
Att jag hoppas - på lycka livet ut!



Gammal bild, diggar nalle puh lakanen.


Fox does a Spears. Like I said.

2010-01-26, 18:42:04 / Kategori: Latest shit

Jag minns inte vem jag diskuterade detta med, men bildbevis! Jag gillare inte,  hon som ser så fruktansvärt bra ut, varför gjorde hon detta? Aja, hennes hår kommer må galet bra när det växer ut. Och vad är det för fel på hennes öra? ;s



Varför inte?

2010-01-26, 17:20:25 / Kategori: Latest shit


Jag får tuppjuck på dig!

2010-01-26, 17:11:12 / Kategori: Latest shit

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


One more word and you wont survive.

2010-01-26, 15:20:10 / Kategori: Latest shit

Skrev precis ett inlägg, klart det försvann. Och det värsta är att inget sparas i utkast längre. WHY? Anyway, slutar 16 idag. Har fått lite gjort i skolan, känns lite bra! Jag har huvudvärk och ska kolla på Twilight när jag kommer hem.


(Bilden är fanimej från den bästa scenen i hela jävla Twilight filmen. TO FUCKING DIE FOR)


Skrikboll

2010-01-26, 12:41:50 / Kategori: Latest shit

Mätt och belåten, och då menar jag sjukt mätt och belåten! Har precis ätit lunch. Hade en aning svårt att komma upp ur sängen idag, ändå började jag 10.30. Kom till skolan (i tid) och jag fick börja min dag med att lärarna kom in till oss i klassen (och vi var bara typ 19 st..) och började snacka om mobbing och sådant. Kändes rätt bra efteråt faktiskt. Det tog iallafall hela förmiddagen. En och en halvtimma ungefär. För tillfället sitter jag i klassrummet med Anton och Walle och talar tatueringar, gillas skarpt. Dags att planera min andra faktiskt, ska åka till tatueringsstudion någon dag och planera den, få lite hjälp om hur den ska sitta osv. Lägger in denna bild, som jag har använt ett x antal gånger..




Tv time

2010-01-25, 21:04:30 / Kategori: Latest shit

Jag är så fruktansvärt trött. Skulle kunna somna på engång om jag stänger av datorn. Det jobbiga är att det är Paradise Hotel idag, så känner att jag måste hålla mig vaken! Men nu är det csi som gäller.




VILF

2010-01-25, 17:13:27 / Kategori: Latest shit

and so the lion fell in love with the lamb.

2010-01-25, 16:54:00 / Kategori: Latest shit


Loka Jordgubb Guava.

2010-01-25, 11:20:17 / Kategori: Latest shit

Jag är påtok för trött för att sitta i skolan. Sitter med hakan på min lokaflaska och vilar huvudet på den. Jag skojar inte när jag säger att jag snart somnar. Pigg? Absolut inte. Ändå somnade jag vid 22 tiden. Jaja. Nu sitter jag här iallafall. sitter bara och väntar på lunch, och att sedan sluta. 08.30-14.20 går jag idag. Kul, verkligen!

Kör på den klassiska bilden som alla kör på.

 


Made up my mind

2010-01-24, 21:20:11 / Kategori: Latest shit

Jag har bestämt mig! Jag ska låta mitt hår växa, jag ska inte klippa lugg, varken sne eller rak. Och fixa utväxten får jag ta och göra sedan, på något konstigt vänster. Det värsta är dock att mitt hår inte ser så jätta tjockt ut när det blir långt, jag menar, det är inte tunnt, över medel typ. Men, som sagt, låta det växa och få till färgen, så var det! Så här såg mitt hår ut för någon månad sedan ungefär. Jag vet, jag är söt. Jag kan om jag vill haha!


From yesterday

2010-01-24, 19:19:42 / Kategori: Latest shit


Small talk.


Det ser ut som om jag är betydligt större på bilden än vad jag verkligen är haha!


Puss på min fina som precis kommit hem!


Lickit


TRESemmé hårinpackning

2010-01-24, 18:02:46 / Kategori: Latest shit

Jag är så fruktansvärt trött, jag vill verkligen sova. Men det är sjukt dumt eftersom klockan bara är 18.. Funderar på att testa inpackningen nu, eftersom jag inte gjorde det innnan, kanske blir lite piggare av det. Det enda jag verkligen vill göra just nu är sova..


Testar på denna inpackning.


I'm moving on.

2010-01-24, 15:12:41 / Kategori: Musikorgasm ♪


Hjärta Frugan

2010-01-24, 15:06:36 / Kategori: Latest shit



Detta är min fruga, henne tycker jag om, massaste! Till och med älskar!


In bed day

2010-01-24, 14:13:05 / Kategori: Latest shit

Vaknade för ca en timma sedan. Fortfarande rätt irriterad på gårdagen. Jaja, ligger i sängen och det tänker jag minsann göra hela dagen! Nästan iallafall! DET gillar jag!


Teletubies

2010-01-24, 06:08:11 / Kategori: Latest shit

Hemkommen för en liten stund sedan, har redan hunnit borta tänderna och lagt mig i sängen, sminket orkar jag faktiskt inte ta bort. Kvällen har varit.. Ja, vad ska man säga, tjafsig(?) jag är förbannad och ska nu sova. Dags att stänga av teletubies på tv. Thats it!


Utgång på ingång, skål!

2010-01-23, 19:58:41 / Kategori: Latest shit

Har precis sminkat klar mig, sitter och dricker lite smått. Ska ta halv bussen mot sollentuna och möta upp tjejerna. Jag måste säga att jag mår så jävla bra just nu! Ikväll är det Olearys som gäller, möjligtvis efterfest. Det visar sig med tiden.


Skål!


Im the pirat

2010-01-23, 16:37:53 / Kategori: Latest shit


Sjukt söt pirat.. Nej men helt ärligt, utomlandsresa?  Jatack!


So much for a powernap

2010-01-23, 16:32:13 / Kategori: Latest shit

Alltid lätt att sova när ens lillasyster och hennes polare kommer hem och skriker och går som elefanter. Precis när jag var nära på att somna. Tack, tack så sjukt jävla mycket. Inte nog med det så pratade jag med Balex i telefon nyss, vilket gjorde mig på typ sämre humör. Är irriterad.


When i had pink hair.

2010-01-23, 14:43:22 / Kategori: Latest shit

Jag är trött. Ska ta och smsa Josefin och sedan sova ett tag. Om jag älskar powernaps! Så jävla underbart. Har även kommit fram till att detta var rätt schyst och jag gillade det.


Gårdagens låt

2010-01-23, 13:03:07 / Kategori: Musikorgasm ♪

Blond i somras

2010-01-23, 12:42:48 / Kategori: Latest shit


Jag saknar faktiskt att vara sådär blond haha, men ändå inte.


Back home

2010-01-23, 02:38:05 / Kategori: Latest shit

Kvällen började väl inte riktigt som planerat. Men åkte till Balex och Emma i edsberg. Emma har skaffat sig en liten bebis på 9 veckor, åh, honom ska jag kidnappa. Åkte sedan till ett fullproppat Olearys, och vidare till Saxo. Under hela tiden smsades det fram och tillbaka med Jas som hade fest men sedan skulle åka till stan sas det. Var på Saxo tills stängning, efter halva tiden där kände jag att jag hade ont i magen och upp mot bröstkorgen så medans alla andra drog till edsberg på efterfest kände jag att jag hellre ville hem. Samtidigt fick vi veta att Jas inte alls hade dragit till stan, alltid kul när folk hör av sig liksom. Anyway, knatade hem, kom hem, hungrig så ställde mig och kokade potatis och stekte fiskpinnar. När skitn var klar kände jag mig illamående, fortfarande ont vid bröstkorgen men nu även med huvudvärk. Så sitter nu i sängen, äter sakta men säkert med huvudvärk och smärtor i mage och bröst och ska snart sova. Kvällen kunde ju slutat bättre.


Ciao

2010-01-22, 19:52:06 / Kategori: Latest shit
Drar till edsberg. PYSS

Right now

2010-01-22, 18:59:15 / Kategori: Latest shit



Den enda B&J jag tycker är okej. Så just nu är det den och fix som gäller!


Irriterad tjej

2010-01-22, 18:40:56 / Kategori: Latest shit

Jag blev fruktansvärt otaggad nu. Planerna som vi (typ inte) hade har gått åt helvete. Sjukt irriterad blev jag nu..


Jos hemgång

2010-01-22, 18:02:41 / Kategori: Latest shit



Imorgon kommer du hem! Jag har minsann saknat dig.


Good morning

2010-01-22, 17:53:14 / Kategori: Latest shit

I princip nyvaken. Syrran väckte mig vid 17 låg och halvsov tills halv då Balex ringde upp mig. Hon och Emma kommer om ca en timma, jag ska käka nu sedan hoppa in i duschen, det blir till att fixa sig när de är här!


Studentmöte

2010-01-22, 11:50:24 / Kategori: Latest shit

Sitter i skolan och har ett möte om studenten. Verkar inte gå särskillt bra.. Ingen verkar seriös, alla bara pratar och det börjar bli jobbigt nu faktiskt. Även om det är mer än ett år kvar så är det dags att ta tag i detta. Snart lunch, slutar 14 idag. Skönt.



Efter skolan är det systemet och solning som gäller. Sedan åker jag hem med min lillasyster och till stinsen en snabbis. Tagga lite för ikväll.

 


"What if I'm the bad guy"

2010-01-22, 09:43:22 / Kategori: Latest shit

Han kan gärna få vara min bad guy.


"Butcracksanta"

2010-01-22, 09:07:55 / Kategori: Latest shit

Sitter i skolan och pluggar, eller ja rättare sagt kollar på Twilight. Helt underbart. Men ska faktiskt försöka pligga också! Idag slutar jag 14.00, då blir det till att vänta på syrran som slutar 14.50. Ska nog till systemet och sola en stund så tiden går lite snabbare. Gillas. Ikväll kommer Balex och Emma över, sedan blir det utgång till Jas och kanske Olearys. Gillas även det!


Ipod lekande

2010-01-21, 21:18:23 / Kategori: Latest shit

Äntligen fick jag min laddarsladd till min gamla bärbara dator! Skönt. Så tidigare ikväll satt jag och förde över allt till min externa hårddisk. Och nu sitter jag och för över låtar till min ipod. OM jag hittar gamla låtar, lite nostalgi. Rätt schyst! Blir dock lite frustrerad, måste sitta i syrrans rum eftersom hon måste hjälpa mig! Oerfaren när det gäller Ipod haha! Men det blir nog bra, ska tvinga henne att fixa Twilight och New Moon i den. ÄLSKA!


"I'm the guy for you Brook Davies."

2010-01-21, 16:34:16 / Kategori: Latest shit

Efter inlägget under stängde jag av datorn. Somnade efter ungefär en halvtimma. Vaknade igen, precis när one tree hill började. Gillas! Emily ringde också eftersom hon var påväg hem, så pratade en stund med henne också, alltid trevligt! Känner mig fortfarande lite småtrött, men nu ska jag hålla mig vaken. Hoppashoppashoppas att jag får den där jävla laddaren till min gamla bärbara dator snart, vill ju ha mina grejer som finns där. Blir tokig!


Rubriken kommer från dagens one tree hill avsnitt. Dock var ju inte Lucas Brook Davies guy, utan Peytons.


Go ahead and shoot me.

2010-01-21, 13:56:22 / Kategori: Latest shit

Jävlar, nu kom den där känslan igen. Den där fruktasnvärt obehagliga känslan. Vad fan ska jag göra? Den kom fan igår när jag skulle lägga mig också. Skjut mig.


20 min left

2010-01-21, 11:42:20 / Kategori: Latest shit

Sitter i skolan just nu, har ca 20 minuter kvar här. Sedan slutar jag. Funderar dock starkt på att äta lunch i skolan, fast jag inte alls är hungrig.. Har fått lite smått gjort, och då menar jag verkligen lite haha. jag har så jävla svårt för att uttrycka mig, vet inte hur jag ska skriva ner allt. Åh, frustrerande. Boken under sitter jag och pluggar i.




På frukostrasten var jag iaf i centrum och köpte mina älskade hörlurar! OM jag är nöjd nu! Syrran vill ha sig ett par gröna, tänkte köpa till henne, men hon ville ha de senare. Efter skolan blir det till att sola en stund, sedan hem och städa i lite mer skåp och ha inpackning i håret och bara ta det lugnt. Skönt, det behövs!

 


Could be better

2010-01-20, 22:07:16 / Kategori: Latest shit

Trött och irriterad tjej. Hittar inte mina hörlurar, och såg precis att de har slutat tillverkats. KUL, verkligen.. Datorladdaren stör mig forftfarande, jag är trött och sjukt otaggad på skolan imorgon, är som sagt trött på det mesta som har med skolan att göra. Imorgon går jag 8.30-12.00. Blir nog till att äta i skolan, funderar på solning och sedan leta efter mina hörlurar, nya alltså. Måste ha de, jag älskar de ju! Måste även kolla på något skydd till min ipod. Skulle vara så jävla typiskt mig att repa den typ.. första veckan eller något. Men nu blir det till att borsta tänderna och sedan provsova på mina nya kuddar!


Snart dags att se denna;

2010-01-20, 21:30:34 / Kategori: Latest shit



Funderar dock ännu starkare på att läsa boken istället för att se filmen, eftersom alla säger att boken är så sjukt jävla bra!


Tack Pappa!

2010-01-20, 20:03:57 / Kategori: Latest shit


Fick precis en ipod 5th generation av min pappa, svart som jag ville ha! Spank you veeeeery much! Fick även tillbaka min laddarsladd till min gamla bärbara dator, perfekt tänkte jag! Men alltid något krångel. Det är nämligen två delar till laddaren och en av de är fel. Hur FAN kan de skicka en fel del när vi även har väntat i fyra jävla månader på den? Det jobbiga är att jag har alla gamla bilder och alla mina låtar på den datorn, vilket gör att jag inte kan använda ipoden ännu. Eftersom jag behöver låtarna.. Piss!


What a day

2010-01-20, 18:17:08 / Kategori: Latest shit

Skoldagen slutade 12 för min del, skulle ta 13 över bussen hem, men så blev det inte, eftersom den inte kom. Så väntade på nästan. Kom hem och åkte i princip lika fort iväg med mamma. Första stoppet: Mio. Skulle kolla på lite grejer till mitt rum som snart ska göras om. Sedan åkte vi till Ikea. OM jag älskar ikea haha! Kollade mer runt, men fick hem mig ett stort ljus som luktar vaniljglass, har haft det innan, luktar svingott! Fick även med mig två nya kuddar hem. Skönt! Sedan var det rusta som gällde. Fick med mig massa grejer därifrån, men bland annat tresemee hårinpackning, och något hårtoppsseurum från björn axén. Får hoppas på att det är bra. Åkte sedan och handlade och tillbaka hem, käkade och nu sitter jag här. Ska snart byta lakan och grejer i rummet, funderar även på om jag ska börja rensa min garderob lite(?)


Ska nog tvinga mamma att köpa schampot och balsamet också. Provas på imorgon!


In da school.

2010-01-20, 10:54:32 / Kategori: Latest shit

Sitter i skolan, hade så sjukt svårt att komma upp imorse. Lyckades stänga av larmet och vaknade igen vid 07.50 och min buss går 08.05 så det blev bara till att klä på sig och strunta i att sminka sig. Lite småskönt. Har haft matte på förmiddagen, och jag har förstått! Inte konstigt eftersom vi har arbetat med funktioner, inte särskillt svårt. (Dock inte riktigt som på bilden under, aningen lättare haha)




Har precis haft rast och ska göra sista kompleterings uppgiften i matte så kommer jag ha det gjort. Sedan blir det till att jobba med Etik. KUL...

 


Midnight snack

2010-01-19, 23:26:40 / Kategori: Latest shit
Nu: Äta en macka eller något smått, dricka ett (minst) stort glas vatten. Sedan sova. Imorgon är det skola 08.30-12.00 som gäller. PUSSI

The Vampire Diaries

2010-01-19, 22:16:36 / Kategori: Latest shit

"Det är Elenas första dag tillbaka på Mystic Falls High School sedan hennes föräldrars tragiska död. Tillsammans med sin moster Jenna, gör Elena sitt bästa för att ta hand om hennes yngre bror Jeremy. Hennes första dag i skolan är precis så jobbig som hon förväntat sig, men en positiv överraskning väntar henne, det har börjat en ny kille på skolan som heter Stefan och han är garanterat inte som alla andra. Elena blir rörd av faktumet at Stefan på något mystiskt sätt verkar kunna relatera till det hon gått igenom. Vad Elena inte vet är att Stefan är en vampyr och måste ständigt motstå lusten av hennes blod."

OM Jag ska se på den här serien! Premiär torsdagen 11 februari, 20.00 på Tv6. Jag kommer att sitta bänkad! Garanterat!


Skäms du inte?

2010-01-19, 18:09:39 / Kategori: Latest shit

Helt ärligt, skäms du inte? Hade jag varit du hade jag grävt ner mig. Tur som fan att jag inte är du utan är mig!


Potatissallad sugen

2010-01-19, 16:52:06 / Kategori: Latest shit

Btw är jag sjukt sugen på potatissallad (fortfarande..) så ringde mamma, och hur tur hade inte jag när hon sa att hon var och handlade? Så tvingar henne att köpa hem det och något gott man kan äta det med. Så jävla hungrig. MAAAAAAAT!


Börjar dåligt, slutar dåligt.

2010-01-19, 16:48:09 / Kategori: Latest shit

Inte nog med att skoldagen började dåligt, den även slutade dåligt. Sista timman satt vi och lyssnade på öhm, ja något som jag inte lyssnade på. Till och med läraren verkade inte riktigt förstå, hon läste direkt ur boken, och säger sedan "gud vad trött jag är, jag har shoppat på ikea". Ja vafan tror du då vi är? Anyway, sedan släpper hon bomben "ni ska städa köket." IGEN. GLÖM! Om alla jävla människor bara kunde plocka undan efter sig så slapp alla andra få skiten! HUR SVÅRT KAN DET VARA? Helt ärlig, jag blir tokig. Det känns som jag går på ett dagis. Jag är trött på allt och alla som har med den här skolan att göra. Skjut mig.


Lite sådär känner jag mig när jag är i skolan! Haha..


True

2010-01-19, 13:57:24 / Kategori: Latest shit

I love you forever, 'til death do us a part
Forever is over, forever is over
It's over, it's over, it ended on that night...
When I took your fucking life!


I knew it!

2010-01-19, 13:45:03 / Kategori: Latest shit

Hur rätt hade inte jag när jag både sa och skrev att jag kommer ha en dålig dag idag? Helt totalt jävla cprätt hade jag minsann! Började med att jag kom till skolan 10.30, skulle ha lektion med våran Etik lärare, eftersom de andra skulle ha samhällskunskap, och jag har redan betyg i det, vilket betyder att jag inte ska behöva gå om det, så då bestämde vi att jag skulle ha lite Etik. Så frågar jag då vart Etikläraren är när jag kom till skolan, ni tror inte hon är på Ikea och shoppar? Förbannad som jag blev, höjde jag rösten och hade mig. Hon kunde ju sagt redan igår att vi inte ska ha den lektionen när andra lektionen skulle vara isåfall om hon visste att det inte skulle bli så. Börjar fan undra om hon gjorde det för att jävlas. Men nej, så jag kom till skolan och satt med den första kvarten på den vidriga samlektionen. När jag egentligen då kunde haft ännu längre sovmorgon och kunde börjat 13 istället. Lika förbannad som när jag fick veta att hon inte var i skolan kom en annan lärare in på lektionen och tog ut mig och ännu en annan som inte har samhällskunskap och hade Etiklektionen med oss. Schyst! Och det menar jag faktiskt. Så nu ska jag börja plugga på det jag har kommit fram till att jag ska göra. Trött och småirriterad, yes I am.


Ungefär såhär arg var jag imorse!


I pressed delete.

2010-01-19, 09:23:19 / Kategori: Latest shit

Pigg?  Inte alls.. Hade jordens sjukaste dröm, minns den inte, men minns att den var störd. Sitter för tillfället och sminkar mig, gäspar och gäspar. Inte alls sugen på att gå till skolan.. Känner mig inte riktigt snäll nog idag haha. Ska iallafall möta upp Balex på sollentuna en snabbis. Sedan skoldags. 10.30-16.00.

Och "Håkan", resten av bilderna är två stycken på Marie, om du är den jag tror att du är, så du är raderad. (:


Sleepless

2010-01-18, 23:42:39 / Kategori: Latest shit

Jag kan inte sova, jag har för mycket i tankarna. Kul att jag har huvudvärk och tror jag är hungrig.. Igen. Åh, har en känsla av att det kommer vara en jobbig dag imorgon. Och det är det sista jag orkar med just nu. Pissfan.


Kanske inte riktigt.


PH timme!

2010-01-18, 22:02:12 / Kategori: Latest shit

Paradise Hotel dags, sen blir det sova!


Prinsessan och Grodan

2010-01-18, 19:50:36 / Kategori: Latest shit

Även den här disneyfilmen vill jag se. Premiär 5 Februari, om jag inte såg fel på tvrelamen. OM jag tycker om barnfilmer!


Nattens dröm

2010-01-18, 18:33:04 / Kategori: Latest shit
Detta drömde jag om inatt. Det var lite småmysigt, men ändå läskigt. Dock var inte min särskillt stor.


Youfuckingdrivemecrazy

2010-01-18, 18:09:33 / Kategori: Latest shit

Dagen började med att jag vaknade rätt utvilad, inte så konstigt eftersom jag somnade runt 21 igår.. Åkte till skolan, började med att vi hade någon svintråkig lektion om, ja jag kommer inte ens ihåg haha. Sedan var det film som gällde. "Last king of Scotland" mindre kul. Filmen hade väl bra budskap, men tyckte verkligen inte om den. Vissa scener, gick inte att titta, var till och med tvungen att gå ut.. Fortsatte att kolla under lunchen. Och efter filmen samlades vi i våra smågrupper. Och det gick ju.. bra.. Jag blir tokig, mer orkar jag inte skriva..

Slutade 14.20 idag, gick ner till centrum där en väntande Balex satt. Vi gick runt i lite affärer, jag hittade en tröja jag ville ha, men tänkte köpa den i stinsen istället, självklart fanns den inte där. Fikade även i centrum. Åkte till stinsen skulle kolla på tröjan som som sagt inte fanns, får köpa den i centrum imorgon. Och skulle boka tid hos optikern så jag kan skicka in körkorts papprerna, och tur som jag hade fick jag göra det på engång, nu gäller det bara att lämna in de papprerna och de vi fick från skolan, så de vet att jag är intresserad. Kom hem för ett tag sedan, har hunnit käka och lagt mig under täcket, så jävla trött. Måste dock hålla mig vaken tills 22, paradise hotel you know.


Give me all the money in the world

2010-01-17, 19:53:12 / Kategori: Latest shit

Jag är så sjukt jävla trött. Ska om en stund borsta tänderna och sedan bara mysa ner mig under täcker igen haha. Imorogn är det skola 08.30-14.20 som gäller. Ska se om jag kan tvinga med Balex till centrum när jag slutar. Ska kolla på lite småsaker. Jag börjar bli pank, jag behöver pengar och det är Nu! Fick precis sms av Jossan. Dig saknar jag. Hoppas ni har det guld där.


Charmig bild på mig och Jossan från Spanien i somras, glömde helt att jag hade zoomat.


Something new

2010-01-17, 18:17:41 / Kategori: Latest shit

Jag har ju totalt glömt bort att jag har olivolja och ägg i håret! Pappa kom nämligen hem, han har varit i spanien sen i torsdags. Grejer till oss hade han också. Jag, mamma och syrran fick oss varsin ursnygg guess väska, halsdukar och grejer. Sjukt snällt. Slänger in en bild på hur väskan ser ut, och sedan är det nog dags at tvätta håret.


Blev en sjukt dålig bild, den ser inte riktigt ut så men jag gillar den!


Hemmagjort hårinpackning

2010-01-17, 16:23:56 / Kategori: Latest shit

Funderar starkt på ett bad, men kommer bara bli tröttare efter. Något jag dock ska göra nu är olivolja i håret., har även hört att en äggula ska vara bra, så nu blir det till att exprimentera! Very good!


Det regnar köttbullar

2010-01-17, 15:39:21 / Kategori: Latest shit

Haha, vad är det här egentligen? Måste nog ses känner jag.


Dontfallasleep

2010-01-17, 14:38:57 / Kategori: Latest shit

Vaknade vid 1 tiden av att syrran kom in och visade lite fynd som hon hade hittat. Tänkte precis somna om så hör jag att mamma ropar att maten är klar. Då var det bara att sätta på sig morgonrocken och knata ner. Gott var det. Nu har jag för en stund sedan lagt mig i sängen igen, skulle lätt kunna somna om igen, men det är nog bäst att hålla sig vaken nu och sova ikväll. Att helgerna alltid ska gå så fort, kan man inte gå i skolan/jobba typ två dagar i veckan och så kan helgen vara resten av dagarna? Jaja, allt kan inte vara som man vill att det ska vara. Idag är planen att ligga i sängen. Heeeela dagen, om inget annat mer intressant kommer upp, haha! Känner även påtal om ingenting att det är dags att göra om mitt rum nu. Gäller bara att hitta färgerna jag vill ha på väggen, sen jävlar. Slänger upp den andra bilden på mig och Erica från igår.


05.50

2010-01-17, 05:50:32 / Kategori: Latest shit

Har precis borstat tänderna, tvättat bort sminket och lagt mig i sängen. Kvällen var helt okej. Kom till Kuken vid 22 tiden. Lite smått med folk, och sedan pang från ingenstans var det sjukt mycket folk. Sedan blev det mindre och mindre. Tjafs? Of course. Anyway, för en timma sedan exakt bestämde jag mig för att röra mig hemåt, kändes bättre att få sova i sin egen säng och få sova i lugn och ro. Så jag började knata från typ vaxmora, hem till stinsen. Det var en skön promenad faktiskt. Kan dock lova att jag inte är täppt i nosen längre haha. Fick även ett mms från Jossan tidigare på kvällen. Jaja, inte alls avis. Svin. (A) Men men, ska nu lägga mig, ögonen går i kors och kroppen börjar somna haha. Slänger upp en av de fyra bilderna som togs med min kamera ikväll.


Jag och Erica, som ser aningen tjurig ut på bilden, men fortarande lika söt!


Hjärtisar

2010-01-16, 15:08:13 / Kategori: Latest shit

Yesterday, all of us

2010-01-16, 15:00:21 / Kategori: Latest shit



Igår var en bra kväll. Det ska ikväll fanimej också bli. Ladda kameran!


DGV-Dansen.

2010-01-16, 14:55:31 / Kategori: Latest shit

När jag satt på Olearys igår kom en låt som påminner mig om när jag och Korven var i Sunny Bitch förra sommaren. Och kom då på att jag har glömt den glade viking dansen! Hur har jag kunnat glömma den, har svaga minnen men vafan! Dags att söka på Youtube.


Sjukt ful(l) bild, första kvällen i Sunny.


Gårdagen

2010-01-16, 13:34:36 / Kategori: Latest shit

Gårdagen började med att jag åkte till Josefin och krökade lite där, fixade klart oss. Vi åkte vidare till Olearys, där vi egentligen skulle ha suprisefest för Kuken, men av en väldigt märklig anledning visste hon redan om det.. Mötte iallafall upp frugan på bussen. När vi väl kom till Olearys, jävlar vad folk det var, och då var klockan ändå bara 21. Vi fick vänta minst 30 min för att få ett bord, men till slut fick vi ett, och det var ett stort bord! Jasmine och hennes kompis joinade oss, så även Verpan, Findus och Tobbe. Fick sällskap hem eftersom min granne hade varit på Olearys hon med, så vi knatade hem tillsammans. Det var en trevlig kväll, frågan är hur mycket pengar jag har på kontot nu, tur att det blir hemmafekke ikväll! :') Slänger upp två bilder från igår, väntar på massaste från Jas och hennes kompis!





MINA FINA!


Right here, right now

2010-01-15, 19:19:29 / Kategori: Latest shit

Från att sitta hemma och sminka mig (dock bara ögonskugga) och dricka lite smått, till att åka till jossan på 5 min haha. Sitter just nu inne hos jossan, hon käkar jag sitter här och väntar haha. Ska börja sminka mig snart hade jag tänkt mig, eller rättare sagt, fortsätta sminka mig haha. Slänger upp en bild på två av mina fina. De jag ska sitta och föra med right now.



Ikväll är det Olearys med mina fina som gäller. Tror att denna helg kan bli riktigt bra!


Catfight

2010-01-15, 15:31:23 / Kategori: Latest shit

Dagen började med att jag vaknade 4 på morgonen av att min älskade kattjävel bråkade med en annnan kissemao utanför oss. Mindre kul, somnade om efter ett tag, och vaknade igen vid halv 8. Sket i att sminka mig och åkte till skolan för att göra provet jag försökte plugga till igår. OM jag blandade ihop allt, skrev fel saker och hade mig ahah. Men jag gjorde mitt försök och mer kan jag inte göra. Mer hände väl inte. Efter skolan mötte jag upp Kuken, dags att hälsa på systemet. Det blev lite till. Åkte sedan hem och nu har jag lagt mig på soffan här nere och ska sova ett tag om en stund.


Sleepingtime

2010-01-14, 22:01:15 / Kategori: Latest shit

Nu gäller det att försöka sova. Jag orkar inte lägga ner mer tid på provet. Det kommer gå som det går. Känner att sova är viktigare just nu haha.. Slänger upp en bild från igår, lägg märke till min svarta halsduk som blivit vit, det ser ut som spindelnät eller något liknande haha. Så går det när man går hem mitt i natten, i kylan.



Paus i pluggandet

2010-01-14, 20:11:54 / Kategori: Latest shit

Jag tar mig en paus från pluggandet. Inte särskillt intressand, men har väl kanske lärt mig ltie mer än vad jag kunde innan.. Får väl se hur provet imorgon går, i värsta fall får jag göra om det. Det var väldigt mycket att plugga in på en vecka.. Har fått plugga in lite om bland annat astma, kol och hjärt och kärlsjukdomar.


Plugghäst

2010-01-14, 17:26:30 / Kategori: Latest shit


Dags att börja plugga.


Goodafternoon

2010-01-14, 16:27:34 / Kategori: Latest shit

Det blev en powernap oavsett om jag ville det eller inte, kunde inte hålla ögonen öppna! Så det blev en lång powernap, på några små timmar. Vaknade upp för en halvtimma sedan kanske, känner att jag måste plugga, men hittar minsann andra grejer att göra. Syrran kom precis hem, grinolle. Kul.. Sitter annars i soffan här nere, magen börjar prata och känner sig ensam. Sitter och pratar med söta P som har förflyttat sig från thailand till bali. Inte alls avis..

Nu: Hjälpa min sjuka mami med maten.


Powernapsmoment

2010-01-14, 13:22:50 / Kategori: Latest shit

Kom hem från skolan för ett tag sen. Att vakna var väl inga problem, men när jag väl var i skolan, pigg? Verkligen inte. Har nog inte fått någonting gjort i skolan. Har i princip bara skrivit upp på ett papper vad det är jag måste plugga på till provet imorgon, som ändå kommer gå åt helvete men men. Har även kommit fram till att det är fredag imorgon, helg! Så sjukt nice!

Nu: Sova en stund(?) Sedan pluggapluggaplugga, ger det ett försök iallafall.


En av mina finaste pärlor

2010-01-14, 02:03:25 / Kategori: Latest shit

"Man kan inte tävla om en människa".
[Said by C, and it is so fucking true. Big Love!]


Onsdagsutgång

2010-01-14, 01:56:07 / Kategori: Latest shit

Kom hem för en stund sedan, har redan hunnit borsta tänderna och ta bort sminket och har precis lagt mig under mitt täcke, skönt. Kvällen började med att jag mötte upp kuken på Olearys. Balex och Emma kom efter ett tag, även en vän till Emma kom en stund senare. Jossan, Verpan och Calle bestämde sig för att överraska kuken och förvånad blev hon, såg ut som hon aldrig hade sett de förut haha! Glass fick hon också!




22.54 tog jag och kuken tåget mot stan och in till Nype. OM jag träffade bekanta ansikten där, inte bara sötnosarna som jobbar där, utan flera andra. Trevligt var det. Men vi bestämde oss snabbt för att ta sista tåget hem, så vid halv ett började vi röra oss. Hann precis med tåget, tur det. Annars hade jag dött. Åkte, pratade rätt mycket om allt typ och sedan var det bara att börja promenixa hem. Så nu ligger jag här i sängen och ska lägga mig om 5-10 minuter, kommer inte vara behagligt när alarmet ringer 07.20 på morgonen, men det gäller bara att pallra sig upp, drack inte speciellt mycket eftersom jag verkligen inte pallar dra till skolan bakis, tro mig, det är ingen höjdare. Men slutar 12, får åka hem och sova en stund då, och en stund för mig är ju ett tag. Haha.


Utgång på ingång!

2010-01-13, 20:49:52 / Kategori: Latest shit
Olearys, möjligvis stan? SMELL YA!

Im the fucking best

2010-01-13, 19:31:27 / Kategori: Latest shit

Hur duktig är inte jag? JAG tog en powernap på 10 minuter, jag! Vaknade av att jag fick ett sms av kuken, och vaknade till ordentligt när frugan ringde. Ikväll är det olearys som gäller. Vid 21 tiden drar vi dit. Stänger 23 också, så lite sömn blir det, om vi inte får för oss att åka till stan eller något annat trams :') Kameran tas med!

Nu: Funderar på en varmdusch! Och sedan börja fixa mig lite smått.


Matkoma

2010-01-13, 18:33:38 / Kategori: Latest shit

Slutade 12 idag, ändå satt jag och den blivande MILFen kvar i skolan och aa, gjorde ingenting.. Men det var skönt att bara vara! Gick ner till centrum, Therese skulle ha sig lite sött att mata bebisen med :') Jag stannade och väntade på mamma. Vi träffade på min granne och barndomsvän Pau som jobbade och sedan gick jag och mamma och handlade. Åkte hem, började laga mat och befinner mig nu i sängen med matkoma. Jävlar vad mätt jag är. Ikväll blir det en liten utgång till olearys för att fira min kuk! Det blir även firande av henne på lördag med en hederlig hemmafest :') Kommer bli schyst!

Nu: Vila lite inför kvällen, snabb powernap? Skulle vilja men tror icke! Eller..(?) Kanske en snabb på 20? Vi får se.


KUK

2010-01-13, 10:53:46 / Kategori: Latest shit


Nu är det din tur att bli 20. Grattis kuken, nu kan vi tömma bolaget tillsammans ;)


Wild Strawberry Lemon

2010-01-12, 21:06:16 / Kategori: Latest shit

En sista sak, påtal om ingenting blev jag fruktansvärt sugen på en Jinx! Synd att de är beställningsvara, men funderar starkt på att beställa hem de till sollentunas system. So darn delicious.


Goodnightsnack

2010-01-12, 21:02:02 / Kategori: Latest shit

Nu blir det till att redan stänga av datorn. Ska fixa mig något att äta, är hungrig igen. Sedan gäller det bara att vänta tills Paradise Hotel börjar. Efter det ska jag försöka sova. Imorgon är det skola som gäller, 08-30-12.00 sköönt. Kuken ska höra av sig när hon slutar jobba. Imorgon är det även hennes tur att fylla systemet, woho! Men nu, mat, sminkborttagning och 2 ½ men.


Todaywasalaughingday

2010-01-12, 19:30:23 / Kategori: Latest shit

Dagen började med sovmorgon, skönt! Kom till skolan, började med sjukvårds lektion. Våran lärare gav oss sugrör som vi skulla andas i, bara! Att hålla för näsan och andas i det där smala sugröret för att få kännas hur KOL känns, fick panik efter ett tag, kändes som jag skulle kvävas. Och det är just det KOL gör, kväver en till döds. På eftermiddagen blev det till att lyssna på redovisningar, säger ingenting, ni som var med vet. Efter det var det film. Film och film.. Dokumentär om schizofreni typ. Sjukt långtråkig. Borde vara olagligt att få kolla på en sådan tråkig doumentar, sista passet. Slutade och började gå mot bussen, som jag missade, med några meter, får väl kanske skylla mig själv eftersom jag inte sprang heller. Men bestämde mig snabbt för att gå hem. Och det ska jag försöka göra ett tag framöver, Gå hem från skolan. Det är också träning. Är ju fortfarande förkyld så det är lugnt och bra haha. Det har skrattats väldigt mycket under dagen allmänt, i skolan och hemma. Skönt, det behövs! Funderar på att klippa min snea lugg kortare nu också, påtal om ingenting sådär.


Mobilfördriv

2010-01-12, 19:01:46 / Kategori: Latest shit
Vad har du för bakgrund?
Egoist, javisst! En på mig själv!

Ringsingnal?
Take It Back.

Hur mycket batteri har du kvar?
I princip fullt, laddade inatt.

Vem ringde du senast?
Josefini.

Vem ringde dig senast?
Josefini.

Vad står det i ditt 15:e mottagna sms?
"Åh! Grattis min lilla fis krov! :-D idag får du gå på bolaget. Woho. Haha. Grattis igen! Vi hörs senare <3"

Vem skickade ditt 12:e mottagna sms?
N

Vad står det i ditt 18:e mottagna sms?
"För det nya året önskar jag dig glädje, hälsa, kärlek och bla.. bla.. bla.. Allt skitsnack! Bara nonsens! Jag önskar dig otroliga knull, oförglömliga orgasmer, att du arbetar hälften men får 3 gåner betalt, tusen nätter av njutning och att du vinner på lotto och blir miljonär. Om du skickar den vidare till 10 personer kommer det inte att hända ett skit som vanligt men åtminståne kan en vän ha ett gott skratt! - Gott Nytt Åt ;]"

Vad står det i ditt 5 mottagna sms?
"Grattis på den stora dagen! :D <3<3"

Vad står det i ditt första utkast?
Jag har ingenting där

Och ditt 5:e utkast?
Nothing

Har du några sparade medelanden?
Bara de på inkorg som jag inte har orkat rensa sen jag fyllde år haha.

Har du något i utkorgen? 
Nope

Vad är rekord på snake på din mobil?
Snake finns inte på en samsung mobil(?)

Vem är på plats 13 i din telefonbok?
Anton


Hur många sms har du skickat, sammanlagt?
Raderar alltid skickade när jag har skickat.

Vad står det i dina anteckningar?
Jag har inga anteckningar.

Har du privat nummer just nu?
Nope, funderar dock på att skaffa.

N

2010-01-12, 17:43:15 / Kategori: Latest shit


Låter bilden få säga allt.


Avslutat kapitel

2010-01-12, 17:31:13 / Kategori: Latest shit

Och jag börjar på ett nytt, med eller utan dig!


Is she back?

2010-01-11, 23:05:17 / Kategori: Latest shit

Fan, det är säkert Francesca som är tillbaka! Gillar henne inte alls, dock blir det mer spel i det hela när hon är med. Time will tell, imorgon får vi se. Sov gott.


PH Rami

2010-01-11, 22:27:15 / Kategori: Latest shit

Jag har lite svårt för Paradise Hotel Rami. Nej honom har jag inte tyckt om sedan han satt med Francesca.


Hårvård

2010-01-11, 20:18:07 / Kategori: Latest shit

Jag känner att det är dags för en hårinpackning. Mitt hår behöver det. Brukar köra på inpackningen under, och brukar ha det i ca 1 timma, håret blir underbart efter det.


Tidsfördriv

2010-01-11, 18:31:31 / Kategori: Tidsfördriv.
Mc Donalds eller Burger King

Blondiner eller brunetter

Surt eller salt godis

Vanlig Cola eller Cola light

Jay Z eller Eminem

Paris eller New York

Stockholm eller Göteborg

Kaffe eller te

Adriana Lima eller Miranda Kerr

High heels eller Converse

Desperate Housewives eller Gossip Girl

Scrubs eller How I met your mother

Blåögda killar eller brunögda

Sony Ericsson eller Nokia

Xbox eller Playstation

Utekväll eller hemmakväll

Julafton eller nyårsafton

Edward eller Jacob

Ginatricot eller H&M

Ge eller få

Britney Spears eller Lady Gaga

Personlighet eller utseende

Pengar eller kärlek

Chips eller ostbågar

Att aldrig mer få äta chips eller att aldrig mer få shoppa skor

Att aldrig mer få skratta eller att aldrig mer få lyssna på Tokio Hotel

Att alltid gå runt och vara olyckligt kär eller att aldrig bli kär

Att aldrig ha en pojkvän eller att aldrig ha några riktiga vänner

Välkommen tillbaka..

2010-01-11, 18:05:07 / Kategori: Latest shit

.. till verkligheten. Första skoldagen efter jullovet. Kändes väl helt okej. Somnade ändå vid 21 igår så vaknade rätt utvilad. Inte för att jag är pigg för det. Hände inte så mycket speciellt idag, satt och pratade lite skit, kollade på thereses underbart fina kulmage som hon skaffat sig, slänger upp bild, hoppas det är okej, säg till isåfall! Efter skolan träffade jag på Balex, åkte hem till henne, käkade sen lunch och aa, inte så mycket mer. Skönt att bara vara. Ikväll är det PH som gäller, sedan ska jag försöka sova!


Helt sjukt fin va?

 


Alvin

2010-01-10, 16:09:14 / Kategori: Latest shit

En film jag ska få med mig någon jävel att se är fan Alvin och gänget 2. Måste bara se första filmen först! Älskar barnfilmer, men det kanske är lite passande eftersom jag tydligen beter mig som ett barn. Ha ha ha.


Helgens meningar.

2010-01-10, 15:52:21 / Kategori: Latest shit

"Hej. På. Dig... Klia. Mig. På. Maaaagen."

"Who do you... Who do you, Who do you think you are?!"

"Don't you wish your girlfriend was hot like me?"

Passar in rätt bra på helgen! Hahaha. Det är kul, om man förstår vad som har hänt när dessa meningar har kommit upp.


I'm having a good time

2010-01-10, 13:44:06 / Kategori: Latest shit

Att sätta larm på mobilen vid 11 var planen, och det gjorde jag. Men att komma upp 11 var en helt annan femma! Stängde av larmet, men hade tydligen satt på Tv'n så halvsov fram tills halv 1.. Duktigt, kommer ju inte kunna somna ikväll. Haha, kan fortfarande inte tänka sluta på gårdagen, eller fredags för den delen heller. Det har varit en bra helg, sjukt bra faktiskt!


Don't you wish your girlfriend was hot like me?

2010-01-10, 04:05:43 / Kategori: Latest shit

Det blev ändrade planer ikväll. Skulle egentligen till märsta, men icke. Är fortfarande lite småsjuk, hade inte vågat riskera OM jag skulle få feber eller liknande. Jobbigt att ta sig hem, så jag och Emily får leka någon annan dag helt enkelt. (: Det blev först kista med mina fina tjejer. Åt lite, sedan åkte vi till saxo var där en timma och åkte sedan vidare till O'learys. Jag gillar stället, starkt! Träffade på bekanta ansikten. Sedan gick, yes ni läste rätt jag gick(!!) hem i kylan, trodde mina lår skulle vara blå och brytbara när jag kom hem.  Lagade spaghetti, värmde på köttfärs, fixade sallad och fortsatte kolla på halva New Moon som min syster hade kollat på. Jag får fan ont i hjärtat av den filmen! Älskar både Twilight och New moon, bara väntar på tredje. Love it!


För mig blev det inte vanliga Ooze på saxo, nej jag körde minsann på Jinx. När jag dricker de tänker jag på när jag och N satt på Nivå haha. Det var Balex (med Colan i mitten) som körde nyktert ikväll. Angående rubriken vet Balex exakt vad jag menar. :')


Blue steel

2010-01-09, 15:26:19 / Kategori: Latest shit

Vaknade för kanske en timma sedan av att Emily ringde och väckte mig, efter det låg jag och vred och vände på mig ett tag, vaknade till ordentligt när Balex ringde mig. Pratade lite om igår och vad de gjorde efter att vi hade dragit. Ligger fortfarande i sängen, Zoolander har började för ens stund sen. Börjar bli lite hungrig så det blir till att äta något, men vad? Är inte alls sugen på köttfärs, bara för att det är det ända som är klart och som vi har typ tonvis av.. Men får väl trycka i mig lite ändå. Så nu blir det till att laga spaghetti och göra lite sallad till! Slänger upp en tuill tyff bild från igår. Hawaiihatt med blommor runt halsen är såå 2010.


Lyckad kväll!

2010-01-09, 04:17:03 / Kategori: Latest shit

Jag la mig precis i sängen. Skönt! Jag har faktiskt haft en jävligt lyckad kväll! Det började med att Balex kom över, som ni ser under har hon gästbloggat, har dock inte läst det än, ska bli intressant haha. Sedan kom Jossan och vi började med maten. Shit, tror jag har köttfärs så det räcker år och dagar framöver haha! Sedan var det dags, vi började med våra frozen daiquiri's. Jordgubb var fanimej sjukt god. Persika föll mig inte i smaken, kanske godare om det är mer persika och inte sprit efter känn haha. Vi drack och hade mysigt, pratade om det mesta från himmel till jord. Vi tog 22 bussen, mötte upp Emma, åkte till saxo dit även Tobbe kom sedan. Söta kareokeframföranden, haha. Ni som var med vet exakt vad jag snackar om.. Men efter kanske en timma efter att vi varit där drog vi vidare till sollentuna och det rätt nyöppnade o'learys. Jävlar vad fresh! Dit ska vi igen! Synd bara att även det stället stänger ett.. Anyway, efter de 45 minutrarna där drog vi vidare på efterfest hos någon random. 8 Trappor upp i Edsberg var vi några stycken och helvete vad kul vi hade. Emma fick i sig rätt duktigt, gillas. Jossan blev lullig och tror all Balex var någorlunda nykter, precis som jag! Kom hem för en timma sedan och la mig som sagt precis i sängen. Slänger upp några oblyga bilder från ikväll. Enjoy!




Haha, det ser fan ut som barnspya.


Ibland lyckas jag vara söt på bilder. Min fru!


Emma är tyff.


Balex ville med.


Jag och Emil med, men jag är tyffare.



Tack för en sjukt lyckad kväll. Även om jag känner mig sjukt mycket sämre. Jag låter som en transa, älskar att vara hes, så jävla sexigt. Synd bara att jag inte är hes utan, har ont och låter som en man. Jaja, sovdags. PYSS


Balex gästbloggar!

2010-01-08, 18:22:26 / Kategori: Latest shit

Hej, hallå, fin kräm och tjena! Nu sitter jag här vid amandas dator medans hon sminkar sig, Jossan är på g och snart börjar vi med maten. Tror det blir en bra kväll ikväll, nånting säger mig även att vi SKALL klara av att göra drinkarna perfekt, annars måste jag ju slå mig själv tre gånger i huvudet..Mandas katt är bajsnödig så har har race med sig själv i trapporna! för er som inte redan känner igen mig så tänkte jag göra en kort beskrivning; Amandas fru, sinnesrubbad, betydligt mycket yngre än jag borde vara och så har jag ont i knät. det är väl typ det. Aja nu ger jag upp hoppet om att försöka få ihop ett bra inlägg så tack för mig mina små kycklingar!  


I väntan

2010-01-08, 17:07:21 / Kategori: Latest shit

Hemma igen! Trippen till centrum blev inte som väntad.. typ haha. Åkte dit, pappa åt en snabbis, och då menar jag en snabbis, 5 min och han var klar haha! In på systemet, det jag skulle ha var såklart slut. In på Ica handlade lite för ikväll. Och nu är jag hemma igen. Funderar starkt på att börja sminka mig redan nu, så har man det gjort. Sakta men säkert, i väntan på dessa vackra!

 


Videosamtal

2010-01-08, 15:00:12 / Kategori: Latest shit

Har precis suttit och haft videosamtal med min kusin. Hon fick se David en snabbis innan han gick, och jag fick se Filip, hennes son! OM han har vuxit, det känns konstigt. De ska ju vara små föralltid! Nu ska jag iallafall hoppa in i duschen, sedan kommer pappa förhoppningsvis och hämtar upp mig, så åker vi till centrum, han till Ica, jag till systemet! Ska höra med Balex om hon ska se till att vara där samtidigt så åker hon med oss hem(?) Men som sagt nu duschen!


Tarzan med David

2010-01-08, 13:01:28 / Kategori: Latest shit

OM jag har vänt på dygnet. Somnade inte förens 5 typ. Vaknade halv 8 av att syrran kom in. Somnade om rätt snabbt. Dock vaknade jag igen vid halv 11 kanske(?) av att lilla David var här. Trodde att jag skulle dit, men där hade jag fel. Så nu på förmiddagen har han spelat på något som liknar ett gameboy, kan ju inte sånt där, men jäklar han kan sin grej. Vi har suttit och kollat på tv och ätit köttbullar, riset verkade han inte vilja ha. Just nu sitter vi och kollar på Tarzan, han är heelt inne i programet. Efter det är spiderman, haha, han älskar spiderman, han har sin spiderman väska och spiderman mössa med sig hit!

Annars idag så kommer tjejerna över. Vet inte om krullet kommer, hon mådde inte så bra igår! Jag mår inte så jätte bra heller, men det löser sig. Ska försöka ta mig till systemet igen en snabbis, måste köpa mig likör. Haha. Det ända som saknas nu är fan körkort! Kommer inom kort!


A Lesson

2010-01-07, 23:53:27 / Kategori: Latest shit

Det ända jag säger nu är att jag inte kommer låna ut saker till folk längre, man får ju ändå inte tillbaka någonting. Folk smiter bara undan. Dags att lära sig det nu! Haha, men det kanske bara är jag som bestämmer mig för det här, eftersom jag är störd, eller hur var det? :)


Thanks for the memories,

2010-01-07, 23:10:58 / Kategori: Latest shit

even though they weren't so great!


Barnvakt imorgon!

2010-01-07, 22:10:17 / Kategori: Latest shit

Fick precis höra att min kusin, frugan och hans barn inte kan ha kvar hundvalpen. En vecka hann de ha henne och fick idag veta att frugan och mellansonen är allergiska mot sötnosen. Så det blir till att lämna tillbaka henne. Så otroligt tråkigt att höra, hon var värsta pärlan ju! Så imorgon åker jag dit vid 12-13 tiden och spelar tvspel med David, mellasonen som är 3 år medans de lämnar tillbaka hunden. Klart jag ställer upp, familjen först. Slänger upp en riktigt gammal bild på mig och David.



CSI Miami

2010-01-07, 21:00:50 / Kategori: Latest shit

I badet

2010-01-07, 20:29:04 / Kategori: Latest shit


Tatueringsplaner!

2010-01-07, 18:53:40 / Kategori: Latest shit

Jag är tillbaka hemma! Köpte lite andra ingredienser till drinkarna, förhoppninsvis blir det bra, annars är det illa! Haha! Btw så har jag galna tatueringsplaner. Gäller bara att fixa till kroppen lite, se till att den blir lite fastare sen jävlar! Ska försöka se till att göra den innan sommaren. Shit vad taggad jag blev nu!



Hello Systembolaget

2010-01-07, 16:47:08 / Kategori: Latest shit
Nu åker jag och laddar inför helgen!

Ha ha ha

2010-01-07, 16:44:25 / Kategori: Latest shit

Hur mycket har inte du försökt smutskasta mig? Jag känner dig nog så pass bra, fast det var ett tag sen. Det roliga är att jag typ inte ens bryr mig, för du är bara patetisk i mina ögon. Snacka på, sanningen kommer att komma fram, förr eller senare!


Glad tjej

2010-01-07, 16:26:52 / Kategori: Latest shit


Kändes lite bra att höra från dig att du själv var sugen! :')


High on you

2010-01-07, 16:00:12 / Kategori: Musikorgasm ♪


Agoodwakeup

2010-01-07, 14:55:44 / Kategori: Latest shit

Vaknade för ungefär en timma sedan. Har pratat med Emily i telefon och har förtillfället bestämt att ses på lördag! Det var längesen vi sågs, så det känns braaa! Idag har jag inte så mycket planerat, vet bara att jag ska till systemeeeeeeeet och ladda inför i helgen! GAH, gillas!


Gaaaammal bild på mig och Emily!


Sometimes

2010-01-07, 02:00:16 / Kategori: Latest shit


Ja, jag tänker ibland tillbaka på våran vänskap.


It makes no sense at all

2010-01-07, 01:48:04 / Kategori: Latest shit

If you want to play it like a game. Well, come on, come on, let's play!


Rightbackhome

2010-01-07, 01:36:24 / Kategori: Latest shit

Kvällen blev inte riktigt som planerad. Vi stannade hos Emil hela kvällen. Skönt faktiskt, att bara vara. Det blev dock bara en halv grogg för mig. Har galen huvudvärk (of course ha ha..) och har ont i halsen. Ska jag bli sjuk kan väl kroppen vänta tills på typ.. söndag?

La mig precis i sängen, inte nog med att jag har ont i huvudet och halsen så har jag ont i svanken. Typ nu när jag la mig i sängen och slappnade av, pain. Jaja, lite smärta tål man väl!


I got a lot to say to you

2010-01-06, 19:57:37 / Kategori: Musikorgasm ♪


Utgång ikväll

2010-01-06, 19:54:49 / Kategori: Latest shit

Ikväll är det utgång som gäller. Blir förmodligen till Emil först. Sedan vidare till saxo, ska träffa några gamla vänner, längesen jag träffade de, så det ska bli kul. Sitter iaf och fixar mig nu. Känns braaaaa!


Patetiskt

2010-01-06, 15:05:23 / Kategori: Latest shit

Haha, jag tycker det är kul att folk tror sig veta vem/vilka jag skriver om här på bloggen. Men tro mig, ni har ingen aning! Just belive me. Lite skrattretande är det, att folk tror att de vet mer om mitt liv än vad jag gör!


Fucky'aaall! :)


Hurryuppppp

2010-01-06, 14:45:00 / Kategori: Latest shit

Vaknade för en stund sedan. Om jag hade svårt att somna. Pratade med min speciella i telefon tills tre ungefär och efter det låg jag och vred och vände på mig tills 5. Vaknade vid 12 av att syrran kom in. Känner mig lite sämre idag än igår. Börjar få ont i halsen när jag sväljer. Orättvist dock att du inte är förkyld, haha. Idag kommer det hit lite folk som ville fira att jag har blivit 20. Fick precis veta att de kommer vid 15 så dags att börja fixa sig. Snabbt!


Tar tag

2010-01-05, 18:07:59 / Kategori: Latest shit

På måndag, när skolan börjar är det dags för rutiner. Ska se till att vända tillbaka på dygnet, träna som aldrig förr(!), fixa till matrutinerna. Beach 2010, vänta bara!


Varför inte?


Kiss my ass

2010-01-05, 17:31:07 / Kategori: Latest shit

I will always be so much better than you!


Sunshine on my face

2010-01-05, 14:01:02 / Kategori: Latest shit

Vaknade precis, solen sken in i rummet. Det var väl rätt så mysigt. Mindre mysigt, jag vaknade med huvudvärk. Får se vad dagen har att erbjuda. Skulle vara rätt skönt att bara ligga i sängen hela dagen faktiskt.


Do you?

2010-01-05, 02:42:19 / Kategori: Musikorgasm ♪

Do you think of me like I'm thinking of you?
I was wondering if you still care to.
I just wanna know if your missing me too.
Tell me do you feel the way I do.


It is time

2010-01-05, 02:19:26 / Kategori: Latest shit


These are the words that tear you apart

2010-01-05, 01:15:08 / Kategori: Musikorgasm ♪


Daiquiri helg

2010-01-04, 23:11:20 / Kategori: Latest shit

I helgen ska jag och dessa två snyggos ha drink kväll. Vi ska försöka få till frozen daiquiri's! Yum! Samt middag hos mig!









Please.

2010-01-04, 22:21:51 / Kategori: Latest shit

Spola tillbaka tiden.



Jag vill ha värme, festande, brunhet. ALLT.


Right?

2010-01-04, 18:32:38 / Kategori: Latest shit

I will be fine without you.


Hello systemet

2010-01-04, 12:45:07 / Kategori: Latest shit

Tjugo!


-

2010-01-03, 22:30:18 / Kategori: Latest shit

You promised it would be like you never existed.


.

2010-01-03, 14:46:53 / Kategori: Latest shit
I'm so sorry that I can't be the right kind of monster for you.

We belong together

2010-01-03, 03:46:18 / Kategori: Latest shit

I should've held on tight, I never should've let you go
I didn't know nothing, I was stupid, I was foolish, I was lying to myself


Skjutmiglångsamt

2010-01-03, 03:26:06 / Kategori: Latest shit

Varför kan inte jag bara sluta ljuga för mig själv? Innerst inne vet jag ju hur det är. Jag varken vågar eller vill erkänna det. Jag är rädd. Skjut mig långsamt. Jag vill inte detta mer.


Brudisar

2010-01-03, 03:17:30 / Kategori: Latest shit

Jag älskar mina tjejer som finns där, i vått och torrt!


CittCatt

2010-01-02, 18:27:19 / Kategori: Latest shit

Ikväll blir inte som planerat. Alls. Jag ska träffa min snyggis Citty. Henne har jag saknat. Blir först till att åka hem till henne för att se hennes nya lägenhet, dricka lite och ha det allmänt mysigt. Sedan drar vi vidare. Får se vart kvällen för oss!


Snodde bilden från hennes blogg, höhö.


Andra tankar tack

2010-01-02, 13:44:58 / Kategori: Latest shit

Ska träffa Jossan, hon ska klippa sig och jag behöver bara komma ut och komma på andra tankar. Skönt att veta att hon finns där.


Haha, söt bild från idolfinalen!


Idioti

2010-01-02, 01:32:11 / Kategori: Latest shit

Helt ärligt, trodde du att jag ville höra alla detaljer eller? Jag är arg på mig själv för att jag lyssnade från första början.


Run

2010-01-02, 00:54:32 / Kategori: Musikorgasm ♪



I can barley look at you, but every single time I do.
I know we'll make it anywhere away from here.


New Moon

2010-01-01, 22:19:24 / Kategori: Latest shit
Dags för New Moon tittande. Jävligt bra film!


Det är tur att jag har er.

2010-01-01, 22:11:09 / Kategori: Latest shit

 


Glad tjej

2010-01-01, 19:04:39 / Kategori: Latest shit


Badbadbad

2010-01-01, 17:58:45 / Kategori: Latest shit

Jag har haft mycket bättre kvällar än igår.. Började dåligt, slutade väl i princip dåligt. Full som stryk blev jag också. Kanske lika bra. Dock inte bakis idag, på något konstigt vänster, skönt. Som sagt, nyår är överskattat! Måste säga tack till S&S. Även alla de som brydde sig igår. Spanks!